ποσο ρολο παιζει το μορφωτικο επιπεδο - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 55
    Senior Member
    Οι περισσότεροι που γραφουν τόσο,θέλουν να γίνουν ότι θέλει η μαμά και ο μπαμπάς...
    Κάποιο ποσοστό επιλεγει αυτό που έχει την μεγαλύτερη οικονομική ανταμοιβή...Από μόνους τους...
    Και τελευταίο και μικρότερο ποσοστό,είναι εκείνοι,που περνάνε εκεί που ΘΕΛΟΥΝ,γιατί το ΘΕΛΟΥΝ,γιατί ΘΑΛΛΟΥΝ να προσφέρουν σε εκείνων των τομέα,να των εξελίξουν,ίσως και να γράψουν ιστορία.
    Απλό είναι.
    "γιαυτο" και έχεις,μηδενικούς δικηγόρους,"θλεπερσονες" δικηγόρους,μετριους δικηγόρους,και ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ.
    Πρώτοι πέρασαν γιατί το ήθελε η μανούλα,2οι γιατί παίζουνε φράγκα και είναι και λίγο ζώα,3oi γιατί πιάσανε την σχολη και είπανε e okay παίζουν φράγκα αλλα μην το παραχέσουμε.Και 4οι γιατί το κατέχουν....
    Αν βάλουμε αριθμητικά αυτές της κατηγοριες,άντε να είναι ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ένας στους 1000....
    Οι υπόλοιποι απλά διάβαζαν 10-12 ώρες....
    Συγχαρητήρια.
    Και όχι εντελώς τυχαία...
    Αλλιώς ακούγεται στα μπουζούκια να λες είμαι δικηγόρος,αλλιώς είμαι υδραυλικός...

Banned
    Quote Originally Posted by invisiblebullet View Post
    υπαρχουν πολλοι που δεν ξερουν τι ταλεντο η χαρισμα εχουν και αυτοι που εχουν ταλεντο πανε χαμενοι λογο κακων υποδομων και ολη την κατασταση που επικρατη στη χωρα
    Αργα ή γρηγορα βρισκεις σε τι εχεις κλιση αρκει να μην εισαι αδρανης..Τωρα σαφως η κατασταση που επικρατει στην Ελλαδα δεν ευνοει κανεναν μα κανεναν!Αλλα αυτο ειναι ενα αλλο θεμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Αργα ή γρηγορα βρισκεις σε τι εχεις κλιση αρκει να μην εισαι αδρανης..
    Συμφωνώ.
    Και δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος που ξέρει τι του αρέσει, πάει και σπουδάζει κάτι άλλο.
    Για μένα συχνά αυτό με τους γονείς που πιέζουν μου κάνει φτηνή δικαιολογία.
    Δηλαδή, τι σόι νέος, έφηβος είσαι αν δεν επαναστατείς στα θέλω των γονιών και της κοινωνίας;

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Αργα ή γρηγορα βρισκεις σε τι εχεις κλιση αρκει να μην εισαι αδρανης..Τωρα σαφως η κατασταση που επικρατει στην Ελλαδα δεν ευνοει κανεναν μα κανεναν!Αλλα αυτο ειναι ενα αλλο θεμα.
    Πολυ σωστο το πρωτο που ειπες η αδρανεια σκοτωνει καθε υπαρξη! μπορει να ειναι αλλο θεμα αλλα ετσι ειναι εδω που ζουμε δεν κανουμε τπτ χωρις μεσο, εκτος αν φιλαμε κατουριμενες ποδιες να κανουμε τι δουλεια μας και την πληρωνει η νεολεα χωρις να φταιμε προσφατα εβγαλα βιβλιαριο υγειας με ενα γνωστο που ειχε το αφεντικο μου σε 10 λεπτα τα συμπληρωσε ολα και οταν πηραμε 2ρο ατομο στη δουλεια και επρεπε να κανει τι διαδικασια χωρις το βισμα του αφεντικου ετρεχε μια εβδομαδα... η Ελλαδα εχει ελειψη σε πολλα και νιώθει ανώτερη από τους «ξένους» παραβιάζει όποιο νόμο γουστάρει,δικαιολογεί την παρανομία, αυτο που της λειπει ειναι τάξη, ησυχία, τυπικότητα κι αξιοκρατία

Banned
    Quote Originally Posted by invisiblebullet View Post
    Πολυ σωστο το πρωτο που ειπες η αδρανεια σκοτωνει καθε υπαρξη! μπορει να ειναι αλλο θεμα αλλα ετσι ειναι εδω που ζουμε δεν κανουμε τπτ χωρις μεσο, εκτος αν φιλαμε κατουριμενες ποδιες να κανουμε τι δουλεια μας και την πληρωνει η νεολεα χωρις να φταιμε προσφατα εβγαλα βιβλιαριο υγειας με ενα γνωστο που ειχε το αφεντικο μου σε 10 λεπτα τα συμπληρωσε ολα και οταν πηραμε 2ρο ατομο στη δουλεια και επρεπε να κανει τι διαδικασια χωρις το βισμα του αφεντικου ετρεχε μια εβδομαδα... η Ελλαδα εχει ελειψη σε πολλα και νιώθει ανώτερη από τους «ξένους» παραβιάζει όποιο νόμο γουστάρει,δικαιολογεί την παρανομία, αυτο που της λειπει ειναι τάξη, ησυχία, τυπικότητα κι αξιοκρατία
    Ισχυει ναι σε μεγαλο βαθμο αυτο που λες περι μεσου και κατουρημενης ποδιας..Ολοι εχουμε να διηγηθουμε μια τετοια ιστορια,ομως δεν μου αρεσει το τσουβαλιασμα..Οχι δεν λειτουργουν ολοι ετσι,μου θυμιζει το "μαζι τα φαγαμε".Η καθε χωρα εχει την δικη της ανωτεροτητα,εμας απλα τα τελευταια 40 χρονια μας κυβερνουν παρταλια και εχουν τακτικη τα παραπανω που ανεφερες.Αλλα αυτο παλι ειναι ενα αλλο θεμα :)

Junior Member
    Quote Originally Posted by Antreas MpR View Post
    Όσο για την κοινωνία...
    Ποια κοινωνία?
    Ελληνική?
    Ελλάδα η φάση είναι σπούδασε παιδί μου,γίνε γιατρός,η δικηγόρος,εκεί παίζουν τα φράγκα...
    Okay στα λόγια.
    Στην πράξη όμως,το παιδί,τουλάχιστον ξι λυκείου,θα πηγαίνει σχολειό 7 ώρες,μετά φροντιστήριο άλλες 4-5.
    Την ημερα.
    Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας,δεν είμαστε όλοι διάνοιες,αλλα αν διαβάζεις 10-12 ώρες την ημερα κάπου θα περάσεις.
    Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα τελειώσεις και ποτε...
    Μιας και έχουμε ένα 20% που τελειώνει στα απαιτούμενα χρονια(ανάλογος την σχολη dld).
    Έχεις ένα 40% το οποιο τελειώνει στα 6-8 χρονια.
    Άλλο ένα 20% που τελειώνει στα 8-12χρονια.
    Και τελικά άλλο ένα 20% που δεν τελειώνει ποτε...
    Από αυτό το 60% που είναι ανάμεσα στα 6-12 χρονια,foititoumpes όχι μαλακίες,αρχικά περνάνε εκεί που θέλει η μαμάκα και ο μπαμπάκας και μετά αλλάζουν σε κάτι το οποιο επιτρέπει την εργασία είτε σε φροντιστήριο,είτε σε δημόσιο σχολειό...
    ΕΛΛΑΣ FTW.
    Από την άλλη όμως,αν πχ πάμε γερμανία,θα δούμε ότι τα παιδιά,τελειώνουν τα σχολικά τους στα 16 και μετά ανάλογος του φύλου,έχουν να ασχοληθούν με πράγματα όπως μαγειρική,οικοδομικά κλπ...
    Μάθε τέχνη και άστηνε φάση.
    Αν θελήσουν να περάσουν κάπου,περνάνε,χωρίς φροντιστήρια,και όχι σαν αιωνιους 6-12 dld,μιας και εκεί τρώνε kick αν "κωλοβαρανε"(πχ χρωστάω 28 μαθήματα κλπ ελληνικές φάσεις).
    Και επίσης,εργάζονται,άσχετα αν φοιτούν η όχι κάπου...
    Και αρκετές φορες,περισσότερες από μια δουλειά...
    1.Γιατί τέτοιες γενικεύσεις; Δεν ξέρεις γιατί κάποιος αργεί παραπάνω να τελειώσει από κάποιον άλλον. Σίγουρα δεν είναι λίγοι αυτοί θέλουν να τρώνε τα λεφτά των γονιών τους και σκέφτονται μόνο πως να περάσουν καλά. Μην τους εντάσσεις όμως όλους στην ίδια κατηγορία. Υπάρχει και ένα αξιόλογο ποσοστό που χρειάστηκε να αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις, με αποτέλεσμα να βγει εκτός του προβλεπόμενου ορίου. Είμαι και εγώ ανάμεσα σ' αυτούς που αργούν να τελειώσουν για κάποιους λόγους και νιώθω άσχημα γι'αυτό, πόσο μάλλον όταν οι γύρω μου βγάζουν αυθαίρετα συμπεράσματα σαν τα δικά σου.

2.Έχεις ζήσει ποτέ στη Γερμανία και ξέρεις πως είναι από πρώτο χέρι; Αν τα παιδιά εκεί περνάνε χωρίς φροντιστήρια, είναι γιατί εκεί είναι τελείως διαφορετικό το εκπαιδευτικό σύστημα. Δε φταίνε οι Έλληνες φοιτητές αν σε άλλες χώρες δε χρειάζεται να δώσεις εισαγωγικές εξετάσεις. Επίσης, το έχεις σκεφτεί ότι ίσως κάποιοι εδώ αργούν τόσο να τελειώσουν γιατί είναι σχεδόν αδύνατο να αλλάξεις σχολή αν μετανιώσεις την απόφαση που πήρες στα 18; Σε άλλες χώρες (μιας που σ'αρέσει τόσο η σύγκριση) είναι συχνό φαινόμενο οι φοιτητές να περνάνε μερικά χρόνια αλλάζοντας σχολές μέχρι να αποφασίσουν ποια τους αρέσει. Επίσης, είναι υπερβολικό να πιστεύεις πως όλοι δουλεύουν (πόσο μάλλον ότι κάνουν πολλές δουλειές). Απλώς εκεί υπάρχουν και τα φοιτητικά δάνεια (που ύστερα ξεπληρώνουν για καιρό), με αποτέλεσμα να μη χρειάζεται τόσο να τους συντηρούν οι γονείς. Σίγουρα όμως παντού οι γονείς βοηθάνε όσο μπορούν.

3.Το "αναλόγως φύλου" το θεωρώ αναχρονιστική αντίληψη και ευτυχώς δε συναντάται στη Γερμανία. Στις προηγμένες κοινωνίες είναι συνηθισμένο να ασκούν άντρες επαγγέλματα που παραδοσιακά θεωρούνται γυναικεία (και το αντίστροφο). Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που η Γερμανία έχει γυναίκα καγκελάριο, ενώ στην Ελλάδα πιθανότατα δε θα δούμε γυναίκα πρωθυπουργό μέσα στην επόμενη χιλιετία. Επίσης, σε μια χώρα όπου ανθεί η μαύρη εργασία και οι περισσότεροι "τεχνίτες" δεν έχουν εκπαιδευτεί κάπου, σου κάνει εντύπωση που αυτού του είδους τα επαγγέλματα δεν αποτελούν πρώτη επιλογή;

Banned
    ακομα κ αν δεν ειναι ολοι διανυες αυτο δε παιζει καπιο ρολο γιατι μπορει να βρει κανεις καπιον πιο διανοουμενο απο αυτον κ να κανει φροντιστηριο.. οπως εκανα εγω

Senior Member
    παντως τα πιο εξυπνα ατομα που εχω γνωρισει ετυχε να ειναι μηχανολογοι μηχανικοι.Ειναι απο τους λιγους φοιτητες που ασχολουνται με την γενικη μορφωση και δεν μενουν μονο σε οσα τους μαθαινουν στην σχολη και για να τελειωσει καποιος μια τετοια σχολη χρειαζεται να διαθετει και φαντασια να μην ειναι απλως παπαγαλος
    γενικοτερα ειναι σχολη που εξασκει την εφευρετικοτητα,πρεπει να σκαρφιζεσαι πραγματα ενω ιατρικη και ενας που διαβαζει παρα πολυ παιρνει πτυχιο

Senior Member
    @silverfish
    1.Γιατί οι περισσότεροι το παίζουν φοιτητές,γιατί τους παίρνει.
    2.Δεν έχω ζήσει γερμανία,αλλα έχω ζήσει γερμανούς και γερμανίδες οι οποιοι μου έχουν εξηγήσει τι παίζει εκεί με την εκπαίδευση.Και ναι δεν δουλεύουν όλοι,πάντως αυτοί που γνώρισα εγώ,εκεί είχανε και 2 και 3 δουλειές ενώ σπούδαζαν...Πχ μια κοπελίτσα,είχε 2 part time δουλειές τα σαββατοκύριακα και μια 5ήμερη.Και σπούδαζε νομική...Άσχετα που ο μπαμπάς την είχε φέρει στο ελλάδα με σκαφάκι...
    3.Πάλι στο θέμα της "εκπαίδευσης",ανάλογος φύλου,όχι γιατί είναι κομπλεξικοί,αλλα γιατί θεωρούν πως πρέπει να υπάρχουν βασικές γνώσεις,ανάλογος φύλου,σε θέματα όπως μαγειρική,απλά ηλεκτρολογικά,ραπτική κλπ....
    Dld τηγάνισε ένα αυγό,άλλαξε μια λάμπα...
    Κάτι το οποιο εγγυώμαι πως τα περισσότερα ελληνόπουλα δεν τα γνωρίζουν...Και ναι το γενικεύω πάλι.
    Γιατί έτσι είναι...
    Οι περισσότεροι "φοιτητές"δεν εργάζονται.
    Και όσο για την βοήθεια από τους γονείς,στης περισσότερες χώρες,ανεπτυγμένες όπως ανέφερες,ναι.Δεν υπάρχει ιδιαίτερη βοήθεια από τους γονείς,γιατί πρέπει το "παιδί"να μάθει να σταθεί στα πόδια του.(japan πχ)
    Και δεν θα το μάθει μετά τα 30 που θα τελειώσει το μαθηματικό...
    Και δεν μου κάνει εντύπωση τίποτα πια στο ελλάδα.
    Είναι και θα είναι για αλλα 500 χρονια σε φάση,εδώ δεν περνάνε αυτά,ανωτερότητα από νεοέλληνες που δεν δημιουργούν τίποτα,και απλά θυμούνται τι κάνανε κάποιοι εδώ πριν 2μιση χιλιάδες χρονια...
    Καλή συνεχεια στης σπουδές σου.

Senior Member
    Και όσο για τα φροντιστήρια,πρέπει να το ψάξεις λίγο καλύτερα γιατί υπάρχουν στο ελλάδα και πουθενά αλλου...
    Ιδιαιτερα κάνουν,σε πολλές χώρες,φροντιστήρια υπάρχουν μονο στο ελλάδα(γιατί έχεις ταλέντο)και γιατί πολλοί σπουδάζουν,"καθιγιλιστικα" πράγματα,και μιας και ζούμε σε μια χωρα με πληθυσμό 10 mil,τι να τους κανεις τόσους καθηγητές,μπαρ δημιουργείς έναν νέο τομέα εκπαίδευσης,ειδικά όταν ο μπατζανάκης σου είναι μεγάλο βουλευτής...
    Οποτε,άσε τα γιατί χρειάζονται τα φροντιστήρια εδώ,και δεν χρειάζονται αλλου κλπ.
    Και επίσης,σε όσες χώρες δεν χρειάζονται εξετάσεις εισαγωγής,αν κοπείς σε ένα μάθημα,μπαρ ξαναρχίζεις,δεν χρωστάς 900 μαθήματα,για κανέναν λόγο...

Senior Member
    Μπορεί να έχεις κάποιον με 37 πτυχία που να γνωρίζει μονο αυτά τα 37 θέματα,τίποτα άλλο από real life.
    Από φν άλλη μπορεί να έχεις κάποιον άλλων,χωρίς κανένα πτυχίο,που όμως να γνωρίζει αυτά τα 37 θέματα,γιατί τα έχει διαβάσει για την party του και επίσης να γνωρίζει τι σημαίνει ζωή γιατί μπορεί να έχει ταξιδέψει,να έχει δει(να έχει ζήσει γενικά...
    Street smart και πανεπιστημιακό smart με λίγα λόγια.
    Ποιος από τους 2 τώρα έχει σημαντικότερες γνώσεις και είναι εξυπνότερος εξαρτάται από την άποψη του καθενός.
    Τώρα στης σχέσεις,παίζουν πολλά ρολο,τα οποια είναι συνήθως πιο σημαντικά από τα πτυχία η την έλλειψη αυτών.
    Το να εχει ζησει καποιος το real life και να γνωριζει το πανεπιστημιο ζωη οπως το λες στην αγγλικην δεν ειναι τοσο θεμα εξυπναδας αλλα εμπειριας. Συμφωνα με τα συμφραζομενα σου αυτος που δεν εχει σπουδασει εχει ζησει πραγματικη ζωη ενω αυτος που εχει 2 πτυχια ειναι φυτο. Αυτο ειναι σχετικο γτ μπορεις να βρεις καποιον που εχει 2 πτυχια να εχει ταξιδεψει να εχει ζησει και καποιον που να εχει τελειωσει το λυκειο και να εχει βρει μια δουλιτσα και να μην εχει ζησει τιποτα, αυτο δεν σημαινει ομως οτι αυτος που εχει 2 πτυχια και εχει ζησει μπορει να ειναι πιο εξυπνος απο τον δευτερο που εχει τελειωσει λυκειο οπως αντιστοιχα στη δικη σου περιπτωση αυτος δηλαδη που δεν εχει σπουδασει και εχει περισσοτερες εμπειριες σημαινει οτι ειναι εξυπνοτερος απο αυτον που εχει πτυχια. Ολα στη ζωη ειναι θεμα θελησης και τολμης και επιμονης . Δεν ειναι θεμα εξυπναδας το να ειναι καποιος ευτυχισμενος.

Senior Member
    Ακριβώς όπως είπες και εσύ,απλά έφερα παραδείγματα.
    Καταρχάς δεν είπα,φυτό,είπα παπαγάλο.
    Και "καταδευτερο",μίλησα για κάποιων με ενδιαφέροντα και όχι για την θείτσα την μαρίκα που γνωρίζει να πλένει,να μαγειρεύει και να κάθεται στον greek lover της.
    Μπορεί κάποιος να έχει 900 πτυχία και να είναι kwlozwo.
    Μπορεί κάποιος να μην έχει κανένα και να είναι πανέξυπνος,απλά να μην είχε την δυνατότητα η την θέληση,να κάνει αυτό που "θεωριεται" κοινωνικά έξυπνο.
    Μπορεί κάποιος να έχει τα πτυχία,και την ζωή.
    Μπορεί κάποιος να μην έχει τίποτα από τα 2.
    Όλα μπορούν και όλα υπάρχουν...
    Που ακριβώς σκάλωσες εσύ?
    Γιατί βλέπω πλήγωσα κόσμο με τα λεγόμενα μου.
    Αλλα υπάρχουν πολλά είδη εξυπνάδας,και επίσης,ευτυχία,είναι κάτι άλλο για των καθένα...
    Για κάποιους ευτυχία πχ είναι το ότι έχουν ένα πιάτο φαΐ το βραδυ και μια κουβέρτα.
    Για άλλους είναι η ferrari και η "πλαστικια" από διπλα.
    Δεν είναι καλύτερος ο ένας από των άλλον,ούτε πιο έξυπνος....
    Απλά έχουν διαφορετικά θέλω...

Junior Member
    @silverfish
    1.Γιατί οι περισσότεροι το παίζουν φοιτητές,γιατί τους παίρνει.
    2.Δεν έχω ζήσει γερμανία,αλλα έχω ζήσει γερμανούς και γερμανίδες οι οποιοι μου έχουν εξηγήσει τι παίζει εκεί με την εκπαίδευση.Και ναι δεν δουλεύουν όλοι,πάντως αυτοί που γνώρισα εγώ,εκεί είχανε και 2 και 3 δουλειές ενώ σπούδαζαν...Πχ μια κοπελίτσα,είχε 2 part time δουλειές τα σαββατοκύριακα και μια 5ήμερη.Και σπούδαζε νομική...Άσχετα που ο μπαμπάς την είχε φέρει στο ελλάδα με σκαφάκι...
    3.Πάλι στο θέμα της "εκπαίδευσης",ανάλογος φύλου,όχι γιατί είναι κομπλεξικοί,αλλα γιατί θεωρούν πως πρέπει να υπάρχουν βασικές γνώσεις,ανάλογος φύλου,σε θέματα όπως μαγειρική,απλά ηλεκτρολογικά,ραπτική κλπ....
    Dld τηγάνισε ένα αυγό,άλλαξε μια λάμπα...
    Κάτι το οποιο εγγυώμαι πως τα περισσότερα ελληνόπουλα δεν τα γνωρίζουν...Και ναι το γενικεύω πάλι.
    Γιατί έτσι είναι...
    Οι περισσότεροι "φοιτητές"δεν εργάζονται.
    Και όσο για την βοήθεια από τους γονείς,στης περισσότερες χώρες,ανεπτυγμένες όπως ανέφερες,ναι.Δεν υπάρχει ιδιαίτερη βοήθεια από τους γονείς,γιατί πρέπει το "παιδί"να μάθει να σταθεί στα πόδια του.(japan πχ)
    Και δεν θα το μάθει μετά τα 30 που θα τελειώσει το μαθηματικό...
    Και δεν μου κάνει εντύπωση τίποτα πια στο ελλάδα.
    Είναι και θα είναι για αλλα 500 χρονια σε φάση,εδώ δεν περνάνε αυτά,ανωτερότητα από νεοέλληνες που δεν δημιουργούν τίποτα,και απλά θυμούνται τι κάνανε κάποιοι εδώ πριν 2μιση χιλιάδες χρονια...
    Καλή συνεχεια στης σπουδές σου.
    1.Με όλο το σεβασμό, αυτό δεν αποτελεί απάντηση. Βασικά θα έλεγα ότι δε βγάζει καν νόημα.
    3.Δε συμβαίνει αυτό που λες. Νομίζω πως μπερδεύεις τη σύγχρονη Γερμανία με την Ελλάδα του 1960. Δεν ξέρω πώς σου κόλλησε ότι το εκπαιδευτικό σύστημα της Γερμανίας είναι τόσο σεξιστικό (ή ότι οι νέοι της Γερμανίας είναι τόσο παλιομοδίτικοι).

Πολλοί φοιτητές δεν εργάζονται, γιατί εδώ δεν υπάρχει καν αυτή η δυνατότητα. Γνωρίζεις τα ποσοστά ανεργίας για τους νέους κάτω των 24; Υπάρχουν κάποιοι ελάχιστοι τυχεροί που μπορούν να συνεισφέρουν σε μια οικογενειακή επιχείρηση, αλλά αυτοί αποτελούν εξαίρεση.
    Δε με νοιάζει αν ξέρεις μια κοπέλα που ξέρει μια κοπέλα που ξέρει μια άλλη κοπέλα που κάνει πέντε δουλειές ταυτοχρόνως. Αν το πάμε έτσι, κι εγώ έχω ακουστά για Γερμανούς φοιτητές που *δεν* εργάζονται.
    Επίσης, μάλλον δε διάβασες καν αυτό που έγραψα για τα φοιτητικά δάνεια.
    Το αστείο είναι ότι στην Ιαπωνία είναι πολύ συνηθισμένος ο θεσμός του φροντιστηρίου...

Ευχαριστώ. Παρεμπιπτόντως, είμαι κι εγώ από αυτούς που επειδή έχω κλείσει τα 22 και δεν έχω εργαστεί ποτέ είμαι απλώς μια παρείσακτη στο πανεπιστήμιο (ναι, ειρωνικά το γράφω).

Senior Member
    Έλα τώρα με τα ποσοστά ανεργίας....
    AX00AX0XA0XA0AXAX0AX0AX0AX0AX0
    Έλα καλο μου...
    Αυτά υπήρχαν πριν υπάρξουν θέματα,και θα υπάρχουν και σε 50 χρονια που θα έχουν φτιάξει τα πράγματα...
    Άμα έχεις την μύγα μυγιάζεσαι...
    Και δεν διαβάζεις τι γράφω...
    Τελειώνουν το λύκειο και μετά έχουν κάποιο διάστημα εκπαίδευσης σε καθημερινά πράγματα....
    Όπως μαγειρική,κλπ.
    Και ναι,είπα για την φιλί της φίλης φιλί...
    Και ναι στη ιαπωνία η μανούλα σου φυσάει τα κωλομέρια μέχρι τα 60 που αποφασίζεις εσύ ότι ναι μωρέ,θα τελειώσω το μαθηματικό τώρα,και θα ψάξω για δουλειά.και θα κλαφτώ γιατί δεν βρίσκω δουλειά,μιας και ανάμεσα στα party,φραπέδες κλπ,δεν προλάβαινα ούτε μια part time να πιάσω,και θα πετάξω και την φάση ανεργίας...
    έλα ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ.
    Άντε να συνεχίζεις να το παίζεις φοιτήτρια,και άσε μας τους υπολοιπους,είμαστε μαλακες.
    Έλα γιατί με τσατίζεις τώρα.
    Έχω σιχαθεί με της "κωλοδικαιολογιες" του καθενός σάββτο το μπουρδέλο.

Senior Member
    Μακγκάιβερ,παιδί μου-ξέχνα όλα τα στερεότυπα μεσαίου-μεγάλου-μικρού μεγέθους και πάχους μόρφωση και επίπεδο....
    Βγες έξω στη ζωή,πέτα την κατάθλιψη από πάνω σου και ξεκίνα κάτι που σε κάνει να νιώθεις άνετα,όμορφα,δημιουργικά...
    ο έρωτας,η αγάπη,το σεξ δεν κοιτάνε μαθηματικές εξισώσεις,πτυχία,περγαμηνέ ς και υψηλά εισοδήματα..

Μπορώ να μπω στην ψυχολογία σου γιατί έχω περάσει από το δικό σου κανάλι-το θέμα όμως είναι κάποια στιγμή με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να βγαίνουμε από το κανάλι αυτό και να περπατάμε εκεί που μας λεει η καρδιά μας...!! Σε ότι και αν αυτό αφορά ....
    Σκέψου τα λίγο αυτά και άσε τις ερωτήσεις επί των ερωτήσεων στοο φόρουμ...ΚΟΙΤΑΞΕ να βγεις μπροστά και μην είσαι κρυμμένος πίσω από τίτλους

Παρ'όλα αυτά ότι και αν χρειαστείς,είμαστε δώ.!

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast