den kserw ti mou ginetai. voitheia - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    Banned
    αρχινα καταρχην να μην λες ψεματα στον εαυτο σου (το οποιο κανεις κατα κορον) και στην συνεχεια επεκτασου στους γυρω σου....
    Το να λεμε ψεματα συνηθως ειναι γιατι θελουμε να φερω την πραγματικοτητα μας στα μετρα μας, ιδιως οταν αυτο δεν ειναι εφικτο.
    Παρε μια κουβερτα και σκεπασου, κοιτα να σκεπαζεσαι ολοκληρη, ουτε να περισευει κατα πολυ, αλλα ουτε να ειναι κοντη.
    Η κουβερτα αυτη ειναι η ζωη σου και με αυτη πρεπει να πορευτεις.

Administrator
    anadyomeni,
    θερμή παράκληση,
    όχι greeklish σε αυτό το φόρουμ.

http://www.e-psychology.gr/index.php?option=com_content&task=view&id= 219&Itemid=

Ευχαριστώ
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Junior Member
    Θέλω να πω ένα Ευχαριστώ σε όσους αφιέρωσαν χρόνο να μου δώσουν συμβουλή, δύναμη και κουράγιο όταν έφτασα να πιστεύω πως έχω χάσει το παιχνίδι...

Ευχαριστώ Vince, Sofia, lef, nama, fly, krino... τα λόγια σας μου εδωσαν ωθηση να τολμήσω να ζήσω τη ζωη μου....

έχουν αλλάξει πολλά απο τότε.... έχω βρει τη δύναμη να ζω με την αλήθεια μου στην αλήθεια μου για την αλήθεια μου...
    κι να πιστέψω πως όπως μπορώ να χάνω στο παιχνίδι μπορώ κι να κερδίζω... εξαρτάται μόνο με τι κινήσεις αποφασίζω να παίζω.... θέλω πολλή δουλειά ακόμη αλλά τουλάχιστον είμαι πλέον στο σωστό δρόμο με την κατάλληλη ταχύτητα....

ευχαριστώ....

Senior Member
    Originally posted by anadyomeni
    έχουν αλλάξει πολλά απο τότε.... έχω βρει τη δύναμη να ζω με την αλήθεια μου στην αλήθεια μου για την αλήθεια μου...
    κι να πιστέψω πως όπως μπορώ να χάνω στο παιχνίδι μπορώ κι να κερδίζω... εξαρτάται μόνο με τι κινήσεις αποφασίζω να παίζω.... θέλω πολλή δουλειά ακόμη αλλά τουλάχιστον είμαι πλέον στο σωστό δρόμο με την κατάλληλη ταχύτητα....

ευχαριστώ....
    ειδες λοιπόν που το νικ σου αποδείχτηκε προφητικό? πολύ χαίρομαι με τα νέα σου! ειλικρινα ελπίζω να συνεχίσεις ολο κ καλύτερα κ πιο δυνατή ...τα δυσκολότερα έχω την εντύπωση εμειναν πίσω...καλη συνέχεια:)

Senior Member
    ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ νικ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ;

Senior Member
    τα ονοματα που χρησιμοποιουμε

π.χ. anadyomeni

Ονουφριος

Σοφία

κλπ....

Senior Member
    από το nickname=υποκοριστικό όνομα, παρατσούκλι.

Page 2 of 2 FirstFirst 12