Results 1 to 2 of 2
Thread: Ειμαι σε διλημμα
-
25-01-2014, 17:15 #1
Ειμαι σε διλημμα
Γεια σας, ειμαι 18 χρονων και πηγαινω στιβο 4 μηνες τωρα(γιατι προετοιμαζομαι για τεφαα). Στο τμημα μου ειναι και ενα κοριτσι. Καθε φορα που πηγαινω ομως στο σταδιο βλεπω πολλα παιδια να κανουν την προπονηση τους. Καθε φορα που πηγαινω στην προπονηση βλεπω μια κοπελια που απο την πρωτη στιγμη που την ειδα μου αρεσε. Και καθε φορα την κοιταω καποιες φορες, κοιταει κ αυτη. Ετυχε να ειμαι μονος μου σε μια προπονηση(δν ειχε ερθει η κοπελια απο το τμημα μου) και εκει που ειμουν ετοιμος να της μιλησω περναει απο διπλα μου και μου μιλαει αυτη πρωτη αλλα ειπαμε ενα γεια μιας και εκεινη την στιγμη εκανε ζεσταμα αυτη. Μετα ομως που τελιωσε την κοιταξα και μου χαμογελασε της χαμογελασα κτλπ..Μετα απο λιγο πλησιασαμε ο ενας στον αλλο και μιλουσαμε ετσι γνωριστηκαμε καλυτερα. Μου πετουσε και κατι υπονοουμενα οτι δεν ερχομαστε με τετοια στην προπονηση(γιατι ειχα ενα τσιμπημα απο κουνουπι στο λαιμο που εμοιαζε με πιπιλια). Ε μιλησαμε ακομα ειπαμε διαφορα και μολις τελιωσα την προπονηση της ειπα γεια και εφυγα. Την επομενη που πηγα προπονηση ηταν και αυτη απο το τμημα μου. Και ξαναειδα την κοπελια που ειχαμε μιλησει. Εε εκεινη την μερα δεν πολυμιλησαμε οπως την πρωτη(δν ξερω γιατι). Τεσπα, λοιπον ηθελα να παρω της μιλησω λιγο περαιτερω φευγοντας γιατι εχει αρχισει και μου αρεσει σε επιπεδο(την γουσταρω) αλλα ηταν εκει και εκανε διατασεις με αλλα παιδια του τμηματος της και δεν μπορεσα. Ειμαι σε διλημμα, δεν ξερω να την πλησιασω? η οχι? Και αν να της πω να βγουμε, η να παρω αρχικα τον αριθμο της και μετα κατι τετοιο?
Last edited by unknown11; 25-01-2014 at 20:05. Reason: @
- 25-01-2014, 17:52 #2
χμμμ αν της ελεγες κατι τετιο τι θα εκανε? http://www.youtube.com/watch?v=MOYva5IwsF0