Results 1 to 15 of 39
Thread: Help me
-
31-01-2014, 23:05 #1
Help me
Καλησπέρα σας, θα ηθελα να σας πω λιγα λογια και για το δικο μου προβλημα. Θα ξεκινησω λεγοντας οτι ειμαι ενα αρκετα εσωστρεφες ατομο κ δυσκολα θα ανοιχτω σε καποιον. Αυτο εχω προσπαθησει να το αλλαξω αλλα διαπιστωνω οτι αυτος ειναι ο χαρακτηρας μου κ δεν αλλαζει. Πριν δυο χρονια γνωρισα καποιον, μιλουσαμε αρκετο καιρο και ολο αυτο εξελισσοταν σε κατι ερωτικο πριν γινει κατι παραπερα εμαθα οτι ειναι απο την Αλβανια, αυτο με πειραξε κ ημουν απολυτη και το σταματησα εκει. Σκεφτομουν πολλα επειδη δεν ειχα ξακακανει σχεση περνουσαν ολα απ το μυαλο μου κ εβλεπα οτι δε θα ειχαμε μελλον σε περιπτωση που πηγαινε πιο σοβαρα γιατι οι δικοι μου δε θα το δεχοντουσαν ποτε λογω της εθνικοτητας του. Τον εκανα να αισθανθει ασχημα κ ενιωθα φοβερες τυψεις, αυτος συνεχιζε να κανει προσπαθειες να με πλησιασει αλλα ημουν αρνητικη, ετσι περασε ενα χρονος να ειμαι κλεισμενη μεσα στο σπιτι να μην πηγαινω στην σχολη μου γιατι δεν ηθελα να τον βλεπω γιατι καθε φορα που τον συναντουσα ηθελα να ειμαι μαζι του κ προσπαθουσα παντα να συγκρατω τον εαυτο μου. Πιστευα οτι θα τον ξεχνουσα αλλα δεν εγιναν ετσι τα πραγματα, μεχρι που μια μερα μετα απο πολυ καιρο που ειχαμε να μιλησουμε με πλησιασε ξανα κ τοτε αποφασισα να ξεκινησω κατι μαζι του. Κατι το οποιο δεν κρατησε για πολυ, ειμαστε διαφορετικοι χαρακτηρες, αυτος ειναι πολυ κοινωνικος σε συγκριση με μενα που ειμαι πιο κλειστο ατομο, αλλες οι συνηθειες οι δικες του αλλες οι δικες μου, επισης μου φαινοταν ολο αυτο πολυ καινουργιο και το λιγο αυτο διαστημα που ημασταν μαζι ενιωθα ενα φοβερο αγχος μεσα μου που δεν με αφηνε να το ζησω και εκανα και αυτον να νιωθει παραξενα, μου ειπε οτι θα ηταν καλο για μενα να αλλαξω και να ειμαι πιο ανοιχτη γενικα κ να βγαινω περισσοτερο. Δεν μου αρεσε οταν το ακουσα αυτο απο τον ιδιο, αρχισα να νιωθω υποτιμητικα και οτι εγω εχω το προβλημα και ετσι πιστευα οτι θα ηταν καλυτερα και για τους δυο μας να σταματησει μια για παντα εδω και να μην περιμενει ο ενας κατι αλλο απο τον αλλον, οτι επρεπε πρωτα να τα βρω με τον εαυτο μου γιατι εδω και καιρο νιωθω ανικανη να κανω το οτιδηποτε κ εχω πολυ ασχημη ψυχολογια. Συμφωνησε στην αποφαση μου. Εχουν περασει σχεδον 20 μερες απο τοτε, προσπαθησα να κοιταξω τον εαυτο μου και να ασχοληθω περισσοτερο με την σχολη μου μιας και ειναι το μονο που με κανει να αισθανομαι χρησιμη και γενικα σκεφτομαι πολυ το μελλον μου στο θεμα καριερας ομως υπαρχουν φορες που τον σκεφτομαι πολυ εντονα και δεν μπορω να τον βγαλω απο το μυαλο μου. Θελω να ειμαι καλα και δεν μπορω να βρω τον τροπο...
- 31-01-2014, 23:47 #2
Η καταγωγή του δεν έχει να κάνει με κάτι...
Από κει και πέρα αν αυτό είναι που σε προβληματίζει τόσο,κοίτα σε άλλη κατεύθυνση...
Ποσο σοβαρά θα πήγαινε εξάλλου κάτι στην ηλικία που βρίσκεσαι...
Early 20σ...
Απλά μάθε να χαλαρώνεις,και να απολαμβάνεις το τώρα,χωρίς να σκέφτεσαι τι μπορεί να γίνει στο μέλλον...
Το μέλλον είναι πολύ μακριά...
01-02-2014, 05:06 #3
Το να μπεις σε διαδικασια να αλλαξεις ειναι μια πολυ δυσκολη αποφαση και πολυ επίπονη διαδικασία , δεν καταλαβαίνω γιατί θα σε βάλει να αλλάξεις , για να κανείς παρέα με τους φίλους του ? η για να κάνεις αυτα ακριβώς που κανει και αυτός ? Εγώ σου λεω οτι αμα σε αγαπούσε δεν θα σου ζητούσε να αλλάξεις , άνθρωποι που νοιαζονται και σε καταλαβαίνουν δεν θα σε εβαζαν να κάνεις κατι τετοιο
01-02-2014, 15:00 #4
Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας, πλεον το θεμα της καταγωγης δεν με απασχολει σε τετοιο βαθμο, σκεφτηκα να το προσπαθησω και οπου βγει, η αληθεια ειναι πως ορισμενα σχολια που ακουσα για το ατομο του απο αλλους στο θεμα της καταγωγης του με πειραξαν και δε θα ηθελα να μας σχολιαζουν αλλα πλεον δεν εχει σημασια. Οσον αφορα την αποφαση να αλλαξω μου το ειπε να το κανω για μενα κ οχι γι αυτον αλλα και μονο που μου το ζηταει μου φανηκε σαν καποιος ορος για να ειμαστε μαζι. Ηθελε να με γνωρισει στους φιλους του απ τις πρωτες κιολας μερες, δεν το θεωρω λαθος απλα εγω δεν ενιωθα ανετα και νομιζα οτι προχωρουσαμε γρηγορα χωρις να συνηδειτοποιω τι γινεται και αυτο με αγχονε ακομη περισσοτερο, υστερα περασε ενα διαστημα που δεν μιλουσαμε πηρα τον χρονο μου για να σκεφτουμε τι θα κανουμε, του εξηγησα πως ενιωθα και οτι θα προτιμουσα να καναμε πραγματα μαζι οι δυο μας αρχικα για να δουμε πως θα τα παμε. Απαντηση σε αυτο δεν πηρα, ηταν σαν να μην το ελαβα καν υποψην και υστερα απο μερικες μερες πηρα την αποφαση να το τελειωσω και απλα συμφωνησε και αναρωτιεμαι αν κ ο ιδιος σκεφτοταν το ιδιο απλα δεν εβρισκε τον τροπο να μου το πει.
01-02-2014, 15:42 #5
απο ολο το κειμενο σου εγω κολησα περισσοτερο σε αυτο που εγραφες ειναι ο χαρακτηρας μου ετσι κ δεν αλλαζει? τι ενοεις δεν αλλαζει? ετσι ειναι σα να λες δε θελω να αλαξει
επισης λες οτι εισαι κλεισμενη στη σπιτι γιατι το κανεις αυτο? το θεμα ειναι απλο βγες εξω!!!!!!!!!
κ τριτο λες οτι εχεις ασχημη ψυχολογια εγω πιστευω οτι σου φταινε πρωτα οσα ανεφερα.. επισης επιδη επισκεφθηκα την αλβανια το καλοκαιρι εχω να σου πω τα εξης μη φανταστεις οτι ειναι καμια χωρα που ειναι 100 χρονια πισω κλπ το κεντρο της αλβανιας ειναι μια χαρα κ μου λεγε η κοπελα μου αν μου ελεγαν οτι αυτο ειναι αλβανια δε θα το πιστευα κ εγω δε διαπιστωσα καπιο ιδιαιτερο ελλατωμα στη χωρα τους εκτος απο τους δρομους που ειχαν λακουβες κ το λεοφορειο πηγενε σε καπια σημεια σαν τραμπολινο παρ ολα αυτα περασα πολυ καλα αφου ειδα μερικα πολυ ομορφα σημεια οπως τον αγιο στεφανο
αρα δε καταλαβαινω γιατι τον βλεπεις ρατσιστικα δηλαδη αν σου ελεγε οτι ηταν απο τα τρικαλα θα αλλαζε χαρακτηρα? επισης δε καταλαβαινω γιατι λες οτι συγκρατεις τον εαυτο σου.
01-02-2014, 16:44 #6
Δεν εξαρταται απο το απο που ειναι, δεν βρισκω τον τροπο να αλλαξω και επισης δεν τον αντιμετωπιζω ρατσιστικα, ο τροπος που το αντιπετωπιζουν οι αλλοι με επηρεαζει.
01-02-2014, 16:53 #7
Μην μπεις στην διαδικασία του τι θα σκεφτούν οι άλλοι κλπ.
Είναι κακό αυτό.
Πρώτα από όλα για δικες σου επιλογές.
Ο άλλος έχει τα δικά του θέλω και πιστεύω.
Τα οποια διαφέρουν από τα δικά σου.
Κανε αυτό που γουστάρεις εσύ,για σένα.
Οι άλλοι ας κάνουν τα δικά τους.
01-02-2014, 18:07 #8
Καλησπερα Αννα. Εισαι μικρη ακομα για να αγχωνεσαι τοσο για την προσωπικη ζωη σου. Το οτι τον σκεφτεσαι ακομα σημαινει οτι αυτος ο κυκλος για σενα δεν εχει κλεισει γιατι απ' οτι καταλαβα δεν εχετε ζησει τη σχεση σας οπως και οσο θα θελατε. Αρχικα σου προτεινω να κατσεις να σκεφτεις αν πραγματικα θελεις να ειστε μαζι και να σβησεις τις σκεψεις σου περι εθνικοτητας καθως και το γεγονος οτι ισως οι γονεις σου και ολοι οι υπολοιποι να μην ειναι συμφωνοι με τη σχεση σας (αλλωστε δικια σου ειναι η ζωη). Πρεπει ομως να του ξεκαθαρισεις οτι δε θελεις να αλλαξεις χαρακτηρα απλα και μονο για να εισαι σε μια σχεση και αυτος αν σε αγαπαει θα το καταλαβει. Αν θελεις τη γνωμη μου θα ειναι μεγαλο λαθος αν αλλαξεις για μια σχεση. Εκεινος οφειλει να σε δεχεται και να σε αγαπαει οπως ακριβως εισαι. Αν αποφασισεις οτι τελικα δε θελεις να ειστε μαζι υπαρχουν πολλοι τροποι να ξεχαστεις, μπορεις πχ. να δωσεις μεγαλυτερη βαρυτητα στη σχολη σου η να κανεις μια δημιουργικη δραστηριοτητα η οποια θα σου επιφερει και κοινωνικοποιηση. Αλλα προπαντως κοιτα να χαλαρωσεις και να μην αγχωνεσαι για τετοια θεματα. Δεν εισαι δα και 30 χρονων.
01-02-2014, 18:26 #9
Με βοηθανε αυτα που μου λετε κ σας ευχαριστω για τον χρονο σας, οντως αγχωνομαι παρα πολυ κ σκεφτομαι πως ειμαι τοσο παραξενο ατομο που δε θα βρεθει καποιος που να μπορεσει να με καταλαβει, επισης δεν δινω ευκολα ευκαιριες και μετα απο αυτο ειμαι ακομα πιο κλειστη κ φοβαμαι πως θα καταληξω να ειμαι μονη μου.
01-02-2014, 18:41 #10
XAXA0XA0AX0AX0XA0XA0AX0XAXA0XA0AX0
Παράξενο άτομο.
Έχεις γνωρίσει πολλούς normal?
Ρε συ.
Οι περισσότεροι"normal"το παίζουν με νύχια και με δόντια ότι είναι κάτι το οποιο δεν είναι.
Με την ιδεολογία ότι έτσι θα είναι αποδεκτοί από των περίγυρο.
Θες και εσύ να φοράς μάσκες?
Να είσαι εσύ!!!!
Και να βάλεις καλά στο μυαλό σου,πως οι παράξενοι που αποδέχονται των εαυτό τους και επιτρέπουν στον εαυτό τους να απολαύσουν την ζωή,ζουν καλύτερα από όλους τους άλλους.
Γιατί δεν μπαίνουν καν στην διαδικασία κάθε πρωί να φορέσουν την μάσκα εργασίας.
Κάθε μεσημέρι να φορέσουν την μάσκα οικογενειας.
Και κάθε βραδυ να φορέσουν την μάσκα "γκομενιλικιου".
Είσαι υπεροχη ακριβώς όπως είσαι.
Οποιος δεν μπορεί να το δει,δεν είναι για σένα.
Δεν χρειάζεται να αρέσεις σε όλους.
Χρειάζεται αρχικά να αρέσεις σε εσένα.
Από κει και πέρα,θα βρεθούν και άλλοι παράξενοι που θα σε βρούν υπεροχη.
Αυτό.
The end.
01-02-2014, 19:54 #11
Συμφωνω απολυτα με τον Antreas MpR! Αννα μου οσο εχεις στο μυαλο σου οτι εισαι παραξενο ατομο και οτι θα μεινεις μονη σου τοσο θα κλεινεσαι στον εαυτο σου και θα σε βασανιζει αυτη η σκεψη. Προσπαθησε να γινεις πιο κοινωνικη, να βγαινεις πιο συχνα, να διευρυνεις τον κοινωνικο σου περιγυρο και ολα τα αλλα θα ερθουν απο μονα τους. Και να μην αλλαξεις ποτε και για κανεναν. Να φροντισεις οι φιλοι σου και οι σχεσεις σου να σε δεχονται ετσι οπως εισαι. Εισαι στην καλυτερη ηλικια και εσυ καθεσαι και σκας για πραγματα που δε θα 'πρεπε.
01-02-2014, 23:24 #12
Θα προσπαθησω, ενα αλλο προβλημα ειναι το οτι φοβαμαι να τον συναντω, σκεφτομαι οτι θα παω στην σχολη και μονο στην σκεψη οτι θα τον δω μου κοβονται τα ποδια, δεν μπορω να το παιξω ανετη.
02-02-2014, 01:27 #13
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ.!
02-02-2014, 02:04 #14
Γιατι το λες αυτο? Εχεις καποια σχετικη εμπειρια? Δεν πιστευω οτι ειναι ολοι ιδιοι και το συγκεκριμενο ατομο ειναι πολυ ενταξει και εγω καποτε ελεγα το ιδιο χωρις να εχω καποιο προβλημα με καποιον αλλα οταν εμαθα για την εθνικοτητα του και τον ειχα ηδη γνωρισει αναθεωρησα και δεν ειναι σωστο να λειτουργουμε ρατσιστικα. Κρινεις χαρακτηρα και οχι εμφανιση, εθνικοτητα η οτιδηποτε αλλο που δεν εχει σχεση με την προσωπικοτητα του αλλου.
02-02-2014, 13:33 #15
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....