θέλω να κόψω επικοινωνία ευγενικά... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 131
    Banned
    Quote Originally Posted by kramel36 View Post
    Οχι φιλη...ενας διαδικτυακος ανθρωπος ειναι που απλα επικοινωνει μαζι του καποιο διαστημα..αν με οσους μιλαμε στο διαδικτυο ηταν κ φιλοι μας τοτε θα ειμασταν ολοι πολυ ευτυχισμενοι! :)
    Αυτο ξαναπεστο..Αρα λοιπον υπερβολη στο μεγαλειο της..

Εβαλα και αποσμητικο κοπελα93.

Banned
    δεν βγάζω άκρη εδώ μέσα χαχαχα
    λέω καλύτερα να αποχωρήσω πιο πολύ με τσάτισε αυτό παρά η κοπέλα! απαπα
    άντε καληνύχτα σας και καλή συνέχεια.

Quote Originally Posted by κοπέλα93 View Post
    δεν βγάζω άκρη εδώ μέσα χαχαχα
    To παραξενο θα ηταν να εβγαζες...

Banned
    To παραξενο θα ηταν να εβγαζες...
    ε είπα να πάρω μιά γνώμη αλλά καμία ελπίδαααα χαχαχα

ε είπα να πάρω μιά γνώμη αλλά καμία ελπίδαααα χαχαχα
    Πιο πολυ τυχη εχεις να πιασεις το λοττο παρα να βγαλεις ακρη απο εδω μεσα...

Banned
    Μα καμια απαντηση δεν σου αρεσε..?

Banned
    Πιο πολυ τυχη εχεις να πιασεις το λοττο παρα να βγαλεις ακρη απο εδω μεσα...
    το πιστεύω.ε λέω κάποιος θα βρεθεί εδώ μέσα να μου πει ΠΩΣ δι@ολο θα ξεκόψω (σόρρυ για την έκφραση) όλα τα άλλα άκουσα εκτός από το ΠΩΣ.το να μην απαντήσω κι εγώ το ήξερα.απλώς ήθελα κάτι πιο ανθρώπινο και αναίμακτο :p
    μόνο τρελή δε με βγάλανε,με κόμπλεξ με με με.χίλια δυό άκουσα.
    δεν πειράζει υγεία και καλή καρδιά!

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Μα καμια απαντηση δεν σου αρεσε..?
    δεν είπα αυτό.απλώς δεν έβγαλα άκρη.
    και πάλι όμως ευχαριστώ όσους απάντησαν! αρκεί η καλή θέληση!

Banned
    Κοπελα93 πως να ξεκοψεις απο καποιον που σε εχει γραμμενη και ξεκομμενη ηδη?Δεν σε ειρωνευομαι απλα δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σου..

Banned
    Κοπελα93 πως να ξεκοψεις απο καποιον που σε εχει γραμμενη και ξεκομμενη ηδη?Δεν σε ειρωνευομαι απλα δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σου..
    οκ καμία ελπίδα.
    ούτε εγώ σε ειρωνεύομαι αλλά λέω αυτό που πιστεύω.

το πιστεύω.ε λέω κάποιος θα βρεθεί εδώ μέσα να μου πει ΠΩΣ δι@ολο θα ξεκόψω (σόρρυ για την έκφραση) όλα τα άλλα άκουσα εκτός από το ΠΩΣ.το να μην απαντήσω κι εγώ το ήξερα.απλώς ήθελα κάτι πιο ανθρώπινο και αναίμακτο :p
    μόνο τρελή δε με βγάλανε,με κόμπλεξ με με με.χίλια δυό άκουσα.
    δεν πειράζει υγεία και καλή καρδιά!
    Το καλυτερο κατα την αποψη μου ειναι να μιλησεις με την ιδια την κοπελα..να της πεις ολα αυτα που ενεφερες εδω..τα παραπονα σου..και αν δεν σου δωσει καποια λογικη εξηγηση να της πεις με ομορφο τροπο οτι δεν θελεις να συνεχισετε την επικοινωνια αυτη...γιατι το κανεις τοσο δυσκολο μεσα στο μυαλο σου??

Banned
    τι με ενοχλει τελευταια μιλαει πολυ για τον εαυτο της και δεν σχολιαζει/ακουει πολλα απο αυτα που της λεω για μενα,αντιθετα λεει ενα πχ.ε δεν πειραζει θα περασει ή καλη επιτυχια και αλλα διαφορα,νιωθω σα να μην θελει να ασχοληθει ή να μην τη νοιαζει πλεον πολυ.ενω παλια το εκανε,τωρα οχι.τωρα τελευταια επισης νευριαζει ευκολα πχ μου λεει ''θα φας μπαν'',ή ''θα μπεις στους περιορισμενους'',προφανως κατι την πειραζει ή αλλιως το λεει οντως για πλακα,δεν ξερω.
    επισης,κατι που με ενοχλει ειναι οτι αργει να μου απαντησει πραγμα που δεν εκανε προηγουμενως ειδικα στις αρχες,πχ στελνω μια ταδε ωρα απανταει αμεσως και το επομενο μηνυμα ενω το στελνω αμεσα δηλαδη το επομενο λεπτο,απανταει μετα απο 3ωρ.5ωρ ή την επομενη μερα.αυτο το τελευταιο πολυ συχνα,δεν ξερω γιατι.γινεται παντα να εχει τοση δουλεια; :/ και ενω βλεπω πως ειναι μεσα και πχ δημοσιευει διαφορα..εμενα δεν μου απανταει. γενικοτερα κοιταει την ψιλο-παρτη της και λεει τα δικα της ολη αυτη την ωρα που μιλαμε,και δεν καθεται να ακουσει αυτα που λεω ή απανταει ψιλοαδιαφορα.να σημειωσω και το πιο σημαντικο--> της στελνω σχεδον παντα εγω (για να μην πω παντα) πχ.τι κανεις πως περνας,ανοιγω γενικα κουβεντα και μια φορα ειχα κανει το τεστ να μην της στειλω για ενα μηνα για να δω αν στειλει και δεν εστειλε.απο εκεινη τη μερα μαλωσαμε γιατι δεν αντεχα αλλο να μην της πω τι με ενοχλει..την συμπαθω παρα πολυ αλλα με ενοχλουν αυτα.ειπωθηκαν διαφορα..τεσπα.αυτα κυριως με πειραζουν

τι μου αρεσει σε αυτην μου αρεσει που κανουμε πλακες,ειμαστε στον ιδιο επαγγελματικο τομεα (αυτη με περνα καποια χρονια),ακουμε την ιδια πανω κατω μουσικη και γενικα ειναι ανθρωπος με διαφορα ενδιαφεροντα και αυτο με τραβαει στην παρεα της.εχουμε πει τα εσωψυχά μας,με ειχε βοηθησει παρα πολυ μου ειχε συμπαρασταθει και για ολα αυτα νιωθω οτι της χρωσταω χαρη.θα ηθελα να γινει φιλη μου και στην πραγματικοτητα,δηλαδη να συναντηθουμε και να κανουμε παρεα κλπ γιατι τη συμπαθω πολυ (ενταξει δεν ξερεις πως εξελισσονται οι παρεες και για να γινει φιλη θελει να κανουμε καιρο παρεα κλπ δεν γινονται ετσι οι φιλιες...αυτη μενει μακρια ομως και δεν το βλεπω.τεσπα αν μεναμε κοντα θα ηθελα να ειναι φιλη μου...)
    ειναι τελειως διακριτικη,υπομονετικη,θα σου σταθει θα σε καθησυχασει κλπ θα σε συμβουλεψει και διαφορα αλλα.

αλλα εγω νιωθω οτι δεν μπορω να συνεχισω ετσι.αυτα τα πραγματα με ενοχλουν.ψιλοαδιαφορια του τυπου ''ε μωρε σιγα ας μιλαμε για τα προβληματα μας κατι σαν συμβουλευτικη,να λεμε και τις πλακες μας να περναει η ωρα αλλα μεχρι εκει''...ξερω δεν γινονται απο τη μια στιγμη στην αλλη οι παρεες αλλα δεν μου δειχνει οτι θελει να κανουμε και παρεα.
    αλλωστε εφοσον ειμαστε μακρια δε νομιζω πως θα κανουμε και ποτε παρεα (αρκετα μακρια)..μια κοπελα μου ειχε πει ''τι ειχες και τι εχασες'' η οποια τη γνωριζει την κοπελα αυτη.δεν ξερω ρε παιδια πειτε μια γνωμη.το να ξεκοψεις ειναι μια επωδυνη διαδικασια..μετα μπορει να το μετανιωσω αλλα και ετσι δε βγαζει πουθενα!

φιλιά!!:)

Ε μα καμια σωτηρια..Απο τι ακριβως θες να ξεκοψεις?Απο αυτην?Γιατι αυτη σε εχει χεσμενη..ή απο το να μην πληγωνεσαι απο αυτην?Εξηγησε στο καλο mnimonio..

Banned
    Το καλυτερο κατα την αποψη μου ειναι να μιλησεις με την ιδια την κοπελα..να της πεις ολα αυτα που ενεφερες εδω..τα παραπονα σου..και αν δεν σου δωσει καποια λογικη εξηγηση να της πεις με ομορφο τροπο οτι δεν θελεις να συνεχισετε την επικοινωνια αυτη...γιατι το κανεις τοσο δυσκολο μεσα στο μυαλο σου??
    καλά εγώ κάνω τα εύκολα δύσκολα.είναι χαρακτηριστικό μου αυτό.να δυσκολεύω τη ζωή μου.μαζόχα.
    πέρα από την πλάκα,τα έχω πει αλλά αυτή βγαίνει πάντα λάδι και εγώ η παρανοϊκή ή πιεστική.κατά ένα μέρος το πιστεύω αλλά......δε βγαίνει άκρη γι'αυτό και θέλω να ξεκόψω.τι άλλο να πούμε μωρέ; δεν έμεινε και τίποτα. και να ενδιαφερθεί και να στείλει,οκ θα τα πούμε μιά φορά,μετά πάλι το ίδιο θα με ενοχλεί.γιαυτό και εγώ κατέληξα.
    προτιμώ να μην της πω επομένως τίποτα από τη στιγμή που προσπάθησα αλλά δεν επέφερε καρπούς η προσπάθειά μου οπότε δεν έχει νόημα να εξηγήσω κάτι.

καλά εγώ κάνω τα εύκολα δύσκολα.είναι χαρακτηριστικό μου αυτό.να δυσκολεύω τη ζωή μου.μαζόχα.
    πέρα από την πλάκα,τα έχω πει αλλά αυτή βγαίνει πάντα λάδι και εγώ η παρανοϊκή ή πιεστική.κατά ένα μέρος το πιστεύω αλλά......δε βγαίνει άκρη γι'αυτό και θέλω να ξεκόψω.τι άλλο να πούμε μωρέ; δεν έμεινε και τίποτα. και να ενδιαφερθεί και να στείλει,οκ θα τα πούμε μιά φορά,μετά πάλι το ίδιο θα με ενοχλεί.γιαυτό και εγώ κατέληξα.
    προτιμώ να μην της πω επομένως τίποτα από τη στιγμή που προσπάθησα αλλά δεν επέφερε καρπούς η προσπάθειά μου οπότε δεν έχει νόημα να εξηγήσω κάτι.
    Οκ λοιπον την διαγραφεις οριστικα χωρις να νιωθεις τυψεις..και αν αυτη σε βλεπει οπως εσυ (φιλη) εννοω..τοτε θα σε αναζητησει..γιατι πρεπει οποσδηποτε να το κανεις με ομορφο τροπο?δεν το καταλαβαινω αυτο!

Banned
    Ε μα καμια σωτηρια..Απο τι ακριβως θες να ξεκοψεις?Απο αυτην?Γιατι αυτη σε εχει χεσμενη..ή απο το να μην πληγωνεσαι απο αυτην?Εξηγησε στο καλο mnimonio..
    και τα 2.
    και γιατί με ενοχλεί.

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast