ΚΑΛΑ ΝΕΑ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7

Thread: ΚΑΛΑ ΝΕΑ

Senior Member

ΚΑΛΑ ΝΕΑ

Παιδιά σκέφτηκα να σας γράψω και τα δικά μου νέα μπας και πάρει θάρρος κανένας. Είμαι πολύ καλύτερα και πρώτη φορά νιώθω ότι πραγματικά η φαρμακευτική αγωγή βοηθάει. Τώρα πια είμαι σίγουρη. Αλλαξα αγωγή αφού πρώτα επισκέφθηκα ένα καινούργιο γιατρό, καινούργιο για μένα αλλά παλιό στη δουλειά του και είδα αλλαγή από την πρώτη ημέρα. Μειώθηκαν τα σωματικά συμπτώματα που μεταλαιπωρούν καιρό τώρα , π.χ το έντερο. Νιώθω επίσης πολύ πιο σίγουρη για τον εαυτό μου, ανέβηκε η αυτοπεποίθησή μου και αισθάνομαι ότ είμαι σε καλό δρόμο μετά από ένα χρόνο ταλαιπωρίας. Αρχίζω να πιστευω ότι μπορώ να εχω και εγώ μια ζωή φυσιολογική. Μάλιστα εντολή του γιατρού είναι να πε΄ρνω τα φάρμακα το πρώι όταν σηκώνομαι και το βραδυ όταν πάω για ύπνο με το σκεπτικό να μην έχω καμμία επαφή με τηναγωγή κατά τη διάρκεια της ημέρα μου, πραγματικά είναι αποτελεσματικό, για΄τι όταν πας να πάρεςι τα φάρμακα θες δεν θες σκέφτεσαι είμαι άρρωστη κλπ. Καλή δύναμη σε όλους.

Senior Member
    Χαίρομαι για σένα φλαι, καλή δύναμη.

Senior Member
    Γεια σου fly!Ήθελα να σου εκφράσω κιεγώ τη χαρά μου για αυτά τα πολύ ευχάριστα νέα. ΔΙάβασα και κάποιες απαντήσεις σου άλλες και διαπίστωσα το ίδιο πράγμα.
    Χαίρομαι πραγματικά..

PS: xairetismous ston husband.

Senior Member
    Originally posted by fly
    Παιδιά σκέφτηκα να σας γράψω και τα δικά μου νέα μπας και πάρει θάρρος κανένας. Είμαι πολύ καλύτερα και πρώτη φορά νιώθω ότι πραγματικά η φαρμακευτική αγωγή βοηθάει. Τώρα πια είμαι σίγουρη. Αλλαξα αγωγή αφού πρώτα επισκέφθηκα ένα καινούργιο γιατρό, καινούργιο για μένα αλλά παλιό στη δουλειά του και είδα αλλαγή από την πρώτη ημέρα. Μειώθηκαν τα σωματικά συμπτώματα που μεταλαιπωρούν καιρό τώρα , π.χ το έντερο. Νιώθω επίσης πολύ πιο σίγουρη για τον εαυτό μου, ανέβηκε η αυτοπεποίθησή μου και αισθάνομαι ότ είμαι σε καλό δρόμο μετά από ένα χρόνο ταλαιπωρίας. Αρχίζω να πιστευω ότι μπορώ να εχω και εγώ μια ζωή φυσιολογική. Μάλιστα εντολή του γιατρού είναι να πε΄ρνω τα φάρμακα το πρώι όταν σηκώνομαι και το βραδυ όταν πάω για ύπνο με το σκεπτικό να μην έχω καμμία επαφή με τηναγωγή κατά τη διάρκεια της ημέρα μου, πραγματικά είναι αποτελεσματικό, για΄τι όταν πας να πάρεςι τα φάρμακα θες δεν θες σκέφτεσαι είμαι άρρωστη κλπ. Καλή δύναμη σε όλους.

Λοιπόν άκου να δεις τι σκέφτηκα.........Επειδή δεν την βγάζω με τα χάπια από την μαστούρα αλλά και επειδή υποπέφτω σε λάθη-χοντρά-λέω να ανακαλυφθεί ένας μηχανισμός ανίχνευσης μαλακίας..........Να μεταφράζει τα νευροσήματα και να τα αναλύει...

π.χ. ΦΟΒΙΑ=Προχωρήστε παρακάτω ΜΠΙΠ-μαλακία=Μην προχωρήστε σε ξεστόμιση Ψευδαίσθηση=Δεν σας μιλάει ο πεθαμένος...Χεστείτε και μην το πείτε παραέξω......

Δεν βγαίνει αλλιώς...Με την OCD που με δέρνει θέλω 24ωρη παρακολούθηση για να μαζεύω τις μαλακίες που πετάω......

Senior Member
    Μπράβο fly! Καλή συνέχεια σου εύχομαι

Senior Member
    Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας . Περπατώντας τι κάνεις καιρό έχουμε να τα πούμε. Φιλάκια σε όλους

Senior Member
    Καλά fly προσπαθώ κιεγώ
    Φιλιά