Results 121 to 135 of 152
-
24-01-2014, 08:47 #121
Σύγκρινε τα κείμενα και δες ποιος γράφει μόνο για αντίληψη κειμένων, χρονικής ακολουθίας, διάβασμα... μαθησιακά προβλήματα δηλαδή που όντως υπάρχουν/ και ποιος γράφει προσβολές (καλά τι να με προσβάλλεις… αλλά λέμε), χρησιμοποιεί τα βιώματα, την ζωή και χρησιμοποιεί συνεχώς άσχημους ή υποτιμητικούς ή μειωτικούς χαρακτηρισμούς (ΕΣΥ). ¨
Δεν αντιλαμβάνεσαι ούτε καν τι γράφεις εσύ ο ίδιος! Ούτε ξέρεις τι γράφεις ούτε τι σου γράφουν καταλαβαίνεις.
Αντε που μου το παίζεις και θύμα... Δεν περνούν αυτά στη vodka.
Γράφε τα όμως, για να τσιμπάνε τα άλλα μέλη που είναι ισάξια της δικής σου αντίληψης.
Λάβε υπ' όψην σου ακόμη και το ποστ#18 ως επιθετικό αν θες, σύγκρινε τα όμως και κατάλαβε απλώς ότι δεν είσαι θύμα ‘’εκμετάλλευσης βιωμάτων ‘’ και μην το παίζεις.
ΕΣΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΛΗΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟ.
Ακόμη κι αν το ποστ#18 ήταν επιθετικό (ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ κι η απόδειξη υπάρχει στο ποστ#30, 39, 42) τα επόμενα ποστ από αυτό (#30,39,42) δεν περιείχαν καθόλου ύβρεις παρά παίζαμε:
ήταν επιθετικό-δεν ήταν-ήταν-δεν ήταν-
ώσπου εσύ έπαθες την έκρηξη της ζωής σου μετά από το λογοπαίγνιο μου και στο ποστ σου #43.
Δεν μπορούσες απλά να δεχτείς την ωμή άποψη μου όπου: ''θεατρινισμοί'', ''μη ευθύς'', ''παράσταση'', ''σκηνές'' δηλώνουν όλες το ίδιο πράγμα: την ανειλικρίνεια.
Εγώ εξέφρασα ωμή άποψη, εσύ εξέφρασες επίθεση! Ε φυσικά μετά, εισέπραξες τα ανάλογα…
Με αφορμή την λογομαχία μας, ανακατεύτηκε να σε ''υπερασπίσει'' για να επιτεθεί όμως σε εμένα- εμμέσως όμως σε τρίτο μέλος!!!! (να τρελαίνεσαι το πράγμα)- άρα ταυτόχρονα σε δύο- το πενταμελές συμβούλιο, και το έκαναν φυσικά ανεμπόδιστες.
Από την πρώτη ημέρα που γράφτηκα εδώ, μου κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα (όχι όλες αυτές. Μία είναι σταθερή ουρά από πίσω μου σε κάθε θρεντ, ε αυξήθηκαν τώρα αλλά έμαθα κι εγώ τι παίζει ακριβώς…).
Πέντε κι ένας άτομα μαζί επίθεση εναντίων μου, ψεύτικα στοιχεία και κατηγορίες κι εγώ μόνη μου!
Να γράφουν υποστηρικτικά σχόλια μεταξύ τους, οπότε και γεμίζει το θρεντ με την συμφωνία τους και την υποστήριξη τους πως εγώ είμαι το επιθετικό άτομο-άκου εκεί!- ενώ εγώ είμαι το θύμα!
Και στήθηκε το μεγάλο τσίρκο και το πανηγύρι εδώ μέσα, η κάτω γειτονίτσα μας.
Άντε να τα βγάλεις πέρα με το πενταμελές συμβούλιο, τον νέο αρχηγό τους και την ‘’εξυπνάδα’’ τους!
Φιλιά παιδιά, βαρέθηκα ρε.
Το μόνο σωστό που έγραψες ανάμεσα στις σπασμωδικές προσπάθειες σου να γράψεις κάτι έγκυρο για εμένα, είναι αυτό:
‘’ Γνωρίζω προκαταβολικά ότι δεν πρόκειται να δεχτείς τίποτα απο τα παραπάνω’’Last edited by HarleyQuinn; 25-01-2014 at 08:43.
- 24-01-2014, 08:53 #122
24-01-2014, 09:10 #123
Eσυ τις δίνεις τις ωριτσες, γιατί αν δεν ήθελες δεν θα απαντούσες.... Κοίταξε δεν έχω να χωρίσω κάτι με κάποιον εδώ μέσα, αυτοί που μου την δίνουν ξέρουν καλά ποιοι είναι και τους το δείχνω... Απλά θέλω να πω ότι είναι ανούσιο όλο αυτό το πανηγύρι που γίνεται εδώ μέσα ... Δεν ξέρω ποιος η ποια είσαι... Δεν γνωρίζω εάν είναι διπλό το προφίλ σου , όπως δεν θέλω και να μάθω... Αλλά ρε παιδάκι μου δεν το βαριέσαι όλο αυτό;
24-01-2014, 09:17 #124
Σήμερα το βαρεθήκα, ναι. Το έγραψα και παραπάνω.
Αλλά, οκ ας μην γελιόμαστε, undetermined, δεν φταίω εγώ για όλα. Το πενταμελές συμβούλιο είναι ο κυρίως υπεύθυνος για την παρεκτροπή την δική μου από την πρώτη ημέρα που πάτησα το πόδι μου εδώ μέσα.
Τέλος πάντων...
Peace σε εσέναLast edited by HarleyQuinn; 24-01-2014 at 23:46.
24-01-2014, 09:58 #125
24-01-2014, 10:02 #126
24-01-2014, 10:12 #127
24-01-2014, 10:14 #128
24-01-2014, 13:05 #129
.....καλή επιτυχία Οδυσσέα ;)
24-01-2014, 18:51 #130
Περιμένουμε με ανυπομονησία να μάθουμε νέα, εύχομαι να είναι όλα καλά.
25-01-2014, 09:03 #131
Καλημέρα και πάλι..
Χτές λοιπόν βγήκαμε με την φίλη μου σε αγαπημένο μας στέκι στο Κεφαλάρι.Μουσικούλα,ποτάκι ,καλή διάθεση και catching up στα νέα μας μια και είχαμε να τα πούμε απο κοντά κάπου δύο βδομάδες.Είχε προηγηθεί μια συνομιλία μας στο τηλέφωνο όπου της είχα προτείνει να βγούμε για να της πώ κάποια πράγματα και φυσικό ήταν να είναι πολύ περίεργη.Συγκεκριμένα είχα τονίσει γελώντας ότι ειδικά με ένα απο τα συγκεκριμένα νέα που της είχα,θα το πάθαινε σίγουρα το εγκεφαλικό μια και δε θα το περίμενε τίποτα και καταλαβαίνει κανείς πώς ανυπομονούσε.
Συζητήσαμε νέα απο εργασία,προσωπική ζωή κλπ,την ενημέρωσα φυσικά οτι τελείωσε η πρόσφατη σχέση μου χωρίς ακριβώς εκείνη τη στιγμή να μπώ στον ακριβή λόγο που έγινε αυτό και εκείνη απλά το θεώρησε ως ασυμβατότητα χαρακτήρων,μια και τις φορές που την είχε συναντήσει ήταν φανερό ότι δεν την πολυσυμπαθούσε(εννοείται).
Μου μίλησε ξανά για κάποια νέα προβλήματα με τη δική της σχέση και το πόσο προβληματισμένη και κουρασμένη ένιωθε,ώσπου σε κάποια στιγμή με κοίταξε αρκετά έντονα(σημειώνω ότι καθ'ολη την διάρκεια της συνάντησης είμασταν κλασσικά κολλημένοι αγκαλιά),με διακόπτει και με ρωτάει: "Τι γίνεται ρε φιλαράκι,θα το πάθω το εγκεφαλικό τελικά,ή τζάμπα πήγε η διάγνωση γιατρέ?"...
Όπως καταλαβαίνετε ήταν ή τότε ή ποτέ.Είχα αποφασίσει προκαταβολικά ότι δεν πρόκειται να κάτσω να κάνω εξομολόγηση για όλα αυτά τα χρόνια σα τη βρεγμένη γάτα,άρα τι έμενε,κατευθείαν στο κεφάλι και ότι γίνει..
Την κοίταξα και της είπα χαμογελώντας ότι εκτός απο πολύ καλή φίλη και δικό μου άνθρωπο,την βλέπω και ως κάτι παραπάνω και αυτό είναι κάτι που συμβαίνει εδώ και αρκετό καιρό.Αυτό και τίποτα άλλο.Στο ίδιο ύφος με ρώτησε "Δηλαδή εννοείς ώς γυναίκα?" και έγνεψα καταφατικά..
Για κάποια δευτερόλεπτα δεν μίλησε,απλά καθόταν και με κοίταγε χαμογελώντας,οπότε αντιλαμβάνεστε τί πέρναγε απο το μυαλό μου που ούτως η άλλως έτρεχε με 1000 στροφές το δευτερόλεπτο εκείνη τη στιγμή.Έλεγα οκ,την είπες την μ%&%@α σου,το έβγαλες επιτέλους απο μέσα σου,λούσου τα τώρα να τελειώνουμε και προχώρα επιτέλους.
....και μου απαντάει "Το ήξερα...έλεγα ότι δε θα το παραδεχόσουν ποτέ"...Πρώτο εγκεφαλικό(μόνο που είχα κάνει λάθος,γιατί το έπαθα εγώ)..και με αποτελείωσε λέγοντας "Τα αισθήματα είναι αμοιβαία φυσικά"...Δεύτερο εγκεφαλικό.
Για το τι ακολούθησε μέχρι το τέλος της συνάντησης μπορείτε να το φανταστείτε....
Ζώ ένα Ο Ν Ε Ι Ρ Ο!
25-01-2014, 09:22 #132
Εμ... Δεν είσαι καλός στη δουλίτσα σου. Εϊδες που δεν γράφω τίποτα τυχαία εγώ!
Λάθος διαγνώσεις...
Μακριά από 'μας...Last edited by HarleyQuinn; 26-01-2014 at 17:14.
25-01-2014, 09:36 #133
25-01-2014, 12:21 #134
Περιμένω γενικότερα πάντως να δώ πώς θα είναι η κατάσταση και σήμερα και αύριο κ.ο.κ...Να μην είναι όλο αυτο δηλαδή ενα πυροτέχνημα,αλλά με διάρκεια.Υπάρχει συναισθηματική βάση πάντως εκατέρωθεν.
Είναι και η σχέση της που θα πρέπει να διευθετηθεί όπως είπε.Θα δείξει....
Υ.Γ.Βότκα πές τα...Σήμερα τους αγαπάω όλους χωρίς εξαίρεση!:D
25-01-2014, 12:28 #135