Κρισεις πανικου - κουραστηκα! - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 11 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 162
    Senior Member
    Originally posted by Relia
    Nopanic, ξαναπέστο! Ο άφραγκος, του άφραγκου είμαστε! Όλα τα \'χει η Μαριορή... Σε λίγο θα φτιάξουμε και hot-line (δεν\' κακό) για να παίρνει ο ένας τον άλλο τηλέφωνο σε εικοσιτετράωρη βάση όποτε τρώει φλασιά!
    Περα απο την πλακα και ανεξαρτητα απο την οικονομικη κατασταση του καθενος απο εμας , το οικονομικο και η αβεβαιοτητα πρεπει να ανακυρηχθει ως η χειροτερη ασθενεια στις ηλικιες 0-40 ετων, που ειναι και οι πλειοψηφια απο εμας ...

Μας εχει φαει ο συγχρονος τροπος ζωης η ψευτογκλαμουρια και ο δηθενισμος ...
    Εχουμε παψει να μιλαμε και να προσεγγιζουμε ο ενας τον αλλον ως ανθρωποι και συμφωνα με τις ιδεες του καθενος , αλλα ως επαγγλεματικες ιδιοτητες και οικονομικα μεγεθη...

Member
    Καλά τα λες! Έχουμε κολλήσει σε κοινωνικά στερεότυπα και τελικά καταπιεζόμαστε μόνοι μας εξαιτίας αυτών. Βλέπουμε γύρω ανθρώπους \"επιτυχημένους\" που έχουν άρτιες σπουδές, καλή δουλειά και αρκετά χρήματα και τους θεωρούμε πρότυπο προς μίμηση και το παλεύουμε, μας αρέσει ή όχι. Παραβλέπουμε φυσικά ότι κάποιοι από αυτούς, μπορεί να έχουν φεσωθεί 3 δάνεια, να δουλεύουν 14 ώρες το εικοσιτετράωρο και να μην έχουν καν χρόνο για μια υγιή σχέση (ερωτική ή φιλική). Προσωπικά αρνούμαι να μπω στο τριπάκι αυτό αν και οικονομικά την περνάω συχνότατα οριακά. Αυτό που με αφορά είναι να μπορώ να ζω φυσιολογικά. Μου αρέσουν οι πολυτέλειες και όταν είμαι άνετη τα σκορπάω όλα. Το μόνο που κατανοώ είναι ότι υπάρχει τεράστια μερίδα ανθρώπων που δεν την βγάζουν ούτε για τα στοιχειώδη (και κατά μία έννοια-επαγγελματικά-αυτούς υποστηρίζω). Αυτό είναι και το πραγματικό άγχος. Όχι πώς θα πάρω κάμπριο και μεζονέτα στον Λυκαβηττό.

Senior Member
    Αυτό είναι και το πραγματικό άγχος. Όχι πώς θα πάρω κάμπριο και μεζονέτα στον Λυκαβηττό.
    Relia συμφωνουμε απολυτα ....αλλα δυστυχως κανεις πλεον δεν λεει σε κανεναν το προβλημα του και ετσι με αυτον τον τροπο νομιζουμε οτι συμβαινει μονο σε εμας ...
    Αν βρεθουμε απο κοντα για καποια συναντηση κ ανοιξει ο καθενας την καρδια του θα δουμε οτι λιγο πολυ ολοι εχουμε τα ιδια προβληματα...
    Ο πολεμος που δεχομαστε συνεχως ειναι αναλεητος μεσα στην καταναλωτικη κοινωνια που ζουμε ...(Εβλεπα π.χ σημερα στο ΣΚΑΙ για καποιους διασημους στην Αμερικη που εχουν δικα τους βουνα,νησια ....μεχρι και 8 εκατομμυρια (!!!!!!) στρεμματα εχει ο Terner ιδιοκτητης του CNN !!! και πραγματικα αναρωτηθηκα ποιος τους εδωσε το δικαιωμα να τα εχουν ολα αυτα ...) και απλα εμεις ειμαστε ποιοι ευαισθητοι ισως γιατι ειμαστε ποιο ρομαντικοι ,σιγουρα δεν νομιζω οτι ειμαστε δειλοι , αλλα μαλλον ποιο ανθρωποι και βλεπουμε την ματαιοτητα σε ολα αυτα και στεναχωριομαστε γιατι η ζωη εχει χασει την ομορφια της που βρισκεται στην ΑΠΛΟΤΗΤΑ εννοια που πλεον δεν υφισταται στο συγχρονο τροπο ζωης ...
    Σημασια δεν εχει να εχεις πολλα υλικα αγαθα...σημασια εχει να βρισκεις τον χρονο να χαρεις αυτα που εχεις ...και οχι να φορτωνεις τον εαυτο σου με περισσοτερο αγχος γιατι \"πρεπει\" να παρεις κ αυτο ...
    Ευημερια δεν ειναι να παρεις το νεο διαμερισμα στην ταδε περιοχη που θα το χρωστας μια ζωη , αλλα να ζεις σε μια παλια μονοκατοικια και να βγαινεις στην αυλη να απολαμβανεις το καφεδακι σου παρεα με τα φυτα σου και τον γειτονα .....
    Σταματω εδω γιατι νευριαζω με αυτη την κατασταση ....ασε που μολις τωρα ειδα και ειδησεις ....αλλη ψυχοφθορα καθημερινη εμπειρια (!!!!)

Member
    Συμβουλή: Σταμάτα να βλέπεις ειδήσεις. Για να ενημερώνεσαι, βλέπε μόνο τα headlines μέσα από το Internet ή από Εφημερίδες και άσε τα σχόλια που κάνει ο κάθε δημοσιογράφος στον εαυτό του. Μας πλασσάρουν κάθε μέρα τόσες ηλιθιότητες και τόσο υποκειμενικά προετοιμασμένη την πραγματικότητα που σε λίγο δεν θα μπορούμε κι εμείς να ξεχωρίσουμε τι ισχύει και τι όχι και τι πιστεύουμε!! Σταματάω κι εγώ να γράφω γι αυτό επειδή κι εγώ τσαντίζομαι. Δε θεωρώ κακό το να έχει αποκτήσει κανείς μεγάλη περιουσία, θεωρώ κάκιστο να είναι μίζερος. Και όπως λες εσύ, βασικότερο από όλα είναι η ποιότητα της ζωής. Να έχεις πέντε φράγκα που λέει ο λόγος και πέντε ανθρώπους να αράξεις για να πεις μία κουβέντα, όχι χίλια φράγκα και κανέναν να μιλήσεις. Στην προηγούμενη δουλειά μου, από όπου και τα βρόντηξα πριν από δύο χρόνια, θεωρητικά έβγαζα καλά λεφτά. Όλοι απόρησαν όταν έφυγα για να δοκιμάσω μόνη μου την \"τύχη\" μου (και φυσικά με αγχώνει το όλο θέμα). Όταν προσπαθούσα να τους εξηγήσω ότι αφενός μεν όσο πιο πολλά λεφτά βγάζω, τόσο πιο πολλά σκορπάω (επειδή μου αρέσει αυτό) και ότι θέλω απλά να βγάζω τόσα χρήματα, όσο δουλεύω και π.χ. αν μία μέρα δε γουστάρω να δουλέψω, να μη βγάλω καθόλου και μία άλλη αν πρέπει να δουλέψω πολύ να βγάλω περισσότερα, δεν με καταλάβαιναν. Και ερωτώ: Αυτό που έλεγα είναι τόσο τρελό σε σχέση με το να χτυπάω 15ωρα χωρίς υπερβολή και να βρίζω από το πρωϊ έως το βράδυ; Δεν θέλω τα πολλά λεφτά (όχι ότι με χαλάει κιόλας), δεν τα κυνηγάω, πώς να το κάνουμε; Δεν είμαι φιλόδοξη με την καφρίστικη έννοια. Σήμερα βγάζω λιγότερα από τα μισά χρήματα που έβγαζα τότε και έχω την ηρεμία μου και την εκτίμηση των ανθρώπων που συναλλάσσομαι. Υπάρχει κάτι καλύτερο;

Senior Member
    Δεν θέλω τα πολλά λεφτά (όχι ότι με χαλάει κιόλας), δεν τα κυνηγάω, πώς να το κάνουμε; Δεν είμαι φιλόδοξη με την καφρίστικη έννοια. Σήμερα βγάζω λιγότερα από τα μισά χρήματα που έβγαζα τότε και έχω την ηρεμία μου και την εκτίμηση των ανθρώπων που συναλλάσσομαι. Υπάρχει κάτι καλύτερο;
    Eννοειται οτι κανεις δεν επιθυμει να ειναι φτωχος κ να περναει ασχημα αλλα δε θα το κανουμε και αυτοσκοπο το να γινουμε σαν μερικους που τους ονομαζω ΑΤΜ (Ανθρωπινες Ταμιακες Μηχανες)..και που δεν συζητουν τιποτα αλλο περα απο το πως θα βγαλουν περισσοτερα ...
    Αλλωστε κ εσυ κ εγω το εχουμε αποδειξει αφηνωντας τις δουλειες μας (εχω δωσει κ εγω το ταξι) που μας στρεσαρουν και αφαιρουν την ανθρωπια μας ..
    Το κακο ειναι ομως οτι το παγκοσμιο συστημα μαλλον επιθυμει την \"φτωχοποιηση\" πολλων απο εμας,διαφορετικα δεν εξηγουνται ολλα αυτα που γινονται...
    Ρωτας αν υπαρχει τιποτα καλυτερο ...ισως υπαρχει... π.χ η βεβαιοτητα οι αν σου συμβει κατι θα τυχεις ανθρωπινης περιθαλψης , να ξερεις οτι θα παρεις την ταδε συνταξη στην ταδε περιοδο της ζωης σου και γενικα να υπαρχει ενα περιβαλλον γυρω σου που δεν θα σε κυνηγα, αλλα θα σε βοηθα...

Member
    Το να έχεις στην άκρη κάποιο ποσό προκειμένου για μία ώρα ανάγκης (θέμα υγείας ή αντίστοιχα σοβαρό) και να είσαι το δυνατόν συνεπής στα ασφαλιστικά σου είναι ανάγκη δεν είναι πολυτέλεια. Άσε που όπως πάμε σύνταξη δε θα πάρουμε στο τέλος λόγω των ελλειμάτων (αλλά ας μην το πιάσω αυτό τώρα). Στα πέρα από αυτά αναφέρομαι. Έχεις δίκιο ότι το σύστημα μάλλον ακολουθεί κάποιο .... σύστημα που νομίζω έγκειται στην παλιά φιλοσοφία \"ο πλούσιος πλουσιότερος και ο φτωχός φτωχότερος\".

Senior Member
    Ξεφεύγουμε απο τα \"ψυχομπουκώματα\" βλέπω και πολύ το χαίρομαι
    Φιλιά σε όλους.
    Μόλις μπήκα σπίτι και αμέσως άνοιξα το pc να δω πως πάτε όλοι εδω.
    Έχω ένα καλό νέο...
    Απο σήμερα κόβω το ένα απο τα 3 promazin )
    Αισθάνομαι οτι σπάω σιγά σιγά τον βράχο των φαρμάκων!!
    Θα ζοριστώ, το ξέρω, θα έρθουν δύσκολες στιγμές αλλά με αγώνα και πείσμα όλα θα πάνε καλά.
    Παιδάκια όσοι πιστοί, ορίστε μια ημερομηνία για καφέ!
    Nopanic, βαλεριάνα έπινα και εγώ και μου έκανε πάρα πολύ καλό.
    Δοκίμασε να πάρεις αιθέρια έλαια λεβάντας (απο κάποιο φαρμακείο) και βάζε λιγότερο απο μία σταγόνα κάτω απο το μαξιλάρι σου.
    Η απόλυτη χαλάρωση, ο τέλειος ύπνος άρα και ένα υπέροχο ξύπνημα!

Member
    Ηλέκτρα μου, χίλιες φορές μπράβο... Δεν θα έρθουν δύσκολες στιγμές, εμείς είμαστε εδώ. Όταν νιώθεις κάπως, μπες μέσα και γράφε ότι σου κατεβαίνει (σε αντιγράφω, αλλά το ξεσήκωσα από σένα το σύστημα). Και σκέψου πόσο (σχετικά) γρήγορα έχεις κάνει και πόση πρόοδο! Χαίρομαι ειλικρινά και μας εύχομαι του χρόνου το καλοκαίρι να είμαστε αραχτοί σε καμία παραλία (χωρίς είσοδο φυσικά) ή σε κανένα club (χωρίς είσοδο φυσικά)!
    By the way, κάνει κανείς να πίνει βαλεριάνα παράλληλα με αντικαταθλιπτικά;

Member
    Kanella καλησπέρα! Μόνο να σου στείλω θετική ενέργεια και να σου ευχηθώ καλή επιτυχία για αύριο! (Προσπάθησα να σου στείλω U2U-και σε σένα Ηλέκτρα-αλλά δεν ... λειτουργεί, έχετε καμία ιδέα

Senior Member
    Χμμμ...δεν έχω ιδέα πως δουλεύει αλλά θα το ψάξω.
    Ξύπνησα με μια ψιλοταχυκαρδία σήμερα αλλά ως συνήθως μόλις σηκώθηκα απο το κρεββάτι μου πέρασε...οχι οτι με πείραξε αλλά έτσι το αναφέρω.
    Kanella προφανώς σήμερα δεν θα μπείς να τσεκάρεις μηνύματα αλλά θα έχεις αποστολή θετικής ενέργειας και απο εδω μεριά )
    Relia απο όσο ξέρω δεν υπάρχει πρόβλημα με την βαλεριάνα και τα αντικαταθλιπτικά.
    Αν και οταν παίρνεις αντικαταθλιπτικά δεν την πολυχρειάζεσαι...

Senior Member
    Προσπάθησα να σου στείλω αλλά ουτε εγώ τα κατάφερα...μάλλον κατι παίζει γιατι δεν νομίζω να κάνω κάτι λάθος.

Member
    Ξεκίνησα να γράφω, έγραψα πάλι την ιστορία της ζωής μου και μετά έκανα κάτι κουλό και το έχασα, ωραία ε; Τέλος πάντων, έλεγα σε σένα Ηλέκτρα ότι κάτι πρέπει να κάνεις για να ανεβάσουμε το ενδιαφέρον του post επειδή το βλέπω να πέφτει σε δημοτικότητα και πολύ ανησυχω! Σου έλεγα επίσης ότι οι ταχυκαρδίες που έχεις αντιμετωπίσιμες προφανώς είναι, εφόσον στην κατάστασή μας οι ταχυκαρδίες, τα τρέμουλα, η ανησυχία, οι μυϊκοί πόνοι ανήκουν θα έλεγα στην καθημερινότητα και εφόσον δεν είναι πολύ έντονα είναι κάπως ανεκτά. Σκέψου πώς ήσουν και πώς είσαι. Υπάρχει καμία σύγκριση. Τώρα είσαι τουλάχιστον αισιόδοξη και ξέρεις-βλέπεις ότι όλα θα πάνε καλα....
    Σήμερα έκανα και άλλη πρόοδο: Είπα στην πρώτη μου φίλη ότι παίρνω χάπια. Καλά, μου είπε τα κλασσικά ότι δεν τα χρειάζομαι και ότι η βελτίωση είναι αυθυποβολή, εγώ όμως ξέρω ότι δεν είναι τόσο απλό. Ο λόγος που μίλησα στη συγκεκριμένη κοπέλα, είναι ότι δεν είμαι τύπος να μην ανοίγομαι και κυρίως ότι εκείνη πέρασε το ίδιο πρόβλημα πέρισυ και για 8 μήνες. Πώς το ξεπέρασε; Όχι εύκολα δυστυχώς, προέκυψε να έχει κάποιο σοβαρότερο πρόβλημα υγείας και αναγκάστηκε να επικεντρωθεί εκεί... Αυτό πάντως και μόνο λέει πολλά: Όλα τελικά είναι μέσα στο γ..νο το κεφάλι μας...
    ΥΓ: Μα τι γίνεται με το U2U πια...;
    ΥΓ: Βαλεριάνα είχα δοκιμάσει πριν από λίγο καιρό. Πέρα από το ότι έκλαιγα τα 15? το βαζάκι (μάλλον με δούλεψε ο φαρμακοποιός) γιατί επιπλέον μου έδωσε και κάτι βιταμίνες Β που έκαναν 12 ? (μη χε...) δεν μου έκαναν κάτι, απολύτως τίποτα. Προφανώς η κατάστασή μου είναι too much για απλά βοτάνια.

Senior Member
    Η βαλεριάνα όντως είναι για πιο ήπιες καταστάσεις και μόνο ως βοηθητικό.
    Για παράδειγμα το διάστημα που έκοβα τα φάρμακα μου έκανε πολύ καλό.
    Όσο για τις καθημερινές ενοχλήσεις οκ έχουν γίνει ρουτίνα πλέον αλλά φεύγουν σιγά σιγά.
    Λοιπόν, το οτι ανοιχτηκες στη φίλη σου οχι μόνο είναι πρόοδος αλλά σημαίνει οτι έχεις αποδεχτεί το πρόβλημα και άρα είσαι έτοιμη να το διώξεις και απο πάνω σου (και το κάνεις πολύ κλά ομολογουμένως!!).
    Έκανες και εσύ το \"coming out\" σου όπως λένε στην gay κοινότητα χεχε.
    Δηλαδή αποδέχομαι τον εαυτό μου και ενημερώνω και τους γύρω (αυτούς που με ενδιαφέρει να το ξέρουν βέβαια).
    Ο μόνος τρόπος να συνενοηθούμε χωρίς u2u, είναι το chat.
    Πρέπει να δώσουμε ραντεβού εκεί συγκεκριμένη ώρα και ημέρα και αφού εσυ είσαι η εργαζόμενη, το αφήνω σε σένα
    Εκτός Σου Κου όμως αν γίνεται διότι δεν θα είμαι σπίτι.
    Τώρα για την αύξηση του ενδιαφέροντος στο thread τι να πω...να δίνουμε για κάθε post δώρο μια καφετιέρα...ή ένα μπουκαλάλι βαλεριάνα χιχι

Member
    Λειτουργεί το chat κανονικά; Κάπου είχα διαβάσει ότι ήταν σε αναστολή (ή καταστολή :P) !
    Εργαζόμενη εργαζόμενη, σπίτι είμαι κατά κανόνα και χωμένη στο PC. Α! Έβαλα και MSN, αν έχεις κι εσύ: [email protected]
    Πάντως θα αρχίσω να πιστεύω ότι μας μποϊκοτάρουν οι φαλλοκράτες αρσενικοί του site (σχετικά με το U2U!!!)

Banned

Πάντως θα αρχίσω να πιστεύω ότι μας μποϊκοτάρουν οι φαλλοκράτες αρσενικοί του site (σχετικά με το U2U!!!)

τουλαχιστον !!!
    για να μην πω και βαλε.....

Page 8 of 11 FirstFirst ... 678910 ... LastLast