Results 1 to 15 of 15
Thread: ERWTAS H ANWMALIA?
-
31-01-2014, 00:38 #1
ERWTAS H ANWMALIA?
geia sas.gia na mhn polulogw to problhma mou einai oti mou aresoun oi megaluteroi kata polu omws dhladh gyrw sta 40.kai genikotera oi sxeseis mou den einai polu fusiologikes twra teleutaia.eixa sxesh me enan 35arh anaphro se karotsi kai parola ayta den me enoize kai den me phraze.ta seksoualika mas eixan eksafanistei teleiws se fash mia fora stous 2 mhnes ktl.xwrisame me ebrize kai egw mono pou den elega euxaristw.me liga logia me efthne kai egw ekei mexri pou ton egrapsa kai twra stelnei aytos.meta apo ayton h epilogh mou phge se enan 40arh.niw8w pws olo kai auksanw thn hlikia.ta paidia ths hlikias mou den mou aresoun ka8olou ta 8ewrw anwrima kai den exoun auto to antre stul pou 8elw.8a h8ela omws na mou aresan oi mikroteroi.den kserw ti pa8ainw.exw diabasei polu gia ayto to 8ema kai to kyrio symperasma htan pws kai kala otan oi gunaikes to pa8ainoun ayto einai gt den eixan kales sxeseis me ton patera tous.se emena den isxuei ayto.genikotera den mporw na stayrwsw enan an8rwpo ths prokophs niw8w oti mplekw me oti pio periergo uparxei.
- 31-01-2014, 05:22 #2
Πόσο χρονών είσαι ?
31-01-2014, 05:33 #3
θεωρεις ανωμαλια μια σχεση με εναν αναπηρο ανθρωπο ή με εναν μεγαλυτερο ανθρωπο..Γιατι?καταρχην τι ηλικια εχεις και τι θεωρεις νορμαλ?
ΓΡΑΦΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!
Εσυ γιατι πας μαζι τους?και εσυ που εισαι αρτιμελης νομιζεις οτι εισαι της προκοπης?
31-01-2014, 13:06 #4
...παρόλο που τα γκριγκλις με τυφλώνουν και γω κάτι τέτοιο κατάλαβα.
Για να θεωρείς ανώμαλη σχέση με 35αρη πρέπει να σαι τουλάχιστον 5 :Ρ
Για τον άνθρωπο με το καροτσάκι δεν το σχολιάζω καθόλου.
31-01-2014, 13:27 #5
Κοίταξε... είναι διαφορετικό να σου αρέσουν οι πολύ μεγαλύτεροι, διαφορετικό το να επιδιώκεις σχέσεις με ανθρώπους που έχουν δυσκολίες / θέματα υγείας, και διαφορετικό το να ανέχεσαι μια κακή / κακοποιητική συμπεριφορά.
Αν στις σχέσεις σου συμβαίνουν και τα τρία παραπάνω, προφανώς χρειάζεται λίγο περισσότερο ψάξιμο από τη σχέση με τον πατέρα σου και μόνο.
Στην πρώτη περίπτωση, μπορεί πράγματι να ψάχνεις έναν 'πατέρα' (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι με τον δικό σου πατέρα δεν είχες καλή σχέση, μπορεί απλά να είσαι πχ πολύ ανασφαλής).
Στη δεύτερη περίπτωση μπορεί να θέλεις να νιώθεις σωτήρας, μητέρα τερέζα και άλλα συναφή (και μιλάμε για την περίπτωση που φαίνεται να έχεις ανάγκη ένα 'πρόβλημα' για να κάνεις σχέση.... όχι για την περίπτωση που στην πορεία της ζωής προκύπτουν προβλήματα, ούτε στην περίπτωση που το όποιο πρόβλημα βαραίνει λιγότερο στη ζυγαριά από τα θετικά χαρακτηριστικά ενός ανθρώπου).
Στην τρίτη περίπτωση, μπορεί να θεωρείς ότι αξίζεις μια τέτοια συμπεριφορά, μπορεί να θέλεις να 'τιμωρηθείς' γιατί είσαι ενοχική, μπορεί χίλια δυο.
Γενικά, υπάρχουν αρκετές εξηγήσεις.
Αν οι επιλογές σου δεν σε κάνουν χαρούμενη, ψάξτο.
31-01-2014, 21:22 #6
πρωτα απο ολα δεν θεωρω τον εαυτο μου τοσο σημαντικη ειλικρινα ομως.ειμαι 22.ειχα τελεια σχεση με τους γονεις μου.οσο για τον ανθρωπο σε καροτσι τον αγαπω ακομη πολυ.αλλα προσπαθω να καταλαβω γτ κοιταω τοσο τους μεγαλυτερους.για παραδειγμα μου αρεσει πολυ ενας 38αρης ο οποιος ειναι ιδιοκτητης πολλων μαγαζιων και εχει ολο το πακετο χωρις αυτο να σημανινει οτι κοιταω τα λεφτα.δωξα τον θεο ειμαι οικονομικα ευκαταστατη.οταν ημουν 18 ειχα σχεση 2 χρονια με εναν συνομιληκο και κατεληξε πολυ ασχημα.ισως μετα εψαχνα κατι πιο σοβαρο για αυτο κοιταω μεγαλυτερους αντρες ναι εχω ανασφαλειες.οταν περασα φοιτητρια πηρα πολλα κιλα με αποτελεσμα να εχω πεσει ψυχολογικα τωρα παω σε διαιτολογο.ενα αλλο προβλημα που πιστευω οτι ειναι αιτια ειναι οτι απο μικρη ημουν παντα πολυ εγωιστρια και οτιδηποτε εκανα το εκανα για να δειχτω η να αποδειξω στην οικογενιεα μου οτι μπορω.επειδη μεγαλωσα σε ενα χωριο πολυ μικρο δεν ειχα ευκαιριες στην ζωη μου να προκοψω σε κανενα τομεα περα απο το σχολειο.οταν λοιπον τελειωσα τα εκανα ολα μαζι δουλευα σπουδαζα δεν επερνα λεφτα πλεον απο τους γονεις μου μεχρι και κιθαρα αρχισα να μαθαινω συνεχισα τα αγγλικα μου τους υπολογιστες και προσπαθουσα να τα κανω ολα δουλευοντας παραλληλα.τοτε ο πατερας μου μου ειπε ασε μωρε που θα μαθεις εσυ κιθαρα.και ακομη σκεφτομαι ενω παντα τραβαγα αυτος με εριχνε.ισως αυτο να ειναι το προβλημα?επειτα με την σχεση με τον ανθρωπο σε καροτσι γυρισε και με προσβαλε μια φορα μπροστα σε κοσμο και μου ειπε οτι δεν θεωρησαι και το πιο εξυπνο ατομο.και εμενα με πηρε πολυ απο κατω και αρχισα να σκεφτομαι αν μπορω να καταφερω στην ζωη μου πραγματα.αρχισα α νιωθω αχρηστη με πολλα περιστατικα τες πα καπως εχω αρχισει και το περνω πανω μου.με τον ανθρωπο σε καροτσι με χωρισε αφου πρωτα μου εκανε προταση γαμου και αρνηθηκα για πολλους λογους οπως πως θα το δεχτουν οι γονεις μου κτλ επειτα και για δικους μου λογους που θελωνα κανω ενα μεταπτυχιακο πρωτα και δεν θελω να τα παρατησω ολα για εναν γαμο.τες πα αυτος μου ειπε ξεκαθαρα οτι θελει οικογενεια και παιδια και οτι εαν ειμαστε μαζι τον καθυστερω και εγω ενιωσα ασχημα εκανα την καρδια μου πετρα και εφυγα απο την ζωη του.τι αλλο να εκανα δεν αντεχα αλλο να νιωθω πως τον καταστρεφω βεβαια απο την αλλη θυμωσα γτ ειναι σαν να μου ελεγε οτι αν δεν κανουμε παιδια θα βρω καποια αλλη να μου κανει καπως ετσι το πηρα τι να πω.τωρα μαρεσει ενας 38αρης και ανησυχω για τον εατο μου γτ θεωρω οτι δεν θα επρεπε να εχω αυτα τα προτυπα θα επρεπε να κοιταω συνομιλικους περισοοτερο ειμαι λαθος?Μαρινα 38 με βοηθανε οι σκεψεις σου
01-02-2014, 09:48 #7
Δεν βλεπω κατι παραλογο.. Ετσι ειναι συνηθως. Οι μεγαλυτεροι κοιτανε τις μικροτερες και οι μικρες τους μεγαλυτερους. Και ολα τα υπολοιπα που γραφεις ειναι φυσιολογικα στις σχεσεις.
01-02-2014, 14:43 #8
Μαλιστα.αρα θεωρειτε οτι ειμαι φυσιολογικη.αλλα δεν ειναι λιγο καπως τι θα πω αργοτερα στον πατερα μου? ''μπαμπα σου εφερα εναν συνομηλικος σου''.τες πα σκωτοθηκαμε με τον πρωην μου και επειδη γυρισε και μου ειπε στο τηλ οτι με κερατωσε και το ευχαριστηθηκε εγω το πιστεψα και εξαφανιστηκα.μετα απο αυτο μου εστελνε μνμτ και μου ελεγε το ξερεις οτι δεν εχω κανει κατι και στο εχω ορκιστει στην οικογενεια μου ποσες φορες.και εγω θεωρω οτι δεν χρειαζεται να ορκιστεις μονο και μονο που το κανεις ειναι χοντραδα.ε μετα απο πολλα μνμτ μετα απο πολλες μερες μου εστειλε για να μου πει κτ ασχετο ενω ο ιδιος μου ειχε πει τελος και δεν ξαναμιλαμε.και του λεω και εγω αφου ειπες τελος τωρα τι θελεις και στελνεις και απο τοτε εξαφανιστηκε αυτος.εχουμε χωρισει παρα πολλες φορες ισως και 30 σε 2 χρονια.εχουμε ξεφτηλιστει και παντα εγω προσπαθουσα αυτος ποτε δεν εκανε κινηση και ξερω οτι τον αγαπω αλλα και αυτος ποτε δεν κανει τπτ να με προσεγκισει.και μετα λεω αφου θελει να παντρευτει γτ να τον ταλαιπωρω ειναι ηδη ταλαιπωρημενος απο το ατυχημα.παντως πολλες φιλες μου μου εχουν πει οτι ειναι νροπη μου που στην ηλικια μου τα ειχα με ατομο αμεα.και στεναχωρηθηκα.απο την μια τον θελω και απο την αλλη δεν ξερω αν πρεπει η καρδια λεει ναι και η λογικη οχι.τελος αν και αυτος πεθαινε για εμενα δεν θα επρεπε να ειναι μαζι μου με οποιοδηποτε κοστος?αμα του ελειπα και δεν μπορουσε να ζησει χωρις εμενα θα τα εβαζε ολα στην ακρη πιστευω.τι να κανω?
04-02-2014, 21:22 #9
γεια σας και παλι τον ειδα σημερα και δενμου μιλησε.με πηρε λιγο απο κατω γτ φαινεται πως τελειωσε για παντα..
04-02-2014, 22:06 #10
04-02-2014, 22:10 #11
Οι γεροι ανω των 40??Βρε μπανανα στειλε τους και στεφανι συλλυπητηριο να τελειωνει το θεμα..!
04-02-2014, 22:12 #12
μην ξεφευγετε απο το θεμα.αναφερομαι σε κατι συγκεκριμενο οποιος δεν θελει να πει την γνωμη του απλα μην απανταει
04-02-2014, 22:16 #13
04-02-2014, 22:21 #14
04-02-2014, 22:28 #15
απλα μην απαντας ελεος.καποιο σχολιο τες πα 33 ειναι.τι να κανω να γυρισω πισω?