πιος απο τους 4 θα σας αρεσε? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 28 of 28
    Banned
    εχουν για παραδειγμα εγω εχω σπασει τον εαυτο μου σε 2 εαυτος κ ετοιμαζομαι να πασαρω η ενα εγωιστικο ντουβαρι η ενα καλο ανθρωπο αναλογα με τη περιπτωση

Senior Member
    κ ο τεταρτος

1)αδιαφορει για την επιφανεια
    2)ψαχνει το βαθος των πραγματων
    3)το φιλοσοφει
    4)ψαχνει τροπο να βοηθησει
    5)ειναι καλος ανθρωπος
    6)δεν εχει εγωισμο

πιος απο τους 4 θα σας αρεσε?
    Οπωσδηποτε ο τεταρτος ανθρωπος κ για γαμο κ για φιλια πολυ ενδιαφερον το θεμα σου κ ευγε!Ο πρωτος ειναι επιθετικος κ μπορει να γινει κ βιαιος ο δευτερος μπορει να γινει αγενης ανα πασα στιγμη περισσοτερο απο οσο πρεπει ο τριτος ειναι τελειομανης πραγμα που μου τσακιζει τα νευρα

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εκει ηθελα να καταληξω οι ανθρωποι γουσταρουν να κυνηγανε αυτον που αδιαφωρει κ προβαλει την αυτοπεποιθηση του οσο πιο λιγα δινει καπιος τοσο περισσοτερο αρεσει.
    Στην φιλια νομιζω ειναι καπως πιο ορθολογικα τα πραγματα.Πιο σπανια βλεπεις περιπτωσεις εκμεταλευσης και εθελοτυφλιας εκει.Οχι πως και εκει δεν υπαρχουν,αλλα πιο δυσκολα,και το ''θυμα'' καταλαβαινει ευκολοτερα οτι καποιος ''φιλος'' του ειναι επιζημιος παρα καποιος ερωτικος συντροφος.

Ισως εχει να κανει με το οτι η ερωτικη σχεση και επαφη,δινει πολυ μεγαλυτερη ψυχικη και σωματικη απολαυση απο την φιλια και αλλους δεσμους,με αποτελεσμα να ειμαστε πιο επιρρεπεις στο να κοροιδεψουμε τους εαυτους μας,για να συνεχισουμε να απολαμβανουμε τα οποια οφελη.

Οσο για το γεγονος οτι κυνηγουν την αυτοπεποιθηση,ολα ξεκινανε απο το ποσο εκτιμουμε τον εαυτο μας.Καποιο ατομο που δεν εχει αυτοεκτιμηση,εχει μεγαλυτερη αναγκη να μπλεξει με καποιον ''ισχυρο'',που αφ ενος θα του δωσει αξια,και αφ ετερου θα του συμπεριφερθει οπως νομιζει οτι του αξιζει,δηλαδη σαν σκουπιδι.Αν καποιος φερθει σε αυτο το ατομο καλα,ειναι πιθανο να μην εκτιμηθει,γιατι το ατομο αυτο θεωρει οτι δεν αξιζει τετοια συμπεριφορα,αρα αυτος που του φερεται ετσι,ειναι εξισουν αδυναμος και ασημαντος.

Οι γυναικες πεφτουν πιο ευκολα σε τετοιες παγιδες γιατι γενικα ειναι πιο ανασφαλεις.

Senior Member
    εγώ πάλι θα έλεγα ότι ο πρώτος ειναι παρθένος,οδεύτερος καρκίνος,ο τρίτος πιθανόν υδροχόος και ο τέταρτος τοξότης!

Γιατι παρθενος το παιδι?Θα χει πηξει στις γυναικες!!! :D

Senior Member
    οι παρθένοι είναι ερωτικοί τύποι!

Banned
    Τους παρθένους να τους αφήσετε ίσυχους :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miss Despoina View Post
    εγώ πάλι θα έλεγα ότι ο πρώτος ειναι παρθένος,οδεύτερος καρκίνος,ο τρίτος πιθανόν υδροχόος και ο τέταρτος τοξότης!
    Eγω θαλεγα ο πρωτος Αιγοκερος , κ ο τεταρτος Ζυγος ( εγω )!

Banned
    Quote Originally Posted by kalikantzaros View Post
    Δεν γραφατε ποσα εκατοστα εχει ο καθενας ομως
    λολ λολ λολ λολ!!!

Banned
    Quote Originally Posted by Miss Despoina View Post
    δε σε πιστευω.. πως το πετυχες τα χαρτια εριξες επεσες πολυ κοντα

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    o πρωτος ειναι ενας θειος μου που περασε μια ζωη ολοκληρη με οπια γυναικα πετυχε κ ολο μου ελεγε ολο κ καπια θα πετυχω να μου κατσει ετσι περασε μια ζωη
    Συνήθως οι γυναίκες πάνε με τέτοιους τύπους για διάφορους λόγους , αφού πάνε μαζί τους μετά ψάνουν το 2 και 4 για να βρουν τα προσόντα που δεν είχε ο 1 , πιστεύω οτι πέφτουν στην παγίδα του γοητευτικού και μετά τους βγαίνει ανεπαρκείς στο να ικανοποιήσουν τα πραγματικά τους προβλήματα

Ωχχχχ........άρχισαν οι βλακείες με τα ζώδια

Quote Originally Posted by ΧωρίςΣκιά View Post
    Συνήθως οι γυναίκες πάνε με τέτοιους τύπους για διάφορους λόγους , αφού πάνε μαζί τους μετά ψάνουν το 2 και 4 για να βρουν τα προσόντα που δεν είχε ο 1 , πιστεύω οτι πέφτουν στην παγίδα του γοητευτικού και μετά τους βγαίνει ανεπαρκείς στο να ικανοποιήσουν τα πραγματικά τους προβλήματα
    Δεν μπορουν να καταλαβουν οτι δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι για ολα τα πραγματα.Τυποι σαν το 1 μαλλον τους εξιταρουν σεξουαλικα για αυτο τους επιλεγουν,αλλα δεν ειναι τοσο καλοι ως συντροφοι ή συζυγοι.Ε αυτες με το ζορι πανε να τους κανουν συζυγους,επειδη κανουν καλο κρεβατι.Παιζει και λιγο και το κομπλεξ της ελληνικης κοινωνιας,οπου απαγορευεται δια ροπαλου μια γυναικα να θελει εναν αντρα μονο για σεξ.

Page 2 of 2 FirstFirst 12