ΑΓΧΟΣ-ΚΑΡΔΙΑ-ΠΑΝΙΚΟΣ-ΦΟΒΟΣ - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 104
    Senior Member
    [QUOTE=sofaih;468260]Ετσι είναι Ρανη μου πραγματικά δεν ξέρεις πόσο σε θαυμάζω δεν ξέρω τι θα έκανα στη θέση σου, και δεν το λέω για να σε φοβησω απλά πιστεύω ότι είμαι τόσο φοβητσιαρα που θα είχα πάει εσωκλειστη σε νοσοκομείο....Εσύ καπνίζεις πίνεις αλκοόλ ή καφέ;;;[/ Ο καφες βοηθαει τις αρρυθμιες,αλλα ο ενας οχι & τοσο.Εγω πινω το πρωι εναν ελληνικο.Τσιγαρα κανω 2 με 3 την ημερα.Αλκοολ,οταν βγαινω βολτα,λιγο κρασακι.Οποτε,δεν εχω θεμα απ αυτα!Αλλη ειναι η αιτια.....

Banned
    Αλήθεια μετά από όλα αυτά εσύ πιστεύεις ότι οι έκτακτες είναι από το μυαλό;ειλικρινά θέλω να μου πεις...

Banned
    Εγώ θέλω να πιω ενα μπουκάλι ουίσκι. .. Σήμερα πήγα και πήρα φιλτρακια για τα τσιγάρα μου...εγώ ούτε ένα δεν κάνω από το φόβο μου...σήμερα με αυτά κάπνισμα δύΟ τσιγάρα και δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ωραία ένιωσα!!!

Εγω αμα πιω ενα μπουκαλι ουισκι και κανω και τσιγαρα την επομενη μερα, θα με πιασουν τλχ 5-10 εκτακτες και δυνατες και θα βλαστημαω την ωρα και τη στιγμη που το εκανα!!

Banned
    Ισχύει σε όλους αυτό;;;Εσύ πόσο καιρό έχεις;;;

Senior Member
    Κοπελα μου δεν αρκει νομιζω απλα να πηγαινεις εκκλησια πρεπει να μιλησεις ιδιατερως κ σε εμπειρο πνευματικο εγω πηγα ορισμενες φορες κ το αγορι μου κ αυτος κανουν τρομερο καλο,Θελω παρα πολυ να πηγαινω περισσοτερο σ αυτον αλλα ειναι μακρυα απο το σπιτι μου κ ειναι φουλ στον κοσμο,Η ειδικος που πηγαινω ειναι καλη αλλα καμμια συγκριση με τον πνευματικο,Επισης βρηκα κ ενα εκκλησιαστικο σαιτ με κειμενα για την καταθλιψη,Πραγματικα νιωθω καλυτερα μελετωντας το κ σκεψου οτι δεν περιμενα ποτε οτι θα διαβαζα τετοια κειμενα,Προτεινω ανεπιφυλακτα να το διαβασεις εχει παρα πολλα θεματα για την καταθλιψη http://hristospanagia3.blogspot.gr/p....html,Καλο ειναι κ το ημερολογιο αλλα θεωρω οτι πρεπει να δοκιμασεις τα παντα για να εισαι καλα

Senior Member
    http://hristospanagia3.blogspot.gr/p...page_6115.html αυτο ειναι το λινκ σε περιπτωση που δεν λειτουργει αυτο που σου εστειλα παραπανω δες κ πες μου

Banned
    Quote Originally Posted by μυσπ View Post
    http://hristospanagia3.blogspot.gr/p...page_6115.html αυτο ειναι το λινκ σε περιπτωση που δεν λειτουργει αυτο που σου εστειλα παραπανω δες κ πες μου
    πως τα ανακαλυψες ολα αυτα αναρωτιεμαι ντεντεκτιβ πρεπει να γινεις θα της τα δειξω επ ευκαιρια αυριο :)

Banned
    Μυσπ μου εχω μιλήσει και σε πνευματικό ειναι σε μια εκκλησία εδω κοντά στο σπιτι μου...παω συχνά με εχει βοηθήσει παρα πολυ πραγματικα και οποτε παω νιώθω τεράστια ανακούφιση που μπαίνω και κάτω απο το πετραχήλι του και με διαβάζει..ειναι πραγματικα πολυ ανακουφιστικο εχεις δίκιο...αν ολοι μας αφήναμε το θεό να μας καθοδηγεί δεν θα φοβόμασταν τιποτα αυτο ειναι το μονο σιγουρο... Εσυ πως εισαι αυτο το διάστημα;;και γενικότερα ολοι πως ειστε παιδιά;;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by sofaih View Post
    Αλήθεια μετά από όλα αυτά εσύ πιστεύεις ότι οι έκτακτες είναι από το μυαλό;ειλικρινά θέλω να μου πεις...
    Ναι,ολα ξεκινανε απ το μυαλο!Το εχω ψαξει πολυ τοσα χρονια που βασανιζομαι απ ολα αυτα!Αφου εχω κανει του κοσμου τις εξετασεις & δεν ειναι καποια αλλη αιτια.....απ οτι αλλο να ειναι??Η δυναμη του μυαλου ειναι τεραστια,τεραστια!!Μονο που εμεις οι υποχονδριοι την χρησιμοποιουμε με λαθος τροπο & οχι προς οφελος μας!Οσο για την εκκλησια,ειναι αναλογα με το τι και ποσο πιστευει ο καθενας.Εμενα τα ιερα κειμενα & ο σωστος πνευματικος(γιατι & αυτος οπως & ο καλος ψυχολογος,ειναι να τυχεις σε σωστο ανθρωπο!),με βοηθανε,οπως & αλλα πραγματα που κανω για την αυτοβοηθεια μου....διαλογισμο(που θελει μελετη & εξασκηση και βοηθαει πολυ!)γιογκα,διαβασμα βιβλιων αυτο βοηθειας και γενικα οτι ειναι καλο για να ηρεμει το μυαλο!Η ηρεμια ειναι το βασικοτερο,σε βοηθαει να βλεπεις πιο καθαρα τις καταστασεις που σου χαλανε τη ζωη!

Banned
    Γενικα πιστευω πως ακριβως επειδη ο καθενας μας ειναι ξεχωριστος,αρα ξεχωριστα πρεπει να αντιμετοπιζει τη δικη του περιπτωση... Βγαινεις πιο δυνατος μεσα απο αυτο, αυτο ειναι το μονο σιγουρο...ειναι ενα μαθημα ζωης που σε κανει να εκτιμας και να προσεχεις πιο πολυ τον εαυτο σου,πραγμα που ισως δεν εκανες παλια η απλα νομιζες πως εκανες....το θεμα ομως ειναι γιατι να αφηνουμε τοσο πολυ τους φοβους μας να μας κυριευουν...ειναι αποτελεσματα ποιων πραξεων και που μας οδηγει αυτο? ειναι πολυ μεγαλο θεμα τελικα το που μπορει να σε οδηγησει το μυαλο.....

Banned
    σου στειλα πμ :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by sofaih View Post
    Μυσπ μου εχω μιλήσει και σε πνευματικό ειναι σε μια εκκλησία εδω κοντά στο σπιτι μου...παω συχνά με εχει βοηθήσει παρα πολυ πραγματικα και οποτε παω νιώθω τεράστια ανακούφιση που μπαίνω και κάτω απο το πετραχήλι του και με διαβάζει..ειναι πραγματικα πολυ ανακουφιστικο εχεις δίκιο...αν ολοι μας αφήναμε το θεό να μας καθοδηγεί δεν θα φοβόμασταν τιποτα αυτο ειναι το μονο σιγουρο... Εσυ πως εισαι αυτο το διάστημα;;και γενικότερα ολοι πως ειστε παιδιά;;;
    Καλυτερα ειμαι κοπελα μου πηγαινει στρατο το αγορι μου κ μετα κανουμε οικογενεια,Μεσα μου ειναι ορισμενα καταλοιπα της καταθλιψης κ ενιοτε νιωθω μια θλιψη ενα πλακωμα που δεν περιγραφεται παλευω ομως πολυ καιρο κ βλεπω καποιο αποτελεσμα,Με΄λετησε το μπλογκ που σου εστειλα κ μιλησε κ στον πνευματικο σου για την καταθλιψη καντε πραγματα με το αγορι σου κ περιμενω νεα σου

Senior Member
    Καλα τυχαια το ανακαλυψα ειναι ο,τι πρεπει για ολους μας κ για την κοπελα σου

Junior Member
    καθησα και διαβασα το μηνυμα σου! καιρο ειχα να περασω απο το φόρουμ αυτο! παει καιρος απο τοτε που ήμουν 'κρισοπανικάκιας' τωρα ειμαι 'καθαρός' εδω και χρόνια:) (πέρασα ομως πολυ πολυ πολυ δυσκολα για 4-5 χρόνια) Βέβαια ενας πρώην 'κρισοπανικάκιας' μπορει να μην ειναι 100% οπως πριν, αλλα κ ενα 80-90% ειναι πολυ καλό!... Το σιγουρο ειναι οτι θα πάρεις πισω την ζωη σου μη μασας. Θα μπορουσα να σου γράψω άπειρα αλλα θα αρκεστώ στα βασικα!

1: ΔΕΝ ξανα κάνεις εξετάσεις γαι την καρδία! ΔΕΝ θα πεθανεις απο καρδια ξεχασε το!
    2: Δες καλο κακου τον θυροειδή σου και γενικότερα ορμόνες να αποκλείσεις και αυτό.
    3: Αν οι εξετασει ειναι ΟΚ πας σε ΚΑΛΟ ψυχίατρο να τον νιώσεις πρωτα καλα εσυ ΚΑΙ ακολουθεις τις οδηγειες του ΠΡΟΣΟΧΗ:ισως να ειναι αναγκαίο να κανει μια θεραπεια με αντικαταθληπτικα και δεν ειναι καθολου κακο απλα θελει λιγο προσοχη με τα ηρεμιστικά μην φοβασε σε καμια περίπτωση να ακολουθήσεις μια αγωγη θα σε βοηθησει απολυτα! και παραληλα υποστήριζε τον εαυτο σου κανοντας πραγματα που σου αρεσουν (μαζι με τον φοβο σου θα τον παρεις απο το χέρι σε αυτη τη φαση) και βρες και καμια ομαδα ψυχικής υποστήριξης! ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!! μη μασας! δεν εισαι μονη σε αυτη την ιστορία! θα περασει! σου ευχομαι το καλυτερο. αν χρειαστει κατι εδω ειμαστε!

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast