Results 121 to 131 of 131
-
09-02-2014, 16:55 #121
Δεν το κάνουν όλοι αυτό με μένα. μερικοί το κάνουν. εντάξει οκ είναι πρόβλημα μου αλλά μη Μου το χτυπας κιόλας.δεν μου αρέσει όταν μου λένε έντονο πρόβλημα προσπαθώ να το αποδεχτω και να το ξεπεράσω γιατί φθείρει εμένα. αν μπορείς να με βοηθήσεις πες μου πως ναη με πειράζει. δεν ξέρω γιατί με πειράζει..
ξέρω κι εγώ έχω διώξει μς τροπο μια παρέα όταν δεν μου έκανε αλλά αυτί δε με πείραξε. εγώ το παίρνω κατάκαρδα ότι έχω κάποιο προβολήμα και δε με θέλουν οι άνθρωποι
- 09-02-2014, 16:57 #122
Και εμενα ξερεις με πειραζουν πράγματα σε εναν ανθρωπο αλλά δε αηκωνομαι να φύγω και δεν θπολογιζω τίποτα!! Είναι άσχημο να κοιτάς Μόνο την παρτη σου
09-02-2014, 17:15 #123
Θα σταματήσει να με πειράζει.
θα υο καταφέρω με τον καιρο θα συνηθισω στη σκέψη οτι its not a big deal anyway και τι σημασία έχει ;; δεν είναι Ούι δε με συμπαθούν απλως με πειράζει οτι δεν απαντανε. δεν είναι και τόσο μεγαλο θέμα ουτε είναι κακό. θα σταματήσω να υο κάνω
09-02-2014, 21:25 #124
...ακριβώς :)
Οι φιλικές σχέσεις είναι σαν τις ερωτικές. Πάνε ή δεν πάνε, κάνουν τον κύκλο τους ή έχουν πάντα κάτι να δώσουν.
Θα σταθώ σε μια λέξη που είπε ημαριαν "βαριεμαι".
Προσωπικά έχω κόψει πολύ κόσμο έτσι, μόνο και μόνο γιατί βαριόμουν πια να κάνω παρέα.
Δεν είναι κάτι κακό, δεν φταις εσύ, απλά έκανε τον κύκλο του για εκείνη πιο νωρίς.
Αλλωστε, αν και για σένα ήταν τόσο σημαντικό ίσως να πρόσεχες περισσότερο τη συμπεριφορά σου απέναντι της.
Μήπως είναι απλά εγωισμός από μέρους σου?
Εχω βιώσει τέτοιο κυνηγητό και σε φιλικό και σε γκομενικό επίπεδο. Να μη το χωνεύει ο άλλος επί χρόνια, μόνο και μόνο επειδή το τελείωσα πρώτη και όχι γιατί είχε να δώσει τίποτε άλλο αυτή η σχέση ;)
σκέψου το.
09-02-2014, 22:20 #125
09-02-2014, 22:31 #126
Koπελα93 νομιζω αρχισες το ευγενικο τρολαρισμα..
09-02-2014, 23:19 #127
10-02-2014, 11:12 #128
περα απο συμπαθειες και αντιπαθειες, να λαβεις και κατι αλλο υποψη σου ωστε να μην νοιωθεις ασχημα.
αν μιλας αποκλειστικα για γνωριμιες μεσω ιντερνετ και οχι για τον κοινωνικο σου κυκλο, εχε υποψη σου οτι υπαρχουν ατομα που δεν κανουν ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ γνωριμιες μεσω ιντερνετ, ειτε γιατι δεν εχουν εμπιστοσυνη στο μεσο (στο να συναντησουν παντελως αγνωστους δλδ), ειτε γιατι δεν ενδιαφερονται για νεες γνωριμιες, εχουν αρκετες, εχουν φιλους η/και σχεση στην ζωη τους και στο ιντερνετ μονο χαζολογουν. εγω πχ, γνωριζω αρκετα ατομα μονο διαδικτυακα που συμπαθω παρα πολυ, μιλαμε οσο και οταν μπορουμε και δεν εχουμε καμια αλλη επαφη. δεν εχω χωρο στην ζωη μου αυτη τη στιγμη για γνωριμιες, αντιθετα εχω παραμελησει πολλους καλους και αξιολογοτατους φιλους και νοιωθω ενοχες γι αυτο.
δεν σημαινει παντα απορριψη μια τετοια σταση.
10-02-2014, 12:47 #129
Σε καταλαβαίνω. έχεις δίκαιο.
Αλλά και απόρριψη να ήταν/ είναι άλλωστε ποιος δεν έχει απορριφθεί Εστω και μια φορά στη ζωή του απο κάποιον η κάτι ;; δουλειά φιλο σύζυγο γκομενα γκομενο ;;
Όλα μεσ τη ζωή είναι. και εγώ έχω νιώσει πολύ έντονα την απόρριψη μια φορά μέχρι τώρα στη ζωή μου..
Και πόσες ακόμα θα τη νιώσω κανεις δεν ξέρει. το σίγουρο είναι οτι είναι αναπόφευκτη για ολους μας.
Να συμπληρωσω πως όταν η κοινη γνωστή με κάλεσε για το Μαρτιο που ία έρθει να υα πούμε καο αφού της είπα ευχαριστώ για την πρόσκληση-δε Ρώτησα καν αν ία ερθει η *φίλη * αν και αναμενόμενο γιατί η κοινη γνωστή σίγουρα θα περίμενε να ρωτησω δε Ρώτησα.
Ενιωσα οτι δεν αξίζει άλλο την προσοχή μου λαι σίγουρα δεν αξίζει την παρέα μου.
Άλλωστε δεν μπορούμε να αρέσουμε όλοι σε όλους όπως ειπατε
14-02-2014, 00:46 #130
καλησπέρα, τους λογους πρεπει να τους ψαξεις!! βαθια!!κι υπομονετικα!! αν δε τους βρεις, δεν ξιζει η φιλια της, ισως μονο η παρεα!! αλλα ψαξε!!
λυπάμαι, δεν είμαι ο κατάλληλος για συμβουλες πανω σε τετοια θεματα, γτ. ειμουν πολύ λαθος, εχω εξαπατησει ανθρώπους προς το κακομου οφελος!! εχω μπλεξει κι με εχουν μπλεξει ασχημα -πιο παλια- που τωρα τα πληρωνω!! όμως, παντα είμαι ετοιμος κι προσπαθω να κρινω όχι ευκολα ουτε γρηγορα!! προσπαθω να μπαινω στη θεση του αλλου πρωτα, κι μετα να κρινω!! κι παντα κρινω οσο πιο λιγο μπορω!!κι φυσηκα όχι σε τριτους αλλα απευθεια στον -στην ενδιαφερομενο-νη.
ευχομαι να πανε όλα καλα, γενικα να βρεις αξιους ανθρώπους ποτ θα βαδιζετε μαζι την ζωη σας
14-02-2014, 01:44 #131
σε ευχαριστω πολυ που ασχοληθηκες πανω απολα,γιατι εδω πας να πεις τον πονο σου κι ερχεται ο καθε ασχετος και σου τη λεει και σου βγαζει και ελαττωματα.
χαιρομαι που δεν εισαι ενας απο αυτους και καθεσαι και ακους το συνανθρωπο σου χωρις να κρινεις! καλη συνεχεια και σε σενα,επισης ευχομαι το καλυτερο.καληνυχτα!