Results 1 to 15 of 18
Thread: ποιανου να 'ναι το φταιξιμο...
-
03-01-2014, 10:43 #1
ποιανου να 'ναι το φταιξιμο...
Τελικα εχω καταληξει οτι εγω φταιω που στα 24, ειμαι μονη χωρις να χω κανει σχεση, χωρις να εχω κανει σεξ.
Το φταιξιμο ειναι οοοολο δικο μου. Εγω ειμαι το ανωριμο που δεν ηξερε πως να φερθει. Ειμαι χαζη που δεν ημουν ποτε αυθορμητη κι ενω ειχα ευκαιριες (εστω για σεξ) φοβομουν, κρατιομουν και δεν εκανα τιποτα. Που παντα περιμενα οτι θα γινει κατι καλο ετσι στα ξαφνικα. Γιατι να γινει?? τι ειμαι? σε ταινια? Εγω το διαλεξα, εγω και μονο εγω.
Μακαρι να ειχα το παρει χαμπαρι οταν ημουν 20-21, που διορθωνονταν τα πραγματα. Και μη μου πειτε οτι εισαι 24, δε σε πηραν τα χρονια κλπ. Ξερω καλα οτι δυσκολεψε πολυ το πραγμα λογω ηλικιας. Απ τους αλλους θα σχολιαστει, θα επικριθει, θα τρομαξει, θα παραξενεψει. Μου εχει ηδη συμβει εξαλλου δε το λεω θεωρητικα. Εξωγηινος νιωθω. Ειμαι ενας λυπημενος εξωγηινος.
Δεν ευχαριστιεμαι τιποτα γιατι οτι κανω το κανω για να ξεχνιεμαι. Περναω καλα με φιλους δε λεω... αλλα γυρναω σπιτι και κλαιω. Καθε πρωι ξυπναω με σφιξιμο στο στομαχι και ταχυπαλμια. Ειναι οπως βλεπετε το πρωτο πραγμα μου σκεφτομαι μολις ανοιξω τα ματια μου. Η μοναξια μου. Οκ ειναι ερωτικη η μοναξια, υπαρχουν και χειροτερα. Αλλα ειναι τοσο μα τοσο βασικο. Δεν αντεχω στη σκεψη οτι θα περασει κι αυτος ο χρονος ετσι. Πωπω και στα 21-22 νομιζα οτι με πηραν τα χρονια. Τωρα με παιρνουουουν....αντε και στα 25, 26, 27...τσουπ 30.
Δε γραφω γιατι πιστευω οτι θα βοηθηθω απο απαντησεις αλλων. Μονο γιατι σκαω. Οσες φορες εχω γραψει ηταν οταν ενιωθα χαλια. Κι αυτη ειναι αλλη μια φορα. Φχαριστω που διαβασατε το μιζεριασμα μου.
Καλη μου συνεχεια
- 03-01-2014, 11:23 #2
Κοιτα το να κάνεις σεξ σήμερα ειδικα για μια κοπέλα ειναι ότι πιο ευκολο νομίζω αρκεί να το θες..Απλα εφόσον δεν έγινε τόσο καιρο και αφου περιμενες που περιμενες προσπάθησε
τουλάχιστον να ειναι εμ κάποιον που αγαπας και σε αγαπάει και όχι μια ξεπέτα.Γιατι πιστευεις δεν υπάρχουν άλλοι/ες στην ηλικια που σου που να μην εχουν κάνει?Καλη χρονια πάντως και το 2014 να ειναι καλύτερο για σενα
03-01-2014, 11:42 #3
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
03-01-2014, 11:53 #4
Το θέμα δεν ειναι οτι ν έχεις κάνει σεξ ακόμη..και εγω ειμαι 21 και δεν έχω κάνει σεξ ακόμη γιατί είχα και έχω τις ίδιες αντιλήψεις με εσένα γύρω από το όλο θέμα.Έχω όλο αμφιβολίες σχετικά με το όλο θέμα και όλο σκεφτομαι πολύ περίεργα πράγματα. Ώσπου μια μέρα σκέφτηκα πως εγω ο ίδιος εμποδιζα τον εαυτό μου. Και ξαφνικά άλλαξα σκέψη τα πράγματα τελικά δεν θέλουν και πολύ ψάξιμο. Μια ζωη έχουμε και όσο μπορούμε πρέπει να περνάμε ωραία και να μην στενοχωρουμε τον εαυτό μας με ανούσια πράγματα. Ποτέ δεν ειναι αργά για το οτιδήποτε. Και μην νομίζεις οτι όλοι αυτοί που βλέπεις εκεί έξω καλοντυμενους όμορφους και ωραίους οτι ειναι ευτυχισμένοι. Δυστυχισμενοι ειναι όλοι τους. Μακάρι να βρεις λύση στο πρόβλημα σου σύντομα και μακάρι να μπορούσα να συζητήσω μαζί σου αναλυτικότερα το όλο θέμα.
03-01-2014, 12:18 #5
d.hfall, εισαι 21 και χαιρομαι που συνειδητοποιεις νωρις το τι πρεπει να αλλαξεις. Εγω αργησα, να δω τωρα πως θα το διορθωσω. Καποτε το θεμα ηταν μικρο..τωρα εγινε βουνο. Απο που να το πιασεις...τι να κανω, τι?
Αν θες να μιλησουμε αναλυτικοτερα δεν εχω κανενα προβλημα να ανταλλαξουμε πμ.
Elis ευχαριστω για το τραγουδακι.
03-01-2014, 12:27 #6
Όπως σου είπα και πριν ποτέ δεν ειναι αργα. Γενικά πιστεύω οτι όσα προβλήματα τα βλέπουμε τεράστια όταν βρίσκουμε την λύση ξενερωνουμε. Λέμε αυτό ήταν τόσο απλό? Το έχω πάθει πολλές φορές. Λες πως το πρόβλημα σου το θεωρείς βουνό. Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι εσύ η ίδια μπορεί να το κάνεις βουνό? Απλά χαλάρωσε. Δες το απλά χωρίς περιττές σκέψεις που θα σου βρωμιζουν το μυαλο και η λύση θα βρεθεί μπροστά σου. Αν θες στείλε μου γιατί δεν ξερω πως στέλνεις πμ σε αυτό το φόρουμ.
03-01-2014, 12:34 #7
Ποιοι ακριβώς ήταν οι φόβοι που όπως έγραψες σε σταμάταγαν? Αν τους φόβους αυτούς τους ουδετεροποιήσεις θα μπορέσεις να προχωρήσεις σε αυτό που ζητάς.
Ο καθένας απασχολείται με το δικό του φόβο, δε θα βάλουμε φοβόμετρο οπότε, μη νιώθεις άσχημα για το τι σε επηρεάζει. Τώρα αν μου έλεγες, να, το μαλλί μου
όταν βγήκα από το κομμωτήριο δεν ήταν στον τόνο που ήθελα και έχω πάθει κατάθλιψη τότε ναι, θα σε έλεγα ηλίθια, τώρα όμως όχι. Η μοναξιά είναι θέμα και το να ποθείς
κάτι που για λόγους που σε κομπλάρουν δε μπορείς να το έχεις, σου γίνεται και έμμονη ιδέα στη τελική, απόλυτα ικανή να σε ρίχνει.Be warned. My shite detector is on high alert.
03-01-2014, 15:38 #8
Ποιοι ηταν οι φοβοι? Δε ξερω. Μηδεν αυθορμητισμος, ολα τα σκεφτομαι πολυ, ειμαι και ημουν στο τριπακι η πρωτη φορα με καποιον που ειμαι ερωτευμενη κ ειναι αμοιβαιο μπλα μπλα μπλα. Βλακειες, δε θα ρθει ποτε αυτο το αμοιβαιο ετσι ξαφνικα κ πλατωνικα και τωρα το χω καταλαβει. Και να τους ουδετεροποιησω οπως λες...νιωθω οτι ειναι αργα. Στην ηλικια που ειμαι υποθετουν ολοι οτι εχω κανει πραγματα που εγω ακομα τα ονειρευομαι. Το οτι δε τα εκανα σοκαρει. Δεν εχει νοημα, σιγα σιγα το παιρνω αποφαση οτι θα μαι μονη μου, παντου αδιεξοδα βλεπω.
Προφανως και μου εχει γινει εμμονη ιδεα και με το δικιο μου. Στεναχωριεμαι τοσο πολυ και ταυτοχρονα νευριαζω με τον εαυτο μου που μου προκαλεσα αυτη τη μοναξια. Τελοσπαντων..
d.hfall σου εστειλα πμ δεν ξερω αν το ειδες.
03-01-2014, 23:32 #9
Δυστυχώςοχιδενχέχω δει το μήνυμα σου..κάποιο πρόβλημα υπαρχει με τα μηνύματα μου ούτε μπορώ να τα δω ούτε να στείλω...όταν λύσω το πρόβλημα θα σου στείλω...
04-01-2014, 03:55 #10
04-01-2014, 06:27 #11
Αν στεναχωριεσαι επειδη δεν εχεις καποιο συντροφο ενταξει το καταλαβαινω .
Αν στεναχωριεσαι επειδη εισαι 24 και εισαι παρθενα δε χρειαζεται .
Δηλαδη θεωρεις φυσιολογικη την αντιδραση οποιου σοκαριζοταν αν του ελεγες οτι εισαι παρθενα ?
Τσαμπα νοιωθεις εξωγηινος και νομιζω οτι εξαιτιας αλλων νοιωθεις εσυ τωρα ετσι.
Τι εχουνε παθει πια καποιοι με αυτο το θεμα ? κατα τα αλλα σου λενε ''στη ζωη θα κανεις οτι θες οποτε το θες'' αλλα οταν ερχεσαι στην ηλικια 24 η 26 και τους λες ''ειμαι παρθενα'' γουρλωνουν τα ματια .
Πρεπει να ηρεμησεις δεν εκανες κατι κακο και δε θα επρεπε να ντρεπεσαι που εισαι παρθενα και ουτε να σκεφτεσαι οτι θα μεινεις μονη σου γιατι δεν ισχυει .
Αν δηλαδη δεν ησουνα παρθενα πιστευεις οτι θα μπορουσες να εκανες πραγματικη σχεση με καποιον ? ενω τωρα που εισαι δε θα μπορεις ?
Αν καποιος σε αποφυγει επειδη εισαι παρθενα δε θα σε θελει πραγματικα που σημαινει οτι και να ησουνα δε θα σε ηθελε πραγματικα, ποια θα ηταν η διαφορα? .
Απλα αν το μαθαινε οτι εισαι θα σε αποφευγε επειδη θα φοβοταν μηπως του κολλας πολυ μετα.
Αληθεια μη στεχωριεσαι , προσωπικα δε το θεωρω τοσο σημαντικο ωστε να στεναχωριεσαι τοσο.
04-01-2014, 14:23 #12
Το θεμα δεν ειναι να μην στενοχωριεσαι αλλα τι πραγματικα θελεις. Θελεις να σ αγαπανε? Θελεις να αγαπησεις? Θελεις απλα να κανεις σεξ? Θες ολα αυτα μαζι? Οχι οτι ειναι παραλογο, αλλα δεν εχεις κανει σεξ ακομα γιατι δεν βρηκες τον πριγκιπα? Δεν εχεις ορμες? Η εισαι απλα ρομαντικη που το εχεις καπως αλλιως στο μυαλο σου και δεν σου εχει ερθει οπως το θες μεχρι τωρα? Το κακο δεν ειναι να εισαι παρθενα στα 24η 25 η 40, το κακο ειναι να λες ειμαι παρθενα και να βουρκωνεις απο στεναχωρια. ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΘΕΝΑ πες κι οποιος γουσταρει, ετσι μ αρεσει. Και κανεις δεν θα γουρλωσει κανενα ματι. Το μιζεριασμα σιγουρα δεν βοηθησε ποτε κανεναν οποτε προσπαθησε να το αποφυγεις, ολα ειναι στο μυαλο.
04-01-2014, 18:14 #13
εσυ απλως θες να κανεις απλως σεχ με καποιον η θες να βρεις καποιον να κανετε σχεση και μετα να ολοκληρωσετε;;
05-01-2014, 01:32 #14
Cocomero , έχω γνωστή που είναι 32 χρονών και δεν έχει κάνει τίποτα στη ζωή της και είναι περύφανη γιαυτό .Η κοινωνία μας σαν έλληνες βασίζεται στο σέξ σαν σύμβολο του δύναμης και ανωτερότητας για τους άντρες κυρίως .Είμαι άντρας και στο λέω ειλικρινά , ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ που δεν είναι σαν τις υπόλοιπες εκεί έξω .Εχεις δει πόσα 14 χρόνα πάνε με 40 χρονους μέσα σε club ? αηδία , αποτελείς κομάτι της περυφάνιας των γυναικών εκεί έξω και δεν αποτελείς τρόπαιο κανενός επιτήδειου ! δεν χρειάζεται αν ανυσηχείς , όλα είναι στα μυαλό και στη ιδέα που σου πασάρουν τα media .Σωστά έπραξες και δεν έκανες τίποτα , μην πέφτεις στην παγίδα των αντρών , δεν θέλουν εσένα και την προσωπικότητα σου , θέλουν μονο σεξ γιατί νιώθουν βασιλιάδες .Είσαι ξεχωριστή γιαυτό που είσαι και μπράβο σου για την υπομονή σου .Ολα θα πάρουν τον δρόμο τους κάποια στιγμη , μην ανυσηχείς πανω στο θέμα και κυριότερα μην κάνεις τίποτα απο εγωισμό επειδη το κάνουν και οι άλλες φίλες σου .
05-01-2014, 02:07 #15