Results 91 to 105 of 152
-
22-01-2014, 17:46 #91
Ουτε επισης σαν mnimo-συνο εκρυψα τις πολιτικες μου πεποιθησεις,απλα δεν τις εφερα εδω μεσα σαν εσενα που μονο φυλλαδια δεν μοιρασες!Ψαξε και αλλα ποστ,το dora-agxos ειχε 2500 χιλ μηνυματα,ελα βαβω μου..
- 22-01-2014, 17:48 #92
Μεγάλη αποκάλυψη οσία μαρκέλα! Άντε κι εις ανώτερα! Μόνο την επόμενη φορά φρόντισε να αποκαλύψεις κάτι που αγνοούμε.
Αλλιώς δεν έχει γούστο!;)
22-01-2014, 18:00 #93
Ασε ασε τετοια αποκαλυψη!!!Τρεμε Σομπολε τρεμε!!Μολις ενημερωθηκα οτι και η Νικολουλη χαθηκε στο φως του τουνελ της μετα την αποκαλυψη της Μαρκελας!
22-01-2014, 18:03 #94
Άντε μην αρχίσουμε όλοι τις αποκαλύψεις για τα διπλά-τριπλά-τετραπλά προφίλ! 5-10 θα μείνουμε στο φόρουμ στο τέλος!:p
22-01-2014, 18:25 #95
Καθόλου δεν με απασχόλησε ο φόβος της απόρριψης φίλτατη Μαρκέλα.Άν έκανες το κόπο να ανατρέξεις στα μηνύματά μου,θα έβλεπες ότι αυτό που με ανησυχούσε είναι η απώλεια της φιλίας της όπως προείπα.Γιατί είναι πολύ σημαντικό άτομο στη ζωή μου και έχουμε περάσει πολλά μαζί,περισσότερα και απο την ίδια μου την οικογένεια.Γελοίος δε θα γινόμουν ποτέ στα μάτια της ακόμα και τώρα που θα της το ανακοινώσω.Άν τώρα αυτό με κάνει δειλό εν γένει,οκ,i can live with it.Σίγουρα όμως με κάνει και ευγνώμων για την παρουσία της στη ζωή μου.
Και μια και πιάσαμε και τα γνωμικά,αυτό που έρχεται εμένα στο μυαλό μου πρόχειρα είναι: "Υπάρχει πολύ περισσότερο έρωτας στη φιλία παρά φιλία στον έρωτα".Paul Lefevre Geraldy.
Αλλά τι το ψάχνεις,ο καθένας απο αυτούς κότσαρε και ένα απόφθεγμα με βάση τα υποκειμενικά βιώματά του.Οπότε,δόξα τω Θεό,υπάρχουν μπόλικα που ο καθένας μας μπορεί να χρησιμοποιήσει για να στοιχειοθετήσει επιχείρημα κατά πόσο τον/την βολεύει...
22-01-2014, 20:20 #96
22-01-2014, 20:21 #97
...εχω και άλλη μια: δυο λαλούν και τρεις χορεύουν.
...το θέμα με τα διπλοτριπλοπρόφιλα πάντως έχει πολύ έργο μέσα.
Ξεφυτρώνουν κάθε λίγο και λιγάκι νέα νικ σε τόσο γρήγορο ρυθμό, που αυτόματα μετά από τόσα χρόνια δεν τα αποθηκεύω στο μυαλό μου.
Αν ηταν πραγματικά καινούργια, στο φόρουμ θα έγραφαν εκατοντάδες μελη καθημερινά, συνυπολογίζοντας αυτά που "εξαφανίζονται" στους ίδιιους ρυθμούς.
Από κει μόνο καταλαβαίνει κανείς τι γίνεται :Ρ
22-01-2014, 22:14 #98
...τελικά το πηρα το πμ και κατάλαβα γιατί ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ να το στείλει σε μένα.
Τομχετ...
.... μάλλον σου έχουν πει ότι η διαχείριση δεν μπαίνει καν στο φόρουμ και γι αυτό λασπολογείς τόσο κόσμο χωρίς να υπάρχει ΚΑΜΙΑ απόδειξη γι αυτά που λες, ειδικά σε ότι αφορά εμένα που η μοναδική φορά που υπονόησα κάτι, ήταν όταν ρώτησα τη βοτκα αν είναι άντρας ή γυναίκα ΧΩΡΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ. (Αυτά κάνει λοιπόν η μύγα).
Το γεγονός ότι σταμάτησα κάποια στιγμή να απαντάω στα πμ σου δεν σου δίνει το δικαίωμα να με πιάνεις στο στόμα σου.
Ελπίζω να συννεοηθήκαμε.
22-01-2014, 22:15 #99
Μην ταράζεστε, γιατί η ταραχή προκαλεί και σύγχιση... Τί αποκάλυψη? Μια απλή επανάληψη είπα κι εγώ
να κάνω, κάτι που συνηθίζεται εδώ μέσα, για τα γνωστά στάνταρ κλισέ, που τσαμπουνάτε εδώ και χρόνια...
με τα διπλά-τριπλά και πολλαπλά προφίλ και δεν συμμαζεύεται...
Σας έχουν πει κατά καιρούς εδώ μέσα διάφοροι -τζάμπα o κόπος τους δηλαδή...-, ότι τα ίδια και τα ίδια που επαναλαμβάνετε
και χωρίς πειστικά επιχειρήματα, έχουν καταντήσει πλέον γραφικά, βαρετά και χάθηκε και το ενδιαφέρον μπρε.
Οδυσσέα, πάντως παραδέξου ότι πίσω από την αναστολή κρύβεται φόβος. Φιλικά!Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
22-01-2014, 22:22 #100
Μπρε βαβω αλλο διπλοπροφιλο και αλλο μια επανεισοδος μπαναρισμενoυ (που το ζητησα να μπαναριστω,ψαξε πιο καλα μις πρεσβυωπια) και ποσο μαλλον οταν εχει δηλωθει δημοσια (παλι ψαξε πιο καλα) και ποσο μαλλον οταν εχει ενημερωθει διαχειριση και μελη..Αν σε ταλαιπωρει η αρθριτιδα δεν φταιει το mnimonio και το καθε mnimonio.Ελπιζω το 2014 να σε βρει με πιο τρανταχτες αποκαλυψεις.
22-01-2014, 22:23 #101
Και σταματα να κανεις πως απαντας στον Οδυσσεα..Ειναι γελοιο. :)
23-01-2014, 08:53 #102
23-01-2014, 10:52 #103
Λοιπόν… μικρή μου, cherrybanana : )
Γενικά μιλώντας,
Η ηλικία αποτελεί από μόνη της ένα ολόκληρο επιχείρημα γιατί…
… Όσο μεγαλύτερη είναι, δείχνει πως κάποιος είχε τόσο ίσο χρόνο στη ζωή του ώστε να κάτσει κάτω, να σκεφτεί, να μάθει… και να συνειδητοποιήσει πράγματα γι’ αυτήν (τη ζωή) τριγύρω του μα και για τον εαυτό του. Κάποιοι όμως δεν το κάνουν κι ούτε πρόκειται ποτέ. Έτσι είναι άνθρωποι: άλλοι σκέφτονται όντως, κι άλλοι νομίζουν! Άλλοι καταλαβαίνουν και συνειδητοποιούν –πιο αργά, πιο νωρίς δεν έχει σημασία όμως -κι άλλοι ποτέ δεν θα το καταφέρουν , γιατί δεν φτάνει καν το μυαλό τους να συλλάβει την ιδέα πως πρέπει να αρχίσει τέτοια προσπάθεια! Λυπάμαι εγώ...
Όσο μεγαλύτερη είναι η ηλικία, τόσο υποδηλώνεται ο χρόνος που δεν αξιοποίησε κάποιος, το διάβασμα που δεν έριξε ολοφάνερα… η αντίληψη του στα πράγματα που δεν βελτιώθηκε καθόλου… ώστε να κατάφερνε κάποτε να βρεθεί στην θέση του να μπορέσει να αρθρώσει ένα σωστό επιχείρημα σε μια συζήτηση!
Αντ ‘ αυτού, θα αρθρώσει ως ‘’επιχείρημα’’ κάτι τέτοιο:
‘’Έλα,έλα...από τροποποίηση σε τροποποίηση το πάς’’ και πάει λέγοντας…!
Πιστεύω πως συμφωνείς μαζί μου : )
Τα μαθησιακά προβλήματα και αντίληψης δεν είναι κατακριτέα από εμένα. Δεν μπορούμε να είμαστε καλοί όλοι στα πάντα. Κι όσοι τα έχουν, βρίσκουν άλλους όμοιους, με τα ίδια προβλήματα ώστε καταφέρνουν να συνεννοούνται και να επικοινωνούν μεταξύ τους μια χαρά!
‘’Όμοιος ομοίω αεί πελάζει’’ που λέμε... :P για να μην ξεφεύγω από το θρεντ μας!
Για τους υπόλοιπους -σαν εμένα πχ για να περιαυτολογήσω - που βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση φυσικά, θα ήταν απλώς αδύνατον να συνεννοηθούν μαζί τους έστω σε τυπικό επίπεδο. Υπάρχει χάσμα.
Να σου εξηγήσω κιόλας –μιας και μίλησα περί συνειδητοποίησης του εαυτού- πως οι άνθρωποι νομίζουν πως επειδή έχουν μια κάποια δουλίτσα -όπως έχει όλος ο κόσμος όμως στη γη αυτή, έχουν ανοίξει κάποιο βιβλίο ευτελούς αξίας βέβαια… ψάχνουν στο google για φράσεις σοφές –τις οποίες όμως θα παρουσιάσουν πως τις έχουν ‘’πρόχειρες στο μυαλό τους’’ –γελάμε κι άλλο!- έχουν μια ζωή κι αυτοί διαφορετική από άλλους, νομίζουν όμως μέσα στην υπερβολική τους αυτοπεποίθηση και στα συννεφάκια που έχουν τοποθετήσει τον εαυτό τους , στην φαντασία τους που καλπάζει (ορίστε κι ένα προτέρημα)!, ότι έχουν καταφέρει κάτι ‘’μεγαλειώδες’’, ότι έχουν μια ιδιαίτερη ‘’αξία’’ και πως ο κόσμος όλος θα στέκεται μπροστά τους άναυδος, ενώ στην ουσία είναι κι αυτοί μηδενικά, ένα τίποτα ανάμεσα στη μάζα και ένα τίποτα για όποιον δεν δίνει δεκάρα τσακιστή για την υπάρξη τους και την αγνοεί εντελώς.
Δεν συμφωνείς μαζί μου?
Οι συγκεκριμένοι όμως που περιέγραψα παραπάνω, είναι οι ίδιοι που στέκονται σέκος μπροστά σε καλύτερα κοστούμια, στα λεφτά, στην μια καλύτερη δουλίτσα, σε μια άλλη ύπαρξη εν τέλη!
Κι εδώ γελάμε φυσικά. Δουλάκια δεν λέγονται αυτοί που έχουν τέτοια πιστεύω?
Κάποιοι τα έχουν όμως, οκ! Δεν γίνεται εμείς να τους ξυπνήσουμε όλους και να τους κατεβάσουμε από εκεί, άσε που δεν έχει νόημα να το προσπαθήσει κάποιος ούτε λόγο.
Στον δικό τους κόσμο, έχουν ιδιαίτερη και ανώτερη αξία από τον κάθε άλλον κι έχουν τοποθετήσει τον εαυτό τους στην φαντασία τους πιο ψηλά, οπότε μπροστά πάλι οι ίδιοι σε άλλους τον τοποθετούν σε κατώτερο επίπεδο :P
Δεν ξέρω τι γνώμη έχεις εσύ…
Προσωπικά, τοποθετώ την ύπαρξη μου ίση μπροστά στον καθένα η οποία κατά την γνώμη μου είναι για όλους το ίδιο μηδενικής αξίας, και το περήφανο εγώ μου, ποτέ δεν σκύβει το κεφάλι μπροστά σε κάτι τέτοιους τύπους, το λιγότερο διαφορετικούς που όμως στα δικά μου μάτια μοιάζουν εξευτελιστικοί τελικά, καθώς η ουσία τους είναι διαφορετική από την δική μου.
Αυτά, για να σου εξηγήσω το επιχείρημα μου και το πήγα και λίγο παρακάτω.
Βέβαια βγήκα εκτός θέματος, όμως ο Οδύσσειας μας επέτρεψε να εκφραστούμε ελεύθερα!
Δεν θα συμμετέχω άλλο σε αυτό το θρεντ καθώς παρεκτράπηκε και κατάντησε.
Μια απάντηση σου, θα μας θέσει εξίσου εκτός συζήτησης.
23-01-2014, 10:53 #104
mnimo...ΣΥΝΟ, τα μπαναρίσματα, που σου ρίχνουνε, δεν είναι μόνο επαναλαμβάνω
για τις συνεχείς βρισιές και τα γραφικά στάνταρ κλισέ σου,
στα μέλη, αλλά ακόμα και στην ίδια τη διαχείριση...όπως φαίνεται και στο λινκι*. Ελπίζω τώρα να κατάλαβες τι εννοούσα!...
Κι όπως λοιπόν συνηθίζεις, αφού μπαναριστείς, παρακαλάς(!) να ξαναγυρίσεις
στον τόπο της σφαλιάρας! Δηλαδή, εκεί που έφτυσες έρχεσαι με την ουρά στα σκέλια να ξαναγλείψεις...
Δεν λέω ο καθένας με τον πόνο του και τις ανάγκες του, ωρέ... :p
Αρκετά ασχολήθηκα όμως κι έπεσα και στο επίπεδό σου, για να αντιληφθείς τ' αυτονόητα.
*http://www.e-psychology.gr/forum/sho...689#post316689
Καλημέρα και καλή συνέχεια σου εύχομαι!Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
23-01-2014, 12:02 #105
Αγαπητή/έ vodka,πρέπει να σου έχω κάνει μεγάλο κακό,διαφορετικά πραγματικά δεν εξηγείται τόση χολή :)
Aς το δούμε όμως εν τάχει το θέμα σου.Εκθέτω το προβληματισμό μου στο forum και το μόνο που έκανες ήταν να μου επιτεθείς αναίτια,συλλήβδην να καταλήξεις σε ότι ναναι συμπεράσματα για την προσωπικότητα μου συνολικά,κατηγορώντας με ως θεατρίνο,υποκριτή και τα λοιπά συναφή.Το μόνο που σου απάντησα πρακτικά ήταν συγκρατήσου γιατί απλά δε με γνωρίζεις ως άνθρωπο...και εσύ εκεί,πιστή/ός στη συνήθη τακτική σου του τσουβαλιάσματος,της προσβολής και της αναίτιας επίθεσης σε άλλα μέλη,όπως άλλωστε διαπίστωσα βλέποντας την πορεία σου εδώ και στο ξαναείπα.
Ζείς σε ένα ψεύτικο κόσμο που εσύ ο/η ίδιος/α δημιούργησες και ρίχνεις στάχτη στα μάτια σου οτι βασιλεύεις σε αυτόν.Βρήκες ένα forum να εκθέσεις τα προβλήματα της ζωής σου και ξαφνικά ανακάλυψες νόημα για να συνεχίζεις να υπάρχεις,επιτιθέμενος/η στους άλλους και αντλώντας ευχαρίστηση που το παίζεις έξυπνος/η ,προφανώς γιατί μέχρι τη δεδομένη στιγμή η ζωή σου δε σου έδινε και συνεχίζει να μή σου δίνει απολύτως τίποτα.Παραμυθιάζεις τον εαυτό σου οτι στέκεται υπεράνω των υπολοίπων,παραθέτοντας ανούσια κατεβατά,χωρίς αρχή μεση και τέλος και τελικά αυτοεκθειάζεσαι μετά απο ατελείωτες επεξεργασίες ως δημιουργός αριστουργημάτων.
Χρησιμοποιείς μέσα αθέμιτα και μή για να πετύχεις το σκοπό σου(κυρίως όπως έκανες στη περίπτωση τη δική μου,όπου χρησιμοποίησες την αιτία-προβληματισμό μου για την οποία πρωτοέγραψα εδώ,διαστρεβλώνοντας την όπως σε βόλευε,αλλά δέ σου πέρασε).Ουσιαστικά δείχνεις οτι είσαι ένας άνθρωπος που στην αγωνία του να χτυπήσει ύπουλα κάτω απο τη ζώνη,στερείται παντελώς και των βασικών ηθικών αξιών.Μήν απορείς λοιπόν που η ζωή είναι τόσο σκληρή μαζί σου.Ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει.
Είσαι ανύπαρκτος/η στη ζωή(όπως άλλωστε παραδέχτηκες σε προσωπικά σου νήματα στο παρελθόν)και ξαφνικά ανακάλυψες εδώ το eldorado σου.Αντί λοιπόν να προσπαθήσεις να εστιάσεις στα θέματα που πραγματικά σε απασχολούν,κάθεσαι και αναλώνεσαι σε χειρίστου είδους πρακτικές μια και δεν υπάρχει και τίποτα καλύτερο να κάνεις..Μέχρι ενός βαθμού καταλαβαίνω την αγωνία σου.
Απο εκεί και πέρα το επιχείρημα της ηλικίας μου,είναι εντελώς άτοπο.Είμαι σίγουρος ότι αν,μετά την πρώτη σου επίθεση σε εμένα,σου απαντούσα "έχεις δίκιο",ίσως και να μή σε ενοχλούσε πια η ηλικία μου αφού θα είχες λάβει την αναγνώριση που τόσο έχεις ανάγκη.Προφανώς όμως δεν έμαθες ποτέ στον αντίλογο και αγωνιάς.
Η αναφορά μου στο είδος της εργασίας μου προφανώς και δεν είχε (ούτε έχει) σκοπό να αναδειχτώ.Αποσκοπούσε αποκλειστικά και μόνο στην επίσης αναίτια επίθεσή σου,χαρακτηρίζοντας εμένα και όλους όσους έχουν την ατυχία να τους πιάσεις στο στόμα σου,ως αδιάβαστους,ηλίθιους,καθυσ τερημένους κ.ο.κ.,όπως άλλωστε συνεχίζεις να το κάνεις κατα συρροή.Και γιατί?Για το λόγο του ότι δε σου λένε ναί σε όλα...Ναί,η εργασία μου προυποθέτει ατελείωτο διάβασμα και σίγουρα όχι απο ευτελή βιβλία όπως αναφέρεις,διαφορετικά εσύ και ο οποιοσδήποτε καταλήγει σε νοσοκομεία θα έβλεπε τα ραπανάκια ανάποδα,όπως αναφέρει εύστοχα και ο σοφός λαός.Εσύ λοιπόν που η νοημοσύνη σου είναι τόσο ψηλά και όλοι οι υπόλοιποι αγκομαχούν να σε προφτάσουν,πές μου αλήθεια.....Τί έχεις καταφέρει στη ζωή σου?Τι σου έδωσε τελικά αυτή η υπέρμετρη και αριστουργηματική ευφυία,εκτός απο το να κάθεσαι σε ενα δωμάτιο μέσα στη μιζέρια σου και να μιλάς άσχημα στον κόσμο κρυμμένος/η πίσω απο μιά οθόνη?Κάτσε και σκέψου το λιγάκι,γιατί ποτέ δεν είναι αργά.
Γνωρίζω προκαταβολικά ότι δεν πρόκειται να δεχτείς τίποτα απο τα παραπάνω αλλά να σου πώ την αλήθεια,ούτε με ενδιαφέρει.Όυτως η άλλως,για να αλλάξεις τη ροή των πραγμάτων στη ζωή σου θα πρέπει να περάσεις απο το στάδιο της παραδοχής.Εγώ πάντως ειλικρινά σου μιλάω στο εύχομαι.Ας το αφήσουμε όμως το όλο θεματάκι εδώ γιατί πραγματικά(και πιστεύω οτι τουλάχιστον σε αυτό θα συμφωνήσουμε)δεν έχει και κάποιο ιδιαίτερο νόημα. :)