Κρισεις πανικου - κουραστηκα! - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 11 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 162
    Member
    Ξέρω ξέρω.... Για να καταλάβεις, μια φορά πάνω σε καβγά με έναν από τους κάφρους, ήμουν τόσο τσαντισμένη που άρχισα να βλέπω ... κόκκινα μπροστά μου και είχα την επιθυμία να του φέρω μία καρέκλα στο κεφάλι. Όχι δεν το έκανα, αλλά δεν είμαι σίγουρη αν έκανα το σωστό

Junior Member
    Δεν ξερω κατα ποσο θα μπορεσω να δω το γιατρο που λες.ειμαι απο επαρχια και εκλεισα θεσ/νικη ραντεβου στις 16/10.περιμενω τη μερα και παρακαλαω να τα καταφερω να παω.παντως σε ευχαριστω.και μακαρι να μπορουσα να σας γνωρισω απο κοντα...επιτελους εδω μεσα κανεις δε με λεει υπερβολικη ή γκρινιαρα.το ακουω συχνα καθε φορα που βρισκομαι σε μερος με πολυκοσμια και ολο κατι βρισκω να \"θαψω\" το μερος....
    οσο για χρηματα μην το σκεφτεστε καθολου.γινομαι χορηγος σας...αλλωστε μου περισσευουν τοσα.ο μισθος μου αγγιζει το αστρονομικο ποσο των 500?...

Senior Member
    Άρα 63 απο Relia, 500 απο Kanella και 4 απο εμενα, σύνολο 567 ευρω.
    Νομίζω οτι μας περισσεύουν και για διακοπές στις Μαλδίβες.
    Kanella θα καταφέρεις να δείς τον γιατρό για εναν πολύ απλό λόγο.
    Θέλεις να είσαι καλά και το οτι ζήτησες βοήθεια το αποδεικνύει περίτρανα!
    Η σκέψη όλων μας είναι απο τώρα μαζί σου
    Relia κανένα πρόβλημα για μεσοβδόμαδα. Διάλεξε μέρα και ενημέρωσε.

Junior Member
    ειστε ολοι τοοοσο καλοι....νομιζω οτι σημερα θα ειναι μια καλυτερη μερα απο χθες

Member
    Kanella, αυτό είναι το σωστό attitude! Άντε και η 16-10 κοντά είναι, η αρχή είιναι το ήμισυ του παντός!
    Ηλέκτρα, οκ θα οργανωθούμε!
    Στο ενδιάμεσο, επειδή μου το έστειλαν μόλις τώρα και έχω κολλήσει, μπείτε να δείτε αυτό http://www.learnenglish.org.uk/games/magic-gopher-central.swf
    για χαβαλέ είναι, δεν είναι σοβαρό, αλλά....πώς γίνεται;;;

Senior Member
    Εμένα δεν μου το βρήκε

Member
    Αποκλείεται....

Senior Member
    http://members.tripod.com/~andybauch/magic.html

αυτο εχει πλακα....
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Member
    Καλό είναι και αυτό, αλλά πιο εύκολα \"ανακαλύψιμο\"! Όχι ότι μόνη μου κατάλαβα τι παίζει, αλλά λέμε τώρα... :P

Senior Member
    Ναι το καταλαβαινεις αλλα την πρωτη φορα σε αφηνει λιγο καγκελο:P
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Member
    Όντως. Την πρώτη φορά που το είδα, μου το είχαν στείλει σε power point με τον Κόππερφιλντ και καλά και φυσικά έμεινα. Είναι και η βαφή που τόσο καιρό έχει ποτίσει στον εγκέφαλο.... :P

Senior Member
    Originally posted by Blue9791
    Nopanic δεν έχει καταρχήν καμία σημασία το οτι είσαι νεος στην παρέα. Όλοι όσοι θέλουν να μοιραστούν απόψεις, απλές κουβέντες ακόμα και την σιωπή τους είναι ευπρόσδεκτοι
    Είδες κάποιον ειδικό;

Σας ευχαριστω ολους για το Καλωσορισμα
    Μου περασε απο το μυαλο να δω καποιον ειδικο , αλλα μεχρι στιγμης εχω στραφει στον μονο ειδικο που μπορει να με βοηθησει και αυτος ειναι ο ιδιος μου ο εαυτος ...
    καθως και τα ελαφρα ηρεμηστικα Valmane...(ριζα βαλεριανης).

Μεχρι στιγμης βλεπω αποτελεσμα,αν ομως αλλαξουν τα πραγματα στο μελλον τοτε θα ζητησω την συμβουλη σας για καποιον ειδικο που ομως να ειναι και ανθρωπος...

Επισης πιστευω οτι συζητησεις οπως αυτες που κανουμε εμεις εδω ειναι οτι καλυτερο .....το πιστευω πραγματικα γιατι οποτε διαβαζω τις σκεψεις σας νοιωθω πολυ καλυτερα ...

Senior Member
    Originally posted by Relia
    Συμφωνώ από πλευράς μου να βρεθούμε, κατά έναν περίεργο τρόπο, θα νιώθουμε ασφαλείς μεταξύ μας... και θα κάνουμε και live ομαδική ψυχοθεραπεία (γιατί οι άλλοι που κάνουν group therapy, καλύτεροι είναι; Για να μη σου πω να ανοίξουμε και ένα σωματείο υποστήριξης..! Ωχ! Μου άρεσε η ιδεά μου, χμ)!

Kαι εγω συμφωνω και επαυξανω ...
    Πιστευω οτι τουλαχιστον μια προσπαθεια αρκει ,γιατι εκτος απο τις απο κοντα συναντησεις εμεις μπορουμε να τα λεμε και να βοηθαει ο ενας τον ααλλον 24/7...οποτε μια απο κοντα συναντηση θα δωσει νεα ωθηση σε αυτη την σχεση ....

Senior Member
    Originally posted by Blue9791
    Άρα 63 απο Relia, 500 απο Kanella και 4 απο εμενα, σύνολο 567 ευρω.
    Προθεστε κ τα δικα μουυ 13ευρω που εχω για να περασω το Σ/Κ !

Τελικα το προβλημα μας δεν λεγεται αγχος ή πανικος κ.λ.π , αλλα ΦΤΩΧΕΙΑ !!!!

Member
    Nopanic, ξαναπέστο! Ο άφραγκος, του άφραγκου είμαστε! Όλα τα \'χει η Μαριορή... Σε λίγο θα φτιάξουμε και hot-line (δεν\' κακό) για να παίρνει ο ένας τον άλλο τηλέφωνο σε εικοσιτετράωρη βάση όποτε τρώει φλασιά!

Page 7 of 11 FirstFirst ... 56789 ... LastLast