ιδανικος συντροφος - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 88
    Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εγω δε καταλαβα απο ποτε ειναι κακο να ψαχνει καπιος για γυναικα επισης σχεδον ολοι εδω περα ενδιαφερονται να μηλησουν κ οχι κ τοσο να γνωριστουν μεταξυ τους επισης για να σταματησουμε πλεον να κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας αν καπιος εμπαινε σε ενα αντιστιστιχο σαιτ που ειχε σχεση με γνωριμιες θα μπορουσε να βρει οτι ηθελε κ γω μαλιστα με αυτο το τροπο ειχα γνωρισει οχι μονο μια παλιοτερα αλλα μια ντουζινα αφου το τηλεφωνο μου ηταν σαν τηλεφωνικος καταλογος αρα συμπερασματικα αν ηθελα να βρω κατι θα εβρισκα αφου σκιζω στην ευκολια μου να γνωριζω αγνωστους.. αρα δε καταλαβαινω γιατι καπιοι το παιζουν πρακτορες προσπαθοντας να βρουν σε τι αποσκοπουν οι αλλοι αφου μονο οι ιδιοι το γνωριζουν αυτο.
    Mεγαλε εδω δεν ειναι σαιτ γνωριμιων,σταματα να εχεις σε ολα απαντηση γιατι δεν μας εχεις αφησει εγκεφαλικο κυτταρο ζωντανο..Αντε πια βλαξ..!

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Mεγαλε εδω δεν ειναι σαιτ γνωριμιων,σταματα να εχεις σε ολα απαντηση γιατι δεν μας εχεις αφησει εγκεφαλικο κυτταρο ζωντανο..Αντε πια βλαξ..!
    χαχα καλο κ αυτο αρχιζεις να μου θυμιζεις μια γνωστη μου κ μου ελεγε συνεχεια γιατι σ αρεσει να μου καις τον εγκεφαλο? κ της ελεγα γιατι ειμαι εγκεφαλοκαφτης

χαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχχα χαχαχχαχαχαχχαχαχαχχαχαχα χχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχχαχ αχαχχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχ χαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχχα

τελικα τιποτα δεν ειναι τυχαιο...

κ ολο μου ελεγε πολυ φιλοσοφια κ εγω σιχαινομαι τη φιλοσοφια

η φιλοσοφια ειναι η δευτερη ξαδερφη της επιτυχιας αριστοτελης

αν τη συχαινεσε κ συ να στη γνωρισω θα κανατε φοβερη παρεα μαζι

(οσο για τις ειρωνιες που μου εγραφες σε αλλα μηνυματα μη νομιζεις οτι δε τις καταλαβα επιδη δε μηλισα)

Banned
    Εσενα Μαγκαιβερ σου την εχω πει για τα ασχετα θεματα που ανοιγεις εδω μεσα,αν τυχει θα στην ξαναπω..Στεκεσαι στο υψος σου ναι μεν,αλλα δεν θα ξεχασω και το σουπερ ξεφτιλικι που μου εδωσες μια ομορφη μερα..οποτε ασε τα περασμενα ξεχασμενα αλα αμεμπτος κυριος και παμε παρακατω να συζητησουμε γι'αυτο το καυτο θεμα! :)

Banned
    χαχα καλο κ αυτο αρχιζεις να μου θυμιζεις μια γνωστη μου κ μου ελεγε συνεχεια γιατι σ αρεσει να μου καις τον εγκεφαλο? κ της ελεγα γιατι ειμαι εγκεφαλοκαφτης

χαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχχα χαχαχχαχαχαχχαχαχαχχαχαχα χχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχχαχ αχαχχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχ χαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχχα

τελικα τιποτα δεν ειναι τυχαιο...
    Γιατι δεν μας εβαλες εκεινη την περικεφαλαια?

Banned
    Φονια της Ελληνικης γλωσσας...Φονιαααααααα!!

Banned
    τωρα καταλαβα γιατι μου απαντας συνεχεια... σιγουρα καπιον γνωστο σου εχεις σαν εμενα...
    κ ομως ειμαι σιγουρος οτι περιβαλεσαι απο μια ντουζινα θαυμαστες που δεν εχουν ιδεα τι κρυβετε πισω απο αυτο που βλεπουν... κ ομως οσο εξωφρενικο κ αν σου ακουγετε ειμαι σιγουρος οτι αν συναντιομασταν ποτε καπου θα γνωριζομασταν κ θα καναμε παρεα...

(ΥΓ μετα απο αυτο θα μινω στην ιστορια ως τι πιο ανεπαναληπτη ατακα)

Banned
    μετα απο αυτο σου αφιερωνω αυτο το τραγουδι...

http://www.youtube.com/watch?v=GsaAFkVVFvw

Banned
    μετα απο αυτο σου αφιερωνω αυτο το τραγουδι

Banned
    μετα απο αυτο σου αφιερωνω αυτο το τραγουδι

Θελω να μου το χορεψεις Αλεξανδρε..Το κουνας καλα??

Banned
    τελικα μονο τα βουνα δε σμιγουν... το εχω κανει κ αυτο στη κοπελα μου κ ειχε ξεσκιστει στα γελια κ μη διανοηθεις να μου πεις παλι το ποιημα οτι δε πιστευεις τιποτα γιατι αποκλειεται να το πιστεψω σε πηρα χαμπαρι...

Banned
    για παραδειγμα μπαινεις συνεχως στο φορουμ για να βρισεις κ να εκτονοθεις οπως ακριβως αυτη που ελεγα που μου ελεγε χωρις ενα καλο βρισιμο δε παει καλα η μερα κ την εβλεπα συνεχεια να το παιζει ευγενικη παντου κ μετα να βριζει μουρμοριζοντας πιστευεις δηλαδη οτι ειμαι ψευτικος επιδη δε με ακουσες ποτε να βριζω? ενταξει θα σου πω τοτε αν αυτο σε ικανοποιει να το ακουσεις μια μερα τα πηρα στο κρανιο κ την εβρισα πολυ χοντρα γιατι την εβλεπα να πεταει τον εαυτο της ενω ηξερα οτι ειχε ικανοτητες αφου απο αυτη εμαθα πολα.τωρα λοιπον που βγηκα στη φορα το ευχαριστηθηκες? αυτο ομως δε σημαινει οτι αισθανομαι υπευφανος για αυτο που λεω ουτε οτι θα βριζω οτι βρω ετσι για πλακα αφου μιλαμε δημοσια δεν αισθανομαι καλολου υπεριφανος γι αυτο.

Banned
    για παραδειγμα μπαινεις συνεχως στο φορουμ για να βρισεις κ να εκτονοθεις οπως ακριβως αυτη που ελεγα που μου ελεγε χωρις ενα καλο βρισιμο δε παει καλα η μερα κ την εβλεπα συνεχεια να το παιζει ευγενικη παντου κ μετα να βριζει μουρμοριζοντας πιστευεις δηλαδη οτι ειμαι ψευτικος επιδη δε με ακουσες ποτε να βριζω? ενταξει θα σου πω τοτε αν αυτο σε ικανοποιει να το ακουσεις μια μερα τα πηρα στο κρανιο κ την εβρισα πολυ χοντρα γιατι την εβλεπα να πεταει τον εαυτο της ενω ηξερα οτι ειχε ικανοτητες αφου απο αυτη εμαθα πολα.τωρα λοιπον που βγηκα στη φορα το ευχαριστηθηκες? αυτο ομως δε σημαινει οτι αισθανομαι υπευφανος για αυτο που λεω ουτε οτι θα βριζω οτι βρω ετσι για πλακα αφου μιλαμε δημοσια δεν αισθανομαι καλολου υπεριφανος γι αυτο.
    Για τις αηδιες που μας τσαμπουνάς σε καθε θεμα νιωθεις υπερηφανος?Για το γεγονος οτι εχεις παθει απο κριση πανικου μεχρι ωορρηξια και απο ΙΔΨ μεχρι δεν ξερω και εγω τι αλλο και ορμας σε καθε θεμα λεγοντας ΑΗΔΙΕΣ τι λες γι'αυτο?Κανεις παρτυ βλακειας εδω μεσα οπως και καποιοι αλλοι φυσικα..
    Τα βολτ της μαλακιας που σε δερνει,ειναι πολλα και προσεξε μην καεις και εσυ καμια μερα.Πηγαινε τωρα να φουσκωσεις την κοπελα σου.

Banned
    αυτη τη φορα δε θα γλιτωσεις το κρανος!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Εσενα Μαγκαιβερ σου την εχω πει για τα ασχετα θεματα που ανοιγεις εδω μεσα,αν τυχει θα στην ξαναπω..Στεκεσαι στο υψος σου ναι μεν,αλλα δεν θα ξεχασω και το σουπερ ξεφτιλικι που μου εδωσες μια ομορφη μερα..οποτε ασε τα περασμενα ξεχασμενα αλα αμεμπτος κυριος και παμε παρακατω να συζητησουμε γι'αυτο το καυτο θεμα! :)
    Ποιο ειναι το καυτο θεμα , βρε mnimonio ? K γιατι ν απαντω σε θεματα που δεν μου κινουν το ενδιαφερον ? πιστευω οτι καπου εκανα τον κυκλο μου στο φορου ( ευτυχως για σας !! ) Αρχισα να γραφω τον Μαρτιο , μια κ δεν ειχα ξαναμπει σε φορουμ , κ ειπα , ρε συ , αυτο εχει πλακα , γραφω κ μου απαντουν ,εκανα κ ταστεια μου με την How ( oxi οτι της εκανα πλακα ) , παει κ αυτο . Πλεον δεν ειχε πλακα το φορουμ , κ αρχισα να βαριεμαι , οποτε λεω , δεν ανοιγω τα δικα μου θεματα ,ασχετα αν θελεις ( το παραδεχομαι μερικως ) τα οποια ηταν του γουστου μου , με τα γνωστα παρατραγουδα , βαρεθηκα να το κανω κ αυτο . Τωρα ειμαι σε φαση που εχω βαρεθει το φορουμ , δεν μπορω ναπαντω σε θεματα που εχουν σαν βαση ενα προβλημα , δλδ στα περισσοτερα . Μην ξεχνας οτι αλλους προβληματισκους εχει ενας 50αρης, κ αλλες ενας 25αρης . Ας πουμε το θεμα Mars one της betel μου τραβηξε πολυ το ενδιαφερον , κ δεν μπορω τα θεματα τυπου , ωχ δεν μπορω , βοηθηστε με , τι να κανω κτλ κτλ . Κ κατι αλλο , εσεις μεγαλωσατε με τα κομπιουτερ , εγω ομως οχι , οποτε αυτου του ειδους η επικοινωνια , που δεν ξερω με ποιον μιλαω , δεν με εκφραζει , κ μου φαινεται κ παραξενη . Να φανταστεις οτι το κινητο μου ειναι ενα απλο του 07 , δεν εχω i-pad η i-pod , δεν εχω καταλαβει τι ειναι το twitter , την χρισιμοτητα του facebook , κ γενικως εχω κακη σχεση με την τεχνολογια . Με αγαπη , Αγγελος .
    Last edited by Macgyver; 14-01-2014 at 14:23.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    Είπα λοιπόν τη φράση "ειναι γνωστός ο λόγος που βρίσκεσαι εδώ μέσα" και συ βιαστηκες να πεις ότι εννοώ πως ψάχνεις για γυναίκα. Παράλληλα παρέθεσες καμια εικοσαρια γυναικεία νικ που έχεις στείλει πμ! :ΡΡΡ
    Εγώ θα μπορούσα να εννοώ ότι σκοτώνεις τις ώρες σου ανεβάζοντας άσχετα θέματα στο σαιτ. Γιατί δεν με ρώτησες αντί να εκτεθεις μόνος σου?
    Σου είπα να στο μασήσω, όχι γιατί είσαι ηλίθιος, (πως άλλωστε να βγάλω τέτοιο συμπέρασμα από μια οθόνη?), αλλά γιατί όσες φορες διασταυρωθηκαν οι αποψεις μας έπρεπε να σου εξηγήσω δέκα φορές τι εννοώ όταν γραφώ κάτι. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι δεν υπάρχει συννενόηση λόγω διαφορετικών χαρακτήρων.
    Οπότε που καταλήγουμε?
    Μόνος σου προσβάλεσαι, μόνος σου εκτίθεσαι και το ρίχνεις σε άλλους, (στην προκειμένη σε μένα).
    Εννοείται πως τελειώνει εδώ το θέμα. Δεν είσαι άλλωστε από τα άτομα με κακή πρόθεση εδώ, απλά λίγο ότι να ναι με τα θέματα και το χώρο.
    Θεοφανια , μαλλον κανεις πλακα . Τα πμ που εστειλα ( κ εχω λαβει ) ειναι κυριως επι των θεματων του φορουμ , κ σε πολλα τονιζω ' δεν σου στελνω το μηνυμα για να στην πεσω ' που ειναι κ η αληθεια . Αλλωστε ειπα οτι ειναι ευκολο να βρω γυναικα . Οντως σκοτωνω τις ωρες μου στο φορουμ , κ λεω τα ιδια κ στh μνιμονιο . Οσον αφορα τα θεματα , μπορει μεν να ηταν ελαφρως ασχετα με το φορουμ , γ αυτο κ εκανα κανα τριμηνο νανεβασω θεμα . Αν σε προσεβαλλα με καποιον τροπο , ζητω συγγνωμη . Νομιζω οτι λυθηκε η παρεξηγηση , κ εληξε το θεμα .
    Και by the way , το μονο μελος που εχουμε ανταλλαξει 40-50 μηνυματα κ φωτο , κ βοηθαει ο ενας τον αλλον , ειναι αρρεν , ο Kosto30

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast