Results 31 to 45 of 131
-
06-02-2014, 18:29 #31
- 06-02-2014, 18:38 #32
06-02-2014, 19:38 #33
Για το πρώτο σκέλος θα σου πω αυτό που έχει ήδη γραφτεί από άλλο μέλος, απλά να μην της μιλάς. Η διαδικτυακή επικοινωνία εξαρτάται από τα κανάλια που εσύ ανοίγεις... αν λοιπόν δεν υπάρχουν αυτά τα κανάλια, απλά η επικοινωνία σταματά. Συμφωνώ σ' αυτό που είπες σε άλλο σου μήνυμα, ότι υπάρχουν πραγματικοί άνθρωποι πίσω από την ανώνυμη επικοινωνία και γι' αυτό δεν μπορούμε να φερόμαστε όπως γουστάρουμε ή να βγάζουμε τα απωθημένα μας εις βάρος των άλλων. Αλλά απ' όσα λες η διαδικτυακή φίλη σου, δεν φαίνεται να πολυενδιαφέρεται για τα δικά σου συναισθήματα. Οπότε, ίσως δεν έχει νόημα να μπεις σε 'ευγένειες', μπορείς πιστεύω απλά να απομακρυνθείς. Αν φυσικά έχεις ανάγκη ή θεωρείς σωστό να ζητήσεις ή να δώσεις εξηγήσεις προτού απομακρυνθείς, κάντο. Για εμένα, όπως περιέγραψες την κατάσταση, δεν νομίζω πως χρειάζεται.
Πάντως μην ξεχνάς ότι δεν γνωρίζεις καθόλου τι άνθρωπος είναι έξω από την οθόνη. Όσα χρόνια και να μιλάμε διαδικτυακά, όταν μιλάμε για φιλία και άλλες προσωπικές / ουσιαστικές σχέσεις, τίποτα δεν αναπληρώνει την προσωπική συναναστροφή. Προσωπικά έχω γνωρίσει (από κοντά) άτομο που ήταν ακριβώς όπως όταν συζητούσαμε διαδικτυακά, αλλά και άτομο που δεν είχε καμία σχέση με την προσωπικότητα που αναδυόταν από τις διαδικτυακές συζητήσεις (είτε ήταν δηλαδή πολύ καλύτερο από κοντά, είτε πολύ χειρότερο και πολύ διαφορετικό). Μπορώ μάλιστα να σου πω και παρόμοια ιστορία: με άτομο που είχαμε κοινά ενδιαφέροντα αλλά δεν ζούσε κοντά και φαινόταν να έχουμε πολύ καλή επικοινωνία. Κάποια στιγμή ευνόησαν οι συνθήκες και κάναμε από κοντά παρέα για λίγους μήνες. Η κοπέλα αποδείχθηκε όχι απλά ψεύτρα σε όλα της τα στοιχεία, αλλά για χαρακτήρα μη συζητήσω! (υπολογίστρια, κακόβουλη, ανακατώστρα και χίλια δυο...) Α και μάντεψε, κι εκείνη έλεγε πως 'έχει παραξενιές και να μην την παρεξηγώ'... προφανώς ήθελε να αποφύγει να την πάρω χαμπάρι αμέσως! :P
Γι' αυτό νομίζω πως δεν είναι καλό να τραβάνε πολύ χρονικά οι διαδικτυακές γνωριμίες... αν κάποιος έχει τη διάθεση να μιλάει, καλό είναι να το κάνει με μέτρο. Αν πάλι πιστεύει πως θα ήθελε να γνωριστεί, ας το κάνει όσο πιο σύντομα μπορεί.
06-02-2014, 19:52 #34
...αε αυτή την περίπτωση κοπελιά σκίσαμε όλοι τα διπλώμτα μας :ΡΡΡ
επι του θέματος.
κοπελιά, δεν μπορώ πραγματικά να πιστέψω ότι τα πιστευεις αυτά που λες όταν απ τα δικά σου λόγια, (καθως εμείς δεν έχουμε εικονα), βγαίνει ξεκάθαρα ότι η διαδικτυακή σου φίλη δεν θέλει άλλο.
Το να περιμένεις ένα μήνα να επικοινωνήσει, εκείνη να μη το κάνει και τελικά να την ξανά προσεγγίζεις εσύ δεν σου λέει τίποτα?
Εμένα μου λέει πως είτε εξαφανιστείς ένα μήνα είτε ένα χρόνοα δεν πρόκειται να ασχοληθεί.
Τότε τι να ξεκόψεις ευγενικά?
Αυτή ξεκοβει ευγενικά και συ δν το καταλαβαίνεις ή δεν θες για δικούς σου λόγους να το καταλάβεις.
Δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους και αν για εκείνη έκανε η σχέση σας τον κύκλο της, δεν υπάρχει γυρισμός.
06-02-2014, 20:00 #35
υπαρχουν πολλοι λογοι, προσωπικα σημερα ειχα αγκη να μηλησω με καποιον, ηθελα να τα πω καπου, να κουβεντιασω κι να ξεχασω το πονομου .
θα μπορουσε να ηταν η συντροφοςμου, γυνακαμου, το παιδιμου. ο αδελφοςμου, ενας γονιος μου η καποιος φιλοςμουυ . από ολους αυτους στην συγκεκριμενη φαση θα ζηταγα ένα ηαλο φυκο.
στην συντροφομου δε θα μπορουσα να τα πω στα ισια, στους δικουςμου θα φοβομνουν μην παθουν κατι κι υτομαξουν ετσι λοιπον ο φιλος θα μπορουσε να νε αυτος που θα τα μαθει όπως εχουν, αυτος που δε θα φοβηθείς να σε δει, κι να σου πει την ομη αληθεια, χωρις υποκρησιες.
για μενσ λοιπον είναι πολύ μεγαλη η σημασεια του φιλου .αλλα και η δκιαμας προς αυτον
06-02-2014, 20:47 #36
Μαρίνα,έχεις απόλυτο δίκαιο,ξέρω ότι μπορεί να είναι μούφα άλλο να δείχνει άλλο να είναι.μάλλον θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου και θα κάνω αυτό που είπες πολύ απλά θα απομακρυνθώ σιγά σιγά γιατί ούτως ή άλλως δεν πολυενδιαφέρεται.και όποιος δεν ενδιαφέρεται για μας δε χωράει στη ζωή μας.
ντάξει δεν την ξέρω και απ'έξω απλώς ξέρω κάποια στοιχεία του χαρακτήρα της,ξέρω πως αντιδράει σε κάποιες περιπτώσεις και τι τύπος είναι.αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά
όσο για την ιστορία εντάξει τι να πω.υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι.
και εγώ γενικά πιστεύω δεν είναι καλές οι διαδικτυακές σχέσεις αλλά είχα την περιέργεια και τη θέληση να τη γνωρίσω από κοντά.αν μου ζητήσει να βρεθούμε; γιατί είχε πει πως θα έρθει τον άλλο μήνα.τι θα πω τι θα απαντήσω τη στιγμή που θέλω να ξεκόψω; μήπως να μη μιλήσω καθόλου και θα πάρει το μήνυμα; (εννοώ στο μεσοδιάστημα μέχρι να έρθει κι αν έρθει)
06-02-2014, 20:50 #37
06-02-2014, 20:58 #38
Θεοφανία,καταλαβαίνω το σκεπτικό σου αλλά κρέμεσαι από ένα παράδειγμα.επειδή είπα πως ένα μήνα δεν είχε στείλει (για δικούς της λόγους) δε σημαίνει ότι απομακρύνεται από εμένα γιατί αν ήθελε να ξεκόψει ευγενικά όπως λες δε θα έστελνε από τότε.έχει στείλει από τότε όμως...οπότε αυτό δεν στέκει.
ποιό το κακό να πω ότι θέλει να ξεκόψει; στέλνει αλλά λίγο,είπα και πριν δε θέλει πολλά πολλά,εγώ έστελνα και ενδιαφερόμουν αλλά όταν έστελνα κάναμε τις πλάκες μας μιλούσαμε και μου απαντούσε κανονικά.δε νομίζεις πως αν ήθελε να ξεκόψει δε θα απαντούσε καν; δεν της είναι δα και δύσκολο.αν θέλει δεν απαντάει καν.δεν το έκανε οπότε δεν το νομίζω.
γενικά η κοπέλα,να σας πω παιδιά,την προηγούμενη φορά που μιλούσαμε μου είπε ''σου εύχομαι να σκίσεις'' (για τις εξετάσεις),οπότε από αυτό δεν μπορώ να βγάλω το συμπέρασμα ότι θέλει να ξεκόψει,αλλά και πολλά άλλα.γενικότερα με συμπαθεί και το ξέρω,μου το είχε πει κιόλας όταν είχαμε ψιλοαρπαχτεί ότι ''αν ήθελα να ξεκόψω δε θα σου έστελνα τώρα''.......
γενικότερα το κακό είναι ότι με γράφει.και εμένα δεν γουστάρω να με γράφουν.τέσπα έκανα όλη αυτήν την ανάλυση για να σας δείξω πως μιλάμε και πόση οικειότητα υπάρχει..
06-02-2014, 21:05 #39
Αν κανεις ετσι για φιλη,δεν θελω να φανταστω πως αντιδρας σε γκομενο..Ανατριχιαζουν και οι φαλακρες μου περιοχες.
06-02-2014, 21:10 #40
εφοσον δε βοηθας στο θεμα (που ο σκοπος του φορουμ αυτος ειναι) γιατι πετας πραγματα που δεν πρεπει να πεταξεις και προσβαλλουν και το θεματοθετη; ειναι απαραιτητο να το κανεις;
γιατι δεν πας να κανεις ενα μπανιο ας πουμε απο το να τη λες στον ασχετο που μπηκε εδω να παρει γνωμες. ειτε βοηθας ειτε απλως φευγεις.τοσο απλο.
06-02-2014, 21:13 #41
Μπανιο εκανα..Ενταξει? :)
06-02-2014, 21:14 #42
06-02-2014, 21:14 #43
επισήμανση 1: το να σου απαντάει κάποιος όταν τον ζαλίζεις, μπορεί απλά να σημαίνει ότι είναι ευγενικός και δεν θέλει να σε στεναχωρήσει. Ακόμη όμως και να μην έχω δίκιο, στην επισήμανση 2 φαινεται ξεκάθαρα ότι της έχεις κάνει φασαρία για την ελλειπή προσοχή της στο πρόσωπο σου, οπότε αυτό από μόνο του ακυρώνει τον τίτλο του θέματος σου.
πι ες: μνημόνιο κλαίιω!!!!! φαλακρές περιοχές!!!
06-02-2014, 21:17 #44
06-02-2014, 21:21 #45