ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΣΥΣΤΟΛΕΣ ΑΡΡΥΘΜΙΕΣ-ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ!!! (μεγαλο) - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 91 to 101 of 101
    Senior Member
    Quote Originally Posted by akis1 View Post
    μα ρε συ δεν περνω απο φαρμακα τπτ.. μονο xanax 0.25 ο γιατρος μου θα μου πει κατσε αραξε δεν θελει να παρω κανενα αλλο φαρμακο...! μονο xanax λεει μεχρι να με πιασει το CBD... το μουδιασμα δεν φευγει με τπτ....! δεν ξερω αν ειναι ανχος γιατι απο διαθεση ειμαι σουπερ...... αλλα αυτο το μουδιασμα ειναι σε ολη την δεξια πλευρα... το google με εβγαλε με εγγεφαλικο χαχαχαχαχαχαχα αν ειναι να παθω εγγεφαλικο απο τα 27 μου τοτε θα ειναι γάματα......

δεν ξερω παντως νοσοκομιο δεν παω με τπτ.... αν δεν παθω κατι πολυ σοβαρο δεν παω εγω σε νοσοκομιο....! αν δω οτι δεν μπορω για παραδειγμα να περπατησω τοτε οκ να παω.... αλλα οχι και ετσι... :P

παντως εχω παραλυση πολλες φορες για 2 ωρες... δεν μπορουσα να πατησω τα ποδια μου.... ανχος ηταν μου ειπαν.... τι να πω....
    Φιλε μου εγω μουδιαζω φουλ αριστερά στο σαγονι κατα 90% αλλα και στο πρόσωπο! Ειδικα αν πάθω κατι με καρδιά αλλα γενικά μουδιαζω εκει πολυ! Και εμένα μου έβγαλε εγκεφαλικό η καρδιά πολλές φορές. Και ανεύρυσμα εχει βγάλει και το μονο που κέρδισα ήταν παραπάνω άγχος γιατι αυτα απο μόνα τους φέρνουν άγχος!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Biliskov View Post
    Φιλε μου εγω μουδιαζω φουλ αριστερά στο σαγονι κατα 90% αλλα και στο πρόσωπο! Ειδικα αν πάθω κατι με καρδιά αλλα γενικά μουδιαζω εκει πολυ! Και εμένα μου έβγαλε εγκεφαλικό η καρδιά πολλές φορές. Και ανεύρυσμα εχει βγάλει και το μονο που κέρδισα ήταν παραπάνω άγχος γιατι αυτα απο μόνα τους φέρνουν άγχος!
    μίλησα με έναν φίλο σήμερα και του είπα αυτό που έπαθα γιατί σκεφτόμουν να πάω νοσοκομείο πριν λίγη ώρα... και μου λέει καλά πας καλά? ιδέα σου είναι δεν έχεις πάθει τίποτα... και τελικά βγήκα για καφέ έξω με μια παρέα... νιώθω περίεργα τώρα ζαλίζομαι κιόλας... και νιώθω πολύ έντονη υπνηλία σαν άρρωστος.. σα να έχω πυρετό......

άρα το άγχος φέρνει τελικά συμτώματα που μοιάζουν ίδια ακριβώς με καρδια,εγκεφαλικό κλπ..... gt ειλικρινά σου μιλάω δεν είχα πάθει ποτε μούδιασμα και αδυναμία όταν είμαι ήρεμος και προσπαθώ να καταλάβω τι νιώθω μια είναι σαν μούδιασμα και μια σαν βάρος... δεν μπορώ να το ξεχωρίσω... είναι ενοχλυτικο όπως και να έχει... και έχω την αίσθηση ότι πάω να χάσω την ισορροπία μου από το ένα πόδι μα αυτό δεν συμβαίνει πραγματικά δεν έχασα δηλαδή την ισιρροπία... μονο πριν λίγο που καθόμουνα πολύ ώρα και σηκώθηκα ένιωσα κάπως σα να παρέλυσε το πόδι μου το δεξί.... γενικά νομίζω ότι είναι ψυχοσωματικό τώρα αυτό... δεν εξηγείται αλλιώς.... ολη μερα αυτο σκευτομαι.....

Senior Member
    μίλησα με έναν φίλο σήμερα και του είπα αυτό που έπαθα γιατί σκεφτόμουν να πάω νοσοκομείο πριν λίγη ώρα... και μου λέει καλά πας καλά? ιδέα σου είναι δεν έχεις πάθει τίποτα... και τελικά βγήκα για καφέ έξω με μια παρέα... νιώθω περίεργα τώρα ζαλίζομαι κιόλας... και νιώθω πολύ έντονη υπνηλία σαν άρρωστος.. σα να έχω πυρετό......

άρα το άγχος φέρνει τελικά συμτώματα που μοιάζουν ίδια ακριβώς με καρδια,εγκεφαλικό κλπ..... gt ειλικρινά σου μιλάω δεν είχα πάθει ποτε μούδιασμα και αδυναμία όταν είμαι ήρεμος και προσπαθώ να καταλάβω τι νιώθω μια είναι σαν μούδιασμα και μια σαν βάρος... δεν μπορώ να το ξεχωρίσω... είναι ενοχλυτικο όπως και να έχει... και έχω την αίσθηση ότι πάω να χάσω την ισορροπία μου από το ένα πόδι μα αυτό δεν συμβαίνει πραγματικά δεν έχασα δηλαδή την ισιρροπία... μονο πριν λίγο που καθόμουνα πολύ ώρα και σηκώθηκα ένιωσα κάπως σα να παρέλυσε το πόδι μου το δεξί.... γενικά νομίζω ότι είναι ψυχοσωματικό τώρα αυτό... δεν εξηγείται αλλιώς.... ολη μερα αυτο σκευτομαι.....
    Εσένα αυτά σου συμβαίνουν απο δεξιά εμένα αριστερά και στην περιοχή της καρδιάς γιαυτο ανυσιχω περισσότερο. Ειδικα το μούδιασμα στο σαγονι κάτω αριστερά ειναι καρδιά. Τωρα ειμαι κάπως περίεργα με βάρος ατο στήθος και μούδιασμα αριστερά στο σαγονι. Δεν ξερω τι να ξανω

Senior Member
    Εσένα αυτά σου συμβαίνουν απο δεξιά εμένα αριστερά και στην περιοχή της καρδιάς γιαυτο ανυσιχω περισσότερο. Ειδικα το μούδιασμα στο σαγονι κάτω αριστερά ειναι καρδιά. Τωρα ειμαι κάπως περίεργα με βάρος ατο στήθος και μούδιασμα αριστερά στο σαγονι. Δεν ξερω τι να ξανω
    ασε ειναι σπαστικο πραγματικα σου χαλαει την διαθεση αυτο... παντως ειναι αστειο αν το σκευτεις λιγο με αυτα που εχουμε ολοι εμεις με ανχος... εσυ με καρδια... εγω με εγγεφαλικο... και παει καπως ετσι η φαση... χαχαχα

να δω ποτε θα μου περασει η αδυναμια στα χερια.... ασε που μπορει να την προκαλεσα και εγω απο το πληκτρολογιο.... ειμαι πολλες ωρες στο pc... μονο εκει ειμαι καπως ηρεμος....

Senior Member
    ασε ειναι σπαστικο πραγματικα σου χαλαει την διαθεση αυτο... παντως ειναι αστειο αν το σκευτεις λιγο με αυτα που εχουμε ολοι εμεις με ανχος... εσυ με καρδια... εγω με εγγεφαλικο... και παει καπως ετσι η φαση... χαχαχα

να δω ποτε θα μου περασει η αδυναμια στα χερια.... ασε που μπορει να την προκαλεσα και εγω απο το πληκτρολογιο.... ειμαι πολλες ωρες στο pc... μονο εκει ειμαι καπως ηρεμος....
    Φιλε εμένα οι ενοχλήσεις μου ειναι πραγματικά τρομακτικές. Ποσο μαλλον όταν αυτα τα συμπτώματα ειναι ίδια με καρδιά και εγκεφαλικό και αλλα κακά! Εμένα όταν μουδιαζει το σαγονι αριστερά μετα απο κατι που θα εχω με την καρδιά πραγματικά με κανει και φοβάμαι ακομα πιο πολυ. Δεν ξερω τι αντίδραση ειναι αυτή ίσως να ειναι κατι αλλο και να αντανάκλαση εκει αλλιώς δεν ξερω! Αστα να πάνε φιλε υπομονή θελει. Εσυ εισαι 27 εγω την αλλη βδομάδα 24 θα γίνω και έχουμε χίλιες δυο βλακείες! Υπομονή και μονο!

Senior Member
    Επίσης με τα ζαναξ και με αυτα εγω δεν τα παω καλα δεν εχω παρει ποτε και το παλεύω μονος μια χαρά πίστεψε με.
    Χωρίς να θέλω να φανω εριστικός και επιθετικός μπορείς να μας εξηγήσεις πως ακριβώς την παλεύεις μια χαρά;;Εδώ και ένα μήνα που διαβάζουμε τα δεκάδες post σου καθημερινά φαίνεται ολοκάθαρα ότι δεν την παλεύεις καθόλου.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Senior Member
    Quote Originally Posted by tselpemts View Post
    Χωρίς να θέλω να φανω εριστικός και επιθετικός μπορείς να μας εξηγήσεις πως ακριβώς την παλεύεις μια χαρά;;Εδώ και ένα μήνα που διαβάζουμε τα δεκάδες post σου καθημερινά φαίνεται ολοκάθαρα ότι δεν την παλεύεις καθόλου.

Εχει εδω και 10 μερες λεω. Δεν εχω ανεβάσει ποστ. Περα απο δυο μερες που ο καιρός ήταν χαλια και έπεσε η θερμοκρασία πολυ και χαλαστηκα. Κατα τ’αλλα ξαναλέω οτι εδω και 10 μερες ειμαι καλα. Διάβασε και τα αλλα και θα δεις!

Senior Member
    Εχει εδω και 10 μερες λεω. Δεν εχω ανεβάσει ποστ. Περα απο δυο μερες που ο καιρός ήταν χαλια και έπεσε η θερμοκρασία πολυ και χαλαστηκα. Κατα τ’αλλα ξαναλέω οτι εδω και 10 μερες ειμαι καλα. Διάβασε και τα αλλα και θα δεις!
    Μακάρι μα είσαι καλά κι να μη χρειαστεί να παραπονεθείς ξανά.
    Αλλά στο ξαναλέω.Ολα όσα έχεις δείχνουν κατάθλιψη να το ξέρεις.Οταν αναγκαστείς να πάρεις αντικαταθλιπτικό μόνο τότε θα καταλάβεις ότι συνηλθες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by tselpemts View Post
    Μακάρι μα είσαι καλά κι να μη χρειαστεί να παραπονεθείς ξανά.
    Αλλά στο ξαναλέω.Ολα όσα έχεις δείχνουν κατάθλιψη να το ξέρεις.Οταν αναγκαστείς να πάρεις αντικαταθλιπτικό μόνο τότε θα καταλάβεις ότι συνηλθες.

Εύχομαι να μη χρειαστεί. Η ομοιοπαθητική βοήθησε πολυ. Μονο όταν χάλασε ο καιρός γιατι εδω που μένω χάλασε πολυ Αποτωμα και έπεσε η θερμοκρασία πολυ και είχε βροχές και αυτο με επειρεασε Ειδικα με τους πονοκεφάλους και το σφίξιμο στο στήθος. Κατα τ’αλλα οι ταχυπαλμίες έχουν εξαφανιστεί γιατι αυτο με ανυσιχουσε πιο πολύ. Αν ξαναρχίσουν τα ίδια και κρατήσουν τοτε θα αναγκαστώ όπως λες να παρω αντικαταθλιπτικά! Μακάρι να μη χρειαστεί ποτε!

Senior Member
    Εύχομαι να μη χρειαστεί. Η ομοιοπαθητική βοήθησε πολυ. Μονο όταν χάλασε ο καιρός γιατι εδω που μένω χάλασε πολυ Αποτωμα και έπεσε η θερμοκρασία πολυ και είχε βροχές και αυτο με επειρεασε Ειδικα με τους πονοκεφάλους και το σφίξιμο στο στήθος. Κατα τ’αλλα οι ταχυπαλμίες έχουν εξαφανιστεί γιατι αυτο με ανυσιχουσε πιο πολύ. Αν ξαναρχίσουν τα ίδια και κρατήσουν τοτε θα αναγκαστώ όπως λες να παρω αντικαταθλιπτικά! Μακάρι να μη χρειαστεί ποτε!
    Όλα καλά να πάνε !

Senior Member
    Quote Originally Posted by sofaih-deleted View Post
    Καλησπερα σε ολους παιδια...ειμαι η Φωτεινη,εχω ξανα ανοιξει θεμα για τις εκτακτες συστολες και για τις αρρυθμιες γιατι όντας απελπισμενη προσπαθουσα και εγω να βρω κατι το οποιο θα με εκανε λιγο να ανακουφιστω και να ηρεμισω....Οταν εχεις ενα προβλημα, και μαλιστα προβλημα που αφορα την υγεια σου, και ποσο μαλλον την καρδια σου, ε δεν μπορεις να εισαι και αναισθητος... Εμενα η εμπειρια μου προσωπικα ειναι μικρη σε σχεση με πολλους απο εσας που περνατε αυτο το λουκι χρονια...Λοιπον παιδια οταν πλεον ειχα κατα φαει το ιντερνετ απο διαφορα φορουμ και σαιτ που αφορουσαν γενικοτερα αρρυθμιες,ειχα παρει γενικοτερα την ολη οψη της υποθεσης και ειχα καταλαβει πλεον οτι αυτη η κατασταση δεν ξεπερνιεται...ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!! ΤΙ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΙΕΤΑΙ??????? πηγα σε 10 καρδιολογους κανενας δεν μου ειπε εχεις ΑΥΤΟ και θα κανεις ΑΥΤΟ και θα περασει!!!!! Γιατι να μας λενε δηλαδη οτι θα ζουμε με αυτο?? Ακομα και για τις πιο ανιατες ασθαινιες εχει βρεθει θεραπεια....Λοιπον παιδια ακουστε..αφου εκατσα και εγω και στεναχωρηθηκα παααααρα πολυ πηρα την αποφαση και εκλεισα ραντεβου με εναν (δεν θα ηθελα να πω ονομα γιατι δεν ξερεις ποτε) ηλεκτροφυσιολογο ου τον βρισκεις μονο σε ενα μεγαλο δημοσιο νοσοκομειο...ειναι απο τους 4 καλυτερους στις επεμβασεις ειδικα (αμπλεισον) για αρρυθμιες...ετσι λοιπον πηγαινοντας εκει συνηδητοποιησα οτι πεταξα ακομη χρηματα στο δρομο.....δεν ηθελα να με κανει καλα, ηθελα μονο να μου βρει μια ΛΥΣΗ σε αυτο που περναω! Εγω τον κοιταζα εντρομη περιμενοντας να μου πει, ενω εκεινος παρολα αυτα πολυ ευγενικα μου ειπε " εγω εχω περισσοτερες απο σενα.. σε μενα θα ξανα ερθεις οταν γινουν χιλιαδες οχι τωρα που ειναι μια δυο...και 500 να εχεις το ιδιο μου κανει" .Βεβαια τον ανθρωπο δεν τον κατηγορω η δουλεια του ειναι πολυ σπουδαια αλλα γιατι δεν μου βρηκε ουτε αυτος μια λυση??????? Αν ηταν να πληρωνουμε γιατρους για να μην μας βρισκουν ΕΣΤΩ μια λυση αστα να πανε!!! Τον ρωτησα αν πρεπει να αλλαξω τον τροπο ζωης μου, (να κοψω δηλαδη καφεινη κλπ) και μου ειπε να μην κοψω τιποτα απολυτως....Τελος παντων οντας ανακουφισμενη αλλα ακομα προβληματισμενη, εκατσα το βραδυ (οπως κανω εδω και τρεις μηνες σχεδον) και αναζητουσα πληροφοριες για αυτο στο διαδικτυο....Ξαφνικα εμεινα εκπληκτη οταν συνηδητοποιησα οτι το προβλημα αυτο ειναι παγκοσμιο με μεγαλα ποσοστα σε ολον τον πληθυσμο και εκτος Ευρωπης...Στο εξωτερικο λοιπον το προβλημα αυτο ειναι ΠΙΟ συνηθησμενο απο οτι στην Ευρωπη και συμβαινει ακριβως οτι συμβαινει και εδω....δινουν αντικαταθλιπτικα στον κοσμο για να το ξεπερασει και ΟΥΤΕ εκει εχουν βρει καποια λυση...διαβασα λοιπον τις περιπτωσεις τους και οπως και εδω σε αυτο το φορουμ ετσι και εκει ηταν λες και διαβαζα για τον εαυτο μου...μου εδωσε κουραγιο που διαβασα οτι υπαρχουν ανθρωποι που το εχουν απο τα 20 τους και ειναι 50 και συνεχιζουν να το εχουν χωρις να τους εχει βλαψει,και μου εδωσε περισσοτερο κουραγιο το οτι ολοι μα ολοι οσοι το εχουν δεν τους εχει δημιουργηθει περεταιρω προβλημα...Θελω επισης να σας πω οτι σε ΟΛΟΥΣ το προβλημα ξεκινησε μετα απο εντονο στρεςς,αλλαγες στην καθημερινοτητα και κρισεις πανικου...Το θεμα λοιπον ειναι το εξης...το σωμα μας ειναι ενα περιεργο συστημα που εστω και αν λιγο προσπαθησουμε να το εξερευνησουμε θα γινουμε ακομη πιο απελπισμενοι!!! Πρεπει να ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ το γεγονος οτι ο εγκεφαλος στελνει μηνυματα στο σωμα,πρεπει να ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ οτι ολα λειτουργουν υποσυνηδειτα και πρεπει να ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ οτι σε αυτη τη ζωη υπαρχουν χειροτερα που οδηγουν οντως στο τελος....Μεσα απο ολα αυτα που σας λεω θελω πραγματικα να μπορεσω εστω και με τα λογια να βοηθησω και να περασουμε στους εαυτους μας το μηνυμα οτι " το πεπρωμενο φυγην αδυνατον"...ολα σε αυτη τη ζωη ειναι γραμμενα και μικρα...δεν πρεπει να αφηνουμε τον εαυτο μας να αναλωνεται στο τι θα γινει μετα...ας ζησουμε το τωρα και ας προσπαθησουμε να δεχτουμε τον εαυτο μας με τα ελλατωματα του,αλλωστε ποιος ειναι τελειος??? Υπαρχουν ανθρωποι που ξερουν οτι θα ζησουν μονο τρεις μηνες και εχουν το κουραγιο και γελουν...και στην τελικη εμας κανενας δεν μας ειπε κατι τετοιο...κανενας δεν επαθε κατι απο αυτο αρα γιατι να παθουμε εμεις??? Η ζωη ειναι ΜΙΚΡΗ και ο Θεος δινει δυναμη στους ανθρωπους γιαυτο δινει και τις δοκιμασιες...Συγγνωμη για το μακροσκελες κειμενο οποιος ξερει αγγλικα ας διαβασει αυτο το σαιτ που βρηκα και με βοηθησε πολυ....ισως αυτα που λεει σας βοηθησουν....λεει οτι υπαρχει λυση για τις αρρυθμιες....και να θυμαστε οτι η πιο μεγαλη λυση απ'ολα ειναι να ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ

Το επαναφερω το θεμα ...θα ενδιαφερει πολλους....εγω εχω απο τα 20 ....ερχοντσι φευγουν...ειμαι 50 ...παλι εχω κρασαρει....αν κ δεν το παραδεχομαι ...ειναι πρωτα σωματοποιηση αγχους και μετσ ολα τα αλλα...διατροφη ....ευαισθησιες...χιλια δυο....αν πας καρδιολογο με αρρυθμιες κ σ λεει φυγε ...τι αλκο να κανεις....απλα τον ακους...κατι θα ξερει πιο πολυ απο εσενα

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567