ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
    Junior Member

Exclamation ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ?

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΚΕΨΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΘΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΘΟΛΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΜΙΑ ΑΚΡΗ.ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΛΑΘΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ...ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ Η ΕΛΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ (ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ) ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ,ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΦΑΣΗ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΕ) Η ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ,ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΕ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ Η ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΛΕΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΠΟΥ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΦΥΓΩ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΠΑΝΤΑ ΞΑΝΑ ΓΥΡΝΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.ΓΙΝΑΝ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΑΥΤΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΤΑΝ ΟΠΟΤΕ ΗΘΕΛΕ ΕΓΩ ΥΣΤΕΡΙΑΖΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ...ΓΥΡΩ ΣΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΩΣΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΙΕΣΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΞΕΦΟΥΡΝΙΖΕΙ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΓΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΜΕΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑΙΑ..ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΑ ΛΕΞΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝ (ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΕΡΙΑ) ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑ ΔΩ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΞΕΚΟΒΑΜΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΜΑΣΤΕ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΩ..ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΕ..ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΣΦΕΛΕΙΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΝΩ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΩ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΑ)ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΠΙΣΩ....ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ ΕΤΣΙ..ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΛΩΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ..ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ..ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΜΙΑ..ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΑΠΕΙΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ..ΑΠΕΙΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ..ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΚΑΛΑ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ..ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ (ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΑΜΑ!)ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΣ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΤΟΥ ΛΕΣ ΠΩΣ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΣΕ ΑΓΝΟΕΙ.ΜΕ ΤΙ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ?ΜΕ ΤΙ ΛΟΓΙΚΗ?ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΞΑΝΑ (ΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ)?ΕΓΩ ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΡΙΧΝΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΦΕΡΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ..ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΙΚΑΡΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΥΤΗ...ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ...

Senior Member
    Mαριλου , οταν καποιος δηλωνει ειτε εμμεσα μεσω των πραξεων του ειτε αμεσα με τα λογια του οτι δεν θελει σχεση το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να απομακρυνεσαι .
    Προφανως εκανες λαθη , το παραδεχεσαι αλλωστε και η ιδια , το θεμα ειναι τι θα κανεις απο εδω και περα.
    Φανταζομαι τεστ εγκυμοσυνης εχεις κανει , αρα αν εισαι εγκυος πρεπει τωρα να αποφασισεις τι θα κανεις με αυτο το θεμα που ειναι και το πιο βασικο . Η υποθεση με τον τυπο εχει ληξει ηδη.
    Last edited by betelgeuse; 25-01-2014 at 12:15.

....μαριλου πόσο χρονών είσαι?

Junior Member
    ειμαι 24 και την πατησα σαν 18χρονο ξερω..αλλα πρωτη φορα εμπιστευτηκα καποιον τοσο πολυ γιατι προφανως με εκανε αυτος να τον εμπιστευτω και τελικα το μετανιωνω..δεν επρεπε να αφησω τον εαυτο μου τοσο εκτεθειμενο απλα νομιζω ετσι μαθαινουμε να μην το ξανα κανουμε..οσο για το τεστ οχι δεν εχω κανει ακομα γιατι φοβαμαι παρα πολυ γιαυτο που θα αντικρισω σιγουρα δεν μπορω να το αποφυγω απλα προσπαθω πρωτα να βαλω τις σκεψεις μου σε ταξη για να ειναι καθαρο το μυαλο μου ετσι ωστε να παρω την σωστη αποφαση..προφανως και εχει ληξει με αυτο τον ανθρωπο προσπαθω ομως να δεχτω την γαιδουρια του και τα ψεμματα που εχει πει και δεν ειναι ευκολο...

Member
    Αν μεχρι να δεχτεις τη γαιδουρια του και τα ψεμματα του, εχει αρχισει να μεγαλωνει κατι μεσα στην κοιλια σου, τοτε ετοιμασου νε δεχτεις κι αλλα πραγματα που θα πρεπει να τα αποδεχεσαι για μια ζωη. Οποτε κανε το τεστ να τελειωνεις και αν δεν εισαι εγκυος θα σου περασουν ολα.. Αν εισαι παρ τον τηλ και πες του ετοιμασου να πληρωνεις 300 ευρω το μηνα για τα επομενα 18 χρονια και σιγουρα θα αλαξει η διαθεση του και θα δεις αντιδραση!

Junior Member
    σιγα να μη περιμενω απο αυτον το οτιδηποτε οτι ειναι να κανω μονη μου θα το κανω.εχεις απολυτο δικιο τουλαχιστον εγω πρεπει να φερθω ωριμα!

Quote Originally Posted by marilou56 View Post
    σιγα να μη περιμενω απο αυτον το οτιδηποτε οτι ειναι να κανω μονη μου θα το κανω.εχεις απολυτο δικιο τουλαχιστον εγω πρεπει να φερθω ωριμα!
    Αυτό με το "να φερθώ ώριμα" ξανασκέψου το μαριλού.
    Το να κρατήσεις ΄παιδί από ένα άτομο που είναι ήδη εκτός απ τη ζωή σου, είναι μια απόιφαση που θα σας σημαδεψει (και εσενα αι το παιδι), για πάντα.
    Από τη συμπεριφορά του φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν ενδιαφέρεται άλλο και όσο τον πρήζεις, τόσο πιο μακριά θα τρέχει :)

Banned
    το οτι εισαι ακομα θολομενη οπως λες αυτο με κανει να πιστευω οτι εχει το ιδιο θεμα κ αυτος παντα ελεγα οτι οταν καπιος ελκεται απο καπιον με τη πρωτη ματια αυτο σημαινει οτι τεριαζουν τωρα εχω την εντυπωση οτι κανενας σας απο τους δυο δεν ακολουθησε τη φυση του για αυτο κ εγινε ετσι το πραγμα βασικα γινετε καπιος να σε θελει κ να σε αγνωει αν κανει τα αντιθετα απο αυτα που θελει υπαρχουν κ τετιες περιπτωσεις

Junior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    Αυτό με το "να φερθώ ώριμα" ξανασκέψου το μαριλού.
    Το να κρατήσεις ΄παιδί από ένα άτομο που είναι ήδη εκτός απ τη ζωή σου, είναι μια απόιφαση που θα σας σημαδεψει (και εσενα αι το παιδι), για πάντα.
    Από τη συμπεριφορά του φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν ενδιαφέρεται άλλο και όσο τον πρήζεις, τόσο πιο μακριά θα τρέχει :)
    ναι τα ξερω ολα αυτα και δεν εννοουσα αυτο...οπως και να χει θα πρεπει πρωτα να δω και μετα αναλογως να πραξω τωρα οτι και να λεω εικασιες ειναι..δυστηχως μου περναει απο το μυαλο πως δεν το πιστεψε καν!!!θα δειξει..

Junior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    το οτι εισαι ακομα θολομενη οπως λες αυτο με κανει να πιστευω οτι εχει το ιδιο θεμα κ αυτος παντα ελεγα οτι οταν καπιος ελκεται απο καπιον με τη πρωτη ματια αυτο σημαινει οτι τεριαζουν τωρα εχω την εντυπωση οτι κανενας σας απο τους δυο δεν ακολουθησε τη φυση του για αυτο κ εγινε ετσι το πραγμα βασικα γινετε καπιος να σε θελει κ να σε αγνωει αν κανει τα αντιθετα απο αυτα που θελει υπαρχουν κ τετιες περιπτωσεις
    αυτο δεν το νομιζω,τωρα δεν προκειται για το αν με θελει..μου εδειξε ξεκαθαρα πως την ευθυνη που του πεταξα για να αναλαβει δεν μπορει η δεν θελει το ιδιο ειναι,εκοψε λασπη οπως και να εχει

Banned
    ενας φιλος μου μου ελεγε οταν καταλαβω οτι κολαω σε κατι το αποφευγω μετα

Junior Member
    δικιο ειχε ο φιλος!μακαρι να το εκανα και εγω αυτο θα ειχα αποφυγει πολλα τωρααα!

Banned
    α εσεις μιαζετε κ ολας...

Junior Member
    ο καθενας νομιζω πως θα ευχοταν να μπορουσε να το κανει αυτο..αποφευγεις πολλα..δεν πληγωνεσαι και στο τελος δεν βρισκεσαι σε αδιεξοδες καταστασεις..γιατι τι να το κανω αν θα γυρισει σε ενα μηνα και μου ζητησει συγγνωμη..απο τη στιγμη που ολο το αγχος το τραβω μονη:)

Δουλευεις;

Page 1 of 2 12 LastLast