Results 106 to 120 of 152
-
23-01-2014, 12:07 #106
Μια βοήθεια στο απολύτως εύστοχο μήνυμά σου, Οδυσσέα ήταν. Βάζε κενά ανάμεσα στις λέξεις (μετά από κόμματα και τελείες) για να μη στο κόβει. Βλέπω ότι το διόρθωσες τελικά.
- 23-01-2014, 12:23 #107
23-01-2014, 13:05 #108
23-01-2014, 13:31 #109
Πραγματικά Οδυσσέα αγωνιώ να μάθω την συνέχεια. Είμασταν στο σημείο που αποφάσισες να μιλήσεις στην φίλη σου τελικά για τα συναισθήματα σου τα ερωτικά. Τι έγινε της μίλησες τελικά;;;;
23-01-2014, 13:32 #110
τα ειπες ολα Οδυσσεα.
σκληρα μεν,αλλα δικαια μετα απο την απροκλητη επιθεση που δεχτηκες απο την βοτκα, με το καλημερα..
το μηνυμα σου θα πρεπε να γινει "stick" να το διαβαζουν οι "βοτκες" αυτου του φορουμ..
ας το ανασυρω να φαινεται, μιας κι εχει γινει πανηγυρι στο θεμα σου.
23-01-2014, 14:02 #111
Mου ειχε πει μια ψυχη εδω,οτι εισαι πολυ μεγαλη ηλικιακα και να μην στην λεω ετσι,ομως δεν αφηνεις περιθωρια στον αλλον γιατι εισαι πονηρη μπαμπογρια..Ως dora agxos ηθελα εγω να φυγω,διοτι δεν ημουν σε ψυχολογια για να ειμαι σε αυτο τον ιστοτοπο και με την τοτε διαχειριση,οχι οτι μου κανει η σημερινη αλλα δεν με ενδιαφερει γιατι πλεον δεν συμμετεχω ενεργα εδω μεσα..ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΩ και οπου χρειαστει ξεβρακωνω καποιον που κοροιδευει με διπλα προφιλ και καποιες μπαμπογριες,που κανουν πως απαντανε σε θεματα και καλα,ενω ριχνουν χολη!Το που φτυνω και που γλυφω,δεν εισαι αξια να το ξερεις εσυ,επισης δεν κρυφτηκα ποτε,αν ισχυε αυτο που λες μπαμπογρια,δεν θα ηξερε κανεις ποια ειναι η mnimonio!
Πες κατι να πιασει τοπο λοιπον..Οσο για το λινκ που τοσο μας κοπανας τι θελει να πει ο ποιητης?Οτι ειμαι φασιστας?
Εγω δηλωνω φασιστρια ναι..Εσυ τι δηλωνεις?Δημοκρατισσα?Ξεχε ιλιζεις απο φασισμο γλυκια μου μπαμπογρια..Ξεχειλιζεις..
Λοιπον τι θα ηθελες?Να μπαναριστω?Και αν γινει τι νομιζεις οτι θα κλαψω?Μπαναρε με μωρε Νικο ντι,να παρει το χαπι της πιεσης το βραδυ η βαβω με χαρα και ικανοποιηση.
23-01-2014, 14:25 #112
Οδυσσεα βλεπω δεν δεχεσαι πμ,ηθελα απλα να σου ζητησω συγνωμη που εκανα σουρωτηρι το θεμα σου,αλλα καποια κυρια εκανε πως απανταει σε εσενα βριζοντας εμενα χαχα!Συγνωμη και παλι και ευχομαι καλη εκβαση στην ιστορια σου.
ΥΓ: Μας βοτκοκαλυψες ολους νομιζω :)
23-01-2014, 17:58 #113
24-01-2014, 01:48 #114
Περιμενε γιατι απο τις 11 περιπου φτιαχνει το αριστουργημα που κατα τις 5 θα το βγαλει στην σεντρα κουοταροντας καθε αραδα σου Οδυσσεα..
24-01-2014, 04:55 #115
‘’Αγαπητή’’ vodka, είμαι σκέτο!
Και… αγαπητέ μου, Οδυσσέα…
...δεν ξέρω για ποιον λόγο θεώρησες πως το ποστ #103, έπρεπε να το πάρεις εσύ και να το απαντήσεις επί προσωπικού.
Το γράφω κιόλας στην αρχή-αρχή, πάνω -πάνω: ’’ Γενικά μιλώντας’’, λέω .
Δεν σου απευθύνομαι πουθενά μέσα σε αυτό, δεν είναι απάντηση σε κανένα κείμενο σου, δεν αφορά το πρόσωπο σου, για να το πάρεις και να μου το απαντήσεις εσύ προσωπικά.
Γράφω κάπου εκεί μέσα ‘’ο Οδύσσειας είναι το και το’’? Όχι.
Γράφω ‘’κάποιοι άνθρωποι’’ κτλ κτλ.
Είναι μια γενικολογία. Γενικά και αόριστα είναι όλα αυτά που γράφονται εκεί.
Τι σε έτσουξε εσένα?
Η μύγα.
Και το problem για το οποίο μιλάω συνεχώς φταίει, αλλά εσείς νομίζετε ότι το γράφω για να σας μειώνω :P
Η απάντηση μου απευθύνεται στην cherrybanana, και της εξηγώ γιατί η ηλικία μπορεί να αποτελέσει από μόνη της ένα επιχείρημα, και παρακάτω γράφω κάποιες απόψεις που έχω ΚΑΠΟΙΟΥΣ ανθρώπους-ξέφυγα και λίγο εκτός θέματος-το γράφω κι αυτό. Δεν είναι για εσένα προσωπικά. Οπότε…
…Άκυρη η απάντηση σου και δεν φταίω εγώ αν το πήρες εσύ προσωπικά. Εγώ μιλάω για τρίτα πρόσωπα, εσύ νομίζεις ότι όλα αφορούν εσένα. Sorry που στο λέω, τσάμπα έκατσες και μου έγραψες τις απολογίες σου για το τι κάνεις εσύ με τα βιβλία και την εργασία σου κτλ.
Ξαναδιάβασε το κείμενο #103 και δες ότι γραμμένο για αφηρημένα πρόσωπα.
Βέβαια, μάλλον αφορμή έψαχνες για να μου επιτεθείς προσωπικά. Το είχες ανάγκη φαίνεται και πιάστηκες από κάπου… Κρίμα όμως. Έπρεπε να είχες προσέξει.
24-01-2014, 06:54 #116
ας αστειευτουμε κ λιγο http://3.bp.blogspot.com/_8BgTyJDyMJ...320/pasok2.jpg
24-01-2014, 07:30 #117
(Fixed το όλο σχόλιο που ήταν υπερβολικά μεγάλο. Μπορεί να φανεί και διαφορετικά ό,τι έλεγα).
Δεν θέλει να αναδειχθεί κανείς... παρ' όλα αυτά ένιωθε τόσο μεγάλη ανάγκη να απολογηθεί για την πραγματική ζωή του, στο ίντερνετ (έσκασε το εγώ του για το τίποτα που είναι για όλους)-που κατά την φτωχή άποψη του εγώ είμαι αυτή που προσπαθώ να καταφέρω κάτι- και να γράψει τελικά την δουλίτσα του για να μας την μπει δήθεν (λες κι εμείς μασάμε από τέτοια :P) -αφού πρώτα έκατσε κι έγραψε ένα άσχετο βαρετό κατεβατό ψυχογραφήματος δικό μου σε ένα φόρουμ.
Χάρις τα υπάρχοντα μαθησιακά προβλήματα και την διάθεση του για εφέ, εγώ έμαθα τι αυξημένα μειωμένης αντίληψης άτομα βρίσκονται στα νοσοκομεία.
Να προσέχετε-αν και δεν είναι στο χέρι σας που θα πέσετε, δυστυχώς.Last edited by HarleyQuinn; 25-01-2014 at 05:16.
24-01-2014, 07:38 #118
Ρε συ Vodka, χαλάρωσε λιγάκι έχεις καταντήσει το θέμα flamewar άστο ρε παιδάκι μου...
24-01-2014, 08:19 #119
Οδυσσέα, απομόνωσα αυτες τις προτάσεις απο το ιδαίτερα μακροσκελες μήνυμα σου ως μια πικρή αλήθεια, ως αυτο που θα πρεπε απο καιρο να ειχε λεχθει, ως κατι που καθόλου δεν αποκλείεται να συμβαίνει στο χωρο αυτο. Ο καθενας εδω κανει ότι περνάει απ το χερι του για να εμφανισει προς τα εξω μια καλή αυτοεικόνα, στην πραγματικοτητα όμως ζει στη μιζέρια του κι αυτο προσπαθει εντέχνως κι επιμελώς να το αποκρύψει διότι χαλάει η αξιοπρέπεια του. Ειναι κι εγωισμος στη μεση.
Γιατι χαλας τη διαθεση σου εδω? Πολλοι θα ζηλευαν να ναι στη θεση σου. Ποιος ο λόγος να επιμένεις να σαι εδω? Οτι ειχες να πάρεις απ εδω το πήρες. Αυτο σου το ξαναπα! Ο χωρος πλεον δεν σε ωφελα. Σκεψου αν εχω αδικο σ αυτο που σου λέω. Και περιμενω καλά νεα για την κοπέλα. Δείξε ενδιαφέρον, πάρε πρωτοβουλίες. Αμα τα κανεις αυτα τοτε θα το σκεφτεται ολο και πιο σοβαρα για σενα και θα εχεις πιθανοτητες με το μερος σου.γιάννης
24-01-2014, 08:36 #120
Καλημέρα σε όλους!Φίλε Γιάννη,το γνωρίζω οτι δεν τήρησα αυτό που σου έγραψα σε προηγούμενο μήνυμα,δλδ ότι δε θα ασχοληθώ άλλο με το συγκεκριμένο άτομο,αλλά η υπομονή είχε και τα όριά της.Πάντως απο εδώ και στο εξής υπόσχομαι να το τηρήσω,γιατί προφανώς είχες και έχεις δίκιο στο ότι δε βγάζει σε τίποτα.Σε αυτό που λές ότι το forum δε μου προσφέρει κάτι,δεν είμαι και τόσο σίγουρος.Αξιόλογους ανθρώπους γνωρίζει κανείς στα πιό απίθανα μέρη!
Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα.Το βράδυ θα βγώ με τη φίλη μου και θα μιλήσουμε,οπότε θα έχω νέα.
Επίσης η πρόσφατη 5 μηνών σχέση μου για την οποία σας είχα πεί,έλαβε τέλος εδώ και κάποιες μέρες για ευνόητους λόγους...