ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΔΙΟΥ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 2 of 2
    Junior Member

ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΔΙΟΥ

Χρειαζομαι επειγόντως μία συμβουλή σας!
    Για να τα πάρουμε από την αρχή, ο θείος μου είναι παντρεμένος-χωρισμένος με δύο μεγάλα παιδιά, έχει από σχέση άλλο ένα παιδί και τώρα με μία άλλη γυναίκα αυτό το κοριτσάκι (έχει σημασία που τα αναφέρω).Αυτή η κοπέλα δεν είναι ελληνίδα, τη γνώρισε ο θείος μου πριν 4 καλοκαίρια.Έκανε σχέση μαζί της ενώ είχε και άλλες και από ότι μας έλεγε δεν είναι κάτι σοβαρό.Όταν τη γνωρίσαμε καταλάβαμε από την αρχή ότι κάτι δεν πάει καλά μαζί της,μερικούς μήνες μετά μάθαμε από το θείο μου ότι παίρνει ψυχοφάρμακα.Του λέγαμε να προσέχει και εκείνος μας διαβεβαίωσε ότι δε συμβαίνει κάτι σοβαρό.Την έδιωξε λίγο καιρό μετά όμως αυτή ξαναγύρισε και πως τον κατάφερε...μας ανακοινώνει ξαφνικά ότι πάει στη χώρα της να τη παντρευτεί.Προσπαθήσαμε να τον μεταπείσουμε, ότι πάει να μπλέξει αλλά εκείνος τίποτα.Πήγε λοιπόν τη παντρεύτηκε (ο γάμος δεν αναγνωρίζεται εδώ) και γύρισε.Του είπαμε να προσέχει να μη κάνει παιδί μαζί της, γιατί παίρνει φάρμακα .Ένα χρόνο μετά και ενώ πήγαν στη χώρα της για χριστούγεννα έρχονται και μας λέει αυτή ότι ειναι έγκυος.Καταλαβαίνεται τι προσευχές να βγει εντάξει το παιδί.Και το παιδί ήρθε δόξα τω θεό μια χαρά.Για ένα χρόνο περίπου δεν είχαμε υποψιαστεί τίποτα διότι είχε έρθει η μητέρα της να βοηθήσει τη κατάσταση...Όταν έφυγε η μητέρα της τέλος της σεζόν του 2012,ένα απόγευμα χτυπάει το τηλέφωνο μου..ήταν ο θείος μου σε έξαλλη κατάσταση και μου λέει να πάω γρήγορα στο σπίτι γιατί αυτή είχε ανέβει στη ταράτσα να αυτοκτονήσει.Τρέχω και βλέπω και άλλους εκεί που είχαν μαζευτεί από τις φωνές...Αυτή είχε κατέβει και ήταν σε κατάσταση κρίσης...και άρχισε να μου λέει ότι θέλει να σκοτώσει το μωρό και άλλα ανατριχιαστικά,παρανοικά πράγματα.Είπα στο θείο μου ότι πρέπει να εισαχθεί σε κλινική γιατί είναι πλεόν επικύνδυνη και χρειάζεται βοήθεια.Ευτυχώς με άκουσε τη βάλαμε σε κλινική,όταν ήρθαμε σε επικοινωνία με την οικογένεια της να μας πουν το ιστορικό της κανένας δεν ήταν διατεθειμένος να βοηθήσει...Έμεινε περίπου ένα μήνα μέσα και τότε ο θείος μου, άνοιξε το στόμα του και μου είπε το "μαρτύριο" του.Η κοπέλα ήταν φοβερά επιθετική,το διάστημα που ήταν η μητέρα της εδώ την είχε χτυπήσει αρκετές φορές,ότι εκείνον τον έβριζε συνέχεια και ότι συμπεριφερόταν άσχημα στο μωρό.Μάλιστα η νονά του παιδιού είπε ότι μία μέρα που είχε πάει επίσκεψη,το μωρό (ήταν 4 μηνών τότε)κοιμόταν και όταν ξύπνησε άρχισε να κλαίει και αυτή αντί να το ηρεμήσει το χτύπησε.Τους εξήγησα πως αυτά πρέπει να τα καταθέσουν και πως είναι άκρως επικινδυνη για το μωρό όμως αυτό ο θείος μου δε το καταλάβαινε και αφού το κράτος μας είναι απών σε τέτοιες περιπτώσεις,την άφησαν και επέστρεψε στο σπίτι.Στην αρχή έπαιρνε τα φάρμακα της,όμως πριν μερικούς μήνες ανακαλυψα ότι τα σταμάτησε,είναι βίαιη και αυταρχική στο παιδί.Η μικρή είναι τρομοκρατημένη,προσπάθήσα� �ε να εξηγήσουμε στο θείο μου ότι πρέπει να μπει σε κλινική,πως το παιδί κινδυνεύει και υποφέρει,όμως αυτός και πάλι δε μας ακούει,μάλιστα μας έχει αποξενωσει.Πρόσφατα έμαθα ότι αυτή χτυπάει το παιδί ακόμα και πως το βάζει τιμωρίες συνέχεια κλειδωμένο στο δωμάτιο όρθιο στραμένο προς το τοίχο με τα χέρια ψηλά για ώρα.
    Προσπάθησα να πείσω την οικογένεια μου να κάνουμε κάτι γιατί αυτό το παιδάκι δε φταίει σε τίποτα και ότι καταστρέφεται η ζωούλα του, όμως εκείνοι θεωρούν καλό να μην ανακατευτούμε.Είναι τραγικό, ρώτησα και στην αστυνομία και μου είπαν πως μόνο ο πατέρας μπορεί να κάνει κάτι.Είναι δυνατόν?Τι σκ...κράτος είναι αυτό?Να ξέρουμε πως κακοποιείται ένα απροστάτευτο μωρό και εμείς απλοί θεατές του μαρτυρίου του?
    Παιδιά τι να κανω???????Σπαράζει η καρδιά μου!

Senior Member
    ρωτηστε ενα δικηγορο να δειτε τι μπορειτε να κανετε πρεπει να απομακρυνθει το παιδι απο αυτην.