πιος απο τους 4 θα σας αρεσε?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 28
    Banned

αν σας ελεγα 4 τυπους ανθρωπων..

πρωτος..

1)εγωιστης
    2)τυπικος
    3)με υπερβολικη αυτοπεποιθηση
    4)επιθετικος
    5)τολμηρος

δευτερος..

1)γεναιοδωρος
    2)δε προσεχει τους τυπους
    3)ανασφαλης
    4)ευγενικος
    5)ηλικρινης
    6)ευθυς

κ ο τριτος

1)αδιαφορος
    2)περιμενει οι αλλοι να κανουν τη πρωτη κινηση
    3)ντυνετε στη τριχα
    4)προσεχει το τι λεει
    5)το τι γραφει
    6)το πως το γραφει

κ ο τεταρτος

1)αδιαφορει για την επιφανεια
    2)ψαχνει το βαθος των πραγματων
    3)το φιλοσοφει
    4)ψαχνει τροπο να βοηθησει
    5)ειναι καλος ανθρωπος
    6)δεν εχει εγωισμο

ειμαι περεργος να ακουσω γνωμες...

Senior Member
    Σαφως ο τεταρτος . Ο πρωτος εχει το πολυ ασχημο ελαττωμα ( κατ εμε ) του εγωισμου . Ο τριτος μου κανει για ναρκισσος . Να σου πω κ ο δευτερος μαρεσει λιιιιγο λιγοτερο απο τον τεταρτο .......

Banned
    καλη απαντηση οστοσο εγω πιστευω οτι οι περισσοτεροι θα ελεγαν τον πρωτο το γιατι δε μπορω να το εξηγισω

Ο 2 και ο 4 αλλα ο 4 περισσοτερο .
    Γιατι οι περισσοτεροι θα ελεγαν το 1 ?
    πιστευω οι περισσοτεροι τον 4 θα ελεγαν.

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    καλη απαντηση οστοσο εγω πιστευω οτι οι περισσοτεροι θα ελεγαν τον πρωτο το γιατι δε μπορω να το εξηγισω
    Αν εννοεις καποιος να γνωριζε απο κοντα καποιον σαν πρωτη οψη τοτε ναι ισως να διαλεγε τον πρωτο .
    Ομως σαν ακουσμα πιστευω ολοι τον 4 θα ελεγαν η τον 2

Δεν γραφατε ποσα εκατοστα εχει ο καθενας ομως

Senior Member
    ο πρωτος μου φαινεται αρκετα ερωτευσιμος.. γιατι ομως???

Banned
    Quote Originally Posted by Kortha View Post
    ο πρωτος μου φαινεται αρκετα ερωτευσιμος.. γιατι ομως???
    ειναι απλο..
    μια φραση λεει..
    ολοι οι ερωτες αρχιζουν με το σα 2 σταγονες βροχης κ τελιωνουν εισαι το λαθος μου το τελευταιο

Να τον διαλεγαν για τι?Για γκομενο?Για φιλο?Οντως ο πρωτος θα εκανε θραυση στις γυναικες.Προσωπικα ο πιο συμπαθης μου ειναι ο 2ος και ο 4ος.

Banned
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Να τον διαλεγαν για τι?Για γκομενο?Για φιλο?Οντως ο πρωτος θα εκανε θραυση στις γυναικες.Προσωπικα ο πιο συμπαθης μου ειναι ο 2ος και ο 4ος.
    εκει ηθελα να καταληξω οι ανθρωποι γουσταρουν να κυνηγανε αυτον που αδιαφωρει κ προβαλει την αυτοπεποιθηση του οσο πιο λιγα δινει καπιος τοσο περισσοτερο αρεσει.

Senior Member
    Η γνώμη μου όμως είναι πως όλα αυτά είναι επιφανειακά, έχει να κάνει με την παράλογη σπίθα που δημιουργεί τον πόθο, μια έκφραση γοητείας που εκπέμπει η αυτοπεποίθηση. Αυτός που θα επέλεγα θα ήταν ο τέταρτος καθώς το ανώτερο μισό της ανθρώπινης φύσης είναι το πνεύμα, και όταν το πνεύμα απευθύνεται και βρίσκει ανταπόκριση στο πνεύμα ενός συνανθρώπου, τότε εκπέμπεται ευτυχία. Πάντως η περιγραφή μου φαίνεται ελλιπής, δεν έχει μειονεκτήματα ο τέταρτος;

Banned
    Quote Originally Posted by Kortha View Post
    Η γνώμη μου όμως είναι πως όλα αυτά είναι επιφανειακά, έχει να κάνει με την παράλογη σπίθα που δημιουργεί τον πόθο, μια έκφραση γοητείας που εκπέμπει η αυτοπεποίθηση. Αυτός που θα επέλεγα θα ήταν ο τέταρτος καθώς το ανώτερο μισό της ανθρώπινης φύσης είναι το πνεύμα, και όταν το πνεύμα απευθύνεται και βρίσκει ανταπόκριση στο πνεύμα ενός συνανθρώπου, τότε εκπέμπεται ευτυχία. Πάντως η περιγραφή μου φαίνεται ελλιπής, δεν έχει μειονεκτήματα ο τέταρτος;
    ο τεταρτος ειναι ενας φιλος μου που καποτε καναμε παρεα για χρονια κ ειχε ενα απιστευτο funclub οστοσο στο τελος μετα απο χρονια αφησε μουσι κ εκανε σα τη μεγαλη παρασκευη ενω οπου πηγενε ειχε φιλους σε ολο το λεκανοπεδιο οπου κ να πηγεναμε χαιρεταγε γνωστους ηταν απιστευτα αγαπητος...

εκει ηθελα να καταληξω οι ανθρωποι γουσταρουν να κυνηγανε αυτον που αδιαφωρει κ προβαλει την αυτοπεποιθηση του οσο πιο λιγα δινει καπιος τοσο περισσοτερο αρεσει.
    Το να είναι εγωιστής είναι το χειρότερο απο όλα , αλλά και πάλι αυτός θα παει με όποια θέλει , δεν ξέρω γιατί τραβάει τόσο προσοχή μάλλον επειδή είναι τολμηρός , δεν προσφέρει κάτι χρήσιμο στις σχέσεις .Θα προτιμούσα το 4 και 2 σαν φίλο αλλά χωρίς το 1 όλα θα ήταν κάπως βαρετά

Banned
    Quote Originally Posted by ΧωρίςΣκιά View Post
    Το να είναι εγωιστής είναι το χειρότερο απο όλα , αλλά και πάλι αυτός θα παει με όποια θέλει , δεν ξέρω γιατί τραβάει τόσο προσοχή μάλλον επειδή είναι τολμηρός , δεν προσφέρει κάτι χρήσιμο στις σχέσεις .Θα προτιμούσα το 4 και 2 σαν φίλο αλλά χωρίς το 1 όλα θα ήταν κάπως βαρετά
    o πρωτος ειναι ενας θειος μου που περασε μια ζωη ολοκληρη με οπια γυναικα πετυχε κ ολο μου ελεγε ολο κ καπια θα πετυχω να μου κατσει ετσι περασε μια ζωη

Ομως ολοι εχουνε εγωισμο ακομη και τα καλα ατομα δε μπορει εστω και σπανια να μην εχουνε εγωισμο .
    Μονο καποιοι εχουν λιγο και αλλοι πολυ η καποιοι μπορουν να τον καταπιεζουν και αλλοι οχι.

Page 1 of 2 12 LastLast