Ειναι λαθος να θελω να παω μαζι της στο ταξιδι? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Pandemonium View Post
    Δεν εχει δωσει κανενα δικαιωμα και συμπεριφερεται τυπικα απο οτι μου λεει αλλα επειδη την ξερω πολυ καλα ξερω οτι ειναι χαμηλων τονων και ισως δεν κανει τιποτα "λογω ευγενειας" αν της πουνε κατι ισως απλα το περασει ετσι και δεν πει τιποτα για να μην συνεχιστει αντι να πει κατι και να τους το κοψει.

Ειχε τυχει πιο παλια στα 20 της οταν δεν ειχαμε ακομα γνωριστει, στο μετρο ενας μαλακας να της πιασει το μπουτι και αυτη δεν του ειπε τιποτα, τον αγνοησε μου ειπε για να μην συνεχιστει η κατασταση και γενικα ας πουμε με τους γονεις της που της λενε καποια ασχημα πραγματα για εμας δεν καθεται να τους αντιμετωπισει οσο θα πρεπε, ολα αυτα μαζι μου εχουν δωσει μια εικονα οτι δεν μπορει να προστατευτει και φοβαμαι οτι αν της πουνε κατι δεν θα μου το πει κιολας.

Δηλαδη αν δεν ανυσηχουσα καθολου αν δεν ζηλευα καθολου δεν θα ηταν χειροτερο? εμενα στο μυαλο μου να μην ζηλευεις ειναι χειροτερο αλλα ξερω οτι εγω ζηλευω πιο πολυ απο οσο θα πρεπε, αυτο προσπαθω να το βελτιωσω αλλα δεν νομιζω να καταφερω ποτε να μην ζηλευω ΚΑΘΟΛΟΥ.

Αν την εμπιστευομαι 99% πως θα φτασω στο 100% ?? νομιζω αυτο το 1% ειναι που μου αρρωσταινει το κεφαλι και δεν ξερω πως να το φτιαξω...
    100% εμπιστοσυνη, ουτε στον εαυτο σου δεν μπορεις να εχεις.
    μια χαρα ειναι το 99. η ανησυχια σου λοιπον, ειναι για ΠΟΛΥ κατω του 99.
    φροντισε οχι να αποκτησεις περισσοτερη εμπιστοσυνη αλλα να κοντρολαρεις την πιεση που ασκεις και την ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ.
    ο απολυτος ελεγχος ειναι στο μυαλο σου και μονο, δεν υφισταται στην ρπαγματικη ζωη.

μια σχεση την κρατας γιατι κρατας το ενδιαφερον του συντροφου σου, στην παρεα, στο σεξ, τον καλυπτεις συναισθηματικα. δεν την κρατας με ασφυκτικο ελεγχο.την ματια στην ζωη της πρεπει να στην παραχωρει η ιδια οχι να τον ζητας εσυ. εκεινη να ειναι διαφανης και αξιοπιστη και να μη δινει δικαιωματα, να μη κρυβεται να μη σε αποκλειει , να σου ζηταει να συμμετεχεις, οχι εσυ να ζητας και να κανεις τον φυλακα...
    θα μενει μαζι σου οσο θα εισαι γι αυτην, ο καλυτερος απο ολους οσους ξερει, δεν μπορεις να δεσεις κανεναν απο το ποδι.
    μην απομυθοποιεισαι στα ματια της με τοση ανασφαλεια...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    100% εμπιστοσυνη, ουτε στον εαυτο σου δεν μπορεις να εχεις.
    μια χαρα ειναι το 99. η ανησυχια σου λοιπον, ειναι για ΠΟΛΥ κατω του 99.
    φροντισε οχι να αποκτησεις περισσοτερη εμπιστοσυνη αλλα να κοντρολαρεις την πιεση που ασκεις και την ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ.
    ο απολυτος ελεγχος ειναι στο μυαλο σου και μονο, δεν υφισταται στην ρπαγματικη ζωη.

μια σχεση την κρατας γιατι κρατας το ενδιαφερον του συντροφου σου, στην παρεα, στο σεξ, τον καλυπτεις συναισθηματικα. δεν την κρατας με ασφυκτικο ελεγχο.την ματια στην ζωη της πρεπει να στην παραχωρει η ιδια οχι να τον ζητας εσυ. εκεινη να ειναι διαφανης και αξιοπιστη και να μη δινει δικαιωματα, να μη κρυβεται να μη σε αποκλειει , να σου ζηταει να συμμετεχεις, οχι εσυ να ζητας και να κανεις τον φυλακα...
    θα μενει μαζι σου οσο θα εισαι γι αυτην, ο καλυτερος απο ολους οσους ξερει, δεν μπορεις να δεσεις κανεναν απο το ποδι.
    μην απομυθοποιεισαι στα ματια της με τοση ανασφαλεια...
    Τα λογια σου νομιζω με βοηθησαν να καταλαβω την γυναικεια πλευρα πιο πολυ απο ολα τα αλλα, ευχαριστω, ολα βγαζουν νοημα οπως τα λες.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    και μονο που το διαβασα πνιγηκα. Καταλαβαινω απολυτα την κοπελα σου, εχω βρεθει στη θεση της, δεν ειναι καθολου ευχαριστη. Δεν της εχεις εμπιστοσυνη με αυτα που λες οτι επηρεαζεται κτλ κτλ. Αυτα ειναι δικαιολογιες σου για να την ζηλευεις. Ουχι λογοι. Συνηθως δε, αυτος που εχει τους πολλους φοβους και ανασφαλεια για τον συντροφο του αυτος κανει ο ιδιος την πατατα. Μου εχει τυχει δις. Αλλαξε ρεπερτοριο πριν κανει φτερα.

Senior Member
    Ο σκοπος μου παντως δεν ειναι να την κανω να πνιγει η να νιωσει ασχημα, δεν ειχα καταλαβει οτι βγαινει ετσι...παντως σημερα μου ειπε οτι θα παει και ο πατερας της που ειναι και ο προισταμενος της και ενιωσα πολυ καλυτερα που δεν θα ειναι μονη της.

Senior Member
    Ο σκοπος μου παντως δεν ειναι να την κανω να πνιγει η να νιωσει ασχημα, δεν ειχα καταλαβει οτι βγαινει ετσι...παντως σημερα μου ειπε οτι θα παει και ο πατερας της που ειναι και ο προισταμενος της και ενιωσα πολυ καλυτερα που δεν θα ειναι μονη της.
    ελα βρε παιδι, που δουλευει στην δουλεια του πατερα της και φοβασαι μη την βιασουν!!!!!!
    σε αυτη την περιπτωση, ΜΟΝΟ αν το θελει η ιδια μπορει να την πλησιασει καποιος, κι αν το θελησει, να εισαι βεβαιος, οτι οχι σε ταξιδι, οχι στο γραφειο, αλλα και σε μπουκαλι να την κλεισεις και να καθεσαι απο πανω, μπορει να το κανει :)

Banned
    βασικα δεν ειναι κακο να ενδιαφερεται κανεις για καπιον αλλα οταν ενδιαφερεσαι πολυ μπορει να παρεις κ αχαριστια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ελα βρε παιδι, που δουλευει στην δουλεια του πατερα της και φοβασαι μη την βιασουν!!!!!!
    σε αυτη την περιπτωση, ΜΟΝΟ αν το θελει η ιδια μπορει να την πλησιασει καποιος, κι αν το θελησει, να εισαι βεβαιος, οτι οχι σε ταξιδι, οχι στο γραφειο, αλλα και σε μπουκαλι να την κλεισεις και να καθεσαι απο πανω, μπορει να το κανει :)
    Άνετα! Με το φελλό!

Senior Member
    Ποτε δεν μου αρεσε αυτη η εκφραση, πρωτον γιατι και ο αντρας μπορει να το κανει αν το παμε ετσι και δευτερον γιατι ξεφτιλιζει και υποβαθμιζει την γυναικα....

Senior Member
    Ποτε δεν μου αρεσε αυτη η εκφραση, πρωτον γιατι και ο αντρας μπορει να το κανει αν το παμε ετσι και δευτερον γιατι ξεφτιλιζει και υποβαθμιζει την γυναικα....
    βεβαιοτατα και για ανδρα ισχυει εξισου!!! ουτε λογος! για γυναικα δεν ενδιαφερεσαι εσυ? αυτος ειναι ο μονος λογος που μιλαμε για γυναικα.
    αν μιλας για τον "φελλο", εγω παλι νομιζω οτι ξεφτιλιζει και υποβαθμιζει αυτες που το κανουν, οχι ολες τις γυναικες και ολους τους ανδρες :rolleyes:
    Last edited by Remedy; 23-01-2014 at 15:05.

Page 2 of 2 FirstFirst 12