Καμια παρεα... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18
    Junior Member
    Quote Originally Posted by bagmad View Post
    k egw file nomiza oti eixa 2 kalous filous alla me to pou vrhkan gomena ante geia xa8hkan k me grapsan mhn pw pou... kai egw edw kai 1-2 vdomades niw8w kapws monos k oute egw exw kopela k dn eimai k sta kalytera m mono ypomoni mporw na s pw na kaneis k na sai pio aisiodoksos ;)
    φιλε να σου πω την αληθεια, δεν ειχα τετοιο θεμα με τις παρεες μου μεχρι στιγμης. μπορει να ειχαμε τα θεματα μας και να το εχουμε διαλυσει πλεον αλλα δεν χανομασταν οταν επαιζε γυναικα. αυτο πρεπει να το πω... τωρα οσον αφορα το θεμα της αισιοδοξιας, δυσκολο αν και το παλευω, ωρες ωρες με πιανουν κατι μαυρες σκεψεις και δεν με χωραει ο τοπος.... αλλα το βελτιωνω. :p

Junior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Αίσθημα μοναξιας εμφανίζεται επίσης όταν οι παρέες σου ειναι αυτό που ονομάζεις "ελαφριές κι εσυ επιζητας μια βαθυτερη ουσιαστική επικοινωνία και δεν την βρισκεις. Ωστοσο αμα βρεθεις σε τετοια κατασταση προτιμας το μαζι τους κι ας ειναι επιφανειακές κι ανουσιες οι σχεσεις παρά το τελείως μόνος, επειδη πάντα το δευτερο ειναι χειροτερο απ το πρωτο.
    Αμα επιμενεις να ανεχεσαι τον αλλο που σε υποτιμα και σε μειωνει τελικά θα μεινεις μόνος. Αυτους που δεν τους σεβονται τελικά τους εγκαταλείπουν ή τους έχουν για να τους εκμεταλλεύονται και να ξεσπουν οταν εχουν απωθημενα. Οταν όμως αντιδρασεις έχεις αρκετες ελπίδες ο αλλος να σε σέβεται και να σε υπολογίζει, έστω κι αν λόγω της αντιδρασης σου ψυχραθουν οι σχεσεις σας ή γινεται εχθροι.
    Μπορει η λύση να ναι να ξέρεις να χειριζεσαι προς οφελος σου τα χαρακτηριστικα του αλλου που σε ενοχλουν δεδομενου ότι δύσκολα βρίσκεις το τελειο στις διαπροσωπικες σχεσεις.
    Ακριβως επειδη αντιδρω, οι σχεσεις μου εχουν ψυχρανθει με πολλους. Γι αυτο και πολλες φορες αναρωτιεμαι αν εχω λαθος. Απο την αλλη ομως, το ποτηρι καπου ξεχυλιζει, δεν μπορεις να ανεχεσαι τα παντα. Αλλα οπως ειπες σε σεβονται και σε υπολογιζουν. Η πυγμη σου κανει την παρουσια σου ισχυρη μεσα στους κυκλους σου.

Τωρα οσον αφορα αυτους που ξερουν να "ελισσονται", ειναι σπανιοι. Χειριζονται τους αλλους με τροπο ευφυη θα ελεγα. Πολλοι εναλλασονται μεταξυ ειρωνιας και σοβαροτητας χωρις να παιρνει κανεις ειδηση. Ξερω 1-2 τετοια ατομα. Επειδη ομως δεν το εχω αυτο το "ταλεντο" προσαρμοζομαι με τα standard του χαρακτηρα μου. Η ειλικρινια και το σωστο timing ειναι το παν...

Εκει που η σταση τους εναντι σου δεν σηκωνει τιποτα αλλο παρα μονο αντιδραση διοτι διαφορετικα εγινες θυμα και κορόιδο αντέδρασε, μονο μην κολώνεις να το κανεις αυτο και μη σε νοιαζει αν θα σου γυρισουν την πλατη ή αν θα σου γινουν εχθροι.
    Αυτοι που περιγραφεις στη δευτερη παραγραφο μαλλον ειναι τα λεγομενα λαμόγια. Αυτοι που η μεσω εξαπατησης εκμεταλλευση του αλλου ειναι στο αιμα τους. Έλισσονται μ αυτο τον τροπο για να γινεται το δικο τους δια της πλαγίας οδού και χωρις ο αλλος να το παιρνει ειδηση. Φευγε μακρια απ αυτους ή η απαντηση σου σε ότι σου ζητανε, εκπαιδευσε τον εαυτο σου γι αυτο, να ειναι το όχι, κι αν δεν σηκωνουν το όχι η αντιδραση όπως ειπαμε. Θα μου πεις ωραια τα λεω, ξερω κι εγω όπως και εσυ πως στην πραξη δεν ειναι και τοσο ευκολα τα πραγματα αφου η συναναστροφη με τετοιους ανθρωπους ειναι για εμας που μας αρεσει η ειλικρινεια ενα σπασιμο νευρων. Αλλα χωρις αρνηση κι αντιδραση δεν μπορεις να επιβιωσεις μαζι τους, και μην εχεις τη ψευδαισθηση ότι με το να τους κανεις χατιρια ή να εισαι συνεπης μαζι τους ότι θα τους κανεις φίλους.
    Μ' αυτους που δεν σε συνδεει φιλία μαθε οι σχεσεις σου μαζι τους να ειναι στην ουσία ενας στοχος αποκομισης δικου σου οφελους.
    γιάννης

Page 2 of 2 FirstFirst 12