Results 31 to 45 of 91
Thread: Ερωτευμένη;τον θέλω!
-
19-01-2014, 02:02 #31
Εμένα μου είπε ότι έχω γούστο ωριμης...Οι μικρές δε
τον θέλουν λέει...Είναι ανασφαλής..Αυτο έχω καταλάβει...
Απλά σα να μη με αφήνει...Εννοώ μου έχει πει χιλιάδες φορές...Μη ξαναστειλεις!!!Μνμ!Και όταν
δεν άντεχα και του έστελνα μετα μου ανταποκρινόταν κανονικά...
Μιλούσαμε....Ενώ θα μπορούσε να μου κάνει φραγη...Αυτος με παίρνει τηλέφωνα..
Μου δίνει ελπίδες...λέγοντας μου σε θέλω λίγο...Τρελαινεται
Όταν κλεινω το κινητο...Με αλλα λόγια σα να με συντηρεί...Όταν τον ρώτησα γιατί το κάνει αυτο...Γιατί μου πετάς ψίχουλα;Μου απαντησε.Αν δε θες δε σου πεταω ούτε αυτα!!!!!!
- 19-01-2014, 02:14 #32
19-01-2014, 02:16 #33
19-01-2014, 02:21 #34
Αρκετά ωραία...Και μου την πέφτουν και άλλοι.Αλλα εγω αυτόν θέλω...
Κόλλησα...Αλλα θα βάλω τα δυνατά μου να μη τον ξαναστειλω.
Εξάλλου έχω και διάβασμα...Γιατί μου είπε ότι με γουστάρει λίγο...με κρατάει έτσι ε;
19-01-2014, 02:30 #35
19-01-2014, 02:56 #36
19-01-2014, 03:03 #37
19-01-2014, 08:35 #38
Βασικά νομίζω λειτουργώ έτσι γιατί δε βγαίνω έξω να γνωρίσω κόσμο.Είμαι όλη μέρα κλεισμένη μέσα
λόγω των γονιών μου.Απο παιδιά έτσι είμαστε.Χωρίς φίλους κλπ..Ίσως εάν
φύγω και γνωρίσω κόσμο θα το λν ξεπεράσω.
19-01-2014, 09:21 #39
19-01-2014, 09:39 #40
Βασικα τωρα ετσι και αλλιως δε γινεται τπτ.Μας χωριζουν χιλιομετρα.Φυσικα και οταν μου φερεται ετσι τον βριζω και
εγω!Απλά αυτος το κάνει συνέχεια.Με τη δικαιολογία ότι με απομακρύνει με τον τροπο του.Με μνμτα όλα αυτα.Όταν συναντιομασταν ήταν τρυφερος.Εκτος
απο δυο σφαλιάρες πάνω στο πάθος.Αυτο που δε κατάλαβα είναι γιατί προσφέρθηκε να
με βοηθήσει...Του χω μιλήσει για όλα όσα περναω με τους δικούς μου και μου είπε..
Θα σε βοηθήσω εγω...Χωρίς ανταλλάγματα...Μάλιστα μια φορα πριν φύγει γιαθεσσαλονικη φοβόμουν ότι θα με σπάσει
στο ξύλο ο μπαμπάς γιατί είχαμε τσακωθει και μου είπε...Πάρε τα κλειδιά και μείνε
σπίτι μου.Εγω θα λειπω τρεις τεσερις μέρες...Και κάπου εκεί ρε παιδιά μπερδευομαι..
Και λέω...ρε γαμωτο..Δε μπορεί να είναι τόσο κακός...Μουπροσφερε βοήθεια τη στιγμή που τη χρειαζομουν ενώ
δε το κανε κανένας άλλος!
19-01-2014, 10:20 #41
δεν μιλησα για τον χαρακτηρα του δηλαδη αν ειναι κακος η καλος αλλα απο την συμπεριφορα του που ειναι τρελη και απο το οτι σου ζητησε να κανετε παρτουζα καταλαβαινεις οτι κατι δεν παει καλα με αυτο το ατομο
ενταξει ειναι λογικο να αισθανεσαι ερωτευμενη γιατι ειναι ο πρωτος που ειχες καποιου ειδους σχεση αλλα προσπαθησε να δεις και λιγο παρακατω.
πιστευεις οτι σε βοηθαει γιατι σε αγαπει ή το κανει για να σε εκμεταλλευεται?δεν αμφιβαλλω στο οτι μπορει να αισθανεται κατι για σενα,, αλλα το να απομακρυνεται,να σου σπαει που και που τα νευρα με τον τροπο του,να σου λεει οτι εισαι αβγαλτο και σε κανει οτι θελει δειχνει οτι εχει καποια αποθημενα απο το παρελθον και ξεσπαει πανω σου..
ξερεις τιποτα γι αλλες σχεσεις που ειχε στο παρελθον?
και απο την αλλη δες και τον εαυτο σου.
αξιζει να χωθεις σε μια τετοια σχεση ή θα σου ειναι επιζημια?
και εγω προσωπικα πιστευω οτι περισσοτερο παθος αισθανεσαι γι αυτον παρα ερωτα
19-01-2014, 10:24 #42
19-01-2014, 10:32 #43
Μου έχει πει...Όλες οι γυναίκες είναι πουτανες...του είπα για ένα παιδί που μου την έπεφτε
και δε τον ήθελα...Και μου λέει..Όλες είστε πουτανες.Γι αυτο και εμείς γινόμαστε κακά παιδια...
Του λέω..Αυτο έγινε με σένα;Μου λέει..Ναι.Κάπως έτσι ξεκίνησα..Δε μου μίλησε πολυ για το παρελθόν του.
Μόνο μου είπε μια φορα όταν του είπα..Ποναω...Μου είπε..Και γω έχω πονέσει πολυ...Έχω καεί απο γκομενες...
Ξέρετε τι με τρελαίνει;Ότι πιστεύω είναι. Πληγωμενος....Απωθημένα ίσως δε ξέρω..
Αλλα ίσως είναι πληγωμενος και φερεται έτσι...Και θέλω να τον κάνω να νιώσει αλλιώς....
Είμαι ανώμαλη ε;Η πολυ ρομαντική;Δε μου απαντησε απο χθες.Με κρατάει σε αγωνία μάλλον...Του έστειλα τρία μνμτα σήμερα..θα σε
πάρω τηλ...Θα σε πάρω σε λίγο...Τπτ!Του είπα σε μισή ωρα σε παίρνω.Δεν απαντησε.Εάν δεν απαντησει τι να κάνω;Του στέλνω ένα αποχαιρετιστηριο και τέλος;
19-01-2014, 10:47 #44
Μου έχει πει...Όλες οι γυναίκες είναι πουτανες...του είπα για ένα παιδί που μου την έπεφτε
και δε τον ήθελα...Και μου λέει..Όλες είστε πουτανες.Γι αυτο και εμείς γινόμαστε κακά παιδια
αυτο λεει πολλα...βρηκε καλο εδαφος για να ξεσπασει το μισος του πανω σου..εννοω οτι εσυ διαφερεις απο αλλες που τον ''καψαν'' στο παρελθον και μπορει να σου σπαει τα νευρα χωρις να φοβαται τις συνεπειες...πρεπει να του φερθηκαν πολυ σκαρτα
γιατι δεν προσπαθεις να συζητησεις μαζι του για το πως αισθανεσαι ?(εννοω να του πεις τι σε ενοχλει και τι δεν αντεχεις στον χαρακτηρα του και απο την αλλη να του ξεκαθαρισεις τον εαυτο σου και οτι δεν εισαι *******)
αυτη η συζητηση πρεπει να γινει απο κοντα οχι τηλεφωνικα και οχι απαραιτητα για να τα βρειτε , αλλα για να του ξεκαθαρισεις την θεση σου ακομα και αν δεν ξαναβρεθειτε ποτε
πάρω τηλ...Θα σε πάρω σε λίγο...Τπτ!Του είπα σε μισή ωρα σε παίρνω.Δεν απαντησε.Εάν δεν απαντησει τι να κάνω;Του στέλνω ένα αποχαιρετιστηριο και τέλος;
αυτο θα το αποφασισεις εσυ
19-01-2014, 11:31 #45
Τώρα είναι αδύνατον να συναντηθούμε.Του έστειλα ένα τελευται ο μειλ...
Του είπα ότι τον συγχωρώ...Για όλα..Ότι πρέπει να βρεθούμε να μιλήσουμε..
Και τώρα νιώθω ανακούφιση...Γιατί αφού του είπα σε συγχωρώ αποφάσισα να μη του ξαναστειλω...
Θα συγκεντρωθω στο διάβασμα μου...Μπορεί να είναι πληγωμενος αλήθεια...εννοώ ρε παιδια..
Γουστάρει να με κάνει να κλαίω...Και με έπαιρνε τηλ την προηγούμενη φορά..θέλω να σ ακούσω να κλαις!!!!Τι έχει
ρε γαμωτο.....τι μπορεί να έχει...Όταν με σφαλιαρισε του είπα..Πήγαινε σε ψυχολόγο..Όχι!δε μου χρειάζεται...Μόνο με σένα μου έτυχε..
Δε το χω ξαναπάθει..Γιατί μόνο με μένα δε κατάλαβα ποτέ!!!!