Results 16 to 30 of 40
-
03-01-2014, 11:04 #16
Δεν χάνεις τιποτα να την παρεις τηλ, απλα να σαι προετοιμασμένος επειδή κατά πιθανότητα δεν θα πετυχεις τιποτα.
Ηθελα να ρωτησω, κανατε έρωτα ή εστω αγκαλιες, φιλια στο στομα ή απλα κουβεντιαζατε και βγαινατε βολτες μαζι? Πόσων χρονων εισαι?
Το "δεν ηθελε δεσμευσεις" μπορει να στο ειπε για μην τη θεωρεις ως δεδομενη. Για να δεχτει στην αρχη της γνωριμιας να βγει μαζι σου παει να πει πως κατ' αρχην σε αντικρισε σαν υποψήφιο για σχεση, έστω σου εδινε καποιες πιθανοτητες, όμως οι εντυπωσεις που τη έδωσες στη συνεχεια (εννοω κλειστος) ήταν αυτο που την απωθησε τελειως. Μου φαινεται πως βρισκοσασταν με δικη σου πρωτοβουλία και εσυ ησουν αυτος που ολο εψαχνες να τη βρεις.
Εσυ απλα βιωνες την ευτυχια, τη χαρα που σου προσφερε το οτι ησουν μαζι της κι αυτο δεν αφηνε τη σκεψη σου να δουλέψει ώστε να παιρνεις πρωτοβουλια για κουβεντες τις οποιες εσυ να κατευθυνεις και για το πως θα περναγατε ωραια τη μερα σας. Μπορει αυτην την εικονα να δινεις προς τους αλλους χωρις να σημαινει οτι δεν εχεις περιθωρια να το αλλάξεις. Και δυστυχως, πλην εξαιρεσεων, οι γυναικες γρηγορα φευγουν αμα οι πρωτες εντυπωσεις δεν τις γεμιζουν, δεν θα σου δωσουν ευκαιρια για βελτιωση, να σε κατευθυνουν στη βελτιωση, το ότι καποιος εξαρχης τους δινει μια αρνητική εικονα (οπως το κλειστος) ειναι αυτο που λεμε παει τελειωσε. Για να χεις καποια διπλα σου που να σε γεμίζει κι οχι καποια που να ναι συμβιβασμος θα πρεπει να βρεις μεσα σου τις δυναμεις να βελτιωσεις τον εαυτο σου (δεν μιλω για προσποιηση) ώστε να αρεσεις. Πιστευω θα θελες και μπορεις να γινεις και ποιο ανοικτος και πιο δυναμικος.
Στη χειροτερη περιπτωση να σκεφτεσαι πως εν προκειμένω πηρες την εμπειρια, πως ξερεις εφεξης τον τροπο να μην κανεις τα ιδια λαθη και να εχεις περισσοτερες ελπιδες να κανεις κατι με καποια που θα σ' αρεσει σαν αυτη.γιάννης
- 03-01-2014, 15:40 #17
Ειμαι 19 και αυτη 18. Ερωτα δεν καναμε αλλα εννοειται αγκαλιες, φιλια κτλ. Σε πληροφορω οτι εκεινη μου ελεγε να βγουμε τις περισσοτερες φορες και αυτο ειναι που με προβληματιζει, δηλαδη παρολο που δεν ηθελε δεσμευσεις, μου φεροταν λες και ειχαμε σχεση 2-3 μηνων, με ειχε καλεσει και στο σπιτι της ενω ηταν ολη της η οικογενεια εκει (οχι για να μου τους γνωρισει, για να κατσουμε στο δωματιο της, παιζαμε λιγο ταβλι, μου επαιζε πιανο και τετοια). Εχεις απολυτο δικιο εκει που λες: Εσυ απλα βιωνες την ευτυχια, τη χαρα που σου προσφερε το οτι ησουν μαζι της κι αυτο δεν αφηνε τη σκεψη σου να δουλέψει ώστε να παιρνεις πρωτοβουλια για κουβεντες τις οποιες εσυ να κατευθυνεις και για το πως θα περναγατε ωραια τη μερα σας. Κι εγω αυτο πιστευω οπως και οι αποψεις σου για το τι κρατανε οι γυναικες απο σενα.
Last edited by MikeColeWorld; 03-01-2014 at 15:58.
04-01-2014, 20:41 #18
Την πηρα τηλεφωνο τελικα την κοπελα. Ηταν πολυ φιλικη μαζι μου, της ειπα την 'κεντρικη ιδεα' και δεχθηκε να βγουμε να της πω αυτα που θελω αφηνωντας να εννοειθει πως δεν θα τα ξαναβρουμε. Πιστευετε οτι αν της πω πως ειχα λαθος σταση απεναντι της και οτι εχει σχηματισει λαθος εικονα για μενα ,λεγοντας μου πως δεν ταιριαζουμε, θεωρειτε οτι θα αλλαξει γνωμη?
04-01-2014, 20:55 #19
Και βεβαια δεν πρεπει να τηλεφωνησεις γιατι θα σου ριξει ακυρο.. Θα σου πει "οτι ειχα να σου πω στο ειπα, δεν νομιζω να εχουμε να πουμε κατι αλλο..." Αν το σηκωσει. Απο εκει και περα απο μονος σου θα επρεπε να καταλαβεις κατι. Ηταν οπως ειποες σε μια σχεση εναμιση χρονο και χωρισε 2 βδομαδες πριν απο εσενα. Αυτο απο μονο του δειχνει οτι ηθελε απο καπου να πιαστει για να ξεκολλησει απο το πρωην. Την εκανες τη δουλεια οπως φενεται και ξεκολλησε αλλα αυτο δεν σημαινει οτι επειδη ησασταν ενα μηνα μαζι αυτο θα κρατουσε για παντα. Και συγνωμη αλλα ενας μηνας δεν ειναι σχεση. Ειναι η αρχη της αναγνωρισης τους αλλου, αν δεις οτι τραβαει συνεχιζεις αν δεις οτι δεν τραβαει την κανεις με καποια χαζη δικαιολογια.. Στη περιπτωση της βεβαια ειπε την αληθεια και καλα εκανε. "Δεν ταιριαζουμε". Λυπαμαι αν ειμαι κυνικος αλλα ειναι η αληθεια. Εσυ μπορει να εβλεπες οτι ειναι η γυναικα της ζωης σου εκεινη απο την αλλη ειδε οτι "δεν ταιριαζετε". Και οι γυναικες δεν αστειευονται με αυτα.. Αμα πουν δεν ταιριαζουμε ειναι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΞΟΥΜΕ. Εκτιμησε οτι ηταν ειλικρινεστατη μαζι σου και προχωρα.
Αργησα.. ηδη πηρες.. Βγες αν θες μαζι της αλλα μην της πεις τιποτα απο ολα αυτα που σκεφτεσαι να πεις. Εξακολουθει να ειναι ευγενικη, μην το παρατραβηξεις.
04-01-2014, 21:06 #20
Κοιτα, δεν εχει κολλησει με τον πρωην γιατι τους τελευταιους 3 μηνες της σχεσης τους ενιωθε οτι πνιγοταν χωρις να φταιει το παιδι απλα δεν ηθελε να τον πληγωσει και τον χωρισε 'σιγα σιγα' οποτε αυτη το τελειωσε. Επισης συμφωνω οτι δεν λεγεται σχεση ο ενας μηνας αλλα καναμε πραγματα που δεν γινονται στον μηνα και δεν μιλαω για το ερωτικο και γι αυτο δεν μου κολλαει το δεν ταιριαζουμε που ειπε. Το ειπε, πιστευω, επειδη οπως προανεφερα σε προγουμενα μηνυματα εγω δεν μιλαγα πολυ ενω αυτη ηταν πολυ ανοιχτη μαζι μου. Αυτο οφειλεται στο οτι ηταν κατι πρωτογνωρο για μενα να μου μιλαει κοπελα με τοσο ωραια λογια γιατι ποτε δεν ειχα τετοιου ειδους 'σχεση' στο παρελθον και απλα δεν ηξερα πώς να αντιδρασω. Οποτε θεωρω, οτι κατι δεν εχω κανει σωστα εγω καταληγοντας στο συμπερασμα οτι εμεσα εγω την αφησα με την συμπεριφορα μου, δεν με 'χωρισε' εκεινη.
05-01-2014, 00:34 #21
Χωρισε, σε γνωρισε, εκανε μαζι σου οτι ζητουσε απο τον πρωην και δεν της τα εκανε, ενιωσε ποθητη γιατι μαλλον ο πρωην την ειχε στανταρακι και ειχε αρχισει η κοπελια να βαριεται. Τον χωρισε να δει αν θα την κυνηγησει, αυτος την εγραψε, φροντισε να κανει κατι μαζι σου, σε γυρισε οπου ο πρωην συχναζει μπας και πεσετε μουρη με μουρη και δει ο πρωην οτι την χανει, και ζηλεψει και την ξανακυνηγησει.. Αθανατη γυναικεια ιντριγκα.... Εχουν δει τετοιες τα ματια μου ενα σωρο... Μια στο τοσο να την πηρε αυτος τηλ(εστω να της εκανε like στο καταραμενο το fb),αυτη πηρε τα πανω της, δεν σε χρειαζεται για να νιωθει ποθυτη, δεν ταιριαζεται σου ειπε(οντως, εσυ εισαι αγνη ψυχη και εκεινη ειναι υπουλη)δηκαιολογια για να σε ξεφορτωθει και τωρα σε κραταει απο κοντα για να σε εχει αμα σε χρειαστει, γιατι εισαι καλο παιδι και δεν την εκμεταλευτηκες. Μα και να την εριχνες στο κρεβατι και εσενα θα σε παραταγε αργοτερα οπως και τον πρωην. Καλυτερα τωρα!! Εσυ με την σειρα σου εφτασες ως την πηγη και νερο δεν ηπιες και τωρα διψασμενος εμεινες με την απορια τι γευση θα ειχε το νερο.. Αποψη μου, δοκιμασε για να δεις οτι εχω δικιο, και αμα τυχει και τα ξαναβρειτε, κρατα συναισθηματα και μην επενδυεις σε αυτην. Οσο αυτο ειναι εφικτο.
05-01-2014, 01:03 #22
Τουλαχιστον ξερεις το πως θα σε χωρισει... (αν κανετε ουσιαστικη σχεση)
Αν μια στο τοσο ηταν αγνη ψυχη, θα του το συζητουσε.. Αλλα επειδη δεν μας ενδιαφερει ο πρωην και τι εκανε αυτη μαζι του, σαν πολυ να το συζηταμε οι δυο μας, ποσο μαλλον οι δυο σας θα το συζητουσατε.. Αποκλειεται να μην τον σκεφτεται, ή να μην τον σύγκρινε μαζι σου. Ή να μην το συζηταγε με τις φιλες τις τροπους να τον κανει να αλλαξει συμπεριφορα απεναντι της. Το σιγα σιγα ειναι φως φαναρι για το "δοκιμαζω και αυτο,και αυτο,και αυτο." Οπως το εκοψε μαζι σου που ειδε οτι δεν ταιριαζεται ετσι αν δεν ειχε κολλημα με τον πρωην θα τον εκοβε μαχαιρι, και οχι σιγα σιγα. Εκτος αν δεν εισαι ατομο εσυ που πληγωνεται οποτε παω πασο.
Τετοιες σκεψεις ειναι λαθος... Εθιξε τον αντρικο σου εγωισμο, καταλαβαινω, αλλα ειναι λαθος να ριχνεις ευθυνες στον εαυτο σου γιατι ησουν ο εαυτος σου. Οποια σε γνωριζει να σε αγαπησει για αυτο που εισαι και οχι για αυτο που θα ηθελε να ησουν.
05-01-2014, 14:19 #23
Αννα σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου σε ο,τι μπορουσες απ' τα δικα μου μηνυματα. Αρχικα, εκεινος την κυνηγησε και πολυ μαλιστα. Μεχρι πριν γνωριστουμε εγω με αυτην, την πηγαινε ακομα σπιτι της χωρις να εχει προβλημα εκεινη και ενω ειχαν βγει μια τελευταια φορα να τα ξεκαθαρισουν ή μαλλον να τα ξεκαθαρισει εκεινη. Δεν ξερω αν οντως πηγαιναμε σε μερη που συχναζε με τον πρωην παντως ηταν πολυ δυσκολο να τον πετυχει γιατι δεν ηταν δρομακια κοντα στο σπιτι του (μενουνε σχετικα κοντα εκεινοι) αλλα αλλη περιοχη τελειως. Τελος, θελω να σου πω οτι δεν μου αρεσει να ειμαι κλειστος σε νεα ατομα, σπιτι μου χορευω με ο,τι τραγουδι βαζω και οταν ειμαι με ατομα που δεν ξερω τοσο καλα, δεν μπορω να ανοιξω μια συζητηση και να μιλαω καθαρα γιατι τα χανω και γι αυτο ημουν ετσι με την συγκεκριμενη επειδη ηξερε να μιλαει ωραια και επεκτεινε ο,τι ελεγε. Μαλλον δεν το εξηγησα καλα στα προηγουμενα μηνυματα. Ειναι πολυ καλη κοπελα και το γεγονος οτι δεν τον χωρισε οσο εκεινη πνιγοταν, το εκανε επειδη σκεφτοταν και αυτον, οτι θα πληγωθει δηλαδη. Αν ημουν οπως θελω να ειμαι με τις κοπελες και γενικα με τον κοσμο και ελεγε δεν ταιριαζουμε, τοτε ενταξει δεν θα την κυνηγουσα αλλα τωρα νιωθω οτι εβγαλα κατι που δεν ειμαι και δεν θελω να ειμαι.
05-01-2014, 16:38 #24
Φιλε, αφου θες να κανεις αυτο που σου εχει καρφωθει στο μυαλο, καν΄το να ξεμπερδευεις. Τι ζητας γνωμες αφου ετσι κι αλλιως το δικο σου θα κανεις.
(Δεν εισαι ο μονος, και εγω αυτο κανω παντα) ;)
06-01-2014, 16:51 #25
Φιλεμου δεν μας ειπες τελικα ? τι επεξε ? βγηκες με την ετσι? ευχομαι να πηγαν όλα ρομαντικα κι όπως πωθεις!!
Περνω το θαρρος η το θρασος να σου πω μια μικρη κι ταπινη συμβουλη!!εισαι νέο παιδι!! μην τα βλέπεις ετσι τα πραγματα!! όπως πολύ σωστα σου ειπε κι η φιλη από πανω δεν σκεφτετοντε ολες οι κοπελες πως νομιζεις εσυ όπως νομιζα κι εγω στην ηλικιασου!! για αυτό μην εχεις τυψεις!!! αληθεια υπαρχουν εκει εξω τοσες ομορφες κι ευχαρηστες κοπελες!! προσωπικα είμαι 33 χρονων , δεν θα εκανα κατι τετοιο τωρα ουτε θελω!! κάθε τι εχει κι την αντιστοιχη εποχη του!! όμως εσυ ζεις σε μια εποχη οπου γενικα το θεμα του σεξ εχει ξεπεραστεί , δεν υπαρχουν τα ταμπου ουτε τα κομπλεξ που υπηρχαν πριν 30 -20 ακομα κι πριν 10 χρονια!! πλεον μπορεις αρκετα ευκολα να βγεις εξω να πιεις ένα ποτακι με παρεσου κι να γνωρίσεις καποια κοπελιτσα της ηλικιας σου!! είναι τοσο απλο κι τοσο ευκολο που εμεις καμια φορα επειδή δεν μπορούμε να το χονεψουμε το κανουμε δυσκολο!! δοκιμασετο μια φορα!! μονο μια φορα!! μαζεψε καποια λεφτα, κι βγες εξω, πηγαινε σε καποιο μαγαζι οπου εχει κοσμο όχι στεκι , κοσμο που παει κι ερχετε, βρες καποια κοπελιτσα κι με ομορφο αλλα κι με τρυφερο τροπο πλισιασετην!! κι να μην πετυχη με την πρωτη είναι συγουρο ότι θα πετυχει με τις επομενες!!καντω!!!αλλα να μην εχεις στο μυαλοσου από πριν τι θα πεις!! να εισαι αυθόρμητος, ευγενικος κι κυριος!!να εισαι ετοιμος για την αρνηση κι να μην την περνεις ως όχι παντα!! να ξερεις ότι οι κοπελίτσες ειδικα της ηλικιας σου θελουν κυνηγη!! οσο κι να σε γουσταρουν μπορει να σου πουν όχι!! ολο το θεμα είναι να καταλάβεις το όχι που υποκρινοντε από το όχι που ενοουν!! για αυτό σου λεω να εισαι ευγενικος!! καντω!!! αλληθεια τι εχεις να χασεις?? ε?? τι?? θα σε πουν κακο ανθρωπο?? όχι!!! θα σε κραξουν?? όχι!! απλα θα πουν ότι εισαι νέο αγορι!! που γουσταρει γυναικες!! κι το κυνηγα!! τι πιο ομορφο πραγμα!! οσο κι να λενε από πισω σου πολύ θα σε ζηλεψουν για το θαρρος σου να ακουσεις την καρδιασου κι να πας σε μια κοπελα!! δεν είναι ντροπη!! είναι τιμη!! κι είναι υποχρεοση προς τον ανδρισμο σου!! καντω!!! κι θα με θυμηθείς!! μολις δεις ποσο ευκολο είναι να γνορισεις μια κοπελα!! ποσο ευκολο είναι να κανεις σεξ!! είναι ευκολο!! ποσο μαλον για την ηλικιασου!!
ξεχασε λοιπον αυτην κι αν δεν μπορεις τωρα αμα αρχισεις κι γνωρίζεις αλλα κορίτσια να δεις για πωτες θα την ξεχασεις!!!!!!! να δεις για πωτες θα σε περνει τηλεφωνα κι εσυ θα την αποφευγεις!! γτ. απλα θα εχεις στο νοσου όχι καποια άλλη!! αλλα καποις άλλες!!!!!
06-01-2014, 17:00 #26
Δεν εχουμε βγει ακομα, σε καμια βδομαδα μου ειπε γιατι της εχουν πεσει ολα μαζι στη σχολη κι εχουμε εξεταστικη σε ενα 10ημερο επειδη δεν διαβαζε οποτε επρεπε (οπως κανουν σχεδον ολοι δηλαδη). Εχεις απολυτο δικιο σε ολα και θα το προσπαθησω αυτο που λες! Απλα εχω μια υποχρεωση στον εαυτο μου στην συγκεκριμενη περιπτωση, μετα τελος. Απλα να ακουσει λιγα πραγματα και δεν εχει αλλο κυνηγητο μετα χαχα. Δυσκολευει αυτο που προτεινεις διοτι γενικα ειμαι αγχωδης σαν παιδι, κολλαω ευκολα οσο αφορα μια καινουργια γνωριμια πχ σε ενα μπαρ οπως ειπες. Ενω γενικα ειμαι ευπαρουσιαστο παιδι, 1.90 και μου το λενε οτι ειμαι ομορφος και πώς δεν εχεις ακομα κοπελα και τετοια. Απλα, εχω αυτο το θεμα που σου ειπα, αγχωνομαι, σκεφτομαι οτι θα τα κανω θαλασσα και οτι θα ξενερωσει η κοπελα καθως δεν μιλαω δυναμικα. Αλλα να μου πεις ειναι ολα θεμα εξασκησης, ειναι να γινει η αρχη. Θα δοκιμασω...!
06-01-2014, 18:01 #27
Σε καταλαβαινω φιλεμου απολυτα!! -εχουμε κι σχεδόν ιδιο μποι ¨)¨) - σε νιωθω!! κανεις δεν γεννηθηκε με το μηστυκο να μπορει να την γνωριζει κορίτσια!! κανεις!!! όλα είναι θεμα δυναμης κι θέλησης!! απλα είναι κατι τοσο πολύ απλο κι τοσο ευκολο που απλα εθελοτυφλούμε!! δεν μπορούμε να το χονεψουμε ότι είναι πολύ απλο!!!!!
Δεν είμαι ο δρ. ερωτας!! κι γνωριζω ότι πολύ τωρα θα χλευαζουν κι θα ειρωνευοντε!! κι δεν του κακιζω!! ουτε ειμουν ο τυπος που ειχα 5 κοπελες την ιδια στιγμη!! ειμουν όπως τα πιο πολλα αγορια εκεινη την εποχη!! δυστυχως όμως γρηγορα τα σκατοσα κι εχασα το επομενο βημα, το να βρω με ορημο πλεον τροπο κι με οριμα συναισθηματα μια σωστη κοπελα! για αυτό κι τωρα είμαι μονοςμου! κι να είμαι με καποια κοπελα παλυ μονοςμου θα είμαι! γτ. απλα υποκρινομαι κι θα υποκρινομαι!! πια κοπελα θα ηθελε διπλα της καποιον με το δικομου παρελθον??? αλλα το θεμα εισαι εσυ!! εσυ να ζησεις κι να χαράξεις μια ζωηρη πορια!! να μην πεις πωτες το καταραμενο το "ΑΝ?"
Οσο για το αγχος σου μπορεις πολύ απλα να λιεις ένα ποτακι, ως εκει που θα σου διωξει το αγχος! μην γινεις φεσι!! το να ξερασεις πανω της δεν είναι το πιο γοιτευτικο πραγμα ? χιχιχι, λοιπον να εισαι ηρεμος να περνεις μεγαλες κι βαθιες ανασες, να λες πρωτα από μεσασου το τι θα της πεις! η το τι θα τους πεις! γτ. μπορει κι συνηθως θα απευθυνεσαι σε ολες τις κοπελες σαν την πεσεις σε παρεα κοριτσιων!! πωτες!!! μην παραμελείς την ασχημουλα της παρεας!! είναι κακο κι θα την τραυματησεις ψυχολογικα!! μην το κανεις αυτό πωτες!! παρε ανασες βαθιες!! να μηλας δυνατα κι καθαρα!!! να υπαρχει κενο αναμεσα σε αυτά που λες!! είναι πολύ σημαντικο να εχουν αγωνια για το τι θα πεις μετα!! είναι ο τροπος να τις κανεις να εχουν ενδιαφερον για οσα θα πεις!!-κοιτα δεν είμαι ο δάσκαλος ουτε θα τον καμω εδώ μεσα, μπορεις εάν θες να μου στηλεις καποιο μηνυμα να σου πω , η να ρωτήσεις καποιον συγγενησου μεγαλητερο από εσενα!! θα σε βοηθησει να σου πει πολλα που θα σε βοηθησουν!! απλα πρεπει να βγαλεις από το μυαλοσου ότι θα βρεις την κοπελα που αξιζει εσωτερικα! την κοπελα που θα εχει διαμαντια στην καρδουλα της! απλα ξεχασετο!!! είναι σπανιο να βρεις μια τετοια κοπελα ετσι! σπανια καποια που αξιζει θα είναι το ιδιο βραδυ στο κρεβατι σου!!!σκοπος σου είναι να απολαυσεις την ηδωνη κι τις ομορφιες της ηλικιας σου!!
06-01-2014, 20:00 #28
Εγω παντως που ειμαι αντρας και αναγουλιαζω που βλεπω μηνυματα του στυλ.. θελω να τα ξαναβρουμε.. τι να κανω για να μου κατσει.. γιατι με τρεχει η κοπελιτσα?.. γιατι μου φερθηκε ετσι το γκομενακι...
Ρε θα συνελθετε? Πως κανετε ετσι για ενα γυναικειο μοριο? Μονο στην πλακα μπορουν να σας παρουν οι κοπελες..
06-01-2014, 21:02 #29
Σωστος Καλικατζαρε! Απλα πεφτεις καποια στιγμη στην περιπτωσω που θες να κυνηγησεις λιγο παραπανω, αναλογα στην γκομενα ειναι πιστευω. Εξαλλου δεν θα ασχοληθω αλλο, μια φορα ακομα θα βγουμε για να πω αυτα που θελω, κι αν δεν βγει πουθενα τοτε παμε παρακατω. ;)
07-01-2014, 00:08 #30
Αν υποθεσουμε οτι η γυναικα σκεφτεται ακριβως αντιθετα απο τον αντρα τοτε και συ πρεπει να κανεις τα αντιθετα απο αυτα που νομιζεις οτι πρεπει να κανεις.. χο χο χο..
Πρεπει να μελετησετε τους φυσικους νομους αγαπητα μου παιδια.. Ο ανδρας οσο μεγαλωνει ομορφαινει, ενω η γυναικα ασχημαινει..
Αυτη που σου το παιζει γκομενα υψηλου επιπεδου σε λιγα χρονια θα παρακαλαει να ασχοληθεις μαζι της..