Results 1 to 15 of 22
-
14-01-2014, 01:30 #1
το σκοτεινο προσωπο του καθε ανθρωπου.
γεια σας.
θα αναλυσω ενα πολυ ενδιαφερον θεμα αποψε
ισως εχετε ακουσει αυτο που λεει η ψυχολογια οτι ολοι οι ανθρωποι εχουν ενα σκοτεινο προσωπο που κ οι ιδιοι δε θελουν να το ξερουν
αυτο που ονομαζετε σκια.
η ψυχολογια λοιπον υποστηριζει οτι οι ανθρωποι προβαλουν στους αλλους τα ελλατωματα τους με ενα μηχανησμο που λεγετε προβολη.
και αυτο ειναι αληθεια.
ακουσα λοιπον αρκετες φορες τη φραση "μας δουλευεις"
νομιζω οτι τωρα ειναι η καταληλη στιγμη για να απαντησω σε αυτο αν κ αυτο θα ενοχλουσε τον εγωισμο μου θα το κανω.θα μπορουσα να μην ειμαι αυτο που ειμαι κ να ειμουν ενας σκοτεινος τυπος που θα επινε θα καπνιζε θα εκανε οτι λογης ασοτια η παρεκτροπη κ ετσι θα περναγε τη ζωη του βλεποντας οσους προσπαθουν να βελτιωσουν τη ζωη τους κ βριζοντας τους.
το θεμα ειναι ομως το εξης δηλαδη στο ονομα της αληθειας θα πιασουμε ολοι πατο θα παρεκτραπουμε σε ολα κ γινουμε ολοι κακα παιδια?
η απαντηση ειναι οχι.
αρα αυτο τι σημαινει?
οτι ο ανθρωπος ΕΞΕΛΙΣΕΤΕ πλαστογραφοντας τον σκοτεινο του εαυτο
αυτο δε σημεινει ουτε οτι ειναι υποκριτης ουτε οτι κοροιδευει το κοσμο σημαινει απλα οτι επιδη του ελειπε ενα χερι προσπαθει να συνεχισει τη ζωη του βαζοντας στη θεση του κενου του ενα πλαστικο
κ μαλιστα η ψυχολογια υποστηριζει οτι οσο πιο πολυ καπιος αποδεχτει τη σκοτεινη πλευρα του εαυτου του τοσο πιο ικανος γινετε να τη προσπερασει.
αρα αυτο τι σημαινει?
πιος ειναι το παραδειγμα προς μιμιση?
αυτος που προσπαθει να παει κοντρα στο σκοτεινο του προσωπο
η αυτος που παραδινετε σε αυτο μιλαει κ εκφραζετε με ενα τροπο απρεπο?
εγω δεν υποστηριζω οτι δε παρεκτραπηκα ποτε ναι παρεκτραπικα αλλα το εκανα εν γνωση μου ξεροντας οτι αυτο δεν ηταν σωστο.
- 14-01-2014, 01:55 #2
Καλο κ ενδιαφερον το θεμα σου,Οπως λεει κ το γνωστο μας μπλογκ (χριστοςπαναγια...) κ αλλα που εχω δει πιστευω οτι ο ανθρωπος εχει μια ψυχη εννιαια κ αναπτυσει ο ιδιος καποιες κακιες συνηθειες στις οποιες πρεπει να αντισταθει κ να εξαλειψει οσο μπορει,Ο πνευματικος μου ειπε εκκλησια οτι οποιος κανει κατι κακο οπως ο θειος που με κακοποιησε αποκλειεται να νιωθει καλα μετα απο αυτο που εκανε ισως βεβαια δεν το συνηδειτοποιει αλλα καποτε θα το κανει κ θα πληρωσει,Μου ειπε οτι οποιος πραττει το καλο αναλογα σε τι βαθμο το κανει νιωθει αργα η γρηγορα εσωτερικα ηρεμος
14-01-2014, 02:00 #3
χριστοςπαναγια δε λες τιποτα σοσων κυριε τον λαον σου αφου τα παντα εγιναν κουμφουζιον...
αυτο σκεφτομουν τωρα αν προσεξεις καλυτερα θα δεις οτι ολοι οι κακοι ανθρωποι υποφερουν απο τα παντα πονανε γερνανε πριν την ωρα τους κ τετοια πνευματικες πραξεις σε κανουν κ νιωθεις καλυτερα πραματικα αφου κ εγω κοντευα να σαλταρω κ ετσι ηρθα στα συγκαλα μου.
η καταστροφη προκαλει τη καταστροφη το μισος γεννα το μισος
14-01-2014, 04:38 #4
1)Ο άνθρωπος δεν έχει καμία "ψυχή", που είναι μία μεταφυσικη ανοησία για να σας τα τρώνε οι θρησκευτικοί σας σωτήρες
2)Δεν υπάρχει καλό και κακό, ο ορισμός τους αλλάζει ανάλογα με χίλιους και πάνω παράγοντες
3)Το θα το πληρώσει δεν ισχύει, ούτε η ψευδαίσθηση ενός δίκαιου ροζ κόσμου όπου ο καλός θριαμβεύει και ο κακός τιμωρείται,
εκτός αν πιστεύεις ακόμη και στον άι βασίλη και στον κακό λύκο
4)Ο πνευματικός σου είναι ένας ηλίθιος και συ ακόμη περισσότερο που τον πιστεύεις.
Λυπάμαι που κακοποιήθηκες, αλλά η πίστη σου στην ουσία σε αποδυναμώνει, προσφέροντάς σου μόνο μία ψεύτικη παρηγοριά.Be warned. My shite detector is on high alert.
14-01-2014, 04:40 #5
Αλέξανδρε, ώστε εσύ ορίζεις ως σκοτεινό τον άνθρωπο που πίνει και που καπνίζει? Ενδιαφέρον (νοτ).
Be warned. My shite detector is on high alert.
14-01-2014, 05:29 #6
καλα τωρα καταλαβα γιατι πρασινιζουν ολα τα μυνηματα σου δε προλαβα να διαβασω καπιο ως τωρα το πρωτο σιγουρα θα το κοψουν
14-01-2014, 05:44 #7
Χέστηκα για να στο πω λαικά. Τα δικά σου που θα μείνουν στην αιωνιότητα του ίντερνετ για να διαβάζουμε έναν αχταρμά ανοησίας πάλι...ξέρεις, το μη πρασίνισμα
δεν είναι και παγκόσμιο κριτήριο αξιολόγησης περιεχομένου σε ποστ που να αξίζει να το πάρω στα σοβαρά.Be warned. My shite detector is on high alert.
14-01-2014, 05:45 #8
Επίσης, είμαι εντελώς μέσα στο θέμα. Ε, την σκοτεινή μου πλευρά σου δείχνω.
Be warned. My shite detector is on high alert.
14-01-2014, 15:43 #9
Εγώ πάλι έχω πάθει το εξής..μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον το θέμα,με προσελκύει να απαντήσω αλλά δεν το έχω καταλάβει καλά..(σαν θέμα εννοώ)
¨οσο για σένα 1-555-confide πολύ φοβάμαι πως πρέπει να ρίξεις λίγο φως στη ζωή σου γιατί πολύ σκοτάδι έχει πέσει!
14-01-2014, 16:22 #10
αν προσεξεις καλυτερα θα παρατηρισεις οτι τη νυχτα που το φως πεφτει ειναι αυτο σου μειωνει την οραση μεχρι που τελικα δε βλεπεις τιποτα απο αυτο κ μονο μπορει να καταλαβει κανεις οτι το σκοταδι καταπινει πρωτα αυτον που το χρησιμοποιει
14-01-2014, 16:23 #11
αρα απο αυτο κ μονο που λεω φαινετε οτι δεν αξιζει να παιρνεις στα σοβαρα τετιους ανθρωπους...
15-01-2014, 10:52 #12
Aλεξανδρε , αυτο που εννοεις , η θρησκεια το αναφερει ως την αιωνια παλη του καλου - κακου . Το κακο ειναι ο διαβολος , τον οποιο κακως εκλαμβανουμε ως υπαρκτη οντοτητα . Και ατιστοιχως τον Θεο ( το καλο ) . Και τα δυο , τα εχουμε μεσα μας , ενιοτε βγαινει στην επιφανεια το ενα , αλλες φορες το αλλο . Η συχνοτης με την οποια εκδηλουται το καθενα , χαρακτηριζει εναν ανθρωπο ως καλο η κακο .
15-01-2014, 11:00 #13
σαν αυτο το κομικ που εβλεπα καποτε που καθοταν κ σκεφτοταν τι να κανω τωρα κ εμφανιζοταν ενα αγγελακι κ ενα διαβολακι κ στο τελος αρχιζαν το μποξ
17-06-2014, 03:08 #14
και το πρωι που ο ηλιος χτυπαει τα ματια σου βαζεις τα μαυρα σου γυαλια και βλεπεις καλυτερα -.-
εγω λεω να ακολουθεις τον διαβολο μεσα σου και να τον εμπιστευεσε
να προσεχεις να μην πληγωσεις αυτους που αγαπας και σε αγαπουν και να μην εισαι αγενης αυτο ειναι το θεμα
17-06-2014, 03:37 #15