Results 16 to 30 of 131
-
06-02-2014, 14:22 #16
- 06-02-2014, 14:39 #17
Όταν κάποιος θέλει ειλικρινά να ξεκόψει και μάλιστα διαδικτυακά, είναι πανεύκολο. Δεν ξαναεπικοινωνεί. Το τι θα σκεφτεί ο άλλος και τι θα υποθέσει απλά δεν τον απασχολεί. Στην περίπτωση που δεν θέλει να αφήσει τον άλλον με απορίες, μπορεί να δηλώσει ειλικρινά και ξεκάθαρα για ποιον λόγο ξεκόβει.
Αν όμως δεν θέλει πραγματικά να ξεκόψει, αλλά να εκβιάσει τον άλλον ότι αν δεν αλλάξει συμπεριφορά θα ξεκόψει, τότε πάμε αλλού.
Είναι σα να λέμε, "δεν θέλω να χωρίσουμε αλλά αν δεν αλλάξεις συμπεριφορά θα φύγω". Εκβιασμός εν ολίγοις.
Από τα λεγόμενά σου καταλαβαίνω ότι δεν σ' ενδιαφέρει το πρώτο, αλλά το δεύτερο. Γιατί αν σ' ενδιέφερε το πρώτο θα το είχες ήδη κάνει ευκολότατα. Τι καβγάδες και ξίνισματα φοβάσαι, διαδικτυακά; Αν είναι δυνατόν!
Και γενικά θα σου έλεγα ότι το μόνο που μπορούμε να ελέγχουμε (και πάλι όχι απόλυτα) είναι ο εαυτός μας και οι αντιδράσεις του. Τίποτα και κανέναν άλλο. Όσο πιο γρήγορα το καταλαβαίνει κάποιος αυτό, τόσο λιγότερο ματαιοπονεί και απογοητεύεται.
06-02-2014, 14:45 #18
όχι δεν επιδιώκω να αλλάξω τη συμπεριφορά της κοπέλας.καμία σχέση. δεν μου αρέσει και με ενοχλούν κάποια πράγματα.αυτό είναι όλο.
ούτε προσπαθώ να αλλάξω αυτήν ούτε τίποτα.θέλω απλώς να ξεκόψω γιατί δεν υπάρχει νόημα άλλο το να ''κάνεις παρέα'' με διαδικτυακούς.παίζει μεγάλο ρόλο αυτό.
δεν εκβιάζω κανέναν!!
μάλλον δεν έγινα κατανοητή.τέλος πάντων,δεν έχει και τόση σημασία.ευχαριστώ για τις απαντήσεις θα δω τι θα κάνω
06-02-2014, 15:03 #19
Όταν κάποιος θέλει ειλικρινά να ξεκόψει και μάλιστα διαδικτυακά, είναι πανεύκολο. Δεν ξαναεπικοινωνεί. Το τι θα σκεφτεί ο άλλος και τι θα υποθέσει απλά δεν τον απασχολεί.
θελω να ξεκοψω αλλα δε θελω να ειναι επωδυνο,δε θελω να νομιζει οτι δεν τη συμπαθω ή οτιδηποτε γιατί δεν την εχω του πεταματου,πως το λενε;;
δεν με καταλαβαινεις τι θελω να πω; θα ηθελα να ξεκοψω αλλα χωρις καβγαδες και χωρις παρεξηγησεις και χωρις ολα αυτα.απλως να σταματησουμε να μιλαμε.ποσο πιο ξεκαθαρο να το κανω.;;; ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΟΥΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΜΙΣΩ ΟΥΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΘΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΖΗΛΕΥΩ ΟΥΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΒΙΑΣΩ ΠΟΥ ΔΕ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩΣΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ.
εγω απλα θελω να ξεκοψω!!!! δεν ειναι αυτοι οι λογοι.
οι λογοι ειναι γιατι πολυ απλα δεν τραβαει αλλο αυτο το διαδικτυακο και δεν ωφελει σε τιποτα απλα να τα λεμε ! δεν ειναι φιλη ουτε γνωστη ουτε τιποτα. απλως διαδικτυακη ''γνωριμια''!!
ναι γιατι να μη φοβαμασι διαδικτυακα ξινισματα και καβγαδες;; δεν καταλαβα;; ανθρωπος ειναι πισω απο την οθονη.ξυπνηστε! δεν σημαινει οτι οποιον δε βλεπουμε θα του ριχνουμε και μπινελικι και δε θα μας νοιαζει αν μαλωσουμε ή δε θα μας κοστισει! και δε μου ειναι ''αγνωστη'' ξερω πολλα για αυτην,ξερω πως ειναι ποια ειναι!! δεν ξερω τα παντα αλλα ξερω αρκετα πραγματα για το χαρακτηρα της
06-02-2014, 15:11 #20
Κορίτσι μου κοίτα να δεις,εγώ θα σου πρότεινα εφόσον είστε πολύ μακριά και η επικοινωνία σας είναι μόνο διαδικτυακή να μην ξεκόψεις με αυτή τη φίλη σου.
Απλά θα είσαι κι εσύ χαλαρή και θα κοιτάς να δίνεις βάση στις φίλες που έχεις κοντά σου και είστε μαζί καθημερινά.
Δεν είναι λοιπόν ανάγκη να χάσεις κάθε επαφή..
06-02-2014, 15:20 #21
το ξέρω..και σε ευχαριστώ για την απάντηση.
είναι καλή δε λέω.μου έχει σταθεί και 1002.αλλά νιώθω ότι δεν μπορώ άλλο......
ξέρω ότι όλοι έχουμε ελαττώματα/παραξενιές αλλά αν κάτι με ενοχλεί δεν μπορώ να ζήσω με αυτό.
δε είναι στην καθημερινότητά μου αλλά η οποιαδήποτε επικοινωνία με άτομα με τα οποία ίσως κάτι δεν λειτουργεί καλά,όσο να'ναι σε επηρεάζει όλο αυτό στην ψυχολογία.
*δεν λειτουργεί καλά εννοώ στις μεταξύ μας σχέσεις με τους ανθρώπους
06-02-2014, 15:21 #22
- In this old house where every door is open
Στο πρώτο ποστ σου το γράφεις αυτό που παρέθεσα. Είσαι λίγο μπερδεμένη κ θυμωσιαρα! Έχεις θυμώσει κ με την διαδικτυακή φιλενάδα, για αυτό ασχολείσαι. Δε χρειάζεται να της δίνεις σημασία αν σε ενοχλεί κάτι κ δεν το αλλάζει. Συμφωνώ με τη μαριαμ το πιο εύκολο πράγμα να ξεκοψεις από κατι τέτοιο. Απλά έχεις κολλήσει.
06-02-2014, 15:33 #23
Είσαι λίγο μπερδεμένη κ θυμωσιαρα!
Έχεις θυμώσει κ με την διαδικτυακή φιλενάδα, για αυτό ασχολείσαι.
και είναι υπόθεσή μου τι με ενοχλεί και τι όχι.ο άλλος δεν ευθύνεται για τις παραξενιές μου.
Δε χρειάζεται να της δίνεις σημασία αν σε ενοχλεί κάτι
ούτε έχω κολλήσει.απλώς δε θέλω να χ$στούμε. και όπως είπα πριν όσο να'ναι με επηρεάζει. ποιός είπε για κόλλημα;
στην καθημερινή μου ζωή αλλά και γενικότερα επιλέγω με ποιους ανθρώπους θέλω να είναι στους κύκλους μου και αυτοί θέλω να είναι εντάξει μαζί μου όπως κι εγώ είμαι εντάξει μαζί τους,κι έτσι όλο αυτό θα συμβάλλει στην καλή μας επικοινωνία.
είναι δικαίωμά μου άλλωστε να κάνω τις επιλογές μου. ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ απλώ ήθελα να το αναφέρω κι αυτό.
και όσον αφορά σε αυτό που είπες ''και δεν τα αλλάζει'' κάπως έτσι, απαντώ=επιλογή της,εμένα δε μου πέφτει λόγος,αυτή ας είναι ό,τι είναι.δική της ζωή δικές της επιλογές.δε με αφορά και για να το κάνω πιο ξεκάθαρο,δε με ενδιαφέρει κιόλας.
06-02-2014, 15:34 #24
Αντιλαμβάνομαι τι εννοείς καλή μου απλά εφόσον έχετε περάσει τόσες καλές στιγμές και τόσα μυστικά και αστεία μαζί είναι κρίμα να ξεκόψεις για πάντα.
Απλά χαλάρωσε και μην το σκέφτεσαι,άστο να κυλήσει και θα δείξει..εξάλλου πάντα υπάρχουν θέματα μέσα σε φιλίες και κανείς δεν είναι τέλειος.
Αυτή είναι η άποψη μου αλλά εσύ θα κρίνεις τι θα κάνεις.Εγώ σου εύχομαι τα καλύτερα.
06-02-2014, 15:36 #25
06-02-2014, 15:44 #26
Εφόσον είσαι αποφασισμένη δεν υπάρχει λόγος να το συζητήσεις εδώ μέσα..μην έχεις την αυταπάτη ότι υπάρχει ευγενικός τρόπος να κόψεις την επικοινωνία με κάποιον..απλά δεν τις ξαναμιλάς για κανένα λόγο..
όμως εγώ πιστεύω ότι δεν είναι το πρόβλημα η φίλη σου..αυτό που αισθάνεσαι μου αποπνέει κάποιο βαθύτερο πρόβλημα εμμονής που έχεις εσύ αλλά δυστυχώς δεν έχω χρόνο για να το αναλύσουμε.
Σε χαιρετώ χαρά μου,να είσαι καλά.
06-02-2014, 15:54 #27
Εφόσον είσαι αποφασισμένη δεν υπάρχει λόγος να το συζητήσεις εδώ μέσα.
αποφασισμένη είμαι και σίγουρη.δε ζήτησα γνώμες για το αν θέλω να ξεκόψω ή όχι,διάβασε πιο πάνω και θα καταλάβεις.
ρώτησα ΠΩΣ θα ξεκόψω. οπότε νομίζω έγινα κατανοητή και ξεκάθαρη.
όμως εγώ πιστεύω ότι δεν είναι το πρόβλημα η φίλη σου..αυτό που αισθάνεσαι μου αποπνέει κάποιο βαθύτερο πρόβλημα εμμονής που έχεις εσύ αλλά δυστυχώς δεν έχω χρόνο για να το αναλύσουμε.
να'σαι καλά και συ καλή συνέχεια!
06-02-2014, 16:20 #28
είναι άσχημο από τη μία να ξεκόβεις,από την άλλη κανείς δε νοιάζεται για σένα περισσότερο από σένα.
εγώ αυτό νομίζω.......
αυτό που θα κάνω είναι να μη στέλνω και να μην ασχολούμαι ..... απλό και χωρίς κόπο χαχα!
06-02-2014, 17:21 #29
καλησπέρα κοπελια
οι φιλοι στην εποχη μας είναι μεγαλη υποθεση, ειδικα για σενα που σε πολύ μικρη ηλικια, εισαι στην γνριμια με τον κοσμο κι τις δυσκολιες του.
τωρα, από οσα λες, εχω συμπερανει ότι η κοπελιτσα εχει κι αυτή παραπονα από τη συμπεριφορασου. Εχεις πωτες αναρωτηθεί ότι ισως εχει κι αυτή αναγκη να την ακουσεις? να τα πειτε για τα δικα της? να μηλησετε για τον ερωτα της? για τα προβλήματα που τη τυρανναν? ε? το σκεφτηκες αυτό πωτε? σε μια φιλια δεν εχεις μονο απετησεις ,εχεις κι υποχρεώσεις, πρωτα "δινεις" κι μετα , αν θελει κι την εχεις κερδισει, τωτες σου "δινει" .
είναι καπως σαν τον ερωτα.ετσι λοιπον, κι αφου γουστάρεις τη παρεα της, ξανα σκεψου.
06-02-2014, 17:47 #30
γειά σου γιώργο πάνου...
σε αυτό που λες μπορώ να πω πως ναι ενδιαφέρομαι για το τι θα πει με την έννοια ότι θα κάτσω να ακούσω και δε θα αδιαφορήσω.
άλλωστε δε θα αδιαφορήσω όταν ο άλλος έχει να μου πει κάτι,σέβομαι τους άλλους και ακούω.
ποιά είναι τα παράπονά της για μένα; κι αν έχει παράπονα γιατί δεν μου τα λέει;; και πες ότι τα έχει πει αλλά με κάποιον τρόπο μεταξύ αστείου σοβαρού αλλά εγώ δεν έχω δώσει βάση..
γιατί άμα ήταν να την πείραζε κάτι δε θα το έκανε θέμα;; τέλος πάντων δεν ξέρω.αν θεωρεί κάτι λάθος σε μένα ας το πει.αν και δε νομίζω ούτε να της καίγεται καρφί για τα παράπονα που έχει προς εμένα εφ'όσον σου λέει οκ,κάνε ό,τι θες πρόβλημά σου,τέτοιο στυλ.μπορεί και να τα παραλέω.
δώσε μου λόγους να σκεφτώ........