Ερωτευμενος με τη καλυτερη φιλη μου... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 11 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 152
    Senior Member
    In this old house where every door is open
    vodka το κειμενο σου ηταν οντως επιθετικο ειδικα το πρωτο κομματι ακομα περισσοτερο, προς τον ιδιο τον οδυσσεα, δεν ηταν οτι αυτος το αντιληφθηκε ετσι, ετσι ηταν οντως.

Senior Member
    Αλλάζοντας όνομα δεν αλλάζει κι ο χαρακτήρας!;)

Μια παρεμβολή, δεν έχει να κάνει με το θέμα σου Οδυσσέα.
    Ως προς αυτό με κάλυψαν η remedy και η λίλιουμ.

Οδυσσεα, προχωρα, μην κολώνεις, δώσε της να καταλάβει ότι την θελεις, κι αν η απαντηση της στην αρχη ειναι αρνητικη μην μεινεις μεχρι εκει, πάλεψε το! Κυνηγησε το! Δεν θα το κανεις με παρακαλια, μιζερο ή έντονο ύφος, όπως σωστα σου λεει και η Μαρίνα38.
    Καλύτερα επιτελους να το τολμησεις ασχέτως τελικου αποτελεσματος παρα να ζεις μια ζωη με το απωθημενο ότι την ειχες στα χερια σου και στην εφαγαν άλλοι. Και οι αλλοι δεν ηταν καλυτεροι σου γι αυτην, ηταν απλα πιο τολμηροι απο σενα.
    Μην σε απασχολεί ότι συζει με καποιον αφου όπως λες έχει προβληματα μαζι του. Αυτο μεσα σου λειτουργει ως δικαιολογια για να μην το τολμήσεις. Κι απορω κι εγω που για 13 χρονια δεν έκανες τιποτα! Συναισθηματικος μεν οχι τολμηρος δε. Δεν αντεξες, αυτος ειναι ο λόγος που τωρα ξεσπας, που πνιγεσαι να της το πεις, κι εχεις ηδη κανει ενα βημα, αυτο με την φαση με το ποτακι. Προκειται για ξεσπασμα, δεν μπορουσες αλλο να καταπιεζεις το αισθημα μεσα σου ασχετως τι χαρακτηρας εισαι. Μπηκε το νερο στ αυλακι, όπως ειπες. Μην μεινεις όμως μεχρι εκει, κυνηγησε το αχετως με ποιους ειναι και τι κανει με αλλους.
    Με τις κοπελες που ειχες σχεσεις, όλες οι σχεσεις σου απετυχαν επειδη στο βαθος του μυαλου σου υπηρχε αυτη, αυτη ήταν η κοπελα που επιζητουσες κι όχι αυτες. Με καμια απ αυτες δεν υπηρξες πραγματικα ερωτευμενος επειδη στη σκεψη σου υπηρχε αυτη. Κι οταν ησουν μαζι τους αυτην ειναι που ειχες στο βαθος του μυαλου σου ως την μονιμη σχεση ζωης που ηθελες. Κι επειδη τωρα εφτασες σε ηλικια που προτεραιοτητα σου ειναι σχεση με μονιμη προοπτικη αυτο εδωσε ωθηση στο να θες να της εκφρασεις επιτελους τα αισθηματα σου.
    Το υποβαθρο ηδη υπαρχει, ειναι η μακροχρονια ωραια γνωριμια σας. Απο τετοιες γνωριμιες αμα κανεις το κυνηγησει προκυπτουν μεγαλοι ερωτες. Αμα το παλεψεις εχεις πολλες πιθανοτητες με το μερος σου να παρατησει ότι κανει και να ρθει σε σενα. Ασε τις σκεψεις και τις ατελειωτες συζητησεις εδω και καντο!
    Last edited by ioannis2; 17-01-2014 at 08:35.
    γιάννης

Member
    @vodka Δε νομίζω οτι έχει και πολύ νόημα να επεκταθεί η συγκεκριμένη κουβέντα γιατί ούτως η άλλως είναι εκτός θέματος,ούτε και θα αποσκοπούσε σε κάτι απτό το να προσπαθώ να σε πείσω για την εικόνα του συγκεκριμένου μηνύματός σου,έτσι δεν είναι?Ευχαριστώ πάντως πολύ για το χρόνο σου και ευχές σου και σου εύχομαι ότι καλύτερο.

@λιλιουμ Συμφωνούμε και πάλι! :)

@marian_m Το ότι υποστηρίζουν και άλλοι τις συμβουλές των συγκεκριμένων ατόμων που σε καλύπτουν φίλη marian(που άλλωστε συνειδητοποιώ και εγώ ότι είναι απόλυτα εύστοχες στη περίπτωσή μου),με βοηθά πολύ στο να νιώθω πιο σίγουρος στο πώς να κινηθώ.Σε ευχαριστώ πολύ.

@ioannis2 Έχεις απόλυτο δίκιο σε όσα λες φίλε Γιάννη.Αποτελώ ίσως την "by the book definition" της λέξης απωθημένου και πρέπει οπωσδήποτε να απεμπλακώ πιά απο όλο αυτό,είτε έχει ευτυχή κατάληξη είτε όχι.Είναι αλήθεια ότι αισθάνομαι λίγο άσχημα σε καθαρά ηθικό υπόβαθρο απέναντι στο δεσμό της,από την άλλη όμως απο όσα μου έχει εκμυστηρευθεί για την προσωπικότητα του και πώς την μεταχειρίζεται,έχω σχηματίσει πολύ άσχημη εντύπωση για εκείνον.Οπότε αυτό στο σύνολο δε θα με σταματήσει να της μιλήσω(με βολεύει κιόλας,δεν αντιλέγω).Είναι επίσης αλήθεια οτι κουράστηκα να τρέχω γύρω γύρω απο το πρόβλημα τόσα χρόνια,τόσο συναισθηματικά όσο και ηλικιακά όπως λές..Το βιολογικό ρολόι χτυπάει σε όλους μας και γνωρίζουμε πότε έρχεται η ώρα για την μεγάλη αλλαγή στη ζωή.Μακάρι να ταυτιστώ με εκείνη στο συγκεκριμένο.Αν παλι όχι,προφανώς και θα το κυνηγήσω αλλά κάτι τετοιο θα γίνει στα όρια που νιώθω οτι με παίρνει.Δε θα ήθελα σε καμία περίπτωση να την φοβίσω,να νιώσει οτι γίνομαι φορτικός ή ακόμα χειρότερα ενοχλητικός απέναντι της.Καμιά φορά το όχι σημαίνει απλά όχι.Θα μου κάνει όμως καλό από την άποψη ότι θα μπορέσω επιτέλους να απεμπλακω και να συνεχίσω τη ζωή μου όπως ονειρεύομαι.Οπότε τελικά όλο αυτό μου μοιάζει win win situation :)
    Last edited by ODYSSEAS1976; 17-01-2014 at 10:21.

Senior Member
    Εγω Οδυσσεα , θα συμφωνησω με το Γιαννη κ την Λιλιουμ . Μιλα ξακαθαρα κ αστο να δουλευει , αυτο ταιριαζει σεναν αντρα 37 ετων . Δεν πιστευω οτι μια φιλια με τοσο ισχυρες βασεις μπορει να χαλασει . Ειχα παρομοια περιπτωση με 18 χρονια φιλη , κ παροτι εγινε η κινηση κ δεν πετυχε , δεν χαλασε η φιλια μας , που μετραει πλεον 28 χρονια . Οι γυναικες αγαπουν τους τολμηρους , οχι ομως τους θρασεις κ τους πιεστικους . Ετσι λεω .

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Οι γυναικες αγαπουν τους τολμηρους , οχι ομως τους θρασεις κ τους πιεστικους . Ετσι λεω .
    Να που επιτέλους έφτασε η ώρα να συμφωνήσω μαζί σου Μακ :Ρ

Και συ βρε Οδυσσέα, κάντην αυτή τη ρημάδα την κίνηση με όποιον τρόπο σου βγαίνει, γιατί έτσι όπως το κλωθεις τόσες μέρες, μπορεί να σε πάει και χρόνια.

Member
    @Θεοφανία Τι να κάνω που έχει υποχρεώσεις αυτό το πουσουκού και θα είναι εκτός αθηνών....Αλλιώς θα είχαμε βρεθεί ήδη.Οπότε είπαμε για το επόμενο σίγουρα.Υπομονή μια βδομάδα ακόμα,εδώ έκανα υπομονή 12 χρόνια,μία ακόμη βδομαδούλα την έχω για πλάκα :)

@Macgyver Κάπως έτσι πιστεύω οτι θα καταλήξει και η δική μου περίπτωση όπως και η δικιά σου.Είμαι αποφασισμένος όμως πια να τελειώνω με αυτό,να προχωρήσω και λίγο παραπέρα!

Όταν βρεθούμε,θα σας ενημερώσω τι έγινε.

Senior Member
    [QUOTE=Θεοφανία;468425]Να που επιτέλους έφτασε η ώρα να συμφωνήσω μαζί σου Μακ :Ρ

Θα συμφωνησουμε κ σε αλλα , εν καιρω .

Senior Member
    Άμα δεν ήθελες να επεκταθεί η συγκεκριμενή κουβέντα, τότε να μην σχολίαζες την εικόνα του κειμένου μου,
    για την οποία υποννοείς πως ήταν επιθετική και το υποδηλώνεις με την συμφωνία σου από κάτω στο ότι επιτέθηκα στο πρόσωπο σου,
    αλλά να έγραφες μόνο τις ευχές - γιατί δεν γίνεται να μην απαντήσω (σόρυ δεν κρατιέμαι).
    Η εικόνα του κειμένου μου είναι πολυεπίπεδη και φυσικά δεν θα είχε νόημα να προσπαθήσεις να πείσεις εμένα για το αντίθετο αλλά να πεισθείς εσύ.
    Τελικά, παρ’ την ως επιθετική αφού έτσι σε συμφέρει να νομίζεις και φυσικά ξεχνάς ούτε λαμβάνεις υπ’ όψην σου ότι το δεύτερο κείμενο μου
    γράφτηκε ως επεξήγηση του πρώτου, ακριβώς για να μην σου μείνει τέτοια εικόνα ενώ δεν με είχες κατηγορήσει εσύ για επίθεση.
    Αλλά εσύ λες ‘’ας το πάρω επιθετικά να ξεμπερδεύω, μιας και με χαρακτήρισε ανειλικρινή κτλ’’....
    Τελείωσε αυτό.

@ Λίλιουμ: πουθενά ο Οδύσσειας δεν έγραψε ότι αντιλήφθηκε το κείμενο μου επιθετικά.
    Οπότε, αν δεν έγραφα μόνη μου ότι προφανώς το διάβασε με επιθετικό ύφος (καθώς το έπιασα εγώ από την ‘’απολογητική’’ απάντηση του), φυσικά δεν θα είχε έρθει ποτέ το δικό σου σχόλιο να επιβεβαιώσει μια ‘’επιθετικότητα’’ ούτε του Οδύσσεια η επιμονή.
    Ειδικά το πρώτο κομμάτι είναι περιγραφικό αριστούργημα συμπεριφοριστικής ανάλυσης και προβολής του εαυτού του,
    το οποίο μόνο σε πλάγιο λόγο γραμμένο είναι δυνατό να γίνει κατανοητό τελικά.
    Και τέλος, γιατί όντως είμαι εκτός θέματος τώρα.

Και για να μπω εντός θέματος πάλι φεύγοντας,
    θα συμφωνήσω κι εγώ με τον ioannis2 στα περισσότερα σημεία, αφού έγινε και το θρεντ της συμφωνίας.
    Last edited by HarleyQuinn; 18-01-2014 at 04:12.

Member
    Quote Originally Posted by vodka View Post

@ Λίλιουμ: πουθενά ο Οδύσσειας δεν έγραψε ότι αντιλήφθηκε το κείμενο μου επιθετικά.
    Και όμως,αφού είσαι τόσο ειδική στα πλάγια μηνύματα όπως λες,θα έπρεπε να το είχες αντιληφθεί οτι το εξέλαβα έτσι.Μάλλον γιατί έτσι είναι.

Για το "αριστούργημα" που αυτοχαρακτηρίζεις το γραπτό σου,δε θα σχολιάσω,το αφήνω να μιλάει απο μόνο του...Για ΟΛΑ τα υπόλοιπα,παραπέμπω στα προηγούμενα μηνύματα μου και τελειώνω εδώ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ODYSSEAS1976 View Post
    Και όμως,αφού είσαι τόσο ειδική στα πλάγια μηνύματα όπως λες,θα έπρεπε να το είχες αντιληφθεί οτι το εξέλαβα έτσι.Μάλλον γιατί έτσι είναι.

Για το "αριστούργημα" που αυτοχαρακτηρίζεις το γραπτό σου,δε θα σχολιάσω,το αφήνω να μιλάει απο μόνο του...Για ΟΛΑ τα υπόλοιπα,παραπέμπω στα προηγούμενα μηνύματα μου και τελειώνω εδώ.
    ισως η βοτκα να νομιζει οτι ειναι ακριβολογος, αλλα να μην αντιλαμβανεται οτι η ακριβεια των λεγομενων, βρισκεται στην ουσια των γραπτων και των αποψεων και οτι η αποσπασματικη αναφορα σημειων, απλα διαστρεβλωνει τα νοηματα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ODYSSEAS1976 View Post
    Fixed: Και όμως, είσαι τόσο ειδική στα πλάγια μηνύματα, το είχες αντιληφθεί ότι το εξέλαβα έτσι.
    (αυτή είναι η σωστή απάντηση που ποτέ σου δεν θα μπορούσες να δώσεις).

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ισως η βοτκα να νομιζει οτι ειναι ακριβολογος, αλλα να μην αντιλαμβανεται οτι η ακριβεια των λεγομενων, βρισκεται στην ουσια των γραπτων και των αποψεων και οτι η αποσπασματικη αναφορα σημειων, απλα διαστρεβλωνει τα νοηματα...
    Fixed: Ίσως ο Οδύσσειας να νομίζει ότι είναι ακριβολόγος, αλλά να μην αντιλαμβάνεται ότι η αποσπασματική αναφορά σημείων, απλά διαστρεβλώνει τα νοήματα...
    (Ναι... στο ποστ #40 το έκανε αυτό).

Τώρα νομίζω πως είμαστε όλοι ακριβολόγοι!
    (παλαμάκια).

Remedy.
    ...που μου προσάπτετε (αυθέραιτα) εσύ κι ο φίλος σου (άσχετες) ιδέες για τον εαυτό μου (που δεν νομίζω) και μου τις γκρεμίζετε στη συνέχεια - και καλά.
    Last edited by HarleyQuinn; 21-01-2014 at 04:48.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ισως ο Οδύσσειας να νομιζει οτι ειναι ακριβολογος, αλλα να μην αντιλαμβανεται οτι η αποσπασματικη αναφορα σημειων, απλα διαστρεβλωνει τα νοηματα...

(παλαμάκια).

Remedy.
    ...που μου προσάπτετε (αυθέραιτα) εσύ κι ο φίλος σου (άσχετες) ιδέες για τον εαυτό μου (που δεν νομίζω) και μου τις γκρεμίζετε στη συνέχεια - και καλά.
    Τώρα αρχίσαμε να διαστρεβλώνουμε και τα γραπτά των άλλων μελών;

Senior Member

(παλαμάκια).

Remedy.
    "βοτκα" ομολογω πως το σχολιο σου δεν το καταλαβα καθολου, ουτε καταλαβα ποια ειναι τα αυθαιρετα.
    αυτο που ειδα ομως ειναι οτι παραχαραξες το κειμενο μου στο κουοτ μελους ρεμεντι.
    αν δεν σου κανει κοπο αποκατεστησε το, και πες στην συνεχεια οτι θελεις ως δικη σου αποψη.
    αν ενδιαφερεσαι για αυθεντικα κουοτς, υπαρχει μεγαλη συλλογη, μην αρχισω να τα αραδιαζω, γιατι αλλοι θα κλαψουν κι αλλοι θα γελασουν....

Member
    Αλλοιώνουμε τα λεγόμενα του άλλου σε δήθεν quote?Και κατά συρροή?Από πότε καταφεύγεις σε τέτοιες τακτικές βρε κακόμοιρη vodka?Μπάς και ανήκεις και εσύ σε κάτι δύσμοιρες κατηγορίες ψευτοεπαναστατών πίσω απο πληκτρολόγια και πουθενάδων στη ζωή?Κρίμα γιατί δέ σου φαινόταν στο πρώτο σου μήνυμα που μου πόσταρες.Δεν ήξερα,δεν ρώταγα θα μου πείς.Τώρα πλέον απλά γελάω μαζί σου!:D
    Last edited by ODYSSEAS1976; 20-01-2014 at 22:00.

Page 3 of 11 FirstFirst 12345 ... LastLast