Quote Originally Posted by minaspap View Post
Καλησπερα, χρονια πολλα με υγεια και ευτυχια σε ολους! Εχω ανοιξει τοσα θεματα που οι περισσοτεροι/ες εδω μεσα θα γνωριζουν λιγο πολυ το προβλημα μου! Η κατασταση μου πλεον δεν παλευεται, προσπαθησα ολα αυτα τα χρονια να πολεμησω και να νικησω τη διαταραχη πανικου κ το αγχος αλλα δε τα καταφερα...εχω δοκιμασει καμια 10αρια διαφορετικα αντικαταθληπτικα χωρις κανενα αποτελεσμα. Πιο πολλες παρενεργειες ειχα παρα βελτιωση...εφτασα σε σημειο να παιρνω 8mg ζαναξ τη μερα για να ηρεμω και να μπορω να λειτουργησω...με τη βοηθεια του ψυχιατρου καταφερα να το μειωσω στα 5mg. Πλεον ζω καθε μερα με εντονο αγχος και κρισεις πανικου(πονους στο στηθος και την πλατη,δυσπνοια,ταχυκαρδιες ,βαρος στο στηθος,εκτακτες συστολες), προσωπικα δεν το αντεχω αλλο αυτο το πραγμα...με εχει κουρασει το να ειμαι σωματικα ενταξει αλλα να παιρνω ενα καρο χαπια καθε μερα. Νιωθω απογνωση και απογοητευση...πολλες φορες μου εχει περασει απο το μυαλο να βαλω τερμα στη ζωη μου γιατι αυτη δεν ειναι ζωη, ενα καθημερινο βασανιστηριο ειναι αλλα για να κανεις κατι τετοιο θελει πολυ δυναμη πιστευω...εγω ειμαι δειλος! Δεν μπορω να χαρω τιποτα πλεον στη ζωη μου...το μονο που σκεφτομαι σαν εσχατη λυση ειναι να νοσηλευτω σε ψυχιατρικη κλινικη! Αλλα δεν ξερω αν μπορουν να δεχτουν καποιον με κρισεις πανικου και κατα ποσο καλυτερα θα γινω...με την ψυχολογο μου που το συζητησα μου ειπε πως μπορει να δω πραγματα εκει μεσα που να με κανουν να νιωσω χειροτερα απ'οτι εξω.Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα αλλαξω ψυχιατρο γιατι στα 5 χρονια που πηγαινω δεν εχω σημειωσει προοδο και με τοσα φαρμακα που εχω παρει νιωθω σαν πειραματοζωο με ολη τη σημασια της λεξεως!
καλησπερα¨) φιλεμου, ευχομαι να σαι καλα, κι σωμαικα κι πνευματικα! σχετικα με τη σκεψησου για κλινικη, δε μπορω να μη παραδεχτω τους επιστήμονες κι γενικα την υγεια, ενοιτε πως σκοπος τους είναι.
όμως παιζει θεμα κι που θα πας?? αν πας σε ιδιοτικο, αν πας σε καποια αξια, θα εισαι σαν διακοπες!! είναι υπέροχοι χωροι, αρκετα είναι σε υπεροχα τοπια ειτε μεσα στο πρασινο κι στην γαληνη ειτε σε παραλιακα μεροι! εκει είναι πολύ καλα, κι κανουν δουλεια- βεβαια είναι η γνωμημου κι αναλογα το πρόβλημα- τωρα,στα κρατικα εκει είναι αλλιως, κι αυτά είναι μεσα στο πρασινο αλλα,,,, είναι καπως, παιζει πολύ ρολο το που θα σε βαλουν, αν πας με αιτια καποιο επιθετικο επ/διο η για άλλο, αν σε πανε στα οξεα, η όχι, το θεμα είναι ότι οι κρισεις πανικου είναι δεχτες κι σκοπος να θεραπευτουν αφου είναι ψυχολογικο θεμα, απλα το νουσου γτ. σαν περαστει το πλαστικο βραχιολακι με το νουμερο δε βγαινει ευκολα!!!!