Ξύλο και φοβίες - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 34
    Junior Member
    φιλε ασε τους τσαμπουκαδες μην ασχολεισαι κανε τη παπια καλυτερα.οπως ειπανε και οι παραπανω δεν μετραει η δυναμη αλλα τι μυαλο κουβαλανε μερικοι.καποιοι δεν ειναι και τοσο ευαισθητοι(καλή ώρα σαν κι εμάς εδώ) και ποτε δεν ξερεις ο αλλος τι ειναι διατεθειμενος να κανει.

Quote Originally Posted by ΧωρίςΣκιά View Post
    Εννοώ το πιο απλό , οταν πας να πλακωθείς φοβάσαι εκείνη την στιγμή ? και πως διαχειρίζεσαι τον φόβο

...ναι συμβαίνει....
    Στα χωριά της δεκαετίας του 60 όπου οι άνθρωποι κυκλοφορούσαν ακόμη ξυπολητοι.
    Πλάκα κάνεις σκια?

Senior Member
    Ξυλο ? απαπαπα..........

χωρις σκια , αν θελεις παντως μπορω να σου υποδειξω μερικους τροπους αυτοαμυνας.....

Παντα εχε στο αυτοκινητο εναν led φακο , οταν ο αλλος ερθει προς τα σενα , του ριχνεις τον φακο στα ματια , τυφλωνεται , κ τον τσακιζεις
    Αν σε πιασει απο πισω , του πατας με δυναμη το ενα του ποδι , κ του τραβας αγκωνια
    Το πιο καλο , παντα κανεις τον φοβισμενο , τον φιλικο , κ πλησιαζοντας τον , του ριχνεις μια τα δυο σου χερια ( σαν να λεμε παλαμακια ) στα αυτια . Πανε τα τυμπανα του .
    Χτυπημα στην μυτη με την παλαμη , επιτυχια εγγυημενη
    Τα δαχτυλα στους βολβους των ματιων , με δυναμη , εγγυημενο .
    Στους καυγαδες στο δρομο , μετραει η υπουλια . Δεν ειναι πυγμαχια ( την οποια γνωριζω )

Παντως η πλειοψηφια των ανθρωπων , αποφευγει την χειροδικια , παση θυσια
    Και μετα αντε στα δικαστηρια για να καταδικαστης
    Last edited by Macgyver; 19-01-2014 at 22:38.

Senior Member
    ]Εγώ παντα είμαι μονος μου σε αυτά , τυχαία οταν είμουν εξω είδα μια παρέα εφήβων 10 ατομα περίπου να προκαλούν και να πειράζουν με σεξουαλικά συνθήματα μια 16 χρονη περίπου , ε και πηγα να την βοηθήσω , ε και φοβήθηκα πολύ εκείνη την ώρα , οχι οτι δεν τους ειχα :P αλλά οτι είμαι μονος μου σε αυτά με κανει να φοβάμαι έντονα[/QUOTE]

οπως στα αγρια παιδια(αν εβλεπες) στο επεισοδιο ''πιρανχας'' ενα ματσο πιτσιρικια σπασανε στο ξυλο τον πετρο και τον νικολα
    χαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by cherrybanana View Post
    ]Εγώ παντα είμαι μονος μου σε αυτά , τυχαία οταν είμουν εξω είδα μια παρέα εφήβων 10 ατομα περίπου να προκαλούν και να πειράζουν με σεξουαλικά συνθήματα μια 16 χρονη περίπου , ε και πηγα να την βοηθήσω , ε και φοβήθηκα πολύ εκείνη την ώρα , οχι οτι δεν τους ειχα :P αλλά οτι είμαι μονος μου σε αυτά με κανει να φοβάμαι έντονα

Aν σπασεις στο ξυλο τον εναν , οι αλλοι ' κοτευουν ' .
    Last edited by Macgyver; 19-01-2014 at 22:39.

Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...ναι συμβαίνει....
    Στα χωριά της δεκαετίας του 60 όπου οι άνθρωποι κυκλοφορούσαν ακόμη ξυπολητοι.
    Πλάκα κάνεις σκια?
    Aσε Θεοφανία , ξύπνα πρώτα και μετά μίλα

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ξυλο ? απαπαπα..........

χωρις σκια , αν θελεις παντως μπορω να σου υποδειξω μερικους τροπους αυτοαμυνας.....

Παντα εχε στο αυτοκινητο εναν led φακο , οταν ο αλλος ερθει προς τα σενα , του ριχνεις τον φακο στα ματια , τυφλωνεται , κ τον τσακιζεις
    Αν σε πιασει απο πισω , του πατας με δυναμη το ενα του ποδι , κ του τραβας αγκωνια
    Το πιο καλο , παντα κανεις τον φοβισμενο , τον φιλικο , κ πλησιαζοντας τον , του ριχνεις μια τα δυο σου χερια ( σαν να λεμε παλαμακια ) στα αυτια . Πανε τα τυμπανα του .
    Χτυπημα στην μυτη με την παλαμη , επιτυχια εγγυημενη
    Τα δαχτυλα στους βολβους των ματιων , με δυναμη , εγγυημενο .
    Στους καυγαδες στο δρομο , μετραει η υπουλια . Δεν ειναι πυγμαχια ( την οποια γνωριζω )

Παντως η πλειοψηφια των ανθρωπων , αποφευγει την χειροδικια , παση θυσια
    Και μετα αντε στα δικαστηρια για να καταδικαστης
    Δεν είναι το οτι δεν ξέρω , τις δικές σας γνώμες θέλω πάνω στο θέμα , δεν αφορά εμένα .Ξέρω απο αυτά που λες , δεν ζητώ τις γνώμες σας στο πως θα πλακωθώ , ρωτάω απλά τι θα κάνατε εσείς .

Πραγματικά μερικές απαντήσεις είναι οτι να ναι , κάνατε σαν είστε 15χρονοι κάγκουρες

Aσε Θεοφανία , ξύπνα πρώτα και μετά μίλα
    ...από τι να ξυπνήσω σκιά?
    Απ τον πολιτισμό?

Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...από τι να ξυπνήσω σκιά?
    Απ τον πολιτισμό?
    Ξέρεις που ζείς ? Στην Ελλάδα του 2014 ,για ποιον πολιτισμό μιλας ? το ξύλο αυθωνεί παντου , είναι αναπόφευκτο να μην μπλέξεις κάπου , για πήγαινε στην Αθήνα και στην Θεσαλονίκη να πάρεις μια ματιά του πολιτισμού ...για πέρνα ένα βράδυ απο την Ομόνοια και οχι μονο σε εφηβικές παρέες και παιδικές μαλακίες , άνοιξε τα μάτια σαυ να δεις τα ΜΑΤ που δέρνουν και ξεσπάνε σε αθώο κόσμο που διεκδικεί τα δικαιώματά του σε ειρηνικές πωρείες , και τι θα κάνεις τότε ? θα το βάλεις στα πόδια ενώ δέρνουν τους φίλους σου και την οικογένεια σου ? θα έρθεις αντιμέτωπη με το τέρας της εξουσίας που δεν κάνει διακρίσεις , οι εικόνες μιλάνε απο μόνες τους πιστεύω

Senior Member
    Δεν είναι το οτι δεν ξέρω , τις δικές σας γνώμες θέλω πάνω στο θέμα , δεν αφορά εμένα .Ξέρω απο αυτά που λες , δεν ζητώ τις γνώμες σας στο πως θα πλακωθώ , ρωτάω απλά τι θα κάνατε εσείς .
    Εγω θα το απεφευγα........

Senior Member
    τι ηλικια εχεις, χωρις σκια?
    λιγο μπερδεμενα τα λες. με το τερας της εξουσιας και τα ματ θελεις να τα βαλεις τελικα, η με καποιον που μπορει να επιτεθει στην 16χρονη κοπελα στον δρομο?

Senior Member
    Πραγματικά μερικές απαντήσεις είναι οτι να ναι , κάνατε σαν είστε 15χρονοι κάγκουρες

Mαλλον εσυ κανεις σαν παιδακι , κ σιγουρα εισαι πιτσιρικας .

Ξέρεις που ζείς ? Στην Ελλάδα του 2014 ,για ποιον πολιτισμό μιλας ? το ξύλο αυθωνεί παντου , είναι αναπόφευκτο να μην μπλέξεις κάπου , για πήγαινε στην Αθήνα και στην Θεσαλονίκη να πάρεις μια ματιά του πολιτισμού ...για πέρνα ένα βράδυ απο την Ομόνοια και οχι μονο σε εφηβικές παρέες και παιδικές μαλακίες , άνοιξε τα μάτια σαυ να δεις τα ΜΑΤ που δέρνουν και ξεσπάνε σε αθώο κόσμο που διεκδικεί τα δικαιώματά του σε ειρηνικές πωρείες , και τι θα κάνεις τότε ? θα το βάλεις στα πόδια ενώ δέρνουν τους φίλους σου και την οικογένεια σου ? θα έρθεις αντιμέτωπη με το τέρας της εξουσίας που δεν κάνει διακρίσεις , οι εικόνες μιλάνε απο μόνες τους πιστεύω

...σόρι ρε συ σκια, αλλά εγώ δεν έχω ακούσει κανέναν, (ούτε φίλους ούτε οικογένεια) να ξεκινάει να παίζει ξύλο στα καλά καθούμενα.
    Αν έχεις θέμα και πλακώνεσαι με τον καθένα πάνε μάθε καμιά πολεμική τέχνη να μη τις τρως τουλάχιστον.
    Και σε πορείες έχω πάει και από την Ομόνοια περνάω και βράδυ και μέρα.

Banned
    να ξεκινάει να παίζει ξύλο στα καλά καθούμενα.
    το εκανε ο θειος μου συχνα ηταν πρωταθλητης στις πολεμικες τεχνες

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast