ΑΠΟΠΕΙΡΑ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10
    Junior Member

ΑΠΟΠΕΙΡΑ

Καλησπέρα παιδιά, έχω κατάθλιψη και πέρνω φαρμακευτική αγωγή, ωστόσο τις προηγούμενες μέρες έκανα κάτι που δεν θα συγχωρήσω πότε στον εαυτό μου, αποπειράθηκα να αυτοκτονήσω αλλά με παταγώδη αποτυχία....ήταν μια εμπειρία αφυπνιστηκη για μένα, νιώθω οτι απογοήτευσα τον ψυχιάτρο μου και τον ψυχολόγο μου, αλλά τώρα ξέρω οτι δεν θα το κάνω, πήρα χάπια και ξάπλωσα καθώς μάταια περίμενα να πεθάνω, ένιωσα την απόλυτη ηρεμία, για μια στιγμή όμως φοβήθηκα φοβήθηκα πολύ, τον ιδιο τον θάνατο, τι με περιμένει μετά και αν είναι χειρότερο?κυριότερο τι θα γίνουν οι άνθρωποι που στηρίζονται πάνω μου...ωστόσο τελικά ο θάνατος δεν ήρθε και εγώ έχω την ευκαιρία να επανορθώσω. το ξέρει μόνο ο ψυχιατρός μου και κάνεις άλλος, ακόμα και το οτι έχω κατάθλιψη το ξέρουν πολύ λίγοι...ήθελα απλά να το μοιραστώ με κάποιον και θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάνεις πως γίνεται να έχω πάρει 50 χάπια σε 2μέρες και να μην με πιάσει ούτε αναγούλα, πως γίνεται?σίγουρα είναι κάποιο μήνυμα.

Senior Member
    Ευτυχώς που ήταν παταγώδης η αποτυχία, Χαρά μου, κι είσαι σήμερα εδώ : )
    Έτσι! Να σου γίνει μάθημα και να μην το ξανά κάνεις ποτέ σου!

Μπράβο σου και που αρπάζεις αυτήν την ευκαιρία να επανορθώσεις και να προσπαθήσεις να γίνεις καλύτερα!

Δεν ξέρω που οφείλεται η αντοχή του οργανισμού σε τόσα χάπια... έχω ακούσει ξανά άτομο που έχει πάρει χάπια, να μην έχει πάθει τίποτα. Δεν πας όμως και σε κάποιο νοσοκομείο να το κοιτάξεις, μήπως σε επηρρεάσουν κάπου?
    Προσωπικά είχα κάνει απόπειρα με χλωρίνη :P (η οποία δεν πίνεται κιόλας) κι εκτός από ένα πρόβλημα λίγων εβδομάδων στον φάρυγγα, δεν έπαθα απολύτως τίποτα. Καλά, πήγα νοσοκομείο βέβαια...

Που λες... φυσικά είναι ''μήνυμα'' αυτό. Σε τραβάει η ζωή και σου λέει ότι πρέπει να κάτσεις εδώ πέρα στα αυγά σου και να το παλέψεις. Μία είναι!
    Last edited by HarleyQuinn; 18-01-2014 at 20:36.

Banned
    λοιπον...

εγω θα σου πω με πιο τροπο θα ζησεις καλυτερα.

1)βρες φιλους που να ειναι φιλοι να ξερουν ποια εισαι να μοιραζεσε μαζι τους οσα σκεφτεσαι κ οσα θες
    2)βρες αγορι ο καλυτερος τροπος για να νιωσεις καλυτερα
    3)βρες χομπι αναλωγα με το χαρακτηρα σου αν εισαι κινητικη κανε γυμναστικη αν εισαι του πνευματικου κανε κατι που να σε εκφραζει
    4)να εισαι ο εαυτος σου οταν εισαι ο εαυτος σου τα παντα εχουν νοημα
    5)μη κρατας κακια συγχωρεσε οσους δε σου φερθηκαν σωστα κλπ
    6)μη καθεσε συνεχεια μεσα στο σπιτι η πολυ κλεισουρα ριχνει τη ψυχολογια
    7)απλα αγαπησε τον εαυτο σου.

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    λοιπον...

εγω θα σου πω με πιο τροπο θα ζησεις καλυτερα.

1)βρες φιλους που να ειναι φιλοι να ξερουν ποια εισαι να μοιραζεσε μαζι τους οσα σκεφτεσαι κ οσα θες
    2)βρες αγορι ο καλυτερος τροπος για να νιωσεις καλυτερα
    3)βρες χομπι αναλωγα με το χαρακτηρα σου αν εισαι κινητικη κανε γυμναστικη αν εισαι του πνευματικου κανε κατι που να σε εκφραζει
    4)να εισαι ο εαυτος σου οταν εισαι ο εαυτος σου τα παντα εχουν νοημα
    5)μη κρατας κακια συγχωρεσε οσους δε σου φερθηκαν σωστα κλπ
    6)μη καθεσε συνεχεια μεσα στο σπιτι η πολυ κλεισουρα ριχνει τη ψυχολογια
    7)απλα αγαπησε τον εαυτο σου.
    Συμφωνω απολυτα με τον Αλεξανδρο... ζησε κι μην σκεφτεσαι απαισιοδοξα,δεν αξιζει να το κανεις αυτο για κανεναν κι για τιποτα...
    Να ξερεις πως ολοι στα ''κατω'' μας περνανε απ'το μυαλο μας διαφορα, μα η μαγκια ειναι να εξανεμιζουμε τις ασχημες σκεψεις με ομορφες... κι ναι μπορουμε να βρουμε κι ομορφες, σε ολους υπαρχουν..

Member
    50 χαπια σε 2 ημερες σιγουρα ειναι σημαδι πως δεν πρεπει να πεθανεις. Κοψτα και μην πηγαινεις σε ψυχιατρους δεν εχουν καλη φημη σε εθιζουν επιτηδες στα χαπια.
    ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΟΥ.

Senior Member
    Η σκέψη σου είναι όμως παρατηρώ προσανατολισμένη στους άλλους, στη δική τους αντίδραση, στο τι θα αισθάνονταν αυτοί,
    στο τι θα σκέφτονταν εκείνοι, ο ψυχολόγος, ο ψυχίατρος κτλ. Γιατί νομίζεις πως η σκέψη σου είναι προσανατολισμένη όχι σε σένα αλλά έξω
    απο σένα? Δε θα πέθαιναν εκείνοι. Να "επανορθώσεις". Σκέψου ακόμη αυτή τη λέξη. Δεν είναι μάλλον τυχαίο που διάλεξες αυτή.
    Τι να επανορθώσεις? Η ζωή είναι δική σου. Δική σου αν τη ζήσεις, δική σου αν τη χάσεις. Κάνε την να αξίζει όχι για τους άλλους,
    αλλά για σένα. Πώς αισθάνεσαι σήμερα?
    Be warned. My shite detector is on high alert.

Banned
    Quote Originally Posted by Νικος Κ. View Post
    50 χαπια σε 2 ημερες σιγουρα ειναι σημαδι πως δεν πρεπει να πεθανεις. Κοψτα και μην πηγαινεις σε ψυχιατρους δεν εχουν καλη φημη σε εθιζουν επιτηδες στα χαπια.
    καλα τα λες πιος ακουει ειναι το θεμα.

Junior Member
    Quote Originally Posted by 1-555-Confide View Post
    Η σκέψη σου είναι όμως παρατηρώ προσανατολισμένη στους άλλους, στη δική τους αντίδραση, στο τι θα αισθάνονταν αυτοί,
    στο τι θα σκέφτονταν εκείνοι, ο ψυχολόγος, ο ψυχίατρος κτλ. Γιατί νομίζεις πως η σκέψη σου είναι προσανατολισμένη όχι σε σένα αλλά έξω
    απο σένα? Δε θα πέθαιναν εκείνοι. Να "επανορθώσεις". Σκέψου ακόμη αυτή τη λέξη. Δεν είναι μάλλον τυχαίο που διάλεξες αυτή.
    Τι να επανορθώσεις? Η ζωή είναι δική σου. Δική σου αν τη ζήσεις, δική σου αν τη χάσεις. Κάνε την να αξίζει όχι για τους άλλους,
    αλλά για σένα. Πώς αισθάνεσαι σήμερα?
    νιώθω πάντα υπεύθυνη για τους άλλους ακόμα και για τους γιατρούς μου, έτσι είμαι, πάντα με νοιάζει να είναι καλύτερα οι άλλοι χωρίς να δίνω σημασία σε εμένα, σήμερα είμαι αρκετά καλά και σκέφτομαι τι θα κάνω από εδώ και πέρα και προσπαθώ να καταλάβω τι θέλω να κάνω για μένα...ίσως για πρώτη φορά στην ζωή μου...
    ένα ταγκό η ζωή μας, και ο θάνατος ο καβαλιέρος μας...

Senior Member
    Ότι και αν αποφασίσεις.
    Stick with it.
    Όσο για το τι θα κάνανε οι άλλοι...
    Τίποτα δεν θα κάνανε...
    Σε 1 μηνα το πολύ θα ήσουν άλλος ένας από το ποσοστό που αυτοκτονεί...
    Ανάμνηση.
    Οποτε όσο μαύρα και αν σου φαίνονται τα πράγματα,άσε της μαλακισμένες σκέψεις εκτος εξίσωσης.
    Μάθε να ζεις.

Quote Originally Posted by xara86 View Post
    Καλησπέρα παιδιά, έχω κατάθλιψη και πέρνω φαρμακευτική αγωγή, ωστόσο τις προηγούμενες μέρες έκανα κάτι που δεν θα συγχωρήσω πότε στον εαυτό μου, αποπειράθηκα να αυτοκτονήσω αλλά με παταγώδη αποτυχία....ήταν μια εμπειρία αφυπνιστηκη για μένα, νιώθω οτι απογοήτευσα τον ψυχιάτρο μου και τον ψυχολόγο μου, αλλά τώρα ξέρω οτι δεν θα το κάνω, πήρα χάπια και ξάπλωσα καθώς μάταια περίμενα να πεθάνω, ένιωσα την απόλυτη ηρεμία, για μια στιγμή όμως φοβήθηκα φοβήθηκα πολύ, τον ιδιο τον θάνατο, τι με περιμένει μετά και αν είναι χειρότερο?κυριότερο τι θα γίνουν οι άνθρωποι που στηρίζονται πάνω μου...ωστόσο τελικά ο θάνατος δεν ήρθε και εγώ έχω την ευκαιρία να επανορθώσω. το ξέρει μόνο ο ψυχιατρός μου και κάνεις άλλος, ακόμα και το οτι έχω κατάθλιψη το ξέρουν πολύ λίγοι...ήθελα απλά να το μοιραστώ με κάποιον και θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάνεις πως γίνεται να έχω πάρει 50 χάπια σε 2μέρες και να μην με πιάσει ούτε αναγούλα, πως γίνεται?σίγουρα είναι κάποιο μήνυμα.
    Κουράγια φίλε μου . και εγώ έχω κάνει απόπειρα και είχα κόψει και φλέβες το καλοκαίρι .Αυτή η σκατότρυπα η Ελλάδα φταίει για όλα , μην τα παρατήσεις .Αρχισε να προσεύχεσαι βοηθά παρα πολύ .Μην τα παρατήσεις , ενα ατομο μπορεί να κάνει την διαφορά !