Results 31 to 45 of 88
Thread: ιδανικος συντροφος
-
11-01-2014, 19:42 #31
[QUOTE=Θεοφανία;467725]...καθόλου αυστηρή δεν είμαι και για να γράψω κάτι κάπου, (σαν αυτό που σου είπα), το κάνω πια μόνο όταν θεωρώ ότι θα πιάσει ο χρόνος μου τόπο, (ότι δηλαδή ο άλλος θα το λάβει υποψιν του, για να στο μασήσω). Παρατηρώ ότι τον τελευταίο καιρό έχουν ανοίξει δεκάδες άκυρα θέματα, (παλι), αλλά περιμένεις να ακούσει η όλγα και να μη ξαναγράψει για το ίδιο θέμα που γράφει έξι χρόνια τώρα με διαφορετικά νικ?
Να μου το μασησεις ? υπερεκτιμας τον εαυτο σου ( κ υποτιμας την νοημοσυνη μου ) . Σε ενοχλουν τα ποστ της Ολγας ? μην τα διαβαζεις .Εμενα ουδολως με ενοχλει το ποστ καποιου , απλως το προσπερνω , χωρις να χαρακτηριζω το μελος . Μου φαινεται οτι λογω των 10.000 μηνυματων , θεωρεις οτι μπορεις να ιδιοποιηθεις το φορουμ . Λαθος . Ο καθενας γραφει αυτο που τον απασχολει . Ειναι υπερβολικο μετα απο 3 μηνες , νανοιγω ενα topic, κ να μου την πεφτεις .
Ειλικρινα δεν καταλαβαινω τετοια εμπαθεια .
- 11-01-2014, 22:08 #32
...οταν θεωρεις το θεμα της μπετελ ακυρο και το δικο σου εγκυρο, ειναι φυσικο πως πρεπει να σου μασησω πολυ πιο περιπλοκα
(για σενα) πραγματα όταν πέφτες σε δίλημμα με τα αυτονοητα.
Σου χω νεα: η γνώμητου καθένα μας στο φόρουμ δεν καταθέτεται σύμφωνα με τα ποστ που έχει κάνει, αλλά με το μυαλό που κουβαλάει και την άποψη που μπορει να εκφρασει.
Απο κει και περα, κακώς που ασχολήθηκα και δεν έκανα κατευθειαν αναφορά, από το να μπω σε κουβέντα.
Είναι άλλωστε γνωστό σε όλες, ο λόγος που βρίσκεσαι εδώ μέσα.
11-01-2014, 22:42 #33
Θεοφανια , ουδεποτε ισχυριστηκα οτι το θεμα της betal ειμαι ακυρο , αντιθετως το βρηκα πολ ενδιαφερον . Προφανως εννοεις οτι ο λογος που ειμαι στο φορουμ , υποθετεις οτι ειναι για να βρω γυναικα ? Κ ομως , δεν ειναι αυτος ο λογος ( ορκιζομαι στη μανα μου ) . Μου ειναι πανευκολο να βρω γυναικα ( δεν φανταζεσαι ποσο , κ δεν κομπαζω ) . Απλως ειμαι πολυ φιλικος , κ ισως αυτο παρεξηγηται . Αλλα οταν εχεις σουπερ καταθλιψη , κ η Gizelle Bunchen να μου την επεφτε , θα εβρισκα δικαιολογιες για να την αποφυγω ( αληθεια ). Στο φορουμ μπηκα , διοτι το βρηκα παρηγορο οτι υπαρχουν κ αλλα παιδια , σε ισως χειροτερη κατασταση απο μενα , κ αυτο με βοηθησε . Συνεχιζω να σε θεωρω φιλιο μελος . Φιλικα . Αγγελος .
Last edited by Macgyver; 12-01-2014 at 10:25.
11-01-2014, 23:43 #34
Αυτο που εχω να σου πω Αγγελε ειναι οτι εισαι καλοπροαιρετος..Σου εχω καταλογισει και εγω διαφορα,δεν ξερω αν ειμαι σωστη σε αυτα,ομως πρεπει να σου αναγνωρισω οτι εχεις ενα επιπεδο.
12-01-2014, 08:38 #35
Ευχαριστω mnimonio , οσο γι αυτα που μου εχεις καταλογησει , περασμενα-ξεχασμενα .
12-01-2014, 09:12 #36
Kαι να σου πω και κατι αλλο Θεοφανια , οσον αφορα το γιατι μπηκα στο φορουμ , προκαλω οπιαδηποτε κοπελα , που της εχω αποστειλει π.μ. , κ ειναι πολλες αυτες , λιλιουμ , Λολιτα , Μαρινα38 , Diana82 , feggari , Howtodream ,unlucky , marian , mnimonio , Kυκνος , Kortha ,Δεσποινα , Leda k αλλες , να ισχυριστει οτι ο σκοπος μου ηταν παραπανω απο φιλικος . Αντιθετως εχουμε αλλαξει δεκαδες μηνυματα κ φωτο με το μελος Κosto30 , κ ο ενας βοηθαει τον αλλον . Αυτα για τον φιλο σου τον ' πεφτουλα ' ( ! ) τον Αγγελο .
Και δεν καταλαβαινω , Θεοφανια , γιατι καταφευγεις σε προσβολες προς το προσωπο μου , σε αντιθεση με μενα που συνεχιζω να σε βλεπω φιλικα .Last edited by Macgyver; 12-01-2014 at 10:02.
12-01-2014, 10:42 #37
θα πρεπει να σε προσλαβω να μου κανεις μερικα σεμιναρια σαν μια που ηξερα που ηταν ζυγος κ με γλιτωσε απο το δρομοκαιτειο οταν εκινη την εποχη ειμουν σχεδον αμιλιτος αλλα παρακολουθοντας τη συνεχως εγινα τερας επικοινωνιας ενω στη πορεια υπηρξαν κ καπιες διενεξεις αφου με διχασε αρκετα αφου δεν ηξερα αν πρεπει να ουρλιαξω με αυτο που μου κανε η να την ευχαριστησω...
οστοσο αν καταφερεις να κανεις κ τη θεοφανια να σου πει καλα λογια θα ξυρισω το κεφαλι μου κ θα το κανω γλομπο :-D
12-01-2014, 12:03 #38
Αν κρινω απο μενα Αλεξανδρε ( ζυγος ) , κ εγω μπορω να πιασω κουβεντα με τον-την οποιοδηποτε , αλλα εχω το μειον οτι αλλαζω ευκολα γνωμη .
Την Θεοφανια , δεν την ηξερα για τετοια . Ευχαριστω για την πληροφορια , για να μην χανω τα λογια μου !! ignore λοιπον απο δω κ περα .Last edited by Macgyver; 12-01-2014 at 12:25.
12-01-2014, 12:55 #39
12-01-2014, 15:13 #40
Ο σύντροφος μου θα ήθελα να είναι ειλικρινής, υπομονετικός και ήρεμος πρώτα απ' όλα...κι έπειτα τρυφερός και καλός μαζί μου...
Τώρα για το τι θα μπορούσα ν' ανεχτώ δεν το έχω σκεφτεί, ίσως ζήλια σε φυσιολογικά επίπεδα...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
12-01-2014, 16:33 #41
13-01-2014, 02:22 #42
13-01-2014, 04:10 #43
Θεοφανια , αν ηθελα να σε προσβαλλω , θα ακολουθησα την κλσσικη τακτικη , σε αγνοοω , δεν σου απαντω , δεν υπαρχεις . Δεν θελω ομως αυτο .. Πιθανον να παρεξηγησα το ' αλλωστε ειναι γνωστος σε ολες ο λογος που βρισκεσαι εδω μεσα ' (κ γιατι οχι σε ολους ) , κ πως ειναι τοσο γνωστος ο λογος , δεν θυμαμαι να τον διατυμπανισα . Εχεις αναφερει δυο φορες τη εκφραση ' για να στα μασησω ' κ στην #32 ' για να στα μασησω πολυ πιο περιπλοκα ( για σενα ) ' . Το μασημα αναφερεται σε ανθρωπους μειωμενης νοημοσυνης , που δεν τα πιανουν με τη πρωτη , αλλα χρειαζονται ειδικη επεξηγηση μπας κ καταλαβουν . Ειμαι διατεθειμενος να κανω τα στραβα ματια , προκειμενου να εμπλακω σε διενεξη μαζι σου , η με οποιοδηποτε μελος . Δεν δινουμε λοιπον ενα τελος στο περιστατικο ? Ειναι προφανες οτι απεχθανομαι τις λογομαχιες , απο χαρακτηρος , σε ολους τους τομεις της ζωης μου . Ουτως η αλλεως , προσκειμαι φιλικως για καποιον λογο ( ισως επειδη εχω θαρρος μαζι σου ) κ δεν σεχω παρει απο φοβο σαν την betel k την remedy .
Last edited by Macgyver; 13-01-2014 at 04:31.
13-01-2014, 17:57 #44
Είπα λοιπόν τη φράση "ειναι γνωστός ο λόγος που βρίσκεσαι εδώ μέσα" και συ βιαστηκες να πεις ότι εννοώ πως ψάχνεις για γυναίκα. Παράλληλα παρέθεσες καμια εικοσαρια γυναικεία νικ που έχεις στείλει πμ! :ΡΡΡ
Εγώ θα μπορούσα να εννοώ ότι σκοτώνεις τις ώρες σου ανεβάζοντας άσχετα θέματα στο σαιτ. Γιατί δεν με ρώτησες αντί να εκτεθεις μόνος σου?
Σου είπα να στο μασήσω, όχι γιατί είσαι ηλίθιος, (πως άλλωστε να βγάλω τέτοιο συμπέρασμα από μια οθόνη?), αλλά γιατί όσες φορες διασταυρωθηκαν οι αποψεις μας έπρεπε να σου εξηγήσω δέκα φορές τι εννοώ όταν γραφώ κάτι. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι δεν υπάρχει συννενόηση λόγω διαφορετικών χαρακτήρων.
Οπότε που καταλήγουμε?
Μόνος σου προσβάλεσαι, μόνος σου εκτίθεσαι και το ρίχνεις σε άλλους, (στην προκειμένη σε μένα).
Εννοείται πως τελειώνει εδώ το θέμα. Δεν είσαι άλλωστε από τα άτομα με κακή πρόθεση εδώ, απλά λίγο ότι να ναι με τα θέματα και το χώρο.
13-01-2014, 18:33 #45
εγω δε καταλαβα απο ποτε ειναι κακο να ψαχνει καπιος για γυναικα επισης σχεδον ολοι εδω περα ενδιαφερονται να μηλησουν κ οχι κ τοσο να γνωριστουν μεταξυ τους επισης για να σταματησουμε πλεον να κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας αν καπιος εμπαινε σε ενα αντιστιστιχο σαιτ που ειχε σχεση με γνωριμιες θα μπορουσε να βρει οτι ηθελε κ γω μαλιστα με αυτο το τροπο ειχα γνωρισει οχι μονο μια παλιοτερα αλλα μια ντουζινα αφου το τηλεφωνο μου ηταν σαν τηλεφωνικος καταλογος αρα συμπερασματικα αν ηθελα να βρω κατι θα εβρισκα αφου σκιζω στην ευκολια μου να γνωριζω αγνωστους.. αρα δε καταλαβαινω γιατι καπιοι το παιζουν πρακτορες προσπαθοντας να βρουν σε τι αποσκοπουν οι αλλοι αφου μονο οι ιδιοι το γνωριζουν αυτο.