Οριστικο τελος
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9
    Senior Member

Οριστικο τελος

Οσοι εχετε παρακολουθησει τα θεματα που ανεβαζω,ξερετε και την ιστορια μου. Μετα απο την υπομονη που εκανα,για τα κολληματα του, για τους γονεις του που επηρρεαζαν την σχεση μας, ο κυριος ειχε την απαιτηση να μεινω στην πολη του.Του εξηγησα οτι θα παω στην Αθηνα να κανω την πρακτικη μου και επειτα θα κανονιζαμε καποια ΣΚ να πηγαινα εγω να τον εβλεπα κ καποια αλλα εκεινος.Ελα ομως που η δουλεια του τον θελει συνεχεια εκει και σιγα μην μπορουσε να κατεβει να με δει. Ετσι λοιπον ΑΠΑΙΤΗΣΕ,ναι μαλιστα απαιτησε, να μεινω στην πολη του να βρω μονη μου σπιτι (ουτε καν να συγκατοικησουμε) και μια δουλεια (στην πολη του υπαρχουν ελαχιστες ευκαιριες εργασιες).Του εξηγησα οτι ειναι λιγο αδικο εγω να τα παρατησω ολα και να μεινω μονη μου σε μια ξενη πολη και εκεινος να συνεχιζει να μενει με τους γονεις του.Αφου μου εξηγησε οτι δεν ειχε σκοπο να αφησει το σπιτακι του και την ασφαλεια της μαμας,εφυγα. Μετα απο τοση κατανοηση και υπομονη απο μερους μου,ειχε το θρασος να απαιτησει.

Banned
    Στελλα εκανες ενα μικρο λαθος και αυτο ειναι ο λογος που σε εφτασε σε αυτο το σημειο. Επρεπε εξαρχης να του εχεις κοψει τον αερα ωστε να μην φτανει σε σημειο να απαιτει.
    Να πας να κανεις την πρακτικη σου, να κοιταξεις το μελλον σου(οποιο και αν ειναι αυτο) γκομενους θα βρεις πολλους γιατι εισαι μικρη ακομα, ευκαιριες ομως δεν βρισκεις ευκολα πλεον.

φιλικα

Banned
    εμενα αυτο που με πειραξε περισσοτερο ηταν οτι απαιτησε να μινεις στη πολη του χωρις να συγκατικοισετε εντελως ακυρο το να μη συγκατικισετε καβαλημενος κ υπεροπτης

Senior Member
    Δεν ειχα δωσει να καταλαβει τα ορια μου.Γιατι περιμενα σαν ωριμος που ηταν,τελικα αποδειχτηκε πως ηταν πιο ανωριμος αποσο χωραει ανθρωπινος νους,να μην το εκμεταλευτει. Αλλα πως μπορεσε? Να ειναι τοσο εγωιστης,σε εναν ανθρωπο που του τα εδωσε ολα.Τον ειχα βασιλια και εκεινος τελικα το ειχε παρει πολυ αφυψηλου. Βρεθηκαμε χθες να μου δωσει τα κλειδια μου,με χαιρετισε τυπικα με μια χειραψια.Μου τα εδωσε του ειπα καλη συνεχεια και με ρωτησε εχεις κοσμο πανω λεω ναι τα παιδια και εφυγα.Σαν να ηθελε να ανεβει.Τον ειδα χαλια αλλα δεν ρωτησα τι εχει,μου εστειλε σημερα και μου λεει αν ολα ειναι καλα γιατι του φανηκα οτι κατι εχω.Και απλα του ειπα οτι οταν θελησει να παμε για ενα καφε.Δεν απαντησε. Πολυ ωραια λοιπον...

Banned
    Quote Originally Posted by stella1993 View Post
    Δεν ειχα δωσει να καταλαβει τα ορια μου.Γιατι περιμενα σαν ωριμος που ηταν,τελικα αποδειχτηκε πως ηταν πιο ανωριμος αποσο χωραει ανθρωπινος νους,να μην το εκμεταλευτει. Αλλα πως μπορεσε? Να ειναι τοσο εγωιστης,σε εναν ανθρωπο που του τα εδωσε ολα.Τον ειχα βασιλια και εκεινος τελικα το ειχε παρει πολυ αφυψηλου. Βρεθηκαμε χθες να μου δωσει τα κλειδια μου,με χαιρετισε τυπικα με μια χειραψια.Μου τα εδωσε του ειπα καλη συνεχεια και με ρωτησε εχεις κοσμο πανω λεω ναι τα παιδια και εφυγα.Σαν να ηθελε να ανεβει.Τον ειδα χαλια αλλα δεν ρωτησα τι εχει,μου εστειλε σημερα και μου λεει αν ολα ειναι καλα γιατι του φανηκα οτι κατι εχω.Και απλα του ειπα οτι οταν θελησει να παμε για ενα καφε.Δεν απαντησε. Πολυ ωραια λοιπον...
    Ο ανθρωπος δυσκολα αλλαζει, κοιτα να τελιωσεις τις σπουδες σου και μην σε παιρνει απο κατω.

Μερικες φορες κανουμε το εξης λαθος, δινουμε τα παντα στους λαθους ανθρωπους και αυτοι το εκμεταλευονται

Banned
    Στέλλα μου εδώ που τα λέμε για εσένα και για τη δική σου αυτονομία, θα είναι πολύ καλό αν καταφέρεις στη ζωή σου να έχεις ένα σπίτι και μια δουλειά... και μετά έναν εξίσου αυτόνομο σύντροφο. Βέβαια είναι κρίμα να νιώθουμε πως ένας υποτίθεται ώριμος σύντροφος δεν μας στηρίζει και δεν αφήνει καμιά εναλλακτική. Ιδίως όταν ο ίδιος δεν εφαρμόζει αυτά που ζητά. Γι' αυτό προχώρα μπροστά, δες τι είναι καλύτερο για εσένα και κάντο χωρίς δισταγμούς.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marina38 View Post
    Στέλλα μου εδώ που τα λέμε για εσένα και για τη δική σου αυτονομία, θα είναι πολύ καλό αν καταφέρεις στη ζωή σου να έχεις ένα σπίτι και μια δουλειά... και μετά έναν εξίσου αυτόνομο σύντροφο. Βέβαια είναι κρίμα να νιώθουμε πως ένας υποτίθεται ώριμος σύντροφος δεν μας στηρίζει και δεν αφήνει καμιά εναλλακτική. Ιδίως όταν ο ίδιος δεν εφαρμόζει αυτά που ζητά. Γι' αυτό προχώρα μπροστά, δες τι είναι καλύτερο για εσένα και κάντο χωρίς δισταγμούς.
    Μαρίνα έχεις πολύ δίκιο σε αυτό. Ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις... Μου είπε να πάμε αύριο για καφέ κ είπα ας παω... Τι στάση να κρατήσω; Τι να πω;

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Κακώς του είπες για καφέ. Να μην πας. Δεν αλλάζει ο άνθρωπος.

Senior Member
    Δεν παω για να δω αν αλλαξε,γιατι ξερω οτι δεν αλλαζει και ειδικα ο συγκεκριμενος. Απλα επειδη χωρισαμε απτο τηλεφωνο εκρινα σωστο να βρεθουμε κ απο κοντα τελευταια φορα.Απλως δεν ξερω τι σταση να κρατησω,πως να του μιλησω,τι να του πω.