Ερωτευμενος με τη καλυτερη φιλη μου... - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 11 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 152
    Senior Member
    Μια βοήθεια στο απολύτως εύστοχο μήνυμά σου, Οδυσσέα ήταν. Βάζε κενά ανάμεσα στις λέξεις (μετά από κόμματα και τελείες) για να μη στο κόβει. Βλέπω ότι το διόρθωσες τελικά.

Quote Originally Posted by ODYSSEAS1976 View Post
    Αγαπητή/έ vodka,πρέπει να σου έχω κάνει μεγάλο κακό,διαφορετικά πραγματικά δεν εξηγείται τόση χολή :)
    Aς το δούμε όμως εν τάχει το θέμα σου.Εκθέτω το προβληματισμό μου στο forum και το μόνο που έκανες ήταν να μου επιτεθείς αναίτια,συλλήβδην να καταλήξεις σε ότι ναναι συμπεράσματα για την προσωπικότητα μου συνολικά,κατηγορώντας με ως θεατρίνο,υποκριτή και τα λοιπά συναφή.Το μόνο που σου απάντησα πρακτικά ήταν συγκρατήσου γιατί απλά δε με γνωρίζεις ως άνθρωπο...και εσύ εκεί,πιστή/ός στη συνήθη τακτική σου του τσουβαλιάσματος,της προσβολής και της αναίτιας επίθεσης σε άλλα μέλη,όπως άλλωστε διαπίστωσα βλέποντας την πορεία σου εδώ και στο ξαναείπα.
    Ζείς σε ένα ψεύτικο κόσμο που εσύ ο/η ίδιος/α δημιούργησες και ρίχνεις στάχτη στα μάτια σου οτι βασιλεύεις σε αυτόν.Βρήκες ένα forum να εκθέσεις τα προβλήματα της ζωής σου και ξαφνικά ανακάλυψες νόημα για να συνεχίζεις να υπάρχεις,επιτιθέμενος/η στους άλλους και αντλώντας ευχαρίστηση που το παίζεις έξυπνος/η ,προφανώς γιατί μέχρι τη δεδομένη στιγμή η ζωή σου δε σου έδινε και συνεχίζει να μή σου δίνει απολύτως τίποτα.Παραμυθιάζεις τον εαυτό σου οτι στέκεται υπεράνω των υπολοίπων,παραθέτοντας ανούσια κατεβατά,χωρίς αρχή μεση και τέλος και τελικά αυτοεκθειάζεσαι μετά απο ατελείωτες επεξεργασίες ως δημιουργός αριστουργημάτων.
    Χρησιμοποιείς μέσα αθέμιτα και μή για να πετύχεις το σκοπό σου(κυρίως όπως έκανες στη περίπτωση τη δική μου,όπου χρησιμοποίησες την αιτία-προβληματισμό μου για την οποία πρωτοέγραψα εδώ,διαστρεβλώνοντας την όπως σε βόλευε,αλλά δέ σου πέρασε).Ουσιαστικά δείχνεις οτι είσαι ένας άνθρωπος που στην αγωνία του να χτυπήσει ύπουλα κάτω απο τη ζώνη,στερείται παντελώς και των βασικών ηθικών αξιών.Μήν απορείς λοιπόν που η ζωή είναι τόσο σκληρή μαζί σου.Ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει.
    Είσαι ανύπαρκτος/η στη ζωή(όπως άλλωστε παραδέχτηκες σε προσωπικά σου νήματα στο παρελθόν)και ξαφνικά ανακάλυψες εδώ το eldorado σου.Αντί λοιπόν να προσπαθήσεις να εστιάσεις στα θέματα που πραγματικά σε απασχολούν,κάθεσαι και αναλώνεσαι σε χειρίστου είδους πρακτικές μια και δεν υπάρχει και τίποτα καλύτερο να κάνεις..Μέχρι ενός βαθμού καταλαβαίνω την αγωνία σου.
    Απο εκεί και πέρα το επιχείρημα της ηλικίας μου,είναι εντελώς άτοπο.Είμαι σίγουρος ότι αν,μετά την πρώτη σου επίθεση σε εμένα,σου απαντούσα "έχεις δίκιο",ίσως και να μή σε ενοχλούσε πια η ηλικία μου αφού θα είχες λάβει την αναγνώριση που τόσο έχεις ανάγκη.Προφανώς όμως δεν έμαθες ποτέ στον αντίλογο και αγωνιάς.
    Η αναφορά μου στο είδος της εργασίας μου προφανώς και δεν είχε (ούτε έχει) σκοπό να αναδειχτώ.Αποσκοπούσε αποκλειστικά και μόνο στην επίσης αναίτια επίθεσή σου,χαρακτηρίζοντας εμένα και όλους όσους έχουν την ατυχία να τους πιάσεις στο στόμα σου,ως αδιάβαστους,ηλίθιους,καθυσ τερημένους κ.ο.κ.,όπως άλλωστε συνεχίζεις να το κάνεις κατα συρροή.Και γιατί?Για το λόγο του ότι δε σου λένε ναί σε όλα...Ναί,η εργασία μου προυποθέτει ατελείωτο διάβασμα και σίγουρα όχι απο ευτελή βιβλία όπως αναφέρεις,διαφορετικά εσύ και ο οποιοσδήποτε καταλήγει σε νοσοκομεία θα έβλεπε τα ραπανάκια ανάποδα,όπως αναφέρει εύστοχα και ο σοφός λαός.Εσύ λοιπόν που η νοημοσύνη σου είναι τόσο ψηλά και όλοι οι υπόλοιποι αγκομαχούν να σε προφτάσουν,πές μου αλήθεια.....Τί έχεις καταφέρει στη ζωή σου?Τι σου έδωσε τελικά αυτή η υπέρμετρη και αριστουργηματική ευφυία,εκτός απο το να κάθεσαι σε ενα δωμάτιο μέσα στη μιζέρια σου και να μιλάς άσχημα στον κόσμο κρυμμένος/η πίσω απο μιά οθόνη?Κάτσε και σκέψου το λιγάκι,γιατί ποτέ δεν είναι αργά.
    Γνωρίζω προκαταβολικά ότι δεν πρόκειται να δεχτείς τίποτα απο τα παραπάνω αλλά να σου πώ την αλήθεια,ούτε με ενδιαφέρει.Όυτως η άλλως,για να αλλάξεις τη ροή των πραγμάτων στη ζωή σου θα πρέπει να περάσεις απο το στάδιο της παραδοχής.Εγώ πάντως ειλικρινά σου μιλάω στο εύχομαι.Ας το αφήσουμε όμως το όλο θεματάκι εδώ γιατί πραγματικά(και πιστεύω οτι τουλάχιστον σε αυτό θα συμφωνήσουμε)δεν έχει και κάποιο ιδιαίτερο νόημα. :)
    .....εξαιρετική τοποθέτηση οδυσσέα.
    Μας λείπουν τέτοια μέλη απ το φόρουμ.
    Ελπίζω μόνο να μην απογοητευτείς και εξαφανιστείς όπως τόσοι άλλοι που βαρέθηκαν να παλεύουν με τη διάθεση καποιων να σκοτώνουν εδώ μέσα την ώρα τους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by vodka View Post
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.. Ζώα.
    Τώρα εξηγούνται ΟΛΑ.

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

............................................

ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ 'Η ΚΑΙ ΜΠΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ.
    μια χαρα τα καταφερες με τις αναφορες.
    ξεχασες να δωσεις εντολη στους διαχειριστες να μην δωσουν παρατηρησεις σε σενα.
    πρασινισεν ο τοπος, νεο- νεοτατο μελος. στα 3 μηνυματα τα 2 πρασινα κι ενα νικ μπαναρισμενο ηδη..

Senior Member
    Πραγματικά Οδυσσέα αγωνιώ να μάθω την συνέχεια. Είμασταν στο σημείο που αποφάσισες να μιλήσεις στην φίλη σου τελικά για τα συναισθήματα σου τα ερωτικά. Τι έγινε της μίλησες τελικά;;;;

Senior Member
    Αγαπητή/έ vodka,πρέπει να σου έχω κάνει μεγάλο κακό,διαφορετικά πραγματικά δεν εξηγείται τόση χολή :)
    Aς το δούμε όμως εν τάχει το θέμα σου.Εκθέτω το προβληματισμό μου στο forum και το μόνο που έκανες ήταν να μου επιτεθείς αναίτια,συλλήβδην να καταλήξεις σε ότι ναναι συμπεράσματα για την προσωπικότητα μου συνολικά,κατηγορώντας με ως θεατρίνο,υποκριτή και τα λοιπά συναφή.Το μόνο που σου απάντησα πρακτικά ήταν συγκρατήσου γιατί απλά δε με γνωρίζεις ως άνθρωπο...και εσύ εκεί,πιστή/ός στη συνήθη τακτική σου του τσουβαλιάσματος,της προσβολής και της αναίτιας επίθεσης σε άλλα μέλη,όπως άλλωστε διαπίστωσα βλέποντας την πορεία σου εδώ και στο ξαναείπα.
    Ζείς σε ένα ψεύτικο κόσμο που εσύ ο/η ίδιος/α δημιούργησες και ρίχνεις στάχτη στα μάτια σου οτι βασιλεύεις σε αυτόν.Βρήκες ένα forum να εκθέσεις τα προβλήματα της ζωής σου και ξαφνικά ανακάλυψες νόημα για να συνεχίζεις να υπάρχεις,επιτιθέμενος/η στους άλλους και αντλώντας ευχαρίστηση που το παίζεις έξυπνος/η ,προφανώς γιατί μέχρι τη δεδομένη στιγμή η ζωή σου δε σου έδινε και συνεχίζει να μή σου δίνει απολύτως τίποτα.Παραμυθιάζεις τον εαυτό σου οτι στέκεται υπεράνω των υπολοίπων,παραθέτοντας ανούσια κατεβατά,χωρίς αρχή μεση και τέλος και τελικά αυτοεκθειάζεσαι μετά απο ατελείωτες επεξεργασίες ως δημιουργός αριστουργημάτων.
    Χρησιμοποιείς μέσα αθέμιτα και μή για να πετύχεις το σκοπό σου(κυρίως όπως έκανες στη περίπτωση τη δική μου,όπου χρησιμοποίησες την αιτία-προβληματισμό μου για την οποία πρωτοέγραψα εδώ,διαστρεβλώνοντας την όπως σε βόλευε,αλλά δέ σου πέρασε).Ουσιαστικά δείχνεις οτι είσαι ένας άνθρωπος που στην αγωνία του να χτυπήσει ύπουλα κάτω απο τη ζώνη,στερείται παντελώς και των βασικών ηθικών αξιών.Μήν απορείς λοιπόν που η ζωή είναι τόσο σκληρή μαζί σου.Ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει.
    Είσαι ανύπαρκτος/η στη ζωή(όπως άλλωστε παραδέχτηκες σε προσωπικά σου νήματα στο παρελθόν)και ξαφνικά ανακάλυψες εδώ το eldorado σου.Αντί λοιπόν να προσπαθήσεις να εστιάσεις στα θέματα που πραγματικά σε απασχολούν,κάθεσαι και αναλώνεσαι σε χειρίστου είδους πρακτικές μια και δεν υπάρχει και τίποτα καλύτερο να κάνεις..Μέχρι ενός βαθμού καταλαβαίνω την αγωνία σου.
    Απο εκεί και πέρα το επιχείρημα της ηλικίας μου,είναι εντελώς άτοπο.Είμαι σίγουρος ότι αν,μετά την πρώτη σου επίθεση σε εμένα,σου απαντούσα "έχεις δίκιο",ίσως και να μή σε ενοχλούσε πια η ηλικία μου αφού θα είχες λάβει την αναγνώριση που τόσο έχεις ανάγκη.Προφανώς όμως δεν έμαθες ποτέ στον αντίλογο και αγωνιάς.
    Η αναφορά μου στο είδος της εργασίας μου προφανώς και δεν είχε (ούτε έχει) σκοπό να αναδειχτώ.Αποσκοπούσε αποκλειστικά και μόνο στην επίσης αναίτια επίθεσή σου,χαρακτηρίζοντας εμένα και όλους όσους έχουν την ατυχία να τους πιάσεις στο στόμα σου,ως αδιάβαστους,ηλίθιους,καθυσ τερημένους κ.ο.κ.,όπως άλλωστε συνεχίζεις να το κάνεις κατα συρροή.Και γιατί?Για το λόγο του ότι δε σου λένε ναί σε όλα...Ναί,η εργασία μου προυποθέτει ατελείωτο διάβασμα και σίγουρα όχι απο ευτελή βιβλία όπως αναφέρεις,διαφορετικά εσύ και ο οποιοσδήποτε καταλήγει σε νοσοκομεία θα έβλεπε τα ραπανάκια ανάποδα,όπως αναφέρει εύστοχα και ο σοφός λαός.Εσύ λοιπόν που η νοημοσύνη σου είναι τόσο ψηλά και όλοι οι υπόλοιποι αγκομαχούν να σε προφτάσουν,πές μου αλήθεια.....Τί έχεις καταφέρει στη ζωή σου?Τι σου έδωσε τελικά αυτή η υπέρμετρη και αριστουργηματική ευφυία,εκτός απο το να κάθεσαι σε ενα δωμάτιο μέσα στη μιζέρια σου και να μιλάς άσχημα στον κόσμο κρυμμένος/η πίσω απο μιά οθόνη?Κάτσε και σκέψου το λιγάκι,γιατί ποτέ δεν είναι αργά.
    Γνωρίζω προκαταβολικά ότι δεν πρόκειται να δεχτείς τίποτα απο τα παραπάνω αλλά να σου πώ την αλήθεια,ούτε με ενδιαφέρει.Όυτως η άλλως,για να αλλάξεις τη ροή των πραγμάτων στη ζωή σου θα πρέπει να περάσεις απο το στάδιο της παραδοχής.Εγώ πάντως ειλικρινά σου μιλάω στο εύχομαι.Ας το αφήσουμε όμως το όλο θεματάκι εδώ γιατί πραγματικά(και πιστεύω οτι τουλάχιστον σε αυτό θα συμφωνήσουμε)δεν έχει και κάποιο ιδιαίτερο νόημα. :)
    τα ειπες ολα Οδυσσεα.
    σκληρα μεν,αλλα δικαια μετα απο την απροκλητη επιθεση που δεχτηκες απο την βοτκα, με το καλημερα..
    το μηνυμα σου θα πρεπε να γινει "stick" να το διαβαζουν οι "βοτκες" αυτου του φορουμ..
    ας το ανασυρω να φαινεται, μιας κι εχει γινει πανηγυρι στο θεμα σου.

Banned
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    mnimo...ΣΥΝΟ, τα μπαναρίσματα, που σου ρίχνουνε, δεν είναι μόνο επαναλαμβάνω
    για τις συνεχείς βρισιές και τα γραφικά στάνταρ κλισέ σου,
    στα μέλη, αλλά ακόμα και στην ίδια τη διαχείριση...όπως φαίνεται και στο λινκι*. Ελπίζω τώρα να κατάλαβες τι εννοούσα!...
    Κι όπως λοιπόν συνηθίζεις, αφού μπαναριστείς, παρακαλάς(!) να ξαναγυρίσεις
    στον τόπο της σφαλιάρας! Δηλαδή, εκεί που έφτυσες έρχεσαι με την ουρά στα σκέλια να ξαναγλείψεις...
    Δεν λέω ο καθένας με τον πόνο του και τις ανάγκες του, ωρέ... :p
    Αρκετά ασχολήθηκα όμως κι έπεσα και στο επίπεδό σου, για να αντιληφθείς τ' αυτονόητα.

*http://www.e-psychology.gr/forum/sho...689#post316689

Mου ειχε πει μια ψυχη εδω,οτι εισαι πολυ μεγαλη ηλικιακα και να μην στην λεω ετσι,ομως δεν αφηνεις περιθωρια στον αλλον γιατι εισαι πονηρη μπαμπογρια..Ως dora agxos ηθελα εγω να φυγω,διοτι δεν ημουν σε ψυχολογια για να ειμαι σε αυτο τον ιστοτοπο και με την τοτε διαχειριση,οχι οτι μου κανει η σημερινη αλλα δεν με ενδιαφερει γιατι πλεον δεν συμμετεχω ενεργα εδω μεσα..ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΩ και οπου χρειαστει ξεβρακωνω καποιον που κοροιδευει με διπλα προφιλ και καποιες μπαμπογριες,που κανουν πως απαντανε σε θεματα και καλα,ενω ριχνουν χολη!Το που φτυνω και που γλυφω,δεν εισαι αξια να το ξερεις εσυ,επισης δεν κρυφτηκα ποτε,αν ισχυε αυτο που λες μπαμπογρια,δεν θα ηξερε κανεις ποια ειναι η mnimonio!
    Πες κατι να πιασει τοπο λοιπον..Οσο για το λινκ που τοσο μας κοπανας τι θελει να πει ο ποιητης?Οτι ειμαι φασιστας?
    Εγω δηλωνω φασιστρια ναι..Εσυ τι δηλωνεις?Δημοκρατισσα?Ξεχε ιλιζεις απο φασισμο γλυκια μου μπαμπογρια..Ξεχειλιζεις..

Λοιπον τι θα ηθελες?Να μπαναριστω?Και αν γινει τι νομιζεις οτι θα κλαψω?Μπαναρε με μωρε Νικο ντι,να παρει το χαπι της πιεσης το βραδυ η βαβω με χαρα και ικανοποιηση.

Banned
    Οδυσσεα βλεπω δεν δεχεσαι πμ,ηθελα απλα να σου ζητησω συγνωμη που εκανα σουρωτηρι το θεμα σου,αλλα καποια κυρια εκανε πως απανταει σε εσενα βριζοντας εμενα χαχα!Συγνωμη και παλι και ευχομαι καλη εκβαση στην ιστορια σου.

ΥΓ: Μας βοτκοκαλυψες ολους νομιζω :)

Senior Member
    Μπράβο Οδυσσέα, για όλους όσους επιτίθονται τους άλλους με το καλημέρα! Αίσχος η τοποθέτηση βοτκα εναντίον σου. Δεν κατάλαβα για πιο λόγο βγάζει τέτοια χολή εναντίον σου μάλλον δεν έχει τι να κάνει.

Banned
    Περιμενε γιατι απο τις 11 περιπου φτιαχνει το αριστουργημα που κατα τις 5 θα το βγαλει στην σεντρα κουοταροντας καθε αραδα σου Οδυσσεα..

Senior Member
    ‘’Αγαπητή’’ vodka, είμαι σκέτο!
    Και… αγαπητέ μου, Οδυσσέα…
    ...δεν ξέρω για ποιον λόγο θεώρησες πως το ποστ #103, έπρεπε να το πάρεις εσύ και να το απαντήσεις επί προσωπικού.
    Το γράφω κιόλας στην αρχή-αρχή, πάνω -πάνω: ’’ Γενικά μιλώντας’’, λέω .
    Δεν σου απευθύνομαι πουθενά μέσα σε αυτό, δεν είναι απάντηση σε κανένα κείμενο σου, δεν αφορά το πρόσωπο σου, για να το πάρεις και να μου το απαντήσεις εσύ προσωπικά.
    Γράφω κάπου εκεί μέσα ‘’ο Οδύσσειας είναι το και το’’? Όχι.
    Γράφω ‘’κάποιοι άνθρωποι’’ κτλ κτλ.
    Είναι μια γενικολογία. Γενικά και αόριστα είναι όλα αυτά που γράφονται εκεί.
    Τι σε έτσουξε εσένα?
    Η μύγα.
    Και το problem για το οποίο μιλάω συνεχώς φταίει, αλλά εσείς νομίζετε ότι το γράφω για να σας μειώνω :P
    Η απάντηση μου απευθύνεται στην cherrybanana, και της εξηγώ γιατί η ηλικία μπορεί να αποτελέσει από μόνη της ένα επιχείρημα, και παρακάτω γράφω κάποιες απόψεις που έχω ΚΑΠΟΙΟΥΣ ανθρώπους-ξέφυγα και λίγο εκτός θέματος-το γράφω κι αυτό. Δεν είναι για εσένα προσωπικά. Οπότε…
    …Άκυρη η απάντηση σου και δεν φταίω εγώ αν το πήρες εσύ προσωπικά. Εγώ μιλάω για τρίτα πρόσωπα, εσύ νομίζεις ότι όλα αφορούν εσένα. Sorry που στο λέω, τσάμπα έκατσες και μου έγραψες τις απολογίες σου για το τι κάνεις εσύ με τα βιβλία και την εργασία σου κτλ.
    Ξαναδιάβασε το κείμενο #103 και δες ότι γραμμένο για αφηρημένα πρόσωπα.
    Βέβαια, μάλλον αφορμή έψαχνες για να μου επιτεθείς προσωπικά. Το είχες ανάγκη φαίνεται και πιάστηκες από κάπου… Κρίμα όμως. Έπρεπε να είχες προσέξει.

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μια χαρα τα καταφερες με τις αναφορες.
    ξεχασες να δωσεις εντολη στους διαχειριστες να μην δωσουν παρατηρησεις σε σενα.
    πρασινισεν ο τοπος, νεο- νεοτατο μελος. στα 3 μηνυματα τα 2 πρασινα κι ενα νικ μπαναρισμενο ηδη..
    ας αστειευτουμε κ λιγο http://3.bp.blogspot.com/_8BgTyJDyMJ...320/pasok2.jpg

Senior Member
    (Fixed το όλο σχόλιο που ήταν υπερβολικά μεγάλο. Μπορεί να φανεί και διαφορετικά ό,τι έλεγα).

Η αναφορά μου στο είδος της εργασίας μου προφανώς και δεν είχε (ούτε έχει) σκοπό να αναδειχτώ. Ναί,η εργασία μου προυποθέτει ατελείωτο διάβασμα και σίγουρα όχι απο ευτελή βιβλία όπως αναφέρεις,διαφορετικά εσύ και ο οποιοσδήποτε καταλήγει σε νοσοκομεία θα έβλεπε τα ραπανάκια ανάποδα,όπως αναφέρει εύστοχα και ο σοφός λαός.
    Δεν θέλει να αναδειχθεί κανείς... παρ' όλα αυτά ένιωθε τόσο μεγάλη ανάγκη να απολογηθεί για την πραγματική ζωή του, στο ίντερνετ (έσκασε το εγώ του για το τίποτα που είναι για όλους)-που κατά την φτωχή άποψη του εγώ είμαι αυτή που προσπαθώ να καταφέρω κάτι- και να γράψει τελικά την δουλίτσα του για να μας την μπει δήθεν (λες κι εμείς μασάμε από τέτοια :P) -αφού πρώτα έκατσε κι έγραψε ένα άσχετο βαρετό κατεβατό ψυχογραφήματος δικό μου σε ένα φόρουμ.

Χάρις τα υπάρχοντα μαθησιακά προβλήματα και την διάθεση του για εφέ, εγώ έμαθα τι αυξημένα μειωμένης αντίληψης άτομα βρίσκονται στα νοσοκομεία.
    Να προσέχετε-αν και δεν είναι στο χέρι σας που θα πέσετε, δυστυχώς.
    Last edited by HarleyQuinn; 25-01-2014 at 05:16.

Banned
    Ρε συ Vodka, χαλάρωσε λιγάκι έχεις καταντήσει το θέμα flamewar άστο ρε παιδάκι μου...

....

.....Τί έχεις καταφέρει στη ζωή σου?Τι σου έδωσε τελικά αυτή η υπέρμετρη και αριστουργηματική ευφυία,εκτός απο το να κάθεσαι σε ενα δωμάτιο μέσα στη μιζέρια σου και να μιλάς άσχημα στον κόσμο κρυμμένος/η πίσω απο μιά οθόνη?Κάτσε και σκέψου το λιγάκι,γιατί ποτέ δεν είναι αργά.
    ...Όυτως η άλλως,για να αλλάξεις τη ροή των πραγμάτων στη ζωή σου θα πρέπει να περάσεις απο το στάδιο της παραδοχής.
    ....
    Οδυσσέα, απομόνωσα αυτες τις προτάσεις απο το ιδαίτερα μακροσκελες μήνυμα σου ως μια πικρή αλήθεια, ως αυτο που θα πρεπε απο καιρο να ειχε λεχθει, ως κατι που καθόλου δεν αποκλείεται να συμβαίνει στο χωρο αυτο. Ο καθενας εδω κανει ότι περνάει απ το χερι του για να εμφανισει προς τα εξω μια καλή αυτοεικόνα, στην πραγματικοτητα όμως ζει στη μιζέρια του κι αυτο προσπαθει εντέχνως κι επιμελώς να το αποκρύψει διότι χαλάει η αξιοπρέπεια του. Ειναι κι εγωισμος στη μεση.
    Γιατι χαλας τη διαθεση σου εδω? Πολλοι θα ζηλευαν να ναι στη θεση σου. Ποιος ο λόγος να επιμένεις να σαι εδω? Οτι ειχες να πάρεις απ εδω το πήρες. Αυτο σου το ξαναπα! Ο χωρος πλεον δεν σε ωφελα. Σκεψου αν εχω αδικο σ αυτο που σου λέω. Και περιμενω καλά νεα για την κοπέλα. Δείξε ενδιαφέρον, πάρε πρωτοβουλίες. Αμα τα κανεις αυτα τοτε θα το σκεφτεται ολο και πιο σοβαρα για σενα και θα εχεις πιθανοτητες με το μερος σου.
    γιάννης

Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Οδυσσέα, απομόνωσα αυτες τις προτάσεις απο το ιδαίτερα μακροσκελες μήνυμα σου ως μια πικρή αλήθεια, ως αυτο που θα πρεπε απο καιρο να ειχε λεχθει, ως κατι που καθόλου δεν αποκλείεται να συμβαίνει στο χωρο αυτο. Ο καθενας εδω κανει ότι περνάει απ το χερι του για να εμφανισει προς τα εξω μια καλή αυτοεικόνα, στην πραγματικοτητα όμως ζει στη μιζέρια του κι αυτο προσπαθει εντέχνως κι επιμελώς να το αποκρύψει διότι χαλάει η αξιοπρέπεια του. Ειναι κι εγωισμος στη μεση.
    Γιατι χαλας τη διαθεση σου εδω? Πολλοι θα ζηλευαν να ναι στη θεση σου. Ποιος ο λόγος να επιμένεις να σαι εδω? Οτι ειχες να πάρεις απ εδω το πήρες. Αυτο σου το ξαναπα! Ο χωρος πλεον δεν σε ωφελα. Σκεψου αν εχω αδικο σ αυτο που σου λέω. Και περιμενω καλά νεα για την κοπέλα. Δείξε ενδιαφέρον, πάρε πρωτοβουλίες. Αμα τα κανεις αυτα τοτε θα το σκεφτεται ολο και πιο σοβαρα για σενα και θα εχεις πιθανοτητες με το μερος σου.
    Καλημέρα σε όλους!Φίλε Γιάννη,το γνωρίζω οτι δεν τήρησα αυτό που σου έγραψα σε προηγούμενο μήνυμα,δλδ ότι δε θα ασχοληθώ άλλο με το συγκεκριμένο άτομο,αλλά η υπομονή είχε και τα όριά της.Πάντως απο εδώ και στο εξής υπόσχομαι να το τηρήσω,γιατί προφανώς είχες και έχεις δίκιο στο ότι δε βγάζει σε τίποτα.Σε αυτό που λές ότι το forum δε μου προσφέρει κάτι,δεν είμαι και τόσο σίγουρος.Αξιόλογους ανθρώπους γνωρίζει κανείς στα πιό απίθανα μέρη!

Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα.Το βράδυ θα βγώ με τη φίλη μου και θα μιλήσουμε,οπότε θα έχω νέα.

Επίσης η πρόσφατη 5 μηνών σχέση μου για την οποία σας είχα πεί,έλαβε τέλος εδώ και κάποιες μέρες για ευνόητους λόγους...

Page 8 of 11 FirstFirst ... 678910 ... LastLast