Προσπαθεια επανασυνδεσης με κοπελα. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 40 of 40
    Συμφωνώ ότι σαν αντρες δεν πρέπει να παρακαλάμε, αλλά εμμέσως να αφηνουμε συνεχεια να αιωρείται ότι ανα πάσα στιγμη αμα δεν παιρναμε καλα φευγουμε. Το ζήτημα ειναι αμα ερωτευτει κανεις καποια....
    Ως προς το ότι σε πήρε σπίτι της ή έπαιρνε πολλές φορες πρωτοβουλία για να βρεθείτε, υπάρχουν κοπέλες πολύ ανοικτοί χαρακτήρες, δίνουν οικειότητα στον άλλο σε τετοιο βαθμο (μάλλο σε φιλικό επίπεδο) που αυτός το εκλαμβάνει ως ερωτικό ενδιαφέρον.
    Το ζήτημα δεν ειναι καποιος απλά να ειναι πολύ εμφανίσιμος, αλλά με το χαρακτήρα του να γινεται ποθητός. Εκεί φαίνεται πως θα πρέπει να εστιάσεις την προσοχή σου...
    γιάννης

Junior Member
    κανε αυτο που λες και που θελει η καρδια σου....δεν εχεις να χασεις κατι...καλυτερα να μετανιωσεις που την πηρες παρα που δεν την πηρες...γιατι και εκεινη που ξερεις ισως σκεφτετε οτι δεν την κυνηγησες και αρα δεν την ηθελες και πολυ..!

Junior Member
    Quote Originally Posted by kalikantzaros View Post
    Αν υποθεσουμε οτι η γυναικα σκεφτεται ακριβως αντιθετα απο τον αντρα τοτε και συ πρεπει να κανεις τα αντιθετα απο αυτα που νομιζεις οτι πρεπει να κανεις.. χο χο χο..
    Πρεπει να μελετησετε τους φυσικους νομους αγαπητα μου παιδια.. Ο ανδρας οσο μεγαλωνει ομορφαινει, ενω η γυναικα ασχημαινει..
    Αυτη που σου το παιζει γκομενα υψηλου επιπεδου σε λιγα χρονια θα παρακαλαει να ασχοληθεις μαζι της..
    Χαχα! Ελπιζω να ειναι ετσι τα πραγματα :D

Junior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Συμφωνώ ότι σαν αντρες δεν πρέπει να παρακαλάμε, αλλά εμμέσως να αφηνουμε συνεχεια να αιωρείται ότι ανα πάσα στιγμη αμα δεν παιρναμε καλα φευγουμε. Το ζήτημα ειναι αμα ερωτευτει κανεις καποια....
    Ως προς το ότι σε πήρε σπίτι της ή έπαιρνε πολλές φορες πρωτοβουλία για να βρεθείτε, υπάρχουν κοπέλες πολύ ανοικτοί χαρακτήρες, δίνουν οικειότητα στον άλλο σε τετοιο βαθμο (μάλλο σε φιλικό επίπεδο) που αυτός το εκλαμβάνει ως ερωτικό ενδιαφέρον.
    Το ζήτημα δεν ειναι καποιος απλά να ειναι πολύ εμφανίσιμος, αλλά με το χαρακτήρα του να γινεται ποθητός. Εκεί φαίνεται πως θα πρέπει να εστιάσεις την προσοχή σου...
    Το ξερω Ioanni. Αυτος ειναι ο σκοπος μου οταν την δω, να βγαλω κατι καλυτερο σαν χαρακτηρας απ' την τελευταια φορα μηπως και αλλαξει γνωμη. Αν οχι, τοτε παμε γι' αλλα...

Junior Member
    Quote Originally Posted by marioula90 View Post
    κανε αυτο που λες και που θελει η καρδια σου....δεν εχεις να χασεις κατι...καλυτερα να μετανιωσεις που την πηρες παρα που δεν την πηρες...γιατι και εκεινη που ξερεις ισως σκεφτετε οτι δεν την κυνηγησες και αρα δεν την ηθελες και πολυ..!
    Ετσι ακριβως σκεφτομαι marioula! :)

Senior Member
    Αλλα δεν σκεφτεσαι το γεγονος οτι φερνεις σε δυσκολη θεση την κοπελα . . .

Banned
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΕς

Τελικα δεν μας ειπες? τι πεχτηκε με τη κοπελα? τα λετε? ξανα βρέθηκες?

Junior Member
    Καλησπερα Γιωργο! Το ανεφερα νομιζω σε προηγουμενο μηνυμα, μου ειπε να την ξαναπαρω τηλ. σε κανα 10ημερο (απο τοτε που μιλησαμε) γιατι εχουμε εξεταστικη σε 2 βδομαδες και της εχουν πεσει ολα μαζι επειδη δεν διαβαζε ολον αυτο τον καιρο (οπως ολοι οι πρωτοετης δηλαδη). Δεν θα ειμαι με το ημερολογιο στο χερι κιολας, θα αφησω να περασουν 2-3 μερες παραπανω.

Banned
    Ωραιος φιλεμου, ετσι, να μην τρελενεσαι!! να εχεις συγουρια για σενα κι από κορίτσια φουυυυλ¨)
    καλο σαββατοβραδο, αν σε περνει βγες!! διασκεδασε!!!

Το σενάριο είναι λες και βλέπω εμένα με τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής μου. όταν ξαναβγήκα τα ξαναβρήκα μαζί της και ξανάκατάληξα να χωρίσω μετά από 2 μήνες πιστεύοντας ότι άλλαξε....Είναι κολημένη με τον πρώην και απλά έτυχες εσύ που είσαι πολύ καλύτερος σε χαρακτήρα από τον κουβά που έχει αυτή στο μυαλό της .Ο πρώην αφού τα ξαναφτιάξεις θα επιστρέψει και η γκόμενα θα αρχίσει να σου απομακρύνεται σταδιακά..... Ενα βράδυ θα σου πετάξει όντως δεν ταιριάζουμε και θα καταλήξεις να είσαι κολλημένος και θα κάνεις χρόνο να την ξεπεράσεις. Αφού σε σουτάρει μετά από 2-3 μήνες θα τα φτιάξει με τον μόγλη και θα ανοίξουν τα μάτια σου αλλά και πάλι θα ψάχνεις να βρείς τι δεν έκανες σωστά. Αν θες την γνώμη μου φτιάξε τα μαζί της και απλά φάε ότι μπορείς να φάς και προσπάθησε να το πάρεις ποιο χαλαρά χωρίς πολλά αισθήματα. Αυτές οι γκόμενες είναι για πολλά χαστούκια που όπου καταλήξουν θα πληγώνουν. Μπορεί αυτά που σου λέω να φαίνονται υπερβολικά στα μάτια σου αλλά σου λέω την δική μου περίπτωση. Σου εύχομαι να μην ισχύει τίποτα από αυτά και ότι καλύτερο....

Page 3 of 3 FirstFirst 123