Results 16 to 24 of 24
Thread: ζηλεια
-
05-01-2014, 01:28 #16
Ενδιαφεροντα εχω ενταξει το θεμα ειναι οτι πλεον δεν εχω κανενα να βγω.Δηλαδη μπορει να ασχολουμε με κατι και να μαρεσει αλλα και παλι θα ζηλευω τους αλλους για πολυ πιο απλα πραγματα οπως το οτι περνανε καλα η τα ζευγαρια κτλ.Παντως ευχαριστω για την συμβουλη αν και μερικες φορες το κανω και νιωθω καπως ετσι οχι περφανος ενταξει αλλα καλυτερα απο τωρα.Εγω τωρα εχω βγω να πανω απο 2 εβδομαδες δεν ξερω αν φταιει η διαθεση μου η οτι δεν εχω με ποιον να βγω αλλα κατι φταιει.Οσο για τις παρεες που λες αλλιως το ειχα στο μυαλο μου αλλα ετσι οπως το λες εχεις ενα δικιο.
- 05-01-2014, 01:33 #17
Κλειστος χαρακτηρας ειμαι κυριως οταν γνωριζω νεα ατομα η οταν ειναι πολλα ατομα που δεν ξερω.17 χρονων ειμαι αλλα τα μονο ατομα που συναναστρεφομαι ειναι στο σχολειο και με αυτους δεν μιλαω πολυ εκτος απο μερικα ατομα αλλα δεν μπορω να πω πως ειναι φιλοι μου.γενικα δεν εχω φιλους μονο βγαινω καμια φορα μονος μου αλλιως σπιτι καθομαι.
05-01-2014, 01:43 #18
Είσαι σε μία ηλικία που έχεις όλη την ζωή μπροστά σου και να διορθώσεις στον εαυτό σου πράγματα που δεν σου αρέσουν.Φυσικά και η κατάσταση αυτή μπορεί να αλλάξει..εάν δεν βγεις τώρα να διασκεδάσεις πότε θα το κάνεις; ίσως εάν προσπαθήσεις να είσαι πιο κοινωνικός με τα παιδιά στο σχολείο σου,να τους μιλάς και να προτείνεις εξόδους μαζί τους χωρίς να περιμένεις πάντα από τους άλλους να το κάνουν,γιατί αν είσαι πολύ κλειστός μπορεί να νομίζουν ότι δεν θέλεις.Άμα άρχιζες κάποιο άθλημα; αυτό θα σε βοηθήσει στο να γνωρίσεις νέα άτομα.Να έχεις αυτοπεποίθηση και να μην ζηλεύεις τους άλλους,δεν είναι καλύτεροι από σένα;) Η φιλία,οι σχέσεις και η διασκέδαση είναι κάτι που οποιοσδήποτε το έχει αρκεί να το θέλει πραγματικά,γιατί εάν εσύ δεν είσαι πρόθυμος να το αποκτήσεις,κανένας δεν θα έρθει να σε πάρει από το χέρι αυτό να το ξέρεις.Πιστεύω ότι μπορείς να τα καταφέρεις γιατί είσαι μικρός ακόμα..:)
05-01-2014, 02:10 #19
Αν αναφερεσαι σε εμενα σαυτο , εχω email ειναι [email protected]
05-01-2014, 02:25 #20
Κουραγιο φιλε μου πρεπει να αποδεκτεις ετσι οπως ειναι ο εαυτος σου κ να μην σκεφτεσαι οτι πρεπει να πιεστεις να γινεις κοινωνικος ντε κ καλα για να εισαι αρεστος σε ολους,Επελεγε λιγους κ καλους ανθρωπους στην ζωη σου κ αφοσιωσου σ αυτους,Αλλωστε δεν μπορεις κ δεν πρεπει να προσπαθεις να τους εχεις ολους ικανοποιημενους αλλα λιγους κ καλους,Πρεπει να σκεφτεις τι ακριβως ζηλευεις κ τι ακριβως θελεις για να γεμισει η ζωη σου κ να μετατρεψεις την ζηλεια σου σε αγωνα για την αποκτηση αυτου που θελεις,Αλλωστε ειναι κ η επικοδομητικη ζηλεια που μας κινητοποιει στο να πετυχουμε αυτο που θελουμε
05-01-2014, 02:54 #21
Δικιο εχεις σε αυτο ομως οταν βλεπεις αλλους κιολας να λενε θετικα για τον εαυτο τους και να μη παραδεχονται ποτε κανεναν ελλατωμα η να χαιρονται να σε βλεπουν να τους ζηλευεις ειναι πολυ σπαστικο .
Δεν εχω δει ποτε κανεναν να παραδεχεται ενα ελλατωμα του κι αν ναι πολυ πολυ σπανια και αυτο εμενα μου χαλαει τη διαθεση και σκεφτομαι ''μονο εγω δηλαδη εχω ελλατωματα ? οι αλλοι οχι ?''
05-01-2014, 05:09 #22
παιδια σας ευχαριστω ολους για την υποστηριξη σας σας αγαπω ειστε οι καλυτερη μου παρεα ποτε δεν ελεγα πραγματικα αυτο που ηθελα στους ''φιλους'' μου.Σκεφτομουν παντα τι θα πω για να μην με κοροιδεψουν και γενικα προσπαθουσα να προσαρμοστω για να μην πουν τιποτα.Αλλα ξερω οτι δεν προκειτε να αλλαξει κατι και εχω βαρεθει τουλαχιστον για τωρα αν και δεν βλεπω μελλον και να προσπαθησω να βρω καποιον φιλο θα ειναι οπως ολοι δεν προκειτε να καταλαβει τιποτα απο οτι νιωθω.Η μονη παρεα που θα ηθελα ειναι καποιος να πινουμε παρεα και τιποτα παραπανω.Μακαρι να ειχα ενα οπλο να εφευγα γλυκα στην αγκαλια του σκυλου μου γιατι ειμαι τοσο δειλος που φοβαμαι ακομη και να αυτοκτονησω αλλα μαλλον ζηταω πολλα.Το μονο που με παρηγορει ειναι οταν σκεφτομαι το μελλον και λεω μακαρι να μπορουσα να ειμαι ετσι καποτε.
06-01-2014, 02:23 #23
Καλα φιλε μου ευελπιστω οτι αστειευεσαι αντι να σκεφτεσαι την αυτοκτονια καλυτερα να σκεφτεις ενα τροπο να αποκτησεις αυτο που ζηλευεις κ ετσι κ επιμενουν τετοιες σκεψεις συμβουλευσου ειδικο κ πες το στους δικους σου,αστειο δεν ειναι,Καλη δυναμη κ ευελπιστω καποτε να ειναι στην ζωη σου ο,τι θελεις κ μην ζηλευεις κανεναν αλλα να σε ζηλευουν αλλοι!
07-01-2014, 01:37 #24
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Συνιστώ είτε να ανταλλάσετε πληροφορίες για το chat με άλλους τρόπους, εκτός του φόρουμ, είτε να αλλάξετε το όνομα του chat.
Ενα chat με όνομα epsychology που προτείνετε μέσα από το φόρουμ του epsychology, μπορεί εύκολα να θεωρηθεί ως επίσημο chat της πύλης μας, κάτι που φυσικά δεν ισχύει.Last edited by Aeon; 07-01-2014 at 03:03.