Results 91 to 105 of 131
-
06-02-2014, 23:04 #91
κοπελια αν θες μπες εδω http://xat.com/theofaniaHappyHour
- 06-02-2014, 23:06 #92
- In this old house where every door is open
εχω γελασει με τα δικα μου κι εχω κλαψει ουουουου. σιγα τα αιματα που σε καρφωσα! για το καλο σου το λεω, μιας και οπως λες μονο ενα ατομο σε αντεξε να καθεσαι να του λες τα ιδια και τα ιδια για 1,5 χρονο, κι αυτο ιντερνειτκο, και μετα απηυδησε κι αυτο! κοψε εγωισμο λοιπον για να ασχολεισαι με ριαλ λαιφ φρεντς και οχι ιντερνετικους! Δε φταιω εγω αν εχεις στρεβλη εικονα της πραγματικοτητας! ελπιζω να το δεις καποτε! Αν το θεωρεις κι αυτο πισωπλατη μαχαιρια, παω πασοοοοοοο
06-02-2014, 23:06 #93
06-02-2014, 23:08 #94
06-02-2014, 23:10 #95
καλα αλλα οτι λεω το εχεις παραδεχτει ηδη αν μαζεψω τα quotes σου, οπως οτι δεν εχεις να ασχοληθεις με πραγματικους φιλους και εισαι μονη. Και να φανταστεις δεν το ειχα δει πριν το τελευταιο μου ποστ!
06-02-2014, 23:11 #96
06-02-2014, 23:13 #97
ειμαι σκληρη, στο πρωτο μερος εχεις δικιο, στο δευτερο οχι τοσο!
06-02-2014, 23:16 #98
Εγωιστρια ειναι αλλα αθελα της νομιζω..Η μοναξια εχει πολλα ποδαρακια και σου βαζει τρικλοποδιες!Οσο για την Λιλιουμ ναι ειναι λιγο σκληρη αλλα αφυπνιστικη..Μιλησα και εγω το μαλακο τυρι τωρα.. :P
06-02-2014, 23:16 #99
06-02-2014, 23:18 #100
κοιτα εγω με σκληροτητα ξυπνησα και διορθωθηκα και αλλαξα και βοηθηθκα, οχι με χαιδεματα, κανακεματα και παινεματα και νταχτιρντι ή με αδιαφορια και γραψιμο. Και δεν ειναι επι τουτου σκληροτητα, απλα δυστυχως η αληθεια ειναι σκληρη most of the times.
06-02-2014, 23:19 #101
Το να νιωθει μοναξια δεν παιζει?το να μην εχει φιλους ρλ?και να εχει ριξει την προσοχη της σε ιντερνικους ανθρωπους?δεν νομιζω λοιπον οτι ειναι θεμα εγωισμου...αν ηταν εγωιστρια δεν θα ασχολιοταν με την κοπελα αυτη..ενας εγωιστης ανθρωπος με την πρωτη ευκαιρια θα την κανει..δεν θα κατσει να ασχοληθει ουτε να στεναχωρηθει γιατι δεν της μιλουν..
06-02-2014, 23:24 #102
ΕΤΣΙ είναι.γιατί όσον αφορά τους σκατο-ανθρώπους με τους οποίους έχω ασχοληθεί πααααααααρα πολυ ειναι 2-3.και με ενοχλούσαν πολλά,αλλά εγώ δε σηκώθηκα να φύγω γιατί πολύ απλά είμαι συμπονετική και δεν κοιτάω μόνο την παρτάρα μου.
άλλα άμα μου την κάνει ο άλλος,πέθανε! αλήθεια.έχω εκδικητικότητα αλλά και πολλή αγάπη.ανάλογα με τις περιστάσεις βγάζω ή το ένα ή το άλλο.αλλά ευτυχώς έχω πολύ και από τα 2.
06-02-2014, 23:28 #103
και εγω με αυτα πιστευω οτι ξυπναει ο ανθρωπος και εγω αυτης της φιλοσοφιας ειμαι.
αλλα εσυ το μονο που πετυχαινεις δεν ειναι η αφυπνιση αλλα η αποστροφη..
κι αλλοι μου την εχουν πει και παρολο που μου την ελεγαν τους ελεγα ναι εχει δικαιο και το εννοουσα.
εσυ δεν το ειπες με καλο τροπο.να το διαχειριζεσαι αλλιως απο εδω και περα οταν θες να δωσεις συμβουλη σε καποιον η να τον αφυπνισεις
07-02-2014, 00:06 #104
Ε όχι δα... ίσα-ίσα που έχω ακόμα ένα... "επιμορφωτικό σεμινάριο" να κορνιζάρω! :P Είμαι ευτυχής που δεν έγινε... διδακτορικό. Τα πολλά κι advanced πτυχία σε θέματα διαδικτυακών 'προσωπικοτήτων' είναι πράγματι παρα-μόρφωση.
κοπέλα93, για ανθρώπους που αισθάνονται μόνοι ή έχουν περιορισμένο κύκλο (μόνιμα ή σε κάποιες φάσεις της ζωής τους), το ιντερνετ δίνει μια καλή ευκαιρία για διέξοδο και νέες γνωριμίες, αν χρησιμοποιηθεί με μέτρο. Πολλές φορές παρασυρόμαστε από την κουβέντα και μένουμε πίσω από την οθόνη, ενώ στόχος είναι να βγούμε κι έξω από αυτή. Το διαδίκτυο μπορεί να είναι το μέσο, όχι ο προορισμός.
Αν κάποιος που μοιάζετε να έχετε κοινά ενδιαφέροντα κι έχετε μιλήσει, δείχνει πρόθυμος να γνωριστείτε, όλα καλά. Αν το τρενάρει με δικαιολογίες, συνήθως κάτι πάει στραβά, οπότε ασχολήσου με κάποιο άλλο άτομο και μην κολλάς σε αδιέξοδες καταστάσεις.
Πάντως επειδή κάποιοι έγραψαν ότι η διαδικτυακή σου φίλη θέλει περισσότερο από σένα να σε ξεκόψει.... δεν είναι σίγουρο αυτό. Μπορεί να σε έχει περισσότερο ανάγκη, να θέλει να σκοτώσει την ώρα της, να εισπράξει επιβεβαίωση, να σε χειρίζεται, να νιώσει σημαντική κλπ. Το θέμα λοιπόν είναι εσύ να δεις τι πραγματικά έχεις ανάγκη και να το επιδιώξεις :)
07-02-2014, 12:10 #105
Αν κάποιος που μοιάζετε να έχετε κοινά ενδιαφέροντα κι έχετε μιλήσει, δείχνει πρόθυμος να γνωριστείτε, όλα καλά. Αν το τρενάρει με δικαιολογίες, συνήθως κάτι πάει στραβά, οπότε ασχολήσου με κάποιο άλλο άτομο και μην κολλάς σε αδιέξοδες καταστάσεις.
Έχω κι άλλες παρέες στον αληθινό κόσμο,δεν είναι κολλητάρια αλλά βγαίνουμε.Από κει και πέρα η γνωριμία μέσω ίντερνετ είναι για να έχω κάτι να ασχολούμαι κλπ όχι ότι την βάζω πάνω απ'όλα.ξέρω ότι είναι ξένη,απλώς μου στέλνει της στέλνω μιλάμε κλπ για να περάσει η ώρα.δεν είναι πραγματική φίλη μου.αυτή ούτως ή άλλως με αποκάλεσε φίλη πρώτη και έτσι μου κόλλησε και μένα και από τότε έτσι αποκαλούμαστε η μία την άλλη.
να σημειώσω ότι και η άλλη κοπέλα,η κοινή γνωστή,είχε πει ότι κι αυτή φίλη τη φωνάζει η εν λόγω.οπότε δεν το κάνει μόνο σε μένα.
γενικά λίγα χαρ/κα που θα σας βοηθούσαν στο να σκιαγραφήσουμε την ''φίλη'' είναι ότι βγαίνει συνέχεια από όσο λέει,και συνέχεια γνωρίζει παρέες,όλοι είναι καλοί μαζί της,έχει πολλούς φίλους,και καλούς αλλά κι έτσι,έχει σχέση αλλά όλοι στο μπαρ της την πέφτουν και τους ρίχνει πόρτα και τέτοια διάφορα.συνέχεια μου λέει τι έκανε που πήγε και τις εμπειρίες της.με κάνει να νιώθω ότι εγώ δε ζω τίποτα από αυτά και δεν περνάω καλά όσο αυτή.αλλά τελικά όταν ''γίναμε φίλοι'' σε ένα πολύ διαδεδομένο κοινωνικό μέσο δικτύωσης,το λεγόμενο facebook,είδα ότι σε όλες τις βόλτες που έβγαινε ήταν με τον δικό της. εκείνη την ώρα ξενέρωσα και λέω από μέσα μου ''πού είναι οι παρέες που μας τσαμπουνάς τόσο καιρό;'' μα όλες οι βόλτες ήταν ταγκαρισμένες με τον δικό της.ένιωσα ότι κι αυτή είναι ψιλο lame και ότι συνέχεια θέλει να ''δείχνεται'' ενώ στην ουσία δεν είναι έτσι..λέιμ μιλάμε..από εκεί κατάλαβα ότι άλλο λέει κι άλλο είναι.Γενικότερα θέλει να δείχνεται,όλο μιλάει για τον εαυτό της,πχ μην της πω εγω κατι ασχετο για τα μαλλια μου πχ.κουρευτηκα...θα κανει ολοκληρη αναλυση για τα δικα της μαλλια ωρες ολοκληρες θα μιλαει και κατεβατα.''α εμενα μαρεσουν τα μακρια μαλλια μαυρα και ισια,νομιζω ειναι το συμβολο της γυναικας μπλα μπλα μπλα''
Πάντως επειδή κάποιοι έγραψαν ότι η διαδικτυακή σου φίλη θέλει περισσότερο από σένα να σε ξεκόψει.... δεν είναι σίγουρο αυτό. Μπορεί να σε έχει περισσότερο ανάγκη, να θέλει να σκοτώσει την ώρα της, να εισπράξει επιβεβαίωση, να σε χειρίζεται, να νιώσει σημαντική κλπ. Το θέμα λοιπόν είναι εσύ να δεις τι πραγματικά έχεις ανάγκη και να το επιδιώξεις
ναι όλα αυτά τα θεωρώ αρνητικά και γιατί την κάνω ''παρέα'' θα ρωτήσετε! γιατί πιστεύω και ψυχολογώ τον εαυτό μου πως όταν δεν έχεις πολλή αυτοπεποίθηση και κοιτάς τον άλλον να είναι κέντρο προσοχής που στην τελική δεν είναι ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΣΒΗΣΤΑ ΤΑ ΦΩΤΑ. αυτό πιστεύω γιαυτήν.θέλει να καμαρώνει με τον εαυτό της και θα σκάσει αν δεν το πει στον άλλον! και παρόλο που όσο έχουμε μιλήσει και δικαιολογημένα μου έχει πει πως δεν έχω αυτοεκτίμηση στην τελική αυτή δεν έχει περισσότερη γιατί εγώ δεν επαινώ τα μούτρα μου! εγώ τι έχω ανάγκη;; δε θα έλεγα ανάγκη αλλά θα ήθελα μιά καλή φίλη! μπορώ να ζήσω και χωρίς την καλή φίλη πάντως.