εγωισμος η καλοσυνη ?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20

εγωισμος η καλοσυνη ?

Σκεφτειτε ενα ατομο που οταν συνανταει μοναχικους η ανθρωπους με προβληματα η καποιον τελος παντων που να χρειαζεται βοηθεια να νοιωθει οτι θελει να τους μιλησει η να τους πει κατι καλο .
    Γιατι αυτο τον κανει να αισθανεται ομορφα το οτι μπορει να κανει καποιον χαρουμενο η το αισθημα οτι βοηθησε καποιον.
    Χωρις ομως να θελει να δειχνεται μετα και να λεει ''εγω βοηθησα τον ταδε''
    Αυτο ειναι εγωισμος η καλοσυνη ?

καλοσυνη νομιζω.Εγωισμος δεν ειναι σιγουρα παντως.

Καλοσυνη.Το θεμα ειναι πως οριζεις τον εγωισμο.Αν εγωιστης ειναι οποιος κοιταει την προσωπικη του ευτυχια,τοτε ολοι ειμαστε τετοιοι.
    Αυτο ομως που ξεχωριζει τον καλο απο τον κακο,ειναι με ποιον τροπο προσπαθει να ευτυχησει.

Banned
    εγω το κανω για ερευνιτικους λογους οτιδηποτε εχει κατι σχετικο με εμενα η καπιο γνωστο μου προσωπο η θελω να μαθω κατι μιλω μαζι του εμαθα πολα με αυτο το τροπο

Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Καλοσυνη.Το θεμα ειναι πως οριζεις τον εγωισμο.Αν εγωιστης ειναι οποιος κοιταει την προσωπικη του ευτυχια,τοτε ολοι ειμαστε τετοιοι.
    Αυτο ομως που ξεχωριζει τον καλο απο τον κακο,ειναι με ποιον τροπο προσπαθει να ευτυχησει.
    Μαρεσε αυτο που ειπες βγαζει λογικη , δε το ειχα σκεφτει ετσι .

ευχαριστω οσους απαντησαν .

Quote Originally Posted by σοκολατα 14 View Post
    Σκεφτειτε ενα ατομο που οταν συνανταει μοναχικους η ανθρωπους με προβληματα η καποιον τελος παντων που να χρειαζεται βοηθεια να νοιωθει οτι θελει να τους μιλησει η να τους πει κατι καλο .
    Γιατι αυτο τον κανει να αισθανεται ομορφα το οτι μπορει να κανει καποιον χαρουμενο η το αισθημα οτι βοηθησε καποιον.
    Χωρις ομως να θελει να δειχνεται μετα και να λεει ''εγω βοηθησα τον ταδε''
    Αυτο ειναι εγωισμος η καλοσυνη ?
    Σε εμένα αναφέρεσαι σοκολάτα ?

Senior Member
    και τα 2 ειναι αλλα αν ειναι ο εγωισμος να διοχετευοταν σε τετοιους τομεις ο κοσμος θα ταν λιγο καλυτερος
    π.χ 2 πλουσιοι-υπερσπανιοι- μπορει να ανταγωνιζοντε στο ποιος θα κανει περισσοτερες φιλανθρωπιες

Quote Originally Posted by ΧωρίςΣκιά View Post
    τι εννοεις ?

δεν ηθελα να προσβαλω καποιον με αυτη την ερωτηση απλα εκανα μια ερωτηση χωρις να σκεφτομαι καποιον

δεν ηθελα να προσβαλω καποιον με αυτη την ερωτηση απλα εκανα μια ερωτηση χωρις να σκεφτομαι καποιον
    Οχι εντάξει , απλά αυτό που είπες ηταν ακριβώς ίδιο με κάτι που είχα γράψει , σαν κάποιος να το έκανε copy paste και να το έκανε thread :/ απλά ποτέ δεν πίστευα στις συμπτώσεις , τι μαλάκας που είμαι , ελπίζω να μην σε έκανα να νιώσεις χειρότερα , μετά απο ένα συμβαν μέσα στο forum έγινα καχύποπτος ....συγνώμη !

Οχι εντάξει , απλά αυτό που είπες ηταν ακριβώς ίδιο με κάτι που είχα γράψει , σαν κάποιος να το έκανε copy paste και να το έκανε thread :/ απλά ποτέ δεν πίστευα στις συμπτώσεις , τι μαλάκας που είμαι , ελπίζω να μην σε έκανα να νιώσεις χειρότερα , μετά απο ένα συμβαν μέσα στο forum έγινα καχύποπτος ....συγνώμη !

Οχι οχι σιγα , αληθεια απλα μου ειχε ερθει η ερωτηση και την εκανα να δω τι αποψη θα εχουν καποιοι .
    Δε χρειαζεται να ζητας συγνωμη .

Senior Member
    Καλωσυνη πρεπει να ειναι αλλα λογικα ενυπαρχει κ η αναγκη της προβολης δηλαδη μεν κανεις καλο αλλα θελεις κ ευχαριστω κ να διαδοσεις αυτο που κανεις

Οχι οχι σιγα , αληθεια απλα μου ειχε ερθει η ερωτηση και την εκανα να δω τι αποψη θα εχουν καποιοι .
    Δε χρειαζεται να ζητας συγνωμη .
    Οχι οχι , πρέπει να ζητήσω συγνώμη , αυτό που έκανα δεν ήταν σωστό , έχω ακόμα τύψεις Τ.Τ , συγνώμη και πάλι .....

Οχι οχι , πρέπει να ζητήσω συγνώμη , αυτό που έκανα δεν ήταν σωστό , έχω ακόμα τύψεις Τ.Τ , συγνώμη και πάλι .....
    Αληθεια δε πειραζει .
    Ετσι κι αλλιως βοηθαει να εισαι λιγο κακυποπτος ,
    ο πολυ αθωος καποτε μπορει να πληγωθει πολυ ασχημα.

Page 1 of 2 12 LastLast