Ο Παριος ειναι κεφτες (ΜΟΝΑΞΙΑ)
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
    Junior Member

Ο Παριος ειναι κεφτες (ΜΟΝΑΞΙΑ)

Πιο καλη η μοναξια και πιπες...

Δεν παλευεται αλλο. Δηλαδη παλευεται, μερα με την μερα, ωρα με την ωρα. Περναει η ζωη περιμενοντας κατι καλυτερο να ερθει αλλα καποια βραδυα καταλαβαινεις οτι περιμενεις αυτες τις καλυτερες μερες παρα πολυ καιρο.
    Ειναι δυσκολο αλλα ταυτοχρονα πιο ευκολο απο το να μην το εχεις. Καμια φορα προσπαθω να πεσω στην καψουρα με καποια γκομενα ωστε να ξεχασω τα πιο βαρια μου προβληματα. Και τα καταφερνω. Ενα ******** πλασεμπο, μια αυθυποβολη που λειτουργει αλλα για λιγο. Ασε που εχω αρχισει να χτιζω ανοχη σιγα σιγα στην θεραπεια....

Δεν εχω κυριολεκτικα εναν φιλο. Κυριολεκτικα ομως ουτε εναν. Σοβαρα, δεν κανω πλακα. ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ. Εδω και καιρο, πολυ καιρο. Και αδυνατω να χτισω φιλια με καποιον. Αρχικα γιατι δεν εχω καποιον να βγω και γνωρισω κοσμο (δικαιολογια στον εαυτο μου) και κυριως γιατι δεν μπορω. Ταξιδευω καμια φορα. Εδω και εκει γνωριζω κοσμο. Διαφοροι τυποι ανθρωπων.Ενας στους δεκα ειναι σοβαρος ανθρωπος που απλα εχει βαρεθει να καθεται στο καραβι και να κοιταζει την θαλασσα φουμαροντας. Οχι σαν αυτα τα φλυαρα αρχιδια που σε γεμιζουν με βλακιες. Εγω λιγο πιο εκει, οποτε θα αρχισει να πιανει την κουβεντα. Ματαια. Με το ζορι να μου βγαλει λεξη. Εξαλλου πως να κρατησεις φιλια με καποιον που γνωρισες σε ταξιδι...

Καθε βραδυ αλκοολ. Αλλες φορες περισοτερο αλλες λιγοτερο. Τσιγαρα, πολλα τσιγαρα και μια συνεχης αποβλακωση στον υπολογιστη...

Τιποτα δεν εχει νοημα, τιποτα δεν με γεμιζει,τιποτα δεν εχει ουσια. Διαολε, δεν ξερω καν γιατι το εγραψα αυτο το κειμενακι. Και δεν εγραψα ουτε το 5% απο αυτα που ηθελα. Πονεσαν τα χερια μου τωρα απο την αβολη σταση που εχω παρει. Το ουισκι και τα τσιγαρα τελειωνουν, καληνυχτα.

Senior Member
    σε νιωθω φιλε ,ισως το ξερεις αλλα θα στο πω κι εγω ...δεν εισαι ο μονος.
    ειλικρινες κειμενο
    δεν μπορω να σου στειλω π.μ αλλα θα σου στειλω μεσω αλλου αυριο-μεθαύριο
    -οσο για το τραγουδι είναι αυτό ακριβως που ειπες -πιπες!

Quote Originally Posted by Umarex View Post
    Πιο καλη η μοναξια και πιπες...

Δεν παλευεται αλλο. Δηλαδη παλευεται, μερα με την μερα, ωρα με την ωρα. Περναει η ζωη περιμενοντας κατι καλυτερο να ερθει αλλα καποια βραδυα καταλαβαινεις οτι περιμενεις αυτες τις καλυτερες μερες παρα πολυ καιρο.
    Ειναι δυσκολο αλλα ταυτοχρονα πιο ευκολο απο το να μην το εχεις. Καμια φορα προσπαθω να πεσω στην καψουρα με καποια γκομενα ωστε να ξεχασω τα πιο βαρια μου προβληματα. Και τα καταφερνω. Ενα ******** πλασεμπο, μια αυθυποβολη που λειτουργει αλλα για λιγο. Ασε που εχω αρχισει να χτιζω ανοχη σιγα σιγα στην θεραπεια....

Δεν εχω κυριολεκτικα εναν φιλο. Κυριολεκτικα ομως ουτε εναν. Σοβαρα, δεν κανω πλακα. ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ. Εδω και καιρο, πολυ καιρο. Και αδυνατω να χτισω φιλια με καποιον. Αρχικα γιατι δεν εχω καποιον να βγω και γνωρισω κοσμο (δικαιολογια στον εαυτο μου) και κυριως γιατι δεν μπορω. Ταξιδευω καμια φορα. Εδω και εκει γνωριζω κοσμο. Διαφοροι τυποι ανθρωπων.Ενας στους δεκα ειναι σοβαρος ανθρωπος που απλα εχει βαρεθει να καθεται στο καραβι και να κοιταζει την θαλασσα φουμαροντας. Οχι σαν αυτα τα φλυαρα αρχιδια που σε γεμιζουν με βλακιες. Εγω λιγο πιο εκει, οποτε θα αρχισει να πιανει την κουβεντα. Ματαια. Με το ζορι να μου βγαλει λεξη. Εξαλλου πως να κρατησεις φιλια με καποιον που γνωρισες σε ταξιδι...

Καθε βραδυ αλκοολ. Αλλες φορες περισοτερο αλλες λιγοτερο. Τσιγαρα, πολλα τσιγαρα και μια συνεχης αποβλακωση στον υπολογιστη...

Τιποτα δεν εχει νοημα, τιποτα δεν με γεμιζει,τιποτα δεν εχει ουσια. Διαολε, δεν ξερω καν γιατι το εγραψα αυτο το κειμενακι. Και δεν εγραψα ουτε το 5% απο αυτα που ηθελα. Πονεσαν τα χερια μου τωρα απο την αβολη σταση που εχω παρει. Το ουισκι και τα τσιγαρα τελειωνουν, καληνυχτα.
    Και εγώ μια απο τα ιδια , καλοσήρθες στο club .... η ουρά είναι μεγάλη

Junior Member
    Θα σου 'λεγα οτι το να γεμιζεις τη μιζερια σου με τσιγαρα και υπολογιστη δεν ειναι ποιοτικο αλλα οντας σε μια φαση σαν τη δικη σου, δεν στο λεω, γιατι ξερω οτι πια δεν εχει μεινει τιποτα να κανεις. Ειναι προτιμοτερο να γεμιζεις το κενο με σκατα παρα να το αφηνεις κενο, σωστα; Δεν ξερω. Παντως και γω αυτο κανω.

Με τις παρεες η λυση ειναι να βρεις δυο κατηγοριες ανθρωπων και εκει να στοχεψεις την κοινωνικοποιηση σου. 1)Αυτους που περνανε τα ιδια σκατα με σενα (εδω και ενας ειναι αρκετος) και 2) καποιους αρκετα τρελους και αντισυμβατικους για να βλεπεις καινουρια πραγματα και να ξεχνιεσαι οσο εισαι εξω μαζι τους. Μετα απο λιγο καιρο αρχιζουν να γινονται και αυτοι λιγο σαν εσενα και ειναι σαν κοινωνικο πειραμα να τους βλεπεις να κανουν κυνικα σχολια. Α και το να γινεις και συ λιγο τρελος και αντισυμβατικος βοηθαει.

Εγω αυτο εχω κανει και η παρεα ειναι το μοναδικο πραγμα στο οποιο ειμαι κομπλε. Και μη φανταστεις πως ειμαι κοινωνικος. Μισω την ανθρωποτητα και μιλαω λιγο.

Επισης γραφε οτι θελεις να πεις, νομιζω αυτος ειναι ο σκοπος του φορουμ.

Member
    Εγω πω οτι ειναι υποτιμητικο για τους κεφτεδες να λες τον Παριο κεφτε.

Senior Member
    Αν δεν βάλεις έστω και έναν στόχο στην ζωή σου,έτσι θα αισθάνεσαι συνέχεια....
    Η μοναξιά όντως δεν είναι καλό πράγμα-αλλά προσπάθησε να την αλλάξεις-αλλάζοντας πρώτα τα ενδιαφέροντα σου και την ψυχολογία σου,έπειτα όλα θα έρθουν μόνα τους.....

Να ξέρεις ότι οι άλλοι που γνωρίζουμε είναι ο καθρέφτης μας...!

Αλήθεια ναυτικός είσαι;