Νιωθω ερωτευμενος με φιλη μου και δε ξερω αν πρεπει να το πω
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3

Νιωθω ερωτευμενος με φιλη μου και δε ξερω αν πρεπει να το πω

Καλησπερα συμφορουμιτες! το προβλημα μου φαινεται ξεκαθαρα σ αυτο π λεει ο τιτλος μου... μου αρεσει πολυ μια κοπελα που ειναι φιλη μου, οχι και κολλητη, εδω και 2 χρονια σχεδον... απο οταν τη γνωρισα μου αρεσε πολυ και εμφανισιακα και το στυλ της... μετα απο λιγες μερες εκεινη εκανε σχεση με καποιον οπως κ εγω με καποια αλλη και δε τη ξανασκεφτηκα... ημασταν και ειμαστε στην ιδια παρεα... το προβλημα ειναι οτι περιπου 5-6 μηνες τωρα χωρισαμε και οι δυο! ο δικος της πρωην ομως ειναι φιλος , ειμαστε στην ιδια παρεα τελοσπαντων παροτι δεν ειμαι τοσο κοντα με αυτον οσο ειμαι με τους αλλους! δε χωρισαν και τοσο καλα αλλα πλεον μιλανε κανονικα ο ενας στον αλλο στα πλαισια της παρεας παντα... και το προβλημα μου ξεκιναει καπου εδω... εμενα μου αρεσει...τις τελευταιες βδομαδες τη σκεφτομαι ασταματητα,τη βλεπω μεχρι και στον υπνο μου... πλεον τη βλεπω και σκαλωνω,νομιζω οτι ολο το φιλικο κομματι μου εχει φυγει! τα ερωτηματα ομως ειναι πολλα... μπορω να της το πω? πως θα ειναι η σχεση μας μετα? γιατι κακα τα ψεμματα την εκτιμω πολυ σαν ανθρωπο και δε θα ηθελα να τη χασω απο φιλη... αν και νομιζω πως επειδη ειναι χαλαρη γενικα στη ζωη της δε θα τη πειραξει και να μη συμβει τιποτα μεταξυ μας να ειμαστε οπως πριν... επισης αν της το ελεγα και μαθευοταν τελοσπαντων? πρωτα απ ολα πως θα αντιδρουσε ο πρωην? νομιζω δε θα μου ξαναμιλαγε ποτε... και το κυριοτερο για μενα ειναι πως αν μαθευτει πολλοι απ τη παρεα θα πουν οτι αυτο που εκανα ηταν ατιμο και πισωπλατο στον αλλο γιατι μπορει να την θελει ακομα! και ειναι ατομα που σαφως με ενδιαφερει η γνωμη τους... σκεφτομαι ολα αυτα κ απ την αλλη σκεφτομαι τι εχω να χασω? ετσι νιωθω, το λεω κι οτι βρεξει ας κατεβασει...γιατι μια ζωη να δειλιαζω και να κανω πισω? δε ξερω τι επικρατει απο τις δυο επιλογες που εχω και πραγματικα εχω κολλησει να αναρωτιεμαι συνεχεια τα ιδια πραγματα! απο τις κινησεις τις δικες της δε μπορω να πω αν ειναι φιλικη ή κατι αλλο... θα μ χαιδεψει τα μαλλια,θα με χαιδεψει στη πλατη, θα μου πει κατι οπως "σου παει πολυ αυτο που φορας" , θα μιλαμε κοιταζωντας ο ενας τον αλλο καταματα...ολα αυτα δε τα κανει με αλλον απ τη παρεα...απλα κατα ενα μερος ειναι και ο χαρακτηρας της ετσι και ισως μαζι μου εχει μεγαλυτερη οικιοτητα...ειλικρινα δε ξερω τι να κανω...εσεις τι θα κανατε στη θεση μου?

Member
    Ασε τι θα καναμε εμεις στη θεση σου... Το θεμα ειναι τι θες να κανεις εσυ. Τωρα επειδη μια φιλη σου σου ειπε οτι σου παει κατι που φορας η επειδη σε χαιδεψε στη πλατη δεν παει να πει οτι θελει να σε παντρευτει κιολας. Για αυτο επειδη τα πραγματα με τις ενδοπαρειστικες σχεσεις ειναι λιγο ρευστα, καλυτερα να το σιγουρεψεις οτι ειναι "διαθεσιμη", γιατι αμα τελικα δεν ειναι θα ειναι λιγο αβολη η κατασταση μετα. Ο φιλος σου θα στραβωσει ετσι κι αλλιως κι ας εχουν χωρισει δεν εχει κατι να λεει αυτο.
    -υπαρχει αυτη η θεωρια που λεει οτι αν κανεις κατι με την πρωην κοπελα καποιου φιλου σου, σημαινει οτι τη γουσταρες και οσο καιρο τα ειχαν και απλα περιμενες ποτε θα χωριζαν για να χωθεις, αρα εισαι ρουφιανος-
    Λιγο μας νοιαζει ομως, κανεις δεν ειναι ιδιοκτησια κανενος. Θα του περασει μολις βρει κι εκεινος καμια αλλη, η ας μην του περασει ποτε κιολας.
    Βεβαια υπαρχει και αυτη η παραμετρος που μια γυναικα μπορει να σε βλεπει οντως σαν φιλο και ετσι να σε εχει "αποθηκευσει" στον εγκεφαλο της... και αν εχεις "αποθηκευθει" εκει, πολλες φορες ειναι πιο ευκολο να διαγραφεις εντελως απο το να αλαξεις κατηγορια.. Βλεποντας και κανοντας..

το κοινως λεγομενο friendzone :p πρωτα απ'ολα η κοπελα μου αρεσε πριν κανει σχεση με τον αλλο, αλλα οσο καιρο τα ειχαν , ημουν και εγω σε σχεση και ουσιαστικα δεν εδινα σημασια σε αλλη κοπελα εκεινη τη περιοδο... δε την ειχα ξανασκεφτει γιατι ουτως ή αλλως εκεινη τη περιοδο δεν ηταν διαθεσιμη, οπως κι εγω αλλωστε! δε ξερω αν αυτο με καθιστα "ρουφιανο"! δε συμφωνω με τη λογικη οτι ολες οι πρωην φιλου ειναι απαγορευμενες, μπορει δυο ανθρωποι να μη ταιριαξαν καθολου και δυο αλλοι να ταιριαζουν τελεια...οπως επισης κανεις δεν ειναι ιδιοκτησια κανενος...δηλαδη αν υπαρχει μια στο εκατομμυριο πιθανοτητα η κοπελα να με θελει τι θα της πεις? οχι δε γινεται? δε μου εχει τυχει ποτε... ξερω οτι ειναι παρα πολυ δυσκολο και θα με ποναγε κι εμενα αν καποιος φιλος μου εκανε σχεση με πρωην μου αλλα αν μου εχει δειξει τη φιλια του και τον βλεπω ευτιχισμενο δε θα ειχα καποιο ποβλημα υποθετω... τωρα για το αλλο που ειπες..το να μαθω αν ειναι διαθεσιμη...πραγματικα δε ξερω ποιον μπορει να ρωτησω για να το μαθω και να μη φανει υποπτο...η παρεα μου εδω που σπουδαζω αποτελειται κατα κυριο λογο απο παιδια που εκανε εκεινη παρεα στο λυκειο κτλπ! οι υπολοιποι επισης δεν εχουν ιδεα για τον αν ειναι με καποιον γιατι πανω στη κουβεντα το εχουν αναφερει... δε ξερω καθολου τι να κανω! ισως αν υπηρχε καποια αλλη κοπελα να μην εδινα παλι σημασια...αλλα δε ξερω! μου εχει καρφωθει το τελευταιο καιρο,τη σκεφτομαι συνεχως...