Results 16 to 30 of 39
Thread: Πως να κερδίσεις μαι γυναίκα?
-
27-01-2014, 13:30 #16
- In this old house where every door is open
Έχω δει πολλέςμορφωμενες καλλιεργημένος όμορφες κ ανεξάρτητεμς να ειναι με τους χειρότερους πουθεναδες. Αυτές φαντάζομαι βγαίνουν από την κατηγορία σου γιατι έχουν ψυχολογικά. Λοιπόν τείνω να συμφωνήσω οτι άμα έχεις κάποια καλά χαρακτηριστικά πρέπει να αναζητάς κάτι ανάλογο, κ ναι η γυναίκα θέλει φροντίδα κ προσοχή κ να αισθάνεται όμορφα. Αλλά αυτό εχει να κάνει με το χαρακτήρα του άνδρα κ όχι απευθείας με την τσέπη ή τα άλογα στο αμάξι. Γιατί μπορεί νΑ ειναι πλούσιος αλλά να της φέρεται σα σκουπίδι. Όπως βλέπεις ο κανόνας σου μπάζει, καλή ειναι η πιο σφαιρική ματιά.
- 27-01-2014, 13:31 #17
Το χρήμα είναι τεράστιος παράγοντας στις σχέσεις επιφανειακών ανθρώπων
οπως το πες
27-01-2014, 13:35 #18
27-01-2014, 13:42 #19
"γιαυτο" είπα το ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ στο πρώτο post...
Δεν είπα ότι έχεις χρήμα και εξαγοράζεις κόσμο,αν και γίνετε...
Είπα έχεις χρήμα και προσφέρεις τα ΠΑΝΤΑ σε κάποια η οποια έχει και αυτή χρήμα,ΟΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ η να την συντηρείς,αλλα έχει ανάγκη από κάποιον ισάξιο διπλα της.
Ναι να έχει χιούμορ,να είναι εμφανίσιμος,έξυπνος κλπ,αλλα αν δεν παράγει(επιτυχημένος dld)δεν βαράει κανέναν ρολο...
Δεν είπα αγοράζεις μπριζόλα,εκτος αν έχω δώσει την εντύπωση πως θεωρώ της γυναίκες κρέας...
Θες να την κερδίσεις,κερδίζεις τα πάντα,προσφέρεις τα πάντα,αν δεν μπορείς δεν μπορείς.
Ναι είσαι με αποφάγια,τα οποια αποφάγια δεν έχουν να προσφέρουν ούτε αυτά σπουδαία πράγματα.
27-01-2014, 14:19 #20
Και για να κλείσω,μιας και δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω αυτή την στιγμή,θα εξηγήσω ποιοι και ποίες ανήκουν στα αποφάγια.
Καταρχάς εξαιρούμε εμφάνιση,μόρφωση,οικονομικ ή άνεση από την εξίσωση.
Αποφάγια είναι όσοι/όσες έχουν παρατήσει όνειρα,φυτοζωούν,είναι σε μια dead end job η άνεργοι.
Αποφάγια είναι οι "όμορφοι"άνθρωποι που πουλάνε των εαυτό τους στους φραγκάτους καλικάτζαρους(γυναίκες-άντρες πουλάνε και αγοράζουν).
Αποφάγια είναι οι άνθρωποι που βολεύονται σε καταστάσεις γιατί φοβούνται να προχωρήσουν(πχ μια τύπισσα που παραμένει με έναν αποτυχημένο που της σκάει και καμια μπάτσα μια στης τόσες,γιατί την "αγαπάει",και γιατί είναι τόσο λιγοστής νοημοσύνης που δεν μπορεί να δει ότι δεν ισχύει).
Πιστεύω να κάλυψα της απορίες για το ποιοι είναι και ποιοι δεν είναι αποφάγια,και μιας και ανήκω και εγώ στην κατηγορια που μόλις περιέγραψα,προσωπικά δεν θα έμπαινα στην διαδικασία να μου την "πω".
27-01-2014, 16:32 #21
κ ομως εχει δικιο αλλα δε θελετε να το παραδεχτειτε για ακουστε αυτο http://www.youtube.com/watch?v=fwXRD-ix5mQ
27-01-2014, 16:40 #22
εγω απο οτι εχω διαπιστωσει ολες οι γυναικες δεν μιλουν ποτε για το τι θελουν πραγματικα το παιζουν αθωες περιστερες οτι ειναι υπερανω χρηματων (αχαχα καλο γελασαμε το αλλο με το τοτο το ξερεις?) κ μετα κανουν τις παπιες κ κανουν οτι δε θελουν του φταινε σχεδον τα παντα κ δε λενε τι σκεφτονται μονο βρισκουν αλλες δικαιολογιες για να συγκαλιψουν το τι πραγματικα σκεφτονται
ο πιο ευκολος τροπος για να κερδισεις μια γυναικα ειναι να πεις πεσε πιτα να σε φαω να ενδιαφερθεις επιφανειακα κ αμα ενδιαφερθει εχει καλως αλλιως next please
27-01-2014, 18:09 #23
Ακόμη ένα θέμα όπως τόσα άλλα παρόμοια που έχουν προηγηθεί,όπου οι άντρες θα υποστηρίζουν ότι το μόνο ή έστω το πρώτο που ψάχνει μία γυναίκα, είναι τα χρήματα.
Ε αφού έχετε καταλήξει, γιατί ρωτάτε;
Και στο κάτω-κάτω, αν δεν πιστεύετε τις γυναίκες, ρωτήστε έναν άντρα που τα καταφέρνει καλύτερα από σας με τις γυναίκες.
Και μη μου πείτε ότι όσοι έχουν μια γυναίκα δίπλα τους είναι πλούσιοι, γιατί τότε ζούμε στην χώρα των εκατομμυριούχων.
Γιατί, ανάμεσα σ' αυτόν που πρέπει να τον ταΐζει μια γυναίκα και σ' αυτόν που προσφέρει κότερα, υπάρχουν άπειρες διαβαθμίσεις.
Εκτός, αν τελικά το θέμα για κάποιους είναι απλά "ψάχνω γυναίκα να με συντηρεί και δυσκολεύομαι να βρω". Αν είναι έτσι, πείτε το από την αρχή, να τοποθετηθούμε επ' αυτού!
Επί της ουσίας, όλες οι γυναίκες δεν ζητάνε τα ίδια. Αν λοιπόν ξεκινάει κάποιος με αυτό το σκεπτικό και ψάχνει έτοιμες συνταγές, είναι χαμένος από χέρι.
27-01-2014, 20:19 #24
Πραγματικα με βοηθησατε παρα πολυ!!!20 Post και νομιζω μονο 1 απαντησε στην ερωτηση μου...Γενινα αποψεις ζητησα.και εγω δεν πιστευω παντως οτι τα λεφτα παιζουν τοσο ρολο τουλαχιστον στην ηλικια που ειμαι τωρα και στις γυναικες που μπορει να απευθυνομαι..
27-01-2014, 22:15 #25
- In this old house where every door is open
Η ερώτηση σου ειναι λίγο περίεργη και σηκώνει διάφορες απαντήσεις ανάλογα με τον τύπο της εκάστοτε γυναίκας την ηλικία της το μορφωτικό της επίπεδο το στάδιο ζωής στο οποίο βρίσκεται το περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσε, κτλ κτλ. Ίσως για αυτό δεν πήρες κάποια απάντηση. Από την άλλη, αν θες να το τσουβαλιασουμε το πράγμα και να απαντήσουμε υποκειμενικά μπορούμε να πούμε πχ οτι θέλουμε ειλικρίνεια, αγάπη, ενδιαφέρον, ανδρισμό με οτι αυτό περιλαμβάνει, χιούμορ και ασφάλεια. Σε καλυψα? :-p
27-01-2014, 22:25 #26
27-01-2014, 22:36 #27
28-01-2014, 06:35 #28
Τι θελει μια γυναικα για να την κερδισεις , ιδιως αν ειναι κ περιζητητη ? ΤΑ ΠΑΝΤΑ .
28-01-2014, 15:07 #29
Τα πάντα είναι σχετικά και είναι πρακτικά αδύνατο να βάλεις όλες τις γυναίκες σε ένα πλαίσιο,λόγω του ότι μιλάμε για διαφορετικές κάθε φορά προσωπικότητες.Μέχρι ενός βαθμού όμως,γιατί να μην έχουν στα κριτήρια επιλογής τους ΚΑΙ την οικονομική επιφάνεια?Κάποιον δηλαδή που να μπορεί να προσφέρει τουλάχιστον τα ουσιώδη-σε υλικό επίπεδο- σε μία σχέση?Και όσο πιο πάνω,τόσο το καλύτερο,γιατί όχι?Μαγκιά του αν τα έχει.Ειδικά όταν έχουν βλέψεις για κάτι μακροχρόνιο?Δεν θα έπρεπε να επιλέξουν κάποιον ο οποίος θα μπορεί να στηρίξει μια οικογένεια και τις τρέχουσες ανάγκες της?Δεν νομίζω οτι είναι κάτι παράλογο και κατακριτέο,ειδικά όταν και οι ίδιες έχουν μεριμνήσει για την επαγγελματική τους αποκατάσταση και διαθέτουν κάποιο εισόδημα.Το ίδιο θα συμβούλευα και εγώ την αδερφή ή την κόρη μου στο μέλλον,αν ποτέ έχω.
Οπωσδήποτε υπάρχουν και κάποιες που εκμεταλλευόμενες την εξωτερική τους εμφάνιση κυνηγάνε φραγκάτους,ανεξαρτήτου ηθικής και εμφάνισης,σίγουρα κατακριτέο,αλλά οκ,ας μην τις κάνουμε σημαία και γενικεύουμε.
Ηλίου φαεινότερο είναι το γεγονός ότι πολλοί άντρες,προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τις προσωπικές τους ανεπάρκειες και αδυναμίες,ρίχνουν το κλασσικό πια κλισέ οτι "η συγκεκριμένη κυνηγάει τα φράγκα γιαυτό και δε μου κάθισε"...Όσα δε φτάνει η αλεπού...
Η αλήθεια σχεδόν πάντα βρίσκεται κάπου στη μέση.
28-01-2014, 16:41 #30
χαχαχαχαχχαχα! εχεις τα δικια σου κι εσυ βρε αντι, αλλα σε μια τοσο γενικη απορια σαν αυτη που εκφραζεις, η θα λαβεις τοσο γενικολογες απαντησεις που δεν προκειται να σε φωτισουν καθολου: "να ναι καλος, να ναι χρυσος, να χει τις χάρες ολες", η θα λαβεις πολυ ειδικες απαντησεις που επισης δεν θα σε αφορουν. αν για παραδειγμα η σουλα τους θελει ξανθους κι εσυ δεν εισαι ξανθος, 1) θα συμπερανεις οτι δεν αρεσεις σε καμια? 2)σαμπως την ξερεις την σουλα για να ξερεις αν σου αρεσει εσενα, η αν σε αφορουν οι προτιμησεις της????
νομιζω οτι περισσοτερο θα βοηθιοσουν αν μας ελεγες τι προεκυψε με την γνωριμια που οπως ειπες σε εβαλε σε τετοιους προβληματισμους, για να σου πουμε αποψεις και ερμηνειες, παρα με μια τετοια γενικολογη συζητηση περι προτιμησεων.