SOS
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18

Thread: SOS

Junior Member

SOS

Χρόνια Πολλά σε όλες-όλους. Καλά Χριστούγεννα.

Θα είμαι σύντομη. Επί 4 ημέρες δίνω στην μητέρα μου aloperidin 5mg (μισό χαπάκι των 10) κάθε πρωί. Η ίδια δεν ξέρει γιά ποιό λόγο παίρνει το χάπι, δεν υπάρχει χρόνος γιά εξηγήσεις αυτή τη στιγμή. Αύριο το πρωί της είπα να πάρει το μισό του μισού (2,5 mg), διότι είναι πίο ήρεμη μεν αλλά σε λήθαργο δε. Θα ήμουν ευγνώμων αν κάποιος γιατρός ή γνώστης του συγκεκριμένου φαρμάκου, μού απαντούσε αν είναι σωστή η απόφασή μου.

Ευχαριστώ

Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 26-12-2013 at 15:48.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Seas View Post
    Χρόνια Πολλά σε όλες-όλους. Καλά Χριστούγεννα.

Θα είμαι σύντομη. Επί 4 ημέρες δίνω στην μητέρα μου aloperidin 5mg (μισό χαπάκι των 10) κάθε πρωί. Η ίδια δεν ξέρει γιά ποιό λόγο παίρνει το χάπι, δεν υπάρχει χρόνος γιά εξηγήσεις αυτή τη στιγμή. Αύριο το πρωί της είπα να πάρει το μισό του μισού (2,5 mg), διότι είναι πίο ήρεμη μεν αλλά σε λήθαργο δε. Θα ήμουν ευγνώμων αν κάποιος γιατρός ή γνώστης του συγκεκριμένου φαρμάκου, μού απαντούσε αν είναι σωστή η απόφασή μου.

Ευχαριστώ
    Να πάει στον γιατρό να μάθει γιατί το παίρνει...εδώ και να υπάρχουν γιατροί δε νομίζω να μπορούν να κάνουν cyber διάγνωση και μάλιστα μέσω της κόρης της....
    Μάλλον άλλο ήθελες να ρωτήσεις κ άλλο ρώτησες-καλό είναι κάποιος να μην παίρνει φάρμακα,αλλά για να τα παίρνει η μάνα σου,κάποιος γιατρός της τα πρότεινε...εκτός κ αν τα πήρε από μόνη της για λόγους,που ούτε κ εκείνη γνωρίζει....οπότε εκεί πάμε σε άλλο θέμα!:eek:

Χρόνια Πολλά

Senior Member
    οχι αλοπεριντιν ρε συ το επαιρνα 2 χρονια στα 20μγ και με κατεστρεψε σε κανει τελειως φυτο συνεννοησου με το γιατρο της και αλλαξε το!

EINAI ποταπο FARMAKO kai se kanei fyto gt σε φτανει να εισαι συνεχεια στα ορια του πονου.δεν κανει τετοιο φαρμακο να το δινεις κρυφα....ειναι απο το 1950.σκληρη κατασταση.ΥΓ τωρα δεν μπορεις νακανεις πισω αποτομα αλλα πολυ σταδιακα.μπελα μεγαλο για την μαμα σου ανοιξατε με το γιατρουδακο...
    Last edited by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817; 25-12-2013 at 06:12.

alloperintin to farmako ths dystyxias

Banned
    Να πάει στον γιατρό να μάθει γιατί το παίρνει...
    παιρνει φαρμακο κ δε ξερει γιατι το παιρνει καλο κ αυτο τι αλλο θα διαβασω ακομα :)

Junior Member
    Quote Originally Posted by εσωτερική_σήψη View Post
    οχι αλοπεριντιν ρε συ το επαιρνα 2 χρονια στα 20μγ και με κατεστρεψε σε κανει τελειως φυτο συνεννοησου με το γιατρο της και αλλαξε το!
    Είχε έντονα ξεσπάσματα, δε γνόταν διαφορετικά. Αλλά επειδή επικοινώνησα με τη γιατρό δέκα και βάλε φορές, δε θέλω να την ενοχλήσω Χριστουγεννιάτικα. Την Παρασκευή θα επικοινωνήσω μαζί της.

Junior Member
    Δημήτρη η μαμά μου είναι 69 ετών, αρνιόταν να επισκεφθεί γιατρό και φυσικά αρνείται ότι έχει πρόβλημα. Αναγκάστηκα να πλάσω έναν μύθο ώστε τελικά να επισκεφθεί γιατρό και να πάρει φαρμακευτική αγωγή. Πριν την πάω στη γιατρό την <<μάζεψα>> κυριολεκτικά από το δρόμο σε μιά μέρα που ήταν σε πλήρη έξαρση.

Junior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    παιρνει φαρμακο κ δε ξερει γιατι το παιρνει καλο κ αυτο τι αλλο θα διαβασω ακομα :)
    Αλέξανδρε ελπίζω να είσαι από τους τυχερούς ανθρώπους που δεν αντιμετωπίζεις πρόβλημα υγείας εσύ ή κάποιος δικός σου άνθρωπος και έτσι μπορώ να δικαιολογήσω τον τόνο σου..λόγω άγνοιας.

παιδια μην τρελενομαστε ψυχραιμια ειμαστε εδω για να λυσουμε προβληματα ο καθενας με τις εμπειριες του και με στοχο παντα να βοηθησει οχι να απροσανατολισει...εγω προσωπικα με αυτα που περασα νομιζω εγινε κατανοητο οτι ειλικρινα περασα δυσκολες καταστασεις και εφταιγε το αλλοπεριντιν.

ισως να χρειαζοταν και το αλλοπεριντιν σε καποια στιγμη μου αλλα πολυ λιγοτερο και οχι ως αυθονια δωσαν οι γιατροι οι ατιμοι.οχι οτι εχω τπτ εναντιον των γιατρων γτ ειναι φιλοι-συμμαχοι συνηθως

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    ισως να χρειαζοταν και το αλλοπεριντιν σε καποια στιγμη μου αλλα πολυ λιγοτερο και οχι ως αυθονια δωσαν οι γιατροι οι ατιμοι.οχι οτι εχω τπτ εναντιον των γιατρων γτ ειναι φιλοι-συμμαχοι συνηθως
    και σύμμαχοι των φαρμακοβιομηχανιών συνήθως!

Senior Member
    ετσι κ δεν συμβουλευτεις γιατρο δεν πρεπει κανεις ο,τιδηποτε

favvel
    Guest
    γεια σου Seas..βασικά έχω την εντύπωση ότι το aloperidin πρέπει να το παίρνεις μαζί με το akineton..το akineton είναι κάτι σαν το αντίδοτο του aloperidin,το σταθεροποιητικό,που εξισορροπεί τη δράση του aloperidin για να μην έχεις συμπτώματα απ'τη χρήση του aloperidin σκέτου..και πρέπει οι αναλογίες να είναι σωστές γιατί αν πάρεις περισσότερο aloperidin και λιγότερο akineton θα έχεις εξωπυραμιδικά..
    Ρώτα το γιατρό για το ακινετόν

Page 1 of 2 12 LastLast