Ερωτευμενος με τη καλυτερη φιλη μου... - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 11 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 152
    Senior Member
    Quote Originally Posted by vodka View Post
    37 χρονών άτομο...
    γιατι πετας συνεχεια την ηλικια του,οταν δεν εχεις κανενα αλλο επιχειρημα?

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 22-01-2014 at 14:54.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αν ελειπαν αυτα τα κατεβατα με διαστρεβλωμενα τα λογια και τις αποψεις ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ....
    "θελει η ******* να κρυφτει, κι η χαρα δεν την αφηνει" (παλια λαικη παροιμια)
    Και μια που λέμε παροιμίες
    "το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται"
    "ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται"
    Λαϊκή σοφία.

Senior Member
    Last edited by Aeon; 22-01-2014 at 14:54.

Senior Member
    ετσι ακριβως τα ειπε?

Senior Member
    In this old house where every door is open
    το θεμα ειναι οτι μαθαμε κατι που δε γνωριζαμε. Ξεραμε οτι ηταν γκρινιαρης κομπλεξικος και ακοινωνητος. Τωρα μαθαμε οτι ειναι και παρθενος και ασχημος με λανθανουσα θηλυκοτητα. κριμα πια!

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Και μια που λέμε παροιμίες
    "το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται"
    "ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται"
    Λαϊκή σοφία.
    υπαρχουν και αλλες, πχ οποιος σκαβει το λακκο του αλλουνου πεφτει ο ιδιος μεσα :p

Senior Member
    Quote Originally Posted by cherrybanana View Post
    ετσι ακριβως τα ειπε?
    Ακριβώς, το αρχικό και γνήσιο αρχείο υπάρχει φυλαγμένο. Καμία διαστρέβλωση, ούτε καν διόρθωση στα ορθογραφικά.
    Δυστυχώς για το συγκεκριμένο μέλος κάποιοι, εγωιστές ή μη, το είχαμε πάρει χαμπάρι από την αρχή.

Senior Member
    Last edited by Aeon; 22-01-2014 at 14:55.

Senior Member
    εγω πρεπει να ανηκω στη μειοψηφια που δεν ειμαι εναντιον των τρολ και των πολλαπλων προφιλ. εχει ενδιαφερον βρε αδερφε τι σκαρφιζεται ο καθενας, που σε πλειστες περιπτωσεις μπορει να εχουν οι εξωφρενικες η μη ιστοριες αντικρυσμα στην πραγματικοτητα του, που δε μπορει να το βγαλει αλλιως παρα σαν τρολ! Πολλα μπορει να μαθει κανεις απο τετοια.. ακομα και το θεμα να ειναι απολυτως φανταστικο, που δεν το πιστευω αυτο γιατι συνηθως ισχυει ο κανονας οσο πιο πολυ μιλαει κανεις τοσο εκτιθεται ο εσωτερικος του κοσμος, η αναγκη του αλλου να ανοιγει διαφορα προφιλ και να λεει διαφορες ιστοριες δεν ειναι φανταστικη, ειναι υπαρκτο προβλημα, και ως τετοιο θα μπορουσε να αντιμετωπιζεται μονο που εδω ειμαστε ενα απλο φορουμ, εστω ψυχολογιας, και ετσι τα τρολοθεματα υποσκαπτουν την σοβαροτητα του.
    Καποιους τους πειραζει ισως στον εγωισμο τους η πλασματικη ηδονη που νιωθει καποιος ανοιγοντας ταχα ενα ψευτικο θεμα εις βαρος τους, μην πιαστουνε κοροιδα, τους ξεγελασουν κτλ κτλ. Εγω δε θεωρω οτι ισχυει αυτο. Τον εαυτο τους και μονο τον εαυτο τους προσπαθουν να ξεγελασουν τα πολυπροφιλα, με το να τους προσφερουν μερικα ψιχουλα ψευτικης ικανοποιησης του Εγω, αν και διαφοροποιουνται γιατι υπαρχουν διαφοροι σκοποι υπαρξης πολλων προφιλ. Τωρα μιλαμε για μια συγκεκριμενη κατηγορια του χαβαλε/εξαπατησης, γιατι υπαρχει και η σεξουαλικη παρενοχληση, η ντροπη να δημοσιευσει καποιος με το συνηθισμενο του νικ, και δεν ξερω εγω τι αλλο.
    Πραγματικα, οποιοι εχετε χρονο να κανετε πολλαπλα προφιλ και τρολιες, θα μπορουσατε να κανετε κατι πιο δημιουργικο, γιατι με το να κλεινουν τα διπλα προφιλ μπορει να μειωνεται καποια ζημεια στο φορουμ σαν φορουμ, αλλα αυτο δε σας γλιτωνει απο τα θεματα που σας απασχολουν. Περα απο ενα μικρο προσωρινο αντιπερισπασμο στην προσοχη σας, που ομως μακροπροθεσμα θα εχει χειροτερα αποτελεσματα.

Senior Member
    συμφωνω λιλιουμ
    οντως ειναι χυδαιο να βγαζεις ψευτικες ιστοριες στην φορα και να τρεχουν ολοι να σε βοηθησουν σπαταλωντας τον χρονο τους ενω εσυ τους δουλευεις κανονικα.
    συνηθως ειναι ατομα που στην πραγματικη τους ζωη με τιποτε δεν μπορουν να τραβηξουν την προσοχη.
    αυτο που θα ηθελα να προσθεσω ομως ειναι οτι σαν φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης να δουμε και λιγο παραπερα οπως για παραδειγμα τις ψυχικες βλαβες που εχουν υποστει αυτα τα ατομα και δεν λειτουργουν σαν φυσιολογικοι ανθρωποι.
    δεν εχουν υποστει ολοι ,πολλοι ειναι απλα τρολλ αλλα ας πουμε οπως στην περιπτωση του συγκεκριμενου τρολλ πολλα απο αυτα που ειπε τελευταια σε δικο του θεμα(οχι στο παρον) θεωρω οτι ειναι αληθεια.
    πολυ πιθανον αυτη να ειναι η εστια του προβληματος του..
    οποτε η καλυτερη λυση ειναι απλως αγνοηση

Senior Member
    Δεν ειπα τπτ για χυδαιότητα ή σπατάλη χρόνου των μελών. Κ η διαστρέβλωση συνεχίζεται!!
    Quote Originally Posted by cherrybanana View Post
    συμφωνω λιλιουμ
    οντως ειναι χυδαιο να βγαζεις ψευτικες ιστοριες στην φορα και να τρεχουν ολοι να σε βοηθησουν σπαταλωντας τον χρονο τους ενω εσυ τους δουλευεις κανονικα.
    συνηθως ειναι ατομα που στην πραγματικη τους ζωη με τιποτε δεν μπορουν να τραβηξουν την προσοχη.
    αυτο που θα ηθελα να προσθεσω ομως ειναι οτι σαν φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης να δουμε και λιγο παραπερα οπως για παραδειγμα τις ψυχικες βλαβες που εχουν υποστει αυτα τα ατομα και δεν λειτουργουν σαν φυσιολογικοι ανθρωποι.
    δεν εχουν υποστει ολοι ,πολλοι ειναι απλα τρολλ αλλα ας πουμε οπως στην περιπτωση του συγκεκριμενου τρολλ πολλα απο αυτα που ειπε τελευταια σε δικο του θεμα(οχι στο παρον) θεωρω οτι ειναι αληθεια.
    πολυ πιθανον αυτη να ειναι η εστια του προβληματος του..
    οποτε η καλυτερη λυση ειναι απλως αγνοηση

Senior Member
    μια αποψη ειπα οκ μην με φας

Senior Member
    δικη μου αποψη δεν ειπα οτι μιλησες γι αυτο!
    συμφωνουσα στα υπολοιπα

Senior Member
    Νομίζω πως η αντιμετώπισή σας το μόνο που μπορεί να επιφέρει είναι μεγαλύτερη επιθετικότητα. Και το γνωρίζω, γιατί και εγώ διαθέτω αρκετή.
    Be warned. My shite detector is on high alert.

Page 5 of 11 FirstFirst ... 34567 ... LastLast