ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ? SOS - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Junior Member
    Ασε εκεινον πρωτα να μιλησει για να δεις τι θα σου πει..επειτα και αναλογως με αυτα που θα σου πει,λες και συ αυτα που θες κι αυτα που θα σου βγουν..αν θες να συνεχισετε μαζι πες του το αλλα βαλε καποια ορια,λεγοντας του πως δεν μπορει να εχει συνεχως μια τετοια συμπεριφορα..γενικα για να εχετε μια ωραια σχεση πρεπει να περιορισετε τους τσακωμους και τα συνεχη χωρισματα..αυτα σας φθειρουν και δν σας κανουν να περνατε καλα..αποδειξη??εσυ πηγες να δεις τους γονεις σου κι αντι να περασεις καλα,στεναχωριοσουν με τη συμπεριφορα του..αν σε γεμιζει η σχεση σου με αυτο το παιδι,συνεχισε την αλλα βαλε ορια και σε σενα και σε εκεινον.

Ημερομηνια ληξης βλεπω να εχει ολο αυτο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by katy18 View Post
    Έχετε δικιο απλα πανω στην απελπισια μου εγραφα οπως να ναι .. αγορι ειναι το αισθημα marsia ... πραγματικα αν με βοηθουσατε καπως στο τι να κανω για να τον φερω πισω θα σας ημουν υποχρεη ..

Μήπως βρήκε άλλη ? Τόσο ξαφνικα να θέλει να διακόψετε λίγο περίεργο.

Junior Member
    Αχ δεν ξερω... καλα εδω δεν ξερω αν με θελει ακομα και θα βαλω ορους .. κατσε πρωτα να δουμε μετα απο αυτες τις μερες αν εχει αλλαξει μυαλα για μενα και συζηταμε μετα τους ορους . εννοειται πως αν τα βρισκαμε θα ηταν ολα πιο ομορφα και ομαλα.. το θεμα ειναι οπως λεει οτι κουραστηκε και δεν μπορει παλι να εμπιστευτει την σχεση μας και πως δεν θα γινουν παλι τα διδια λαθη .. πρεπει με καποιον τροπο να του δειξω πως ολα θα εχουν αλλαξει .. οσο για την γκομενα δεν νομιζω ..

Junior Member
    κοπελια εχω περασει το ιδιο εκλαιγε και αυτος στην αγκαλια μου και μου ελεγε οτι θελει ν αμεινει μονος του.το αποτελσμα απο οτι καταλαβα ειναι οτι ειχε αλλη και ηθελε να ζησεισ την φοιτητικη τοθ ζωη με πολλες γκομενες.τον δουλευαν και οι φιλοι του τον ελεγαν μουνοδουλο.το καλυετρο ειναι να βρεις αλλον γτ αν συναινει αυτο μια φορα θα ξανασυμβει δεν υπαρχει περιπτωση και για να μην ταλεπωρησε οσο εγω προχωρα καλυτερα να πληγωθει αυτος παρα εσυ και στην τελικη

Senior Member
    Κοίτα πάντως οταν βρίσκεστε απο κοντά να ''φυσάς!''.

Junior Member
    ναι κοπελια περναω ακριβως την ιδια φαση με την διαφορα οτι αυτος δεν θελει να με βλεπει καν τωρα.οταν χωρισαμε τον παρακαλαγα και μου ελεγε οτι ειμαστε καλα μαζι κτλ.οταν εφευγα με δακρυα στα ματια μου εστελνε διαφορα μνμτ που εδειχνε μετανιωμενος και οταν λυγιζα και εγω και απαντουσα τοτε με τον τροπο του μου εδειχνε οτι δεν θελει αλλο.μια δυο τρεις επι 4 μηνες γινοταν ακριβως το ιδιο μεχρι που απελπιστηκα και τον εβρισα και απο τοτε δεν μου μιλαει καθολου.ετσι και αλλιως μιλαμε με τελειωμενες υποθεσεις θα το δεις μετα απο καιρο και εσυ.μας δουλευουν απο την μια μας θελουν και απο την αλλη δεν περνανε καλα.και το δικο μας ηταν πολυ δυνατο αντεξε 2 χρονια.αλλα ας πανα τωρα να βρουνε μια που θα περνανε καλυτερα.αλλα θελουν και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χωρτατο.απο την μια δεν θελουν να τα ξαναβρουμε αλλα ουτε και μας αφηνουν να προχωτησουμε.αυτοι οι τυποι αντρων ειναι για τα μπαζα και θα μεινουν ανυπαντροι.στο λεω αυτο απο τον δικο μου που ειδη ειναι 33 και κανει σαν τον δικο σου.ετσι θα μεινει μπακουρι για μια ζωη.αν δεν αλαξει μυαλο.φυγε κοπελα μου γλυκια βρες εναν αλλον ο ερωτας με ερωτα περνει..

Banned
    katy!!!!!!!!

βρίσκεσαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και πράττεις λάθος..λάθος ενέργειες!!! πρέπει να ξυπνήσεις,να νιώσεις ήρεμη δυνατή γιατί όσο αδύναμη είσαι τόσο πιο εύκολα θα χάσεις αυτό που προσπαθείς να διεκδικήσεις.
    άκουσε να σου πω προσεκτικά.ηρέμησε.όσο είσαι χάλια τίποτα δεν θα πηγαίνει καλά.είχα και εγώ μιά σχέση και με χώρισε γιατί δεν μπορούσε άλλο και ήθελε να μείνει μόνος του και μαλακίες κλπ κλπ και ήταν μακριά,είχαμε απόσταση και μου έλεγε το κάνω για το καλό σου και εγώ τον παρακαλούσα πάντα,και πάντα αυτός έβγαινε λάδι στους καυγάδες και the same story.
    επειδή το πέρασα,τι σου προτείνω;;;; πρέπει να βγάλεις αυτό το θέμα από το μυαλό σου ΤΩΡΑ κάνε πως δεν υπάρχει πρόβλημα,δε συνέβη τίποτα,βγες πήγαινε βόλτα,κλείσε το κινητό για 2 βδομάδες βγαίνε κάθε μέρα βόλτα για περπάτημα για καφέ αλλά χωρίς να μιλάς για σχέσεις,πήγαινε να σε φυσήξει αέρας.άκου χαλαρωτική μουσική! μην κάνεις το λάθος και ακούσεις κάτι που σε ρίχνει.
    άστον να παλεύει μόνος του.σκέψου ότι αυτός πήρε την απόφαση,άστον να σκεφτεί τι θα κάνει αυτός στη ζωή του γιατί στην τελική εσύ δε χάλασες κάτι,αυτός προσπαθεί να αλλάξει τις ζωές σας.θα σου αναστατώσει τη ζωή θα σε κάνει χάλια ψυχολογικά αν του αφήσεις περιθώρια για να σου μιλάει.όσο σου μιλάει για τη σχέση αλλά και γενικά τόσο θα παλεύεις μέσα σου με συναισθήματα.η ζωή είναι απλή.θέλω να προσπαθήσεις να μην μιλήσεις για αυτό το θέμα για 2 εβδομάδες.ξέρεις πόση διαφορά θα έχει; μη του μιλάς,κλείσε το κινητό το φβ,μη μιλάς με κοινούς γνωστούς.κάτσε και ζήσε 2 βδομάδες από τη ζωή σου μόνη σου.χαλάρωσε,σκέψου ό,τι είναι να σκεφτείς (προσπάθησε να μην κάνεις αρνητικές σκέψεις γιατί εσύ θα χαλαστείς και κανένας άλλος)
    δεν είναι τόσο σημαντικό θέμα όσο νομίζεις. είχα καταρρεύσει ολόκληρη όταν επέμενε να με χωρίσει και ΕΙΔΙΚΑ όταν άκουγα ηλίθιες δικαιολογίες και ΕΙΔΙΚΑ όταν άλλαζε γνώμες και τη μία ήθελε μαζί την άλλη όχι.
    άστον.μην μιλάς σε κανέναν για λίγο.μη μιλάς ούτε εδώ.όσο τριγυρνάει αυτό το θέμα στο μυαλό σου και ακούς γνώμες τόσο χειρότερα είναι για την υγεία σου.
    μείνε μόνη σου για λίγο. μη μιλάς για τη σχέση και βγες με άσχετα άτομα--γνωστούς σου εννοώ αλλά γνωστούς στους οποίοιυς δεν έχεις να πεις τίποτα για τη σχέση αυτή.
    υπομονή θέλει.μην περάσεις χάλια όπως εγώ.η ζωή είναι μετρημένη στα δάχτυλα.μην πονέσεις τώρα.προσπάθησε να το κάνεις ανώδυνο.είναι η σημασία που δίνουμε στα πράγματα κι όχι τα ίδια τα πράγματα,επώδυνα.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread