Γάμοι ομοφυλοφίλων - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 90
    Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post

πρεπει να ξερεις ομως οτι οταν καπιος εχει ενα μυαλο που ειναι επαναστατικο που κατεβαζει φοβερες ιδεες το ιδιο μυαλο που μπορει να τον κανει σπουδαιο ειναι το ιδιο μυαλο που μπορει να τον κανει προκλητικο κ αντιδραστικο
    Λες να ειμαι τοσο επαναστατικο και λαμπρο μυαλο;;;;;

Γιατι αυτη τη στιγμη εδω μεσα ο προκλητικος και ο αντιδραστικος ειμαι εγω :cool:

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    για παραδειγμα το να εφευρεις το τηλεφωνο η μια συσκευη πχ που σου δινει δυνατοτητες υπερφυσικες οπως να τηλεφωνεις απο την Ελλαδα στο Καναδα αυτο δεν ειναι μια επαναστατικη πατεντα ξερεις κανενα με συντηριτικες αποψεις που θα ειχε εφευρει κατι τετοιο?
    Και οχι δεν λεγεται επανασταση αυτο με το τηλεφωνο....Τεχνολογικη προοδος λεγεται οπως ειναι ΚΑΙ η αλλαγη φυλλου που προειπα...
    Γινε τραβελι...
    Αλλα το γκειλικι πλεον εχει ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ lifestyle και μοδα ακομα και για τους straight Που δηθεν υποστηριζουν τους γκει γιατι ειναι προοδευτικοι.....Εγω θελω να δω αυτους τους προοδευτικους ΤΟΥς STRAIGHT ομως οταν θα κανουν οικογενεια και θα περιμενουν παιδι και θα τους ρωτησουν..."Τι θα θελες αγορι ή κοριτσι;;"
    Τι θα απαντησουνε;; "Δε ξερω οτι και να βγει θα το αλλαξουμε στην πορεια...." ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Banned
    να σου πω ενα παραδειγμα δε ξερω αν με πιστευεις η οχι αλλα δε με απασχολει να σου πω... ξερεις ποσες φορες στη ζωη μου ακουσα τη φραση εισαι φαινομενο? κ αυτο δε το λεω εγω μου το παν αλλοι ακομα κ ενας καθηγητης μου που δε με χονευε μου το ειχε πει... στη πραγματικοτητα ειχα καταριψει καθε ρεκορ αντιδρασης δεν ακουγα στη σχολη λεξη απο οσα μου ελεγαν διαφωνουσα με τους παντες κ τα παντα (πολυ χειροτερα απο δω) κ σκεφτομουν συνεχως δικες μου πατεντες χωρις να με νιαζει καν τι ακουω τωρα αμα σκεφτεις λιγο με αυτο το μυαλο που διεθετα που πηγενε αναποδα απο ολους δεν ηταν θεμα χρονου να προκαλεσει αντιδρασεις με οσα λεει?

Member
    Quote Originally Posted by Nocash View Post
    Συγκεκριμενα εσυ δεν το κοβω να εισαι πανω απο 16 και πρεπει να εισαι και αβγαλτο παιδακι τελειως...Στην πεσανε εσενα 4 παππαδες αλλη δουλεια δεν ειχανε οι παππαδες να την πεσουνε σε εσενα..Και που σε βρικανε εσενα εφοσον δεν εισαι της εκκλησιας...Με τοσο πολυ κοσμο συναναστρεφεσαι που σου την πεσανε εσενα 4 και ηταν και οι 4 παππαδες.......Oσο για τους νανους δεν ειπα αυτο π διαβασες μικρε μ επιφανειακε μου φιλε....Ειπα οτι δεν μπορει ενας νανος να μπει σε ενα μαγαζι να κανει φασαρια επειδη τα σκαμπο δεν ειναι αρκετα ψηλα να φτανει το μπαρ...

Αυτο εννοω...Οπως και δεν γινεται οι γκει να μ απαιτουν θρησκευτικους γαμους και υιοθεσιες....Υπαρχουνε και καποια στερεοτυπα και καποια ηθη....Αμα τα κανουμε και αυτα πουτ@να γ@μησε μας ρε φιλε....Για το πολιτικο δεσιμο δεν ειπα πουθενα οτι διαφωνω ενα γκει ζευγαρι να μπορει να εχει τις ιδιες φορολογικες ελαφρυνσεις οπως και ενα straight ζευγαρι...Αν και κανονικα οι κ@υλες πληρωνονται οποτε και αυτο πολυ ειναι.. :P ελα πλακα κανω εδω...

Αλλα για την υιοθεσια πως να στο πω...Εγω το βλεπω ηλιθιο τον λογο να εχεις και να απαιτεις παιδι σε μια οικογενεια γκει...Ειναι αφυσικο.......ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΩ...ΓΙΑΤΙ υπερασπιζεστε καποιους με τοσο παθος οι οποιοι πανε κοντρα στο ρευμα το οποιο ειναι αυτο (και κατα τη γνωμη μου its supposed to be like this) εδω και χιλιαδες χρονια...
    Και δεν τους μαλωνει κανεις προς θεου...Αλλα γιατι καιγεστε τοσο πολυ εσεις..;;;
    Να σας πω εγω γιατι...Γιατι εχετε παθιαστει πολυ και το παιζεται δηθεν και καλα ανοιχτομυαλοι...
    Νταξ μη σε στεναχωρησω κλεινω τα 15 τον αυγουστο. Αφου οι αποψεις σου ειναι οτι οι gay απαγορευεται να ειναι χριστιανοι και να παντρευονται οπως οριζει η θρησκεια τους οκ λογικο το βρισκω να το πιστευεις. Καιγομαστε τοσο πολυ για τον ιδιο λογο που καιγεστε και ολοι εσεις για το αντιθετο. Βεβαια ο,τι επιτρεπει η ευφυια του καθενος καταλαβαινει, οποτε οκ και εδω σε καταλαβαινω. :P ελα πλακα κανω και εγω εδω. Οσο για τους παπαδες δεν ξερω αν εχεις προσεξει αλλα κυκλοφορουν και εκτος εκκλησιας και γενικοτερα κανουν κι αλλα που θα τα παρεις χαμπαρι οταν μεγαλωσεις.. Υπομονη. Και για να μη σε στεναχωρω με τον νανο σου να σου αλαξω λιγο το παραδειγμα μπας και το καταλαβεις. Μπορει καποιος που μετακινειται με αναπηρικο καροτσι να κανει φασαρια στην εφορια επειδη δεν εχει ραμπα να μπει? Η χεστηκαμε επειδη ειναι μειονοτητα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ανώδυνος View Post
    Νταξ μη σε στεναχωρησω κλεινω τα 15 τον αυγουστο. Αφου οι αποψεις σου ειναι οτι οι gay απαγορευεται να ειναι χριστιανοι και να παντρευονται οπως οριζει η θρησκεια τους οκ λογικο το βρισκω να το πιστευεις. Καιγομαστε τοσο πολυ για τον ιδιο λογο που καιγεστε και ολοι εσεις για το αντιθετο. Βεβαια ο,τι επιτρεπει η ευφυια του καθενος καταλαβαινει, οποτε οκ και εδω σε καταλαβαινω. :P ελα πλακα κανω και εγω εδω. Οσο για τους παπαδες δεν ξερω αν εχεις προσεξει αλλα κυκλοφορουν και εκτος εκκλησιας και γενικοτερα κανουν κι αλλα που θα τα παρεις χαμπαρι οταν μεγαλωσεις.. Υπομονη. Και για να μη σε στεναχωρω με τον νανο σου να σου αλαξω λιγο το παραδειγμα μπας και το καταλαβεις. Μπορει καποιος που μετακινειται με αναπηρικο καροτσι να κανει φασαρια στην εφορια επειδη δεν εχει ραμπα να μπει? Η χεστηκαμε επειδη ειναι μειονοτητα?
    Πρωτον τον αναπηρο τον ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝΕ να παει στην εφορια....
    Και δευτερον μηπως εσεις οι γκει θεωρειται τους εαυτους σας ατομα με ειδικες αναγκες;;;

Και το οτι οι γκει δεν ειναι χριστιανοι δεν το λεω εγω αλλα οι ιδιοι με βαση τις επιλογες τους π ερχονται σε ριξη με την θρησκεια...
    Οπως και η υιοθεσια...
    Εμενα στο σχολειο μ μαθανε καποιων ειδων οικογενειες στην οικιακη οικονομια και πουθενα δεν εγραφε γκεικη οικογενεια...
    Ελα και μην αρχισετε τα περι παιδειας...Αυτα τα γκεικα και οι γαμοι και υιοθεσιες ειναι καινουριες μοδες π προσπαθειτε να περασετε εσεις οι γκει με τη βοηθεια των προβατων π προσπαθουνε να σας στηριξουνε για να το παιξουνε δηθεν ανοιχτομυαλλοι....
    Παντως αν δεν κλεινεις αληθεια τα 15 κατι παιζει να ξερεις....

Member
    Νταξ.. το πιασαμε.. "Εσεις οι gay και εσεις οι gay". Θα σου παρεθετα και εγω κατι απο την "οικιακη οικονομια" η το "εμεις και ο κοσμος" η "τη μελετη περιβαλοντος" αλλα παει λιγος καιρος και δεν τα θυμαμαι καλα.. Παρ ολα αυτα εχει ειπωθει πολλες φορες οτι η ομοφοβια κρυβει μια κρυφη ταση προς την ομοφυλοφιλια. Τωρα για το παραδειγμα σου με τον νανο που επιμενεις μπορεις απλα να πεις "ενταξει ειπα κοτσανα".

Senior Member
    Νταξ.. το πιασαμε.. "Εσεις οι gay και εσεις οι gay". Θα σου παρεθετα και εγω κατι απο την "οικιακη οικονομια" η το "εμεις και ο κοσμος" η "τη μελετη περιβαλοντος" αλλα παει λιγος καιρος και δεν τα θυμαμαι καλα.. Παρ ολα αυτα εχει ειπωθει πολλες φορες οτι η ομοφοβια κρυβει μια κρυφη ταση προς την ομοφυλοφιλια. Τωρα για το παραδειγμα σου με τον νανο που επιμενεις μπορεις απλα να πεις "ενταξει ειπα κοτσανα".
    Παντως "Ανωδυνος" - αρσενικο και ΓΚΕΙ δεν παει μαζι να το ξες....
    Ανωδυνος και γκει δεν κολλανε φιλε μου.... Οποτε κατι λαθος κανεις η το παρακανες.....

Member
    Ενταξει, συνεννοηθηκαμε.

Παρ ολα αυτα εχει ειπωθει πολλες φορες οτι η ομοφοβια κρυβει μια κρυφη ταση προς την ομοφυλοφιλια.
    ...και όχι μονο έχει ειπωθει, αλλά έχει επιβεβαιωθεί σε πάμπολες περιπτώσεις.
    Είναι άλλωστε και αυτό που βγάζουν σύσσωμοι οι παπάδες, (μίσος για τους γκει), ενώ το μεγαλύτερο ποσοστό τους κάνει τέρατα.

Γιατι ειναι ντροπη να ειναι καποιος ομοφυλοφιλος?
    Απο τη στιγμη που τον τρωει αυτος εσυ γιατι ζοριζεσαι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by kalikantzaros View Post
    Γιατι ειναι ντροπη να ειναι καποιος ομοφυλοφιλος?
    Απο τη στιγμη που τον τρωει αυτος εσυ γιατι ζοριζεσαι?
    Γιατι εχουνε παραλογες απαιτησεις...Οχι να τον τρωει απλα τον πυργο του αιφελ να βαζει στον κ@λο του και να σπρωχνω κι εγω δεν με πειραζει...Αλλα να μην ζητας πραγματα παραλογα οπως παιδια και οικογενειες....ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...και όχι μονο έχει ειπωθει, αλλά έχει επιβεβαιωθεί σε πάμπολες περιπτώσεις.
    Είναι άλλωστε και αυτό που βγάζουν σύσσωμοι οι παπάδες, (μίσος για τους γκει), ενώ το μεγαλύτερο ποσοστό τους κάνει τέρατα.
    Να τααααα...

Ειδατε που σας λεω εγω οτι το παιζετε ανοιχτομυαλοι ενω ουσιαστικα δεν ειστε;;;
    Τωρα αυτο που λες τι σχεση εχει;;; Τι σχεση εχει ο παππας που απλα ασκει ενα λειτουργημα με την θρησκεια;;;
    Και ποιος σου ειπε οτι οι παππαδες δεν εχουνε ορμες;;;Δεν εχουνε "βιτσια" οπως την ομοφιλοφυλλια;;;;

Αλλα δεν νομιζω κανενας παππας ποτε να απαιτησει θρησκευτικο γαμο και υιοθεσιες....
    Αυτο που δεν καταλαβαινετε εσεις παιδια ειναι οτι σε πολλα θεματα πρεπει να μπαινει ενα ΣΤΟΠ...Μεχρι εκει μπορεις να πας...Μεχρι εκει σου επιτρεπεται θρησκευτικα ειτε πολιτικα ειτε κοινωνικα να πας κυριε gay....

Senior Member
    Καποτε τα παιδακια στην προεφηβια αναρωτιοντουσαν πως γινονται τα παιδια;;;Πως ερχονται στον κοσμο..

Σε 10 χρονια απο τωρα με τους ρυθμους που εχουνε και τα μυαλα που κουβαλανε μερικοι θα αναρωτιουνται στην προεφηβια ποιος απο τους δυο μπαμπαδες μου τον παιρνει.... ΡΕ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ...

Senior Member
    Nocash το ξεφτιλισες ...

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast