Ερωτευμενος με τη καλυτερη φιλη μου... - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 11 FirstFirst ... 891011 LastLast
Results 136 to 150 of 152
    Junior Member
    μπράβοοοο!!!χάρηκα και εγώ πολύ κι ας μη σε ξέρω κι ας μην ήμουν εδώ από την αρχή της κουβεντας...
    έκανες πολύ καλά που επιτέλους ανοίχτηκες και εξομολογήθηκες τα συναισθήματά σου...έφυγε ένα βάρος από μέσα σου και το αποτελέσμα σε αντάμειψε με το παραπάνω...
    για μένα δεν έχει νόημα να σκέφτεσαι πως θα πάει...ζηστο απλά...!η κοπέλα σίγουρα θα χωρίσει με το σύντροφό της, έτσι κι αλλιώς απ`ότι κατάλαβα δεν τα πηγαίναν καλά...

έχω ζήσει και εγώ κάτι παρόμοιο και είναι πραγματικά πολύ ωραίο το συναίσθημα...να σου πω πως εγώ ήξερα το φίλο μου από το δημοτικό..χαθηκαμε ενδιάμεσα, δεν κάναμε παρέα,εγώ σπούδασα μακριά αργότερα και πριν 4 χρόνια αρχίσαμε να κάνουμε πολύ παρέα...πριν ένα χρόνο μου εξομολογήθηκε πως με βλέπει ερωτικά και από τότε είμαστε μαζί....
    τέτοιες σχέσεις είναι πολύ ωραίες, γιατί έχει προηγηθεί η φιλία και έχεις μια οικειότητα με τον άλλο διαφορετική...δεν χρειάζεται να αποδείξεις ποιος είσαι, τι είσαι, δεν χρειάζεται να δείχνεις κάτι άλλο από αυτό που είσαι/σκέφτεσαιι...πάντα ενυπάρχει το στοιχείο της φιλίας που για μενα είναι ένα από τα κλειδιά μιας υγιούς σχέσης....

καλή τύχη εύχομαι και όλα να πάνε καλά...!

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Πάλι μέσα έπεσα η ρουφιανα!! Ήμουν σίγουρη οτι σε είχε καταλάβει κ οτι κι αυτή ένιωθε έτσι!! Άντε καλά στέφανα!! :-)

Senior Member
    Μπράβο Οδυσσέα χάρηκα πολύ! Εύχομαι όλοι να έχουμε αυτό που θέλουμε!!!!!!

Οδυσσέα, ... αυτο που σου ευχηθηκε η λιλιουμ βλεπω τελικα να γίνεται! Τετοια να ακούμε για τελική καταληξη των θεμάτων που ανοιγονται στο φορουμ!
    Αυτα ειναι τα αποτελέσματα της τόλμης! Φτάνει κανεις να μην το καθυστερήσει, διότι μπορεί ήδη να ναι αργά.
    Έστω και 13 χρονια μετα....
    γιάννης

Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Πάλι μέσα έπεσα η ρουφιανα!! Ήμουν σίγουρη οτι σε είχε καταλάβει κ οτι κι αυτή ένιωθε έτσι!! Άντε καλά στέφανα!! :-)
    Διάνα έπεσες,δεν αντιλέγω! :) Σε θυμήθηκα όταν μου είπε και εκείνη πώς με βλέπει...Το'χεις παιδί μου,το'χεις! :D

Υ.Γ. Θα σε έχω στα υπόψιν στο μέλλον να ξέρεις!

Senior Member
    χαχαχα! για εσας, free of charge!!

υγ. Ελπιζω να εχει καλα ξεμπερδεματα με την τωρινη της σχεση!

Member
    Σας ευχαριστώ όλους πολύ τόσο για την θετική ενέργεια που μου δώσατε όσο και για τις συμβουλές!Όλα πιάνουν τόπο τελικά! :)

Member

υγ. Ελπιζω να εχει καλα ξεμπερδεματα με την τωρινη της σχεση!
    Χώρισε την επομενη μέρα! :)

Member
    Βέβαια εκείνος δεν το δέχτηκε εύκολα και λογικό είναι,συνεχίζει και την ενοχλεί στα τηλέφωνα...
    Κάποια στιγμή θα το χωνέψει,που θα πάει.
    Εκείνη δεν μου ζήτησε βοήθεια σε κάτι,είπε θα το διαχειριστεί μόνη της και δεν επεμβαίνω.

Senior Member
    ενταξει αυτο ειναι πολυ καλο! οτι καλυτερο σας ευχομαι παιδια! βασικα ειναι πολυ βασικο να μην ξεχασετε ποτε ποσο αγαπιεστε, σε καθε ανηφοροκατηφορα :)

Member
    ενταξει αυτο ειναι πολυ καλο! οτι καλυτερο σας ευχομαι παιδια! βασικα ειναι πολυ βασικο να μην ξεχασετε ποτε ποσο αγαπιεστε, σε καθε ανηφοροκατηφορα :)
    Σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ! :)

Αν και αρχή,φαίνεται ότι κυλάει πάρα πολύ καλά.Σκεφτόμουν μήπως λόγω της φιλίας,μας έβγαινε πολύ άβολα αυτή η αλλαγή αλλά τελικά το αντίθετο συμβαίνει!Είμαστε πάρα πολύ άνετα λες και είματε ζευγάρι χρόνια..Ακριβώς όπως το λεει πιό πάνω η φίλη akrida.

Κάτι τέτοια,ούτε στα καλύτερα σενάρια!

Senior Member
    Κοίτα αυτό ίσως συμβαίνει γιατί η φιλική σας σχέση είχε συστατικά απαραίτητα και για μια (ευτυχισμένη) ερωτική σχέση. Δλδ σεβασμό, θαυμασμό, κατανόηση, αγάπη, δέσιμο.. :-)

Senior Member
    Quote Originally Posted by ODYSSEAS1976 View Post
    Καλημέρα και πάλι..
    Χτές λοιπόν βγήκαμε με την φίλη μου σε αγαπημένο μας στέκι στο Κεφαλάρι.Μουσικούλα,ποτάκι ,καλή διάθεση και catching up στα νέα μας μια και είχαμε να τα πούμε απο κοντά κάπου δύο βδομάδες.Είχε προηγηθεί μια συνομιλία μας στο τηλέφωνο όπου της είχα προτείνει να βγούμε για να της πώ κάποια πράγματα και φυσικό ήταν να είναι πολύ περίεργη.Συγκεκριμένα είχα τονίσει γελώντας ότι ειδικά με ένα απο τα συγκεκριμένα νέα που της είχα,θα το πάθαινε σίγουρα το εγκεφαλικό μια και δε θα το περίμενε τίποτα και καταλαβαίνει κανείς πώς ανυπομονούσε.
    Συζητήσαμε νέα απο εργασία,προσωπική ζωή κλπ,την ενημέρωσα φυσικά οτι τελείωσε η πρόσφατη σχέση μου χωρίς ακριβώς εκείνη τη στιγμή να μπώ στον ακριβή λόγο που έγινε αυτό και εκείνη απλά το θεώρησε ως ασυμβατότητα χαρακτήρων,μια και τις φορές που την είχε συναντήσει ήταν φανερό ότι δεν την πολυσυμπαθούσε(εννοείται).
    Μου μίλησε ξανά για κάποια νέα προβλήματα με τη δική της σχέση και το πόσο προβληματισμένη και κουρασμένη ένιωθε,ώσπου σε κάποια στιγμή με κοίταξε αρκετά έντονα(σημειώνω ότι καθ'ολη την διάρκεια της συνάντησης είμασταν κλασσικά κολλημένοι αγκαλιά),με διακόπτει και με ρωτάει: "Τι γίνεται ρε φιλαράκι,θα το πάθω το εγκεφαλικό τελικά,ή τζάμπα πήγε η διάγνωση γιατρέ?"...
    Όπως καταλαβαίνετε ήταν ή τότε ή ποτέ.Είχα αποφασίσει προκαταβολικά ότι δεν πρόκειται να κάτσω να κάνω εξομολόγηση για όλα αυτά τα χρόνια σα τη βρεγμένη γάτα,άρα τι έμενε,κατευθείαν στο κεφάλι και ότι γίνει..
    Την κοίταξα και της είπα χαμογελώντας ότι εκτός απο πολύ καλή φίλη και δικό μου άνθρωπο,την βλέπω και ως κάτι παραπάνω και αυτό είναι κάτι που συμβαίνει εδώ και αρκετό καιρό.Αυτό και τίποτα άλλο.Στο ίδιο ύφος με ρώτησε "Δηλαδή εννοείς ώς γυναίκα?" και έγνεψα καταφατικά..
    Για κάποια δευτερόλεπτα δεν μίλησε,απλά καθόταν και με κοίταγε χαμογελώντας,οπότε αντιλαμβάνεστε τί πέρναγε απο το μυαλό μου που ούτως η άλλως έτρεχε με 1000 στροφές το δευτερόλεπτο εκείνη τη στιγμή.Έλεγα οκ,την είπες την μ%&%@α σου,το έβγαλες επιτέλους απο μέσα σου,λούσου τα τώρα να τελειώνουμε και προχώρα επιτέλους.
    ....και μου απαντάει "Το ήξερα...έλεγα ότι δε θα το παραδεχόσουν ποτέ"...Πρώτο εγκεφαλικό(μόνο που είχα κάνει λάθος,γιατί το έπαθα εγώ)..και με αποτελείωσε λέγοντας "Τα αισθήματα είναι αμοιβαία φυσικά"...Δεύτερο εγκεφαλικό.
    Για το τι ακολούθησε μέχρι το τέλος της συνάντησης μπορείτε να το φανταστείτε....

Ζώ ένα Ο Ν Ε Ι Ρ Ο!
    Ωωωωωωωωωωωωω !!!!!
    ποσο ευχαριστα τα νεα σου Οδυσσεα!!! πολυ χαρηκα για σενα!!
    μαλλον η σκυλα και η χαρυβδη ψοφηκαν οριστικα :p και εφτασες στην Ιθακη σου, επιτελους!

ευχομαι και η συνεχεια να ειναι οπως ακριβως την ονειρευτηκες :)

Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Ωωωωωωωωωωωωω !!!!!
    ποσο ευχαριστα τα νεα σου Οδυσσεα!!! πολυ χαρηκα για σενα!!
    μαλλον η σκυλα και η χαρυβδη ψοφηκαν οριστικα :p και εφτασες στην Ιθακη σου, επιτελους!

ευχομαι και η συνεχεια να ειναι οπως ακριβως την ονειρευτηκες :)
    Ευχαριστώ πολύ φίλη Remedy!Έχεις και εσύ την μερίδα του λέοντος στο ταρακούνημά μου με το σχόλιο σου #27..οπότε σε ευχαριστώ 2 φορές!...και εύχομαι ότι καλύτερο και σε σένα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ODYSSEAS1976 View Post
    Ευχαριστώ πολύ φίλη Remedy!Έχεις και εσύ την μερίδα του λέοντος στο ταρακούνημά μου με το σχόλιο σου #27..οπότε σε ευχαριστώ 2 φορές!...και εύχομαι ότι καλύτερο και σε σένα!
    σε ευχαριστω για τις ευχες σου, Οδυσσεα μου :)

Page 10 of 11 FirstFirst ... 891011 LastLast