Η αβάσταχτη δυστυχία του να είσαι αμφιφυλόφιλος
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18

Exclamation Η αβάσταχτη δυστυχία του να είσαι αμφιφυλόφιλος

...η μάλλον του να ανακαλύπτεις πως είσαι.
    Χαιρετώ, είμαι 22 χρονών...έχω ξανά γράψει για άλλο λόγο στο forum και οι απαντήσεις ήταν πολλές και χρήσιμες. Εν τέλει αποδείχτηκε πως το μόνο που έπρεπε να κάνω για να ξεπεράσω το τότε μου πρόβλημα ήταν να σκληρύνω, να σταματήσω να κλαίγομαι και να γίνω πιο άντρας, γενικώς...
    Λένε ότι κάθε φορά που λύνεις ένα πρόβλημα στη πραγματικότητα απλά ανταλλάζεις ένα σετ προβλημάτων για ένα άλλο. Στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτό ακριβώς συμβαίνει.
    Πως είναι δυνατόν να έχεις ομοφυλοφιλικές σεξουαλικές φαντασιώσεις από τα 14 σου και να το αντιλαμβάνεσαι στα 21; Καταπιέζοντας το. Έχεις τις σκέψεις σου σε ένα συρτάρι που το ανοίγεις μόνο για να αυνανιστείς. Έρχεται όμως κάποιες φορές μια στιγμή που σε προκαλεί σαν χαρακτήρα, σε αναγκάζει να ανοίξεις ότι αποσκευές έχεις ώστε να ανταπεξέλθεις στις συνθήκες. Καταλαβαίνεις, εσύ που διαβάζεις, που το πάω - πήγα.
    Με βασάνιζε τόσο πολύ η σκέψη του εαυτού μου που με κοιτάει, χαμογελάει και δηλώνει πως είναι "gay" που έψαξα να γνωρίσω κάποιον να δοκιμάσω την "εμπειρία". Η "εμπειρία" μου έληξε πριν ξεκινήσει, με εμένα αηδιασμένο και τον παρτενέρ φανερά απογοητευμένο να μου ζητάει κάτι να κάνουμε.
    Δεν έχω νιώσει στην ζωή μου μεγαλύτερη αηδία στη σκέψη του τι πάω τώρα να κάνω. Ότι φαντασιώσεις είχα που ήθελα να πραγματοποιήσω φαινόταν ξαφνικά να μη με έλκουν καθόλου.
    Όταν έφυγα, ένιωσα πολύ περισσότερο άντρας από ότι ένιωθα πριν. Ένιωσα να με εντυπωσιάζει το δώρο ενός γυναικείου σώματος όσο λίγες φορές. Ανακουφίστηκα κιόλας, επειδή σκέφτηκα πως αν δεν μου άρεσε η "εμπειρία" τότε προφανώς κάνω λάθος και είμαι άντρας.
    Η σκέψη που κρύβεις όμως είσαι σαν την μύγα που δεν θα σταματήσει να κολλάει στο πρόσωπο σου μέχρι να την σκοτώσεις. Εξακολουθώ να έχω φαντασιώσεις, ίσως πιο πολλές και από παλιά. Πλέον, έχει αρχίσει συνειδητά να μου γίνεται ψύχωση. Τυχαίνει να γνωρίσω κάποιον που αφήνει ενδείξεις πως μπορεί να είναι gay και ο εγκέφαλος μου τον περνάει από κριτική επιτροπή για το αν είναι και το αν υπό τις κατάλληλες συνθήκες μπορούσα να κάνω κάτι μαζί του. Αυτό μου συμβαίνει αυτόματα, χωρίς να το διαλέξω. Είναι η αγχωμένη πλευρά του εαυτού μου που τρέχει στο συρτάρι να δει τι προσπαθώ να κρύψω.
    Νομίζω ότι ξέρω τι μου συμβαίνει και μάλιστα πολύ καλά. Νιώθω λες και με έχω ψυχολογήσει καλύτερα από ότι θα το έκανε οποιοσδήποτε άλλος, ειδικός η μη. Εκμεταλλεύομαι όμως την ανωνυμία που προσφέρει το site για να θέσω το "πρόβλημα" μου, επειδή μου άρεσε η ευγένεια και η θετική σκέψη που έλαβα την προηγούμενη φορά.
    Επειδή νιώθω επίσης ότι δεν έδωσα αρκετή τροφή για απαντήσεις, πάσχω από έλλειψη αποφασιστικότητας. Θέλω να κάνω τόσα πράγματα και πρακτικά κάνω πολύ λίγα από αυτά. Έχω όνειρα που πιστεύω ότι ξέρω πως θα τα πραγματοποιήσω, όμως φοβάμαι το επόμενο βήμα η αναπαύομαι στο προηγούμενο σκαλοπάτι. Η και τα δύο.
    Αυτή τη στιγμή τίποτα δεν με απασχολεί περισσότερο από την "παραφυλία" (όπως την χαρακτηρίζει ο Ασκητής) που βρίσκω μέσα μου. Αν με ρωτήσεις, θα σου πω ότι δεν θέλω να είμαι αμφιφυλόφιλος και είναι αλήθεια, δεν θέλω. Αλήθεια όμως επίσης είναι ότι ο λόγος που δεν θέλω είναι γιατί δεν θέλω να λέω ψέματα για μένα σε γονείς, φίλους και στην κοπέλα μου, οπότε εκ των πραγμάτων θα ζήσω το υπόλοιπο της ζωής μου (η της παρούσας φάσης του εγκεφάλου μου) κρυμμένος σε μια ντουλάπα. Όλα θα μου θυμίζουν το γιατί, το οποίο γιατί θα με κάνει να θέλω να ξεχνάω...
    Τονίζω, για να κλείσω, ότι είμαι καλά - όχι πάντα εννοείται, τώρα που γράφω όμως είμαι καλά. Με τον συνεχή φόβο του ότι γράφω στο διαδίκτυο σκέψεις που αντλώ από κείνο το συρτάρι...αλλά είμαι καλά.

Ευχαριστώ.

Member
    δηλαδη γουσταρεις το ιδιο και αντρες και γυναικες, ε?

Banned
    ...η μάλλον του να ανακαλύπτεις πως είσαι.
    Χαιρετώ, είμαι 22 χρονών.....αλλά είμαι καλά.
    Ευχαριστώ.
    να σου πω τι καταλαβα;; αναλυεις τα παντα παρα πολυ και φιλοσοφεις σε μεγαλο βαθμο για το τι εισαι πως εισαι τι σκεφτεσαι-ενω δε χρειαζεται.
    ζησε τις στιγμες κι να εισαι ο,τιδηποτε θελεις...μην προσπαθεις να διαγνωσεις τον εαυτο σου,μην προσπαθεις να δεις τι εισαι..ζησε το..
    παρε την αποφαση και κανε αυτο που σκεφτεσαι.αν κανεις πισω θα χασεις πολλες ευκαιριες απο τη ζωη σου.ξεκινα σημερα να σκεφτεσαι διαφορετικα.
    η αναποφασιστικοτητα που λες οτι σε διακατεχει ειναι επειδη δεν κανεις τιποτα,και συνηθισες στην αδρανεια.κανε κατι να βγεις απο αυτο που σε κραταει αδρανη.

οσον αφορα το θεμα της αμφιφυλοφιλιας τι σε νοιαζει τι εισαι; κι αν δεν εισαι εκεινο που νομιζες κι αν εκδηλωθηκε αργα τι σημασια εχει; γιατι τα αναλυεις ολα εκνευριστικα και δε ζεις;
    θα κουραστουν κι οι ανθρωποι διπλα σου αν δε μαθεις να ζεις.
    πηγαινε και με αντρες και με γυναικες.δεν ειναι κατακριτεο απο κανεναν και κανεις δεν μπορει να σε κρινει.κανε ο,τι σου γουσταρει δικη σου ειναι η ζωη.απλα μην το σκεφτεσαι,καντο.
    και προσοχη,προφυλαξεις!

Senior Member
    λιονταρια.Απο την αλλη ομως,ο ανθρωπος ειναι πιο πολυπλοκο πλασμα δεν ζευγαρωνει μονο για αναπαραγωγη αλλα και για απολαυση!Αν ησουν απογοητευμενος με τις γυναικες και ηθελες ξαφνικα να πας με αντρες θα σου ελεγα οτι προσωπικα το βρισκω λαθος,αφου ομως σου βγαινει σαν αναγκη μην καταπιεζεις τον ευατο σου δεν ειναι κακο!Οκ,ακομα υπαρχει ρατσισμος απεναντυ σε ομοφυλοφιλους,αμφιφιλοφυλ� �υς υπαρχει επισης και σε χοντρους,κοκαλιαριδες,κοντ ους,ψηλους,ξενους,ασχημους κλπππ!!ελα ομως που και ο ρατσιστης τελειος δεν ειναι και εχει φαει ρατσισμο και εχει γεμισει κομπλεξ εκτος αν ειναι τελειος και κανει παρεα με τον Θεο!εμεις οι κοινοι θνητοι τι να κανουμε, ειμαστε περιεργοι και διαφορετικοι, μια ζωη την εχουμε γιατι να την καταπιεζουμε με την ΔΕΙΛΙΑ ΜΑΣ;;;(το λεω δυνατα να το ακουσω και εγω!!) Απο τη μια στην φυση δεν θα δεις να ζευγαρωνουν ποτε δυο αρσενικα λιονταρια.Απο την αλλη ομως,ο ανθρωπος ειναι πιο πολυπλοκο πλασμα δεν ζευγαρωνει μονο για αναπαραγωγη αλλα και για απολαυση!Αν ησουν απογοητευμενος με τις γυναικες και ηθελες ξαφνικα να πας με αντρες θα σου ελεγα οτι προσωπικα το βρισκω λαθος,αφου ομως σου βγαινει σαν αναγκη μην καταπιεζεις τον ευατο σου δεν ειναι κακο!Οκ,ακομα υπαρχει ρατσισμος απεναντυ σε ομοφυλοφιλους,αμφιφιλοφυλ� �υς υπαρχει επισης και σε χοντρους,κοκαλιαριδες,κοντ ους,ψηλους,ξενους,ασχημους κλπππ!!ελα ομως που και ο ρατσιστης τελειος δεν ειναι και εχει φαει ρατσισμο και εχει γεμισει κομπλεξ εκτος αν ειναι τελειος και κανει παρεα με τον Θεο!εμεις οι κοινοι θνητοι τι να κανουμε, ειμαστε περιεργοι και διαφορετικοι, μια ζωη την εχουμε γιατι να την καταπιεζουμε με την ΔΕΙΛΙΑ ΜΑΣ;;;(το λεω δυνατα να το ακουσω και εγω!!)
    Last edited by weirdthings; 12-02-2014 at 02:57.

Senior Member
    Καλησπερα φιλε μου,εισαι πολυ νεος κ προφανως δεν γνωριζεις τον εαυτο σου,περασες κ εφηβεια που πολλοι περνανε κριση ταυτοτητας για το ποιοι ειναι κ τι θελουνε,Προτεινω να κανεις να καλη σχεση με κοπελα κ να δεις ετσι κ μπορεις να ευτυχισεις κ μεσα απο αυτην θα καταλαβεις πραγματικα με τον καιρο πως νιωθεις κ τι θελεις κ μακαρι να βρεις αυτο που πραγματικα επιθυμεις για να νιωσεις οτι καλυπτεσαι

Senior Member
    Quote Originally Posted by weirdthings View Post
    λιονταρια.Απο την αλλη ομως,ο ανθρωπος ειναι πιο πολυπλοκο πλασμα δεν ζευγαρωνει μονο για αναπαραγωγη αλλα και για απολαυση!Αν ησουν απογοητευμενος με τις γυναικες και ηθελες ξαφνικα να πας με αντρες θα σου ελεγα οτι προσωπικα το βρισκω λαθος,αφου ομως σου βγαινει σαν αναγκη μην καταπιεζεις τον ευατο σου δεν ειναι κακο!Οκ,ακομα υπαρχει ρατσισμος απεναντυ σε ομοφυλοφιλους,αμφιφιλοφυλ� �υς υπαρχει επισης και σε χοντρους,κοκαλιαριδες,κοντ ους,ψηλους,ξενους,ασχημους κλπππ!!ελα ομως που και ο ρατσιστης τελειος δεν ειναι και εχει φαει ρατσισμο και εχει γεμισει κομπλεξ εκτος αν ειναι τελειος και κανει παρεα με τον Θεο!εμεις οι κοινοι θνητοι τι να κανουμε, ειμαστε περιεργοι και διαφορετικοι, μια ζωη την εχουμε γιατι να την καταπιεζουμε με την ΔΕΙΛΙΑ ΜΑΣ;;;(το λεω δυνατα να το ακουσω και εγω!!) Απο τη μια στην φυση δεν θα δεις να ζευγαρωνουν ποτε δυο αρσενικα λιονταρια.Απο την αλλη ομως,ο ανθρωπος ειναι πιο πολυπλοκο πλασμα δεν ζευγαρωνει μονο για αναπαραγωγη αλλα και για απολαυση!Αν ησουν απογοητευμενος με τις γυναικες και ηθελες ξαφνικα να πας με αντρες θα σου ελεγα οτι προσωπικα το βρισκω λαθος,αφου ομως σου βγαινει σαν αναγκη μην καταπιεζεις τον ευατο σου δεν ειναι κακο!Οκ,ακομα υπαρχει ρατσισμος απεναντυ σε ομοφυλοφιλους,αμφιφιλοφυλ� �υς υπαρχει επισης και σε χοντρους,κοκαλιαριδες,κοντ ους,ψηλους,ξενους,ασχημους κλπππ!!ελα ομως που και ο ρατσιστης τελειος δεν ειναι και εχει φαει ρατσισμο και εχει γεμισει κομπλεξ εκτος αν ειναι τελειος και κανει παρεα με τον Θεο!εμεις οι κοινοι θνητοι τι να κανουμε, ειμαστε περιεργοι και διαφορετικοι, μια ζωη την εχουμε γιατι να την καταπιεζουμε με την ΔΕΙΛΙΑ ΜΑΣ;;;(το λεω δυνατα να το ακουσω και εγω!!)
    λιονταρια.Απο την αλλη ομως,ο ανθρωπος ειναι πιο πολυπλοκο πλασμα δεν ζευγαρωνει μονο για αναπαραγωγη αλλα και για απολαυση!Αν ησουν απογοητευμενος με τις γυναικες και ηθελες ξαφνικα να πας με αντρες θα σου ελεγα οτι προσωπικα το βρισκω λαθος,αφου ομως σου βγαινει σαν αναγκη μην καταπιεζεις τον ευατο σου δεν ειναι κακο!Οκ,ακομα υπαρχει ρατσισμος απεναντυ σε ομοφυλοφιλους,αμφιφιλοφυλ� �υς υπαρχει επισης και σε χοντρους,κοκαλιαριδες,κοντ ους,ψηλους,ξενους,ασχημους κλπππ!!ελα ομως που και ο ρατσιστης τελειος δεν ειναι και εχει φαει ρατσισμο και εχει γεμισει κομπλεξ εκτος αν ειναι τελειος και κανει παρεα με τον Θεο!εμεις οι κοινοι θνητοι τι να κανουμε, ειμαστε περιεργοι και διαφορετικοι, μια ζωη την εχουμε γιατι να την καταπιεζουμε με την ΔΕΙΛΙΑ ΜΑΣ;;;(το λεω δυνατα να το ακουσω και εγω!!) (για καποιο λογο οταν γραφω μεγαλα μηνυματα μου τα κοβει ζητω συγνωμη)

Senior Member
    Ζητω συγνωμη για το μη ολοκληρωμενο μηνυμα μου δεν ξερω γιατι εβγαλε ετσι προσπαθησα μα το επεξεργαστω αλλα τιποτα!θα το κοιταξω αυριο παλι

Senior Member
    Βαζε κενα πριν και μετα απο κομματα και τελειες για να σου εμφανιζει ολοκληρο το μηνυμα . . .

Senior Member
    Απο τη μια στην φυση δεν θα δεις να ζευγαρωνουν ποτε δυο αρσενικα λιονταρια . Απο την αλλη ομως , ο ανθρωπος ειναι πιο πολυπλοκο πλασμα δεν ζευγαρωνει μονο για αναπαραγωγη αλλα και για απολαυση ! Αν ησουν απογοητευμενος με τις γυναικες και ηθελες ξαφνικα να πας με αντρες θα σου ελεγα οτι προσωπικα το βρισκω λαθος , αφου ομως σου βγαινει σαν αναγκη μην καταπιεζεις τον ευατο σου δεν ειναι κακο ! Οκ , ακομα υπαρχει ρατσισμος απεναντυ σε ομοφυλοφιλους,αμφιφιλοφυλ� �υς υπαρχει επισης και σε χοντρους , κοκαλιαριδες , κοντους , ψηλους , ξενους , ασχημους κλπππ ! ! ελα ομως που και ο ρατσιστης τελειος δεν ειναι και εχει φαει ρατσισμο και εχει γεμισει κομπλεξ εκτος αν ειναι τελειος και κανει παρεα με τον Θεο ! εμεις οι κοινοι θνητοι τι να κανουμε , ειμαστε περιεργοι και διαφορετικοι , μια ζωη την εχουμε γιατι να την καταπιεζουμε με την ΔΕΙΛΙΑ ΜΑΣ ; ; ;(το λεω δυνατα να το ακουσω και εγω ! !)

Λοιπον το εφτιαξα για να φαινεται και απαντω...
    Γενικα συμφωνω με αυτο που εγραψες αλλα διορθωνω ... Η ομοφυλοφιλια εχει παρατηρηθει σε πολλα ειδη ζωων οπως επισης υπαρχουν πολλα ζωα που κανουν σεξ για ευχαριστηση και οχι για αναπαραγωγη...
    Last edited by betelgeuse; 12-02-2014 at 04:13.

Banned
    εμενα ολο το θεμα μου φαινετε καπως αστοχο επισης δε καταλαβαινω τι θελει να πει ο ποιητης τι ενοεις οτι δε θελεις να εισαι αμφιφιλοφυλος ? οπιος δε θελει να ειναι κατι δεν ειναι απλο ειναι νομιζω

επισης το κολημα ειναι αυτο με τις φαντασιωσεις? κ γω μου εχει τυχει να φαντασιοθω οτι ειμαι γυναικα κ με φυλαει αντρας το προβλημα πιο ειναι?????????? μαλον το κολημα ειναι οτι δε εχεις ακετη αυτοπεποιθηση οσο χρειαζετε να εχεις κ ερμηνευσες τις ανασφαλειες σου ως δυστιχια εμενα ολα αυτα μου φαινονται υπερβολικα κ too much

Senior Member
    Παρόλο που ζούμε σε μία χώρα με μεγάλο ποσοστό συντηρητισμού σε μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού της, αν καταφέρεις να δεχτείς αυτό που είσαι
    βρίσκοντας παράλληλα τον τρόπο να ικανοποιείς αυτό που είσαι, που σημαίνει τα κατάλαλληλα πρόσωπα, δε νομίζεις πως δε θα ένιωθες πια ως αφάνταστη
    δυστυχία αυτή σου την ιδιαιτερότητα?
    Και, δεν ξέρω τι λέει ο Ασκητής, αλλά η αμφιφυλοφιλία δεν είναι παραφιλία. Συν γιατί πρέπει να βάζουμε ταμπελίτσες ιατρικές σε ιδιαιτερότητες?
    Επειδή κάτι δεν το σφραγίζει η κοινωνία με την έγκρισή της αυτό δε σημαίνει ασθένεια. Σημαίνει ότι οι κοινωνίες έχουν δρόμο μπροστά τους για να φτάσουν
    σε επίπεδο συνειδητοποίησης πως η ανθρώπινη σεξουαλικότητα δεν είναι όπως την έχει στο μυαλό της.
    Κάνε αυτό που θες, απαλλάξου από την ανάγκη για έγκριση και μη σε βασανίζεις διαρκώς με το τι είσαι και γιατί. Η λέξη αηδία που χρησιμοποίησες μάλλον δείχνει
    να υπάρχει θέμα αυτοαποδοχής, οπότε στόχευσε εκεί. Για να απαλλαγείς από την αηδία και να έρθει και καμιά απόλαυση.:rolleyes:
    Be warned. My shite detector is on high alert.

Senior Member
    Καταρχάς το πρώτο που δεν κατάλαβα στο μήνυμά σου είναι η χρήση της λέξης δυστυχία. Γιατί ένα κομμάτι του εαυτού σου να σου προκαλεί δυστυχία; Αν αυτό είναι μέρος του εαυτού σου τότε όπως σου είπαν και πιο πάνω αγκάλιασε αυτό το κομμάτι σου και νιώσε καλά με αυτό. Δεν υπάρχει τίποτα να ντρέπεσαι. Νομίζω με όλα αυτά που περιγράφεις είσαι λίγο χαμένος. Ποιο ακριβώς είναι το θέμα σου; Ότι είσαι αμφιφυλόφιλος; Ότι δεν έχεις καταφέρει να το επιβεβαιώσεις; Το πώς θα το πάρουν οι γύρω σου; Ας προσπαθήσουμε να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.

Το γεγονός ότι δεν προχώρησε με το συγκεκριμένο άτομο η ομοφυλοφιλική συνεύρεση δεν σημαίνει τίποτα. Μπορεί απλά να μην ταιριάζατε. Φαντάζομαι δεν θα έκανες σεξ με την πρώτη γυναίκα που θα έβρισκες μπροστά σου απλά γιατί είναι γυναίκα και θα περίμενες να λειτουργήσει. Μπορεί να μην είχατε κανένα σημείο επαφής και αυτό σε έκανε να μην τον επιθυμείς. Αν νιώθεις ότι γουστάρεις και αγόρια go for it. Αλλά ψάξε κάτι που να σε συναρπάσει όπως φαντάζομαι κάνεις και με τις κοπέλες.

Λες ότι σε έχεις ψυχολογήσει καλύτερα από τον καθένα. Αυτό δεν είναι κατ'αναγκην κακό. Εσύ ξέρεις καλύτερα από τον καθένα πώς νιώθεις για τις γυναίκες και πώς για τους άντρες. Μην περιμένεις να στο πει κάποιος άλλος. Απλά να είσαι ανοιχτός στις απαντήσεις που σου δίνει ο εαυτός σου.

Επίσης λες ότι ο πραγματικός λόγος που δεν θέλεις να είσαι αμφιφυλόφιλος είναι για να μην λες ψέματα στους γύρω σου. Και αν σου έλεγα ότι δεν χρειάζεται να λες (τουλάχιστον όχι σε όλους και στους άλλους απλά δεν το αναφέρεις); Με τους γονείς δεν είναι απαραίτητο να λες τι συμβαίνει στο κρεβάτι σου γι'αυτό μην το παίρνεις κατάκαρδα το πως θα τους το πεις. Αν τώρα κάτι σοβαρέψει με άντρα το αποφασίζεις τότε αν θα τους το ανακοινώσεις ή όχι. Αν έχεις κάτι προσωρινό με άντρα γιατί να τους το πεις; Θα τους έλεγες την ξεπέτα με γυναίκα;

Τώρα για τους φίλους θα σε ρωτήσω το αντίστροφο. Αν ερχόταν ένας φίλος σου και σου έλεγε ότι γουστάρει και άντρες τι θα του απαντούσες; Θα τον κορόιδευες/ειρωνευόσουν; Αν όχι γιατί να το κάνουν οι φίλοι σου; Για να τους έχεις επιλέξει σημαίνει ότι είναι άτομα που ταιριάζετε σε απόψεις και νοοτροπίες. Ίσως η αντίδρασή τους να είναι τελείως διαφορετική απ'ότι την έχεις πλάσει. Προσπάθησε να τους κάνεις μια κουβέντα γενική πχ για τους ομοφυλόφιλους αφού δείτε μια ταινία για να καταλάβεις τις απόψεις τους. Πάντως, ακόμη και αν είναι επικριτικοί στο θέμα είναι άλλο να μιλάνε για αγνώστους και άλλο να μάθουν για το φίλο τους. Νομίζω ότι αν σε ξέρουν χρόνια θα καταλάβουν ότι οι προτιμήσεις σου δεν σε ορίζουν σαν άνθρωπο. Αλλά πριν σε δεχτούν οι άλλοι όπως είσαι πρέπει πρώτα απ'όλα να δεχτείς εσύ τον εαυτό σου..

Banned
    Αν δεν αποδεχτεις τον εαυτό σου και τις αναγκες του δεν πρόκειται ποτέ να νιωσεις ευτυχισμένος,οτι φιλοσοφια και να σου γράψουν εδώ..κάπου γράφεις ''δεν θα ήθελα να είμαι αμφιφυλόφιλος'' κάνε το τούμπα αυτό και πες ''αυτό είμαι και δεν θα το αλλαζα''

Δούλεψε με τον εαυτό σου και τα θέλω σου.

Senior Member
    τζαμπα επεξεργαζομουν την απαντηση του weirdthings , συνηθως το προβλημα ηταν στα κενα τωρα δεν ξερω τι ζορι τραβαει .... Τεσπα η απαντηση μου ηταν αυτη.

Γενικα συμφωνω με αυτο που εγραψες αλλα διορθωνω ... Η ομοφυλοφιλια εχει παρατηρηθει σε πολλα ειδη ζωων οπως επισης υπαρχουν πολλα ζωα που κανουν σεξ για ευχαριστηση και οχι για αναπαραγωγη...

Senior Member
    Ευχαριστω πολυ και για τη βοηθεια και για τη διορθωση betelgeuse!θα απευθυνθω στους αρμοδιους του site

Page 1 of 2 12 LastLast