Results 1 to 7 of 7
Thread: Μπρος πίσω σε σχέση
-
13-01-2014, 14:41 #1
Μπρος πίσω σε σχέση
Καλησπέρα,
ειμαι νεο μέλος εδώ και γράφω για πρώτη φορά (και σε φορουμ γενικα).
όπως όλοι μας ειχα και εγω μια σχέση. Δυστυχώς ο φίλος μου κάθε δυο μήνες μου έλεγε να χωρίσουμε και μετά από λίγο επέστρεφε να τα ξανα βρούμε. εγώ πολύ ερωτευμένη συνήθως επέστρεφα. Σαν ζευγάρι ταιριάζαμε απόλυτα σε όλα τα κομμάτια και αυτός νομίζω ειναι και ο λόγος που δεν μπορώ να ξεκολλήσω. Αυτός πάλι με χώριζε γιατί περνάμε τέλεια αλλά κάτι του φταίει.
με τα πολλά και διαβάζοντας τείνω να πιστεψω οτι ο άνθρωπος αυτός είναι δεσμοφοβικός.
Προσπάθησα να πάω παρακάτω και έκανα μια άλλη σχέση όπως και αυτός αλλά κάποια στιγμή απάντησα σε κάποιο μήνυμα και καταλήξαμε να περάσουμε μαζί ενα υπέροχο Σαββατοκυριακο και μετά να επιστρέψει αυτός στη σχέση του και εγώ να διαλύσω τη δική μου. Πλέον νιώθω οτι πνίγομαι. Οτι θα τρελαθώ με αυτό το μπρος πίσω και του ζήτησα να μην έχουμε καμία επικοινωνία. πράγμα που πιστεύω οτι δεν θα κάνει. Οπότε προσπαθώ να βρω τρόπο να το χειριστώ εγω. Γιατί και εγώ επειδή νιώθω επιστρέφω..
Αυτό ειναι το θέμα μου.. και κοντεύω απλά να χάσω το μυαλό μου.
- 13-01-2014, 15:13 #2
Πολύ μπέρδεμα πλεξούδες τα κάνατε.
Εσυ τι θες ? Προσδιόρισε ακριβώς.
13-01-2014, 15:30 #3
εγώ θέλω αυτόν. απλά ξέρω οτι αν αυτός δεν αποφασίσει να αφεθεί εντελώς πάλι θα καταλήξω στο ίδιο σημείο.
Οπότε το καλύτερο για τον εαυτό μου αυτή τη στιγμή είναι να το χειριστώ ετσι ώστε να ξεκολλήσω.. αλλά δεν ξέρω το πως.
13-01-2014, 15:54 #4
Τι να σου πω βρε Alex πιάσε μιλά του ειλικρινά να ξέρει ο άνθρωπος τι και πως και βλέπεις και συ πως θα κινηθείς.
Δεσμοφοβικος με 2 σχέσεις ?
13-01-2014, 16:06 #5
o δεσμοφοβικός κάνει σχέσεις. απλά όταν νιώθει αρχίζει και νιώθει όπως ο κλειστοφοβικός. και φεύγει απο φόβο.
το κακό είναι οτι εμφανίζεται εκεί που λέω εγώ εφυγα. :(((
13-01-2014, 18:13 #6
Κακό μπορεί να είναι, αλλά αυτό ακριβώς είναι το αναμενόμενο για το είδος ανθρώπου που περιγράφεις.... :p Αλλιώς δεν θα τον λέγαμε ούτε δεσμοφοβικό, ούτε τίποτα :)
Τώρα αν είναι πράγματι δεσμοφοβικός ή κάτι άλλο του φταίει, δεν έχει προς το παρόν και τόσο νόημα ως ανάλυση... γιατί το αποτέλεσμα (το μπρος-πίσω που περιγράφεις) είναι πολύ ψυχοφθόρο.
Δυστυχώς όντως χρειάζεται να το χειριστείς εσύ μόνο, γιατί υποφέρεις και δεν μπορείς να προχωρήσεις μπροστά.
Κόψε κάθε δίαυλο επικοινωνίας, τουλάχιστον μέχρι να νιώσεις ότι έχεις κάνει ουσιαστικά βήματα στη ζωή σου κι έχεις γίνει πιο δυνατή σαν άτομο, ώστε να μην επηρεάζεσαι από τα παιχνίδια του.
Ξέρεις μερικές φορές είναι πολύ προτιμότερο να ασχοληθούμε με ανθρώπους που ταιριάζουμε λιγότερο, αλλά δεν συμπεριφέρονται αλλοπρόσαλλα :)
Η σταθερότητα κι η καλή συνεννόηση, καθώς κι οι αποστάσεις από τον 'δεσμοφοβικό', μας κάνουν να βλέπουμε τα πράγματα πιο καθαρα και τελικά να αποφασίσουμε τι θέλουμε ή να βρούμε κάποιον που πράγματι μας ταιριάζει.
13-01-2014, 19:43 #7
Αυτό προσπαθώ να κάνω. Δυστυχώς τον τρόπο δεν έχω βρει. Έχω ξεκινήσει με το να εξαφανίστηκε από παντού. Και εμφανίστηκε κάτω από το σπίτι μου γιατί ανησύχησε. Και συνεχίζω να μην εμφανιζομαι αλλά δεν ξέρω ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του και εκεί πως θα αντίδρασω.