ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 42 of 42
    Member
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΙΑΝΝΗ..ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ..ΝΑΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΦΑΝΤΑΡΙΚΟ ΜΟΥ,ΔΟΥΛΕΥΩ,ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ''ΠΑΝΤΑ'' ΘΑ ΒΡΙΣΚΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΜΟΥ...ΕΓΩ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΩΡΙΜΟΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ(ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ)ΘΑ ΕΙΜΑΙ...ΚΑΘΕ ΑΝΤΡΑΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ..ΕΓΩ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΟΝΟ 3 ΜΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΑΛΛΑ ΤΑΙΡΙΑΖΑΜΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ..ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ.... ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ''ΚΛΙΚ'' ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΝΟΙΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ...ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ..ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΓΑΜΟΥΣ?ΠΩΣ ΘΑ ΤΑΙΡΙΑΞΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ?ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ??

Member
    ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΛΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ,ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΕ ΕΝΑΝ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ.ΜΕ ΠΝΙΓΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΕ ΑΦΗΣΕ, ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ,ΑΚΟΥΓΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΝΕ ΠΟΛΥ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΠΕΡΙΓΥΡΟΣ.ΕΔΩ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΜΑ Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΥΡΟΣ(ΦΙΛΕΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ)ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ...ΓΙΑΝΝΗ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΛΛΑ ΕΠΙΜΕΝΩ ΣΤΟ ΟΤΙ ΑΜΑ ΒΡΙΣΕΚΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΤΡΙΓΥΡΩ.

Member
    Δε θα διαφωνήσω Αλεξ. Εσύ ήσουν μέσα σε αυτή τη σχέση και ξέρεις καλύτερα. Αυτό όμως που διακρίνω είναι ότι τα συναισθήματα της δεν ήταν τόσο δυνατά για να αντέξουν τις αντιξοότητες… Σκέψου μία ζυγαριά μέσα της… Από τη μία είναι όλα αυτά που περιγράφεις και από την άλλη η σχέση και τα συναισθήματα… σε λάθος πλευρά, δυστυχώς, έγειρε η ζυγαριά…
    Τέλος, δεν έχει κανένα νόημα να πείσεις κάποιον να είναι κοντά σου. Θα πρέπει να θέλει και να του είναι τόσο εύκολο και ωραίο που θα σου το ανταποδίδει καθημερινά… Ειδάλλως θα έχεις μία αρρωστημένη σχέση που σε κάθε στροφή θα συναντά τις ανασφάλειες, τις αμφιβολίες, τα προβλήματα κ.τ.λ.
    Ιωάννης Φραγκιαδουλάκης
    Θεσσαλονίκη

Senior Member
    Quote Originally Posted by giannisfrank View Post
    ...... δεν έχει κανένα νόημα να πείσεις κάποιον να είναι κοντά σου. Θα πρέπει να θέλει και να του είναι τόσο εύκολο και ωραίο που θα σου το ανταποδίδει καθημερινά… Ειδάλλως θα έχεις μία αρρωστημένη σχέση που σε κάθε στροφή θα συναντά τις ανασφάλειες, τις αμφιβολίες, τα προβλήματα κ.τ.λ.
    αυτο ΑΚΡΙΒΩΣ ειναι το θεμα με τις σχεσεις.
    γι αυτο και δεν εχει κανενα νοημα το να προσπαθεις/επιμενεις να αλλαξεις την γνωμη καποιου ειτε με παρακαλια, ειτε με προσπαθεια, ειτε με κολπα (το χειροτερο). οταν σε θελει, ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ καθε μερα. με χαρα και δοτικοτητα.

Senior Member
    Αγαπητέ μου όλα αυτά περί ηληκίας είναι ανοησίες και σιγά τη διαφορά που έχετε.Εμένα ο συζυγός μου είναι μικρότερος από εμένα κατα 4 χρόνια..δεν αντιμετωπίσαμε ποτέ όμως τέτοια θέματα.
    Βρες άλλη!

Member
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ..ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΥΣ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ...ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΚΑΝΩ...ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ...ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ??ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ??ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΧΙΛΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ...ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΒΟΗΘΗΣΤΕ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..

Junior Member
    Quote Originally Posted by alex75 View Post
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ..ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΥΣ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ...ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΚΑΝΩ...ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ...ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ??ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ??ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΧΙΛΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ...ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΒΟΗΘΗΣΤΕ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..
    Φίλε μάλλον θα βγήκατε και δε σε πρόλαβα.Ας το γράψω όμως για όποιον διαβάσει το θέμα.Η σχέση αυτή θα τελειώσει αργά ή γρήγορα.Πρόβλημα σε 3 μήνες που το ζευγάρι είναι στα καλύτερά του απο όλες τις απόψεις θα γίνει τεράστιο θέμα αργότερα..Προετοιμάσου ψυχολογικά και να βρίσκεσαι με το ένα πόδι έξω απο τη σχέση για να μην πληγωθείς πιο πολύ όταν σου πει να χωρίσετε.Που είναι θέμα χρόνου να στο πει.Λυπάμαι που είμαι απαισιόδοξος.Θα΄θελα να σου γράψω οτι ήταν μια ανώριμη απόφαση που πήρε και το μετάνιωσε αλλά δε μου βγαίνει να λέω ψέματα.Αυτά απο μένα.Καλή συνέχεια.

Senior Member
    Γιατί μπορεί. Γιατί της το επιτρέπεις.
    Και για να μην είναι μόνη της μέχρι να βρει τον επόμενο-κατάλληλο.
    Δεν σου είπε ότι δεν σε γουστάρει, σου είπε ότι δεν είσαι κατάλληλος γι' αυτήν. Έχει μεγάλη διαφορά το ένα από το άλλο.

Member
    Καλησπερα σας..δεν βρεθηκαμε τελικα την πεμπτη,θα βρεθουμε μεθαυριο...ειμαι πολυ μπερδεμενος στο πως να κινηθω...να το παιξω χαλαρος,να της αναφερθω στη σχεση μας?ειλικρινα ειμαι πολυ μπερδεμενος...εγω θελω πολυ να την φιλησω και πιστευω θα ενδωσει και εκεινη,αλλα......αν μπορειτε πειτε μου καποια συμβουλη...ευχαριστω

Member
    Καλησπερα σας...ξαναβρεθηκαμε τελικα,στην αρχη ημασταν καπως αμηχανα αλλα το εβλεπα στο προσωπο τησ παλι οτι με θελει και οτι ηθελε να την φιλησω...την φιλησα,δεν αντισταθηκε ημασταν συνεχεια αγκαλια και μετα καναμε σεξ αλλα δυστυχως δεν αλλαζει κατι..μου εστειλε και μηνυμα οτι ειναι πολυ λυπημενη και οτι μακαρι να ηταν αλλιως τα πραγματα και μακαρι να τα αφηνε ολα στην ακρη και να μην υπολογιζε τιποτα...κριμα που καποιες ιστοριες τελειωνουν ετσι...να θες εναν ανθρωπο και να μην μπορεις να τον εχεις λογω ηλικιας...κριμα,δεν μας τα δινει ολα η ζωη δυστυχως....

Member
    Καλησπερα σας...ξαναβρεθηκαμε τελικα,στην αρχη ημασταν καπως αμηχανα αλλα το εβλεπα στο προσωπο τησ παλι οτι με θελει και οτι ηθελε να την φιλησω...την φιλησα,δεν αντισταθηκε ημασταν συνεχεια αγκαλια και μετα καναμε σεξ αλλα δυστυχως δεν αλλαζει κατι..μου εστειλε και μηνυμα οτι ειναι πολυ λυπημενη και οτι μακαρι να ηταν αλλιως τα πραγματα και μακαρι να τα αφηνε ολα στην ακρη και να μην υπολογιζε τιποτα...κριμα που καποιες ιστοριες τελειωνουν ετσι...να θες εναν ανθρωπο και να μην μπορεις να τον εχεις λογω ηλικιας...κριμα,δεν μας τα δινει ολα η ζωη δυστυχως....
    εχω αρχισει και εκνευριζομαι με αυτο το κολλημα της με την ηλικια! Ξεκόλα καλή μου και ζήσε τη ζωή σου όπως σου αρέσει!

Member
    Δυστυχως φιλε δεν ξεκολλαει...εγω να δεις ποσο τσαντιζομαι...αλλα οταν η αλλη σκεφτεται τι θα πουν γονεις κ οταν κοιταει να βρει καποιον να παντρευτει δεν γινεται να ξεκολλησει...

Page 3 of 3 FirstFirst 123